Találatok a következő kifejezésre: Milyen amikor a magzatvíz (15 db)

Nekem egy kicsit véres volt. de átlátszó
Nekem is átlátszó, kicsit rózsaszines. Nem lehet összekeverni, mert nekem pl. csak szivárgott, de így is egy-egy adag, ami kifolyt több volt, mint a vizelet. Ha meg egyszerre zúdul ki, akkor több, mint egy liter állítólag, szóval annyi vizelet csak úgy nem folyik ki, az biztos. Meg miközben szivárog próbáld meg teljes erõbõl visszatartani. Ha sikerül, csak pisi, ha nem, akkor magzatvíz. Elõször röhögtem ezen a tanácson én is, de aztán mikor ott áll az ember éjjel 2-kor, hogy na most ez mi volt, akkor még jól jöhet...:)
Nekem egyszerre távozott az egész, teljesen átlátszó és biztosan nem kevered össze a vizelettel, mert ez teljesen más. Én még éreztem egy kis reccsenést is a pocimban elõtte, és elöntött a sok- sok víz.

Milyen az amikor a magzatvíz szivárog? Az orvosok mindig kérdezik, hogy szivárog-e, de nem tudom az mennyire észrevehető. Már így a végén sajna van egy kis inkontinencia, de nagyon pár csepp illetve ebben a melegben izzadok mint egy ló.

Iszok rengeteget,wc-zek rengeteget.Mi van ha pisiléds közben jön ki a magzatvíz és észre sem veszem?

Legjobb válasz: Nekem 2 napig szivárgott. Igazából egy véres nyálkás folyadékszerû dolog. Észre fogod venni!

Nekem 2 napig szivárgott. Igazából egy véres nyálkás folyadékszerû dolog. Észre fogod venni!
Észre fogod venni.Ha pisiléskor kezd folyni/szivárogni, akkor nyilván folyik tovább, mint ahogy a dolgod végezted. Érezhetõen más folyadék, víztiszta, de kissé nyálkás tapintású, ahhoz tudnám hasonlítani, mikor valaki allergiás, és ilyen víz szerû cucc jön az orrából.(bocsi de nem tudom máshoz hasonlítani) Nem kell megijedni, nekem éjjel kezdett folyni 2x nagyobb lökést éreztem, és valami meleget, felkeltem, akkor még egyszer csordogált, aztán abbamaradt.Utána megint egy adag.Szóval nem úgy kell elképzelni, hogy egy nagy zutty, aztán elfolyik mind, hanem így részletekben. Annyi idõd azért még van, hogy zuhanyozz, de csak kivülrõl, felnyúlni nem szabad. Aztán irány a kórház, én nem is tusoltam, mert elõtte este voltam, és fölöslegesnek tartottam.Kórházban úgyis van borotválás, beöntés, utána mentem tusolni.
Én is féltem hogy nem veszem észre, de 10 napja bebizonyosodott hogy semmivel nem lehet összetéveszteni. Nekem hajnali 1-kor kezdett el folydogálni, de egybõl tudtam hogy nem a wc-re kell menni, hanem beálltam a kába.tiszta vízszerû valami, édeskés illatú, nekem valószínû fent repedt meg a burok, mert egy éjszakai betéttel kihúztam a korház.addig szivárgott folyamatosan míg meg nem szültem, az 11 óra 30 perckor történt! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat.Nagyon parázom tõle, hogy nem veszem észre és baj lesz.Az elsõ szülésemnél nem rugta ki a burkot, repeszteni kellett.Ezért nem tudom milyen érzés is ez. Mégegyszer köszi nektek!
Fura erzes, olyan mintha pisilnel de nem tudod visszatartani. En is azt hittem nem fogom tudni mi az, es mivel pont vecere indultam (hajnalban), es amikor felultem az agyban kifolyt belolem valami, azt hittem eljutottam odaig hogy bepisiltem....:) de ahogy mentem a vecere szepen csordogalt....na akkor leesett hogy ez a magzatviz :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Ha túl leszek rajta leírom , hogy Én mit tapasztaltam.

Milyen érzés amikor elfolyik a magzatvíz? Sok folyik el egyszerre? 35 hetes vagyok

Legjobb válasz: Valakinel egyszere megy el a magzatviz es azt nem lehet semmivel osszeteveszteni, mert olyan mintha hirtelen bepisilnel es eleg sok le folyik. De vannak olyanok is akiknek ugy csopog el (nekem is igy volt) . Na akkor nehezebb a dolog, mert ugye ilyenkor azt kell csinlani (mert eszreveszed hogy nincs minden rendben) lefekszel egy feher lepedore egy orara hanyatt, es ha nagy folt lesz alattad es annak olyan rozsaszines szine van ( nem sarga mert az akkor vizelet)akkor bizony a magzatviz szivarog.

Valakinel egyszere megy el a magzatviz es azt nem lehet semmivel osszeteveszteni, mert olyan mintha hirtelen bepisilnel es eleg sok le folyik. De vannak olyanok is akiknek ugy csopog el (nekem is igy volt) . Na akkor nehezebb a dolog, mert ugye ilyenkor azt kell csinlani (mert eszreveszed hogy nincs minden rendben) lefekszel egy feher lepedore egy orara hanyatt, es ha nagy folt lesz alattad es annak olyan rozsaszines szine van ( nem sarga mert az akkor vizelet)akkor bizony a magzatviz szivarog.
Nekem olyan volt, mintha bepisiltem volna és amikor felálltam folyt rendesen. De van akinek csak szivárog. Azt nem tudo, hogy milyen. Remélem tudtam segíteni.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a válaszokat!

Milyen érzés, amikor elfolyik a magzatvíz? Nálatok, hogy és hol történt?

Nem vagyok terhes, csak érdekel a dolog.

Legjobb válasz: Melegséget érzel,mintha bepisilnél csak éppen a magzatvíz folyik.

Melegséget érzel, mintha bepisilnél csak éppen a magzatvíz folyik.
Én éreztem egy pici pukkanást a hasamban, aztán már éreztem is, hogy szivárog valami meleg, kevéske folyadék.Meg is kezdõdtek az összehúzódások, és egyre erõsödtek, és mindig összehúzódás közben éreztem egy pici szivárgást.
Nekem este zuhanyzás közben megrepedt egy picit a burok.Akkor csak egy kevéske folyt ki, majd bementünk a korházban, bent tartottak mindazok ellenére, hogy a doki azt mondta, h biztos bepisiltem és azt éreztem nem is repedt meg a magzatvíz:/ De én hallottam a pukkanást is. Ott éjszakáztam, reggel küldtek ctg-re.Amig feküdtem a ctg rajtam, a lányocskám rúgott egy nagyot és rendesen elrepedt a burok, elöntött a víz.Hú, rengeteg kifolyt, volt mit a takarítónõnek utánnam pucolgatni:)
Második vagyok. Ja nekem ahogy ültem le otthon pisilni a WC-re. Másodikkal burkot repesztettek a nõgyógy vizsgáló asztalon a szülõszobán...na azt nem tudom, hogy mennyi jött ki.:)
Felálltam és elkezdett csorogni valami meleg lötyi. Aztán pár perc múlva már nem csak csorgott, hanem ömlött, az egész szobát eláztattam. :)

Milyen az amikor elfolyik, v amikor csak szivárog a magzatvizem?

Csak mert rá vagyok kicsit parázva!39.hétben vagyok és végig volt folyásom néha több néha kevesebb!És meg fogom tudni különböztetni?az ok amikor egy az egybe elfolyik!De amikor csak szivárog az milyen?V az is azért nagy mennyiség!Csak mert ma úgy éreztem h olyan nedves a bugyim,de az is lehet h csak megizzadtam:-))))mert elég sokat ültem.....

Legjobb válasz: Nem az a veszélyes ilyenkor, hogy a nyakára tekeredik, hiszen még köldökkeringés van! Az a gáz, ha elfolyik a magzatvíz, és a köldökzsinór elõresodródik, és beszorul a medencecsont, és a baba feje közé. De ez nagyon ritkán fordul elõ. Ezért kéri sok orvos, hogyha elfolyik a víz, nem szeledni, hanem azonnal lefeküdni és mentõt hívni.

Nem az a veszélyes ilyenkor, hogy a nyakára tekeredik, hiszen még köldökkeringés van! Az a gáz, ha elfolyik a magzatvíz, és a köldökzsinór elõresodródik, és beszorul a medencecsont, és a baba feje közé. De ez nagyon ritkán fordul elõ. Ezért kéri sok orvos, hogyha elfolyik a víz, nem szeledni, hanem azonnal lefeküdni és mentõt hívni.
A kérdező hozzászólása: Én is ettõl félek h mi van ha elfolyik a magzatvíz, mert én is így hallottam!De nekem a dokim azt mondta h akkor azzzzonnal indulás a kórházba nincs kec-mec!Ma voltunk uh-on és rákérdeztem a köldökzsinórra de azt mondta h nem látja, nem tudja megállapítani...:-((((
Szia! Én is így voltam vele, szinte az egész terhességem alatt volt folyásom, így én is féltem, hogy esetleg nem veszem észre, ha szivárog, folyik a magzatvíz. Hidd el észre fogod venni! Én hajnali 4-kor arra ébredtem, hogy mintha valami folydogálna, folyásnál kicsit nagyobb mennyiség volt és nem lehetett visszatartani (úgy mint a pisilést). Nem egyszerre "zúdult" ki nagy mennyiség, hanem szépen folyamatosan csordogált órákon keresztül. Végül délután negyed 4-kor született meg a kisfiam. Ne izgulj, biztos észre fogod venni és akkor irány a kórház! Könnyû szülést! 7 hetes kisfiú anyukája

Milyen ruhában mentetek szülni? Gondolok itt arra, hogy amikor folyik a magzatvíz és hideg van mit vettetek föl? Mit raktatok oda? Ráadásul én majd mentővel kell, hogy menjek!

Legjobb válasz: Készíts elõ egy nagyobb törölközõt, ha hirtelen megy el a magzatvíz, ez a javát felfogja majd. Ha már eleve szivárog, akkor meg én egy inkontinencia betétet javaslok, vagy extra naaaagy eü betétet. Amúgy nagykabát lesz rajtad míg beérsz a kh-ba, az úgyis eltakarja, ha átüt a folt, a vizsgálathoz meg úgyis leveszed majd és átöltözhetsz utána. :)

Készíts elõ egy nagyobb törölközõt, ha hirtelen megy el a magzatvíz, ez a javát felfogja majd. Ha már eleve szivárog, akkor meg én egy inkontinencia betétet javaslok, vagy extra naaaagy eü betétet. Amúgy nagykabát lesz rajtad míg beérsz a kh-ba, az úgyis eltakarja, ha átüt a folt, a vizsgálathoz meg úgyis leveszed majd és átöltözhetsz utána. :)
én melegítõben mentem mert nem volt idõm csak egy zuhanyra de a magzatvíz csak a szülõszobában folyt el :)
jah és nagykabátban mert február volt :) elõzõ voltam
Nadrág és egy jó nagy Tena Lady.
Szia! Én póló, nadrág és köntösben és papucsban mentem szülni mentõvel januárban. Amúgy a mentõs még a köntöst sem nagyon akarta azt mondta nincs hideg, meg amúgy is a kórház bejáratánál tesz ki....
Szia! 2hete szültem, melegítõben mentem be, azt is 10percig tartott felvenni, akkora fájásaim voltak. Nekem csak tágulási vérzésem volt, tena extrát tettem be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Én normál utcai ruhában mentem, egy nagy plédet tettem magam alá a kocsiban. A szülõszobán végig húztam magam után a csíkot, elég ciki volt. De azt mondták, hogy ne foglalkozzak vele. Egyébként a magzatvíz színtelen, úgyhogy simán kijött a ruhámból. Emiatt szerintem ne aggódj.

Milyen amikor megnézik a magzatvíz színét? Fáj? Hogyan történik?

Legjobb válasz: Akkor tudják megnézni, ha már nyitva a méhszáj. Van az az eszköz, amivel rákszûrésnél szokták "nyitva tartani" a hüvelyt, az a fémizé, na most is azt fogják betenni, és lámpával bekukukcskálnak. Ennyi.

Akkor tudják megnézni, ha már nyitva a méhszáj. Van az az eszköz, amivel rákszûrésnél szokták "nyitva tartani" a hüvelyt, az a fémizé, na most is azt fogják betenni, és lámpával bekukukcskálnak. Ennyi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ.Megnyugodtam, hogy nem lesz teljesen idegen a vizsgálat.

Milyen amikor szivárog a magzatvíz?

Reggel óta néha folyik ki belőllem valami. Talán négyszer éreztem és nem folyamatosan kis mennyiséget. Ez az amikor szivárog a magzatvíz? vagy az olyan amikor csak csordogál de folyamatosan?

Legjobb válasz: Ilyen is lehet, de folyamatosan is szivároghat. Sõt, ha a baba feje nincs beilleszkedve, akkor ömlik..szóval mindenkinél más és más.

Ilyen is lehet, de folyamatosan is szivároghat. Sõt, ha a baba feje nincs beilleszkedve, akkor ömlik..szóval mindenkinél más és más.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Voltam dokinál de haza küldött. Azt mondta csak folyás de azóta is éreztem már szóval... Holnap megyek még dokihoz ott is megemlíttem.
Akkor szépen zuhanyozz le, gondolom a csomagod össze van már pakolva, szólj telefonon a társadnak, hogy ideje hazajönnie, esetleg ha van szülésznõd, akkor õt is hivd fel és irány be a kórház. Vagy pedig hivsz egy taxit és majd utánad megy a KH-ba. Igyekezz, nehogy valamilyen fertõzést összeszedj..
A kérdező hozzászólása: Most beszéltem a szülésznõmmel bemegyek és megvizsgál. Köszi a válaszokat
3-as vagyok. Nekem is a 41. héten volt ez. Tesztelgesd és ha tényleg akkor folyik, ha mozogsz, helyzetet változtatsz, akkor nem ártana bemenni a kórházba. Nekem pár órán belül meconiumos lett a víz, indítani kellett a szülést.
és nem vagy még kórházban?
A kérdező hozzászólása: 40+1 hetes vagyok. És általában én is akkor érzem amikor felkelek.
Mennyi idõs terhes vagy?
Nekem is felül repedt a burok, ezért csak akkor folydogált ki kevés amikor fekvésbõl, vagy ülésbõl felálltam.
Nekem felsõ burokrepedesem volt és csak szivárgott mindig újra kis mennyiségû!hany hetes vagy? 2dik babanal viszont azt hittem, hogy magzat viz, bementunk a kórházba de az csak bõ vizes folyás volt! Ha bizonytalan vagy meg egyébként is a legjobb ha megnez az orvos!
Ugy jártál mint en a 2dik babanal! De jobb a semmivel bemenni mint, higy magzatviz legyen és barmi történjen! :-) Kitartás nem sok van már hátra! :-)

S. O. S. Milyen az amikor elfolyik a magzatvíz?

Az okés, hogy van akinek kizúdul és elönti a víz. De van amikor csak szivárog az milyen, mennyire folyik?

Legjobb válasz: Változó erõsségû lehet. Színtelen, szagtalan, állandóan folyik. Tehát ha mindig nedves alul és nem nyálkás, hanem vizes a betét, vatta, zsepi, és újra és újra átnedvesedik az valószínû szivárgás.

Változó erõsségû lehet. Színtelen, szagtalan, állandóan folyik. Tehát ha mindig nedves alul és nem nyálkás, hanem vizes a betét, vatta, zsepi, és újra és újra átnedvesedik az valószínû szivárgás.
Szia! Nekem csak repedt a burok, így kb 0, 5-1 dl folyt ki. Azt hittem bepisiltem. Aztán 10-15 perc elteltével megint ennyi folyt ki, akkor már tudtam, hogy magzatvíz. Ja és akkor jött, amikor álltam. Egy-két másodpercig éreztem, hogy folyik valami, aztán elállt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, hál istennek nem az. Anyósomat is megkérdeztem. Nekem nem igazán van folyásom mármint a szokatlannál több. De ma elég nedves volt a bugyim, de nem folyik Úgy semmi. Azért jobb tudni a dolgokat :)
Volt, hogy én is megijedtem, mert vizes folyásom volt és ráadásul veszélyeztetett voltam. De ha a magzatvíz jön (akár csak szivárog), azt rögtön tudni fogod anélkül is, hogy bárki elmondaná ez milyen. Tényleg összehasonlíthatatlan volt, mikor végre elfolyt egyszer:) )
Ömlik és folyik.Nem tudod szabályozni, hogy eláljon. 4 gyerkõc anyukája
nekem szivárogni kezdett. eõször olyan volt, mntha pisi, vagy más váladék lenne, csak folyamatosan (kisebb nagyobb szünetekkel) jött. és nem tudtam szbályozni.

Milyen az amikor szivárog a magzatvíz? Állag, szín netán szag?

Általában esténként meg reggelente felkelés után érzem úgy mitha valami szívárogna 35 h km. El?re is köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Nem lehet hogy a hüvelyváladékod nõtt meg?Nekem általában reggel nagyon sok van,ha szivárogna az szerintem egész nap szivárogna.29 hetes km

Nem lehet hogy a hüvelyváladékod nõtt meg?Nekem általában reggel nagyon sok van, ha szivárogna az szerintem egész nap szivárogna.29 hetes km
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi a gyors választ, lehet, hogy igazad van.
A kisfiam magzatvize :D :D :D tökéletesen víztiszta, teljesen szagtalan, de mintha cukorszirup sûrûségû lett volna. (Éppenhogy sûrûbb volt a víznél).
A kérdező hozzászólása: Szia! És nem "ragacsos" kicsit?
Szerintem hüvelyváladék. Az is tud nagyon vizes állagú lenni, és érzed, ahogy folyik i a hüvelyedbõl.
2. vagyok: Nem, ragacsosnak egyáltalán nem ragacsos. Kicsit sem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!