Találatok a következő kifejezésre: Milyen amikor a baba (154 db)

Milyen erzes amikor a baba megmozdul? Mit es milyen mozgast lehet erezni a hasban?

Meddig lesznek ezek a buborekszeru pattogasok/

Legjobb válasz: Amíg pici, addig ilyen remegés, pillangó repkedés érezhetõ. Ha már nagyobb akkor rendes mozgás, rúgás érezhetõ.

Amíg pici, addig ilyen remegés, pillangó repkedés érezhetõ. Ha már nagyobb akkor rendes mozgás, rúgás érezhetõ.
Érdekes, hogy én soha nem éreztem se remegést, se buborékokat. Csak pillangót. Vajon ez mitõl függ?
A kérdező hozzászólása: Nemregtol erzem azokat a kis lufiszeru pukkanasokat, meg pattogasokat a hasban. En meg pillangomozgast nem erztem eddig. Tobbszor olvastam mar ezt is azt is. Miutan a baba megmozdul, ezek a pukkanasok megszunnek?
én meg pillangót nem éreztem soha.én inkább olyanhoz tudnám hasonlitani mint eg idegrángás amit nem tudsz szabályozni.most már rug nagyokat, 24 hetes kismami
A lufipukkanásszerû nálam ha csuklik :) ha mocorog az egyre erõsebb lesz, pillangót soha nem éreztem. Nekem kb 2 hete mozdult meg, azóta is nagyon sokat erõsödött! már tényleg úgy érzem, hogy a lábával rúg, nem csak az "ujjbegyével bökdös" 21h

Milyen érzés, amikor a baba megmozdul? Egyértelmű és nem lehet mással összetéveszteni?

Legjobb válasz: Sztem ha valaki még terhessége elõtt is figyelt a belõle érkezõ mozgásokra:)) Úgy értem tudja milyen mikor a belei mozognak meg ilyesmi, az nem keveri össze azzal a baba mozgást. Én ahhoz tudnám hasonlitani az elsõ mozgást mintha vki belülrõl megpöckölné a hasam vagy megbökné de csak nagyon finoman:)

Sztem ha valaki még terhessége elõtt is figyelt a belõle érkezõ mozgásokra:) ) Úgy értem tudja milyen mikor a belei mozognak meg ilyesmi, az nem keveri össze azzal a baba mozgást. Én ahhoz tudnám hasonlitani az elsõ mozgást mintha vki belülrõl megpöckölné a hasam vagy megbökné de csak nagyon finoman:)
Nekem olyan érzés volt, mintha icipicit remegne a pocakom:) Nem hasonlít semmi másra, bár az elsõ babánál én is elgondolkodtam, hogy mi lehet ez a szinte lepkeszárny-rezgésû furcsa érzés, kellett kis idõ, mire biztosan rájöttem:)
Nekem egyértelmû volt. Olyan simogatás szerû, néha kaparászós! :) aztán úgy másfél-2 hét alatt egyértelmû rúgásokba ment át! De van, aki azt hiszi bélmozgás! Figyelj magadra és észre fogod venni mikor Õ mozdul meg! :)

Milyen vicces SMS értesítő minták vannak, amit a Baba születésekor küldhetnénk ki?

Barátoknak mindenképp valamilyen frappánsat küdenénk, nem a szokásos, sablonos szöveget. Az lenne a furcsa t?lünk.

Legjobb válasz: 1. Nagyon friss az élmény, alig,hogy születtem. Anyukám,apukám írjatok helyettem. Ne sokat,csak annyit: eggyel több a létszám, Hogyha szeretni kell, számítsatok énrám! 2. Azért mert szerettek jöttem a világra, Lettem új fénycsillag, szülõk boldogsága. Szeressetek mindíg ilyen szeretettel, A kincsetek vagyok, pici kincs,de ember! 3. Ebben már azért a születési adatok is benne vannak: pl: Laci vagyok, 2500gramm, egy darabig még nincs fogammmmm. 52 centivel születtem reggel 8-kor, óvakodok még a bortól. Sokat sírok, cicit szopok, ha megnövök majd még írok. alulirott /a neve/ Lakásbérleti szerzõdésemet 2008./hónap,nap/ hatállyal felmondták,és /óra,,perc/-kor,az általam bérelt helyiség elhagyására köteleztek.Ennek okáért nem megfelelõ viselkedésemet/a környezetem állandó zaklatása,izgés-mozgás,stb.../nevezték meg. Elárulom,hogy a látszat ellenére szivesen költöztem ki.Eddigi helyem, cm-es hosszúságom és gramm súlyom miatt,a csintalanságok elkövetéséhez egyre szûkebbnek bizonyult. A kilakoltatás fáradalmait egy óriási alvással pihentem ki.Utána felfrissülve,méltán éreztem úgy,hogy az új helyemen is Én vagyok az úr. Megérkeztem.mindenkit puszilok./név/ Az önök ajándéka SMS üzenet formájában a pannon jóvoltából érkezett, a mi ajándékunk a helyi gólya jóvoltábol érkezett 2008.x.x.-án..súlya:x hossza:x neve:x hangja:van... "Megérkeztem 2008. ...-én ...-kor és ha már itt vagyok, elárulok néhány apróságot magamról. Szóval a csuklómra kötözött furcsa ízû szalagra azt írták én lennék ... Talán ... tincseimnek és ... szemeimnek köszönhetõen a doki bácsik mind oda vannak értem. Bár most még picinek érzem magam, mindössze ... gr és ... cm vagyok, de háromóránként édesanyám karjaiban bõséges ennivalót és szeretetet kapok. Igyekszem hamar megerõsödni, hogy személyesen megismerhessek mindenkit." Üdvözöllek életem elsõ sms-ével. Ekkor meg ekkor, ennyivel és ennyivel születtem, stb. Míg saját számom nem lesz, anyukám mobilján tudtok elérni. Pussz: baba neve. Üdvözletünket küldjük a kórházból. Már tegnap este 6-kor találkoztam anyukámmal, de csak most tanultam meg SMS-t írni! Paramétereim: „adatok”. Anya is jól van, hõsiesen bírta, hogy rakétaként törtem elõre a világra, csak még kicsit fáj neki… De nem haragszik. Puszi: baba neve A mai napon -minden tiltakozásom ellenére- x.óra perckor felmondták a társbérletemet, így x.kg-mal és centivel új otthon után kellett néznem. ....nál/nél szeretõ családra leletem. Baba

1. Nagyon friss az élmény, alig, hogy születtem. Anyukám, apukám írjatok helyettem. Ne sokat, csak annyit: eggyel több a létszám, Hogyha szeretni kell, számítsatok énrám! 2. Azért mert szerettek jöttem a világra, Lettem új fénycsillag, szülõk boldogsága. Szeressetek mindíg ilyen szeretettel, A kincsetek vagyok, pici kincs, de ember! 3. Ebben már azért a születési adatok is benne vannak: pl: Laci vagyok, 2500gramm, egy darabig még nincs fogammmmm. 52 centivel születtem reggel 8-kor, óvakodok még a bortól. Sokat sírok, cicit szopok, ha megnövök majd még írok. alulirott /a neve/ Lakásbérleti szerzõdésemet 2008./hónap, nap/ hatállyal felmondták, és /óra, , perc/-kor, az általam bérelt helyiség elhagyására köteleztek.Ennek okáért nem megfelelõ viselkedésemet/a környezetem állandó zaklatása, izgés-mozgás, stb.../nevezték meg. Elárulom, hogy a látszat ellenére szivesen költöztem ki.Eddigi helyem, cm-es hosszúságom és gramm súlyom miatt, a csintalanságok elkövetéséhez egyre szûkebbnek bizonyult. A kilakoltatás fáradalmait egy óriási alvással pihentem ki.Utána felfrissülve, méltán éreztem úgy, hogy az új helyemen is Én vagyok az úr. Megérkeztem.mindenkit puszilok./név/ Az önök ajándéka SMS üzenet formájában a pannon jóvoltából érkezett, a mi ajándékunk a helyi gólya jóvoltábol érkezett 2008.x.x.-án..súlya:x hossza:x neve:x hangja:van... "Megérkeztem 2008. ...-én ...-kor és ha már itt vagyok, elárulok néhány apróságot magamról. Szóval a csuklómra kötözött furcsa ízû szalagra azt írták én lennék ... Talán ... tincseimnek és ... szemeimnek köszönhetõen a doki bácsik mind oda vannak értem. Bár most még picinek érzem magam, mindössze ... gr és ... cm vagyok, de háromóránként édesanyám karjaiban bõséges ennivalót és szeretetet kapok. Igyekszem hamar megerõsödni, hogy személyesen megismerhessek mindenkit." Üdvözöllek életem elsõ sms-ével. Ekkor meg ekkor, ennyivel és ennyivel születtem, stb. Míg saját számom nem lesz, anyukám mobilján tudtok elérni. Pussz: baba neve. Üdvözletünket küldjük a kórházból. Már tegnap este 6-kor találkoztam anyukámmal, de csak most tanultam meg SMS-t írni! Paramétereim: „adatok”. Anya is jól van, hõsiesen bírta, hogy rakétaként törtem elõre a világra, csak még kicsit fáj neki… De nem haragszik. Puszi: baba neve A mai napon -minden tiltakozásom ellenére- x.óra perckor felmondták a társbérletemet, így x.kg-mal és centivel új otthon után kellett néznem. ....nál/nél szeretõ családra leletem. Baba
Ezek nekem is tetszenek!
Én is megjegyzem majd a másodiknál ilyet irok...
Én ezt írtam ki magamnak már elõre: " A mai napon ugy döntöttem, hogy feladom luxusalbérletem anyánál és...óra...perckor kiköltöztem.Jó volt nála de mivel ....gr, ....cm-ig nõttem szûkös volt a hely. Üdv..(név) Szerintem ari:-)
Ezek tényleg aranyosak. :)
Keress rá, nemrég olvastam itt ilyen kérdést, cuki válaszok jöttek:-)
De édik! Megjegyzem az oldalt magamnak :D
Tuti sms-ek.:-)


34 hetes korban milyen komplikáció léphet fel, ami a baba elvesztéséhez vezethet?

Iszonyatosan rettegek,hogy valami baja lesz a drágaságomnak.Itt pedig olyan sokmindent lehet olvasni.MÉg ebben a korban is felléphet nála valami súlyos komplikáció,ami az életét veszélyeztetheti?Eddig nem volt hál'Istennek semmi gond a terhességemmel.

Legjobb válasz: Ne rettegj,légy pozitív ha már eddig eljutottál.sajnos sok rossz dolog történhet,amikrõl én hallottam leírom,de ne vegye el a kedved,csak a kérdésedre válszolok. Állat okozta pl.toxoplazmózis,hirtelen mozdulat eredménye lehet,akár ablakpucolásnál,hogy a lepény leválik így a baba nem kap oxigént és tápot v.nyakára tekeredhet a köldökzsinór.... Ezeket senkinek nem kívánom.

Ne rettegj, légy pozitív ha már eddig eljutottál.sajnos sok rossz dolog történhet, amikrõl én hallottam leírom, de ne vegye el a kedved, csak a kérdésedre válszolok. Állat okozta pl.toxoplazmózis, hirtelen mozdulat eredménye lehet, akár ablakpucolásnál, hogy a lepény leválik így a baba nem kap oxigént és tápot v.nyakára tekeredhet a köldökzsinór.... Ezeket senkinek nem kívánom.
Szia. Ne aggódj, mert az nem jó se neked se a babának. 37hétig koraszülésrõl beszélünk, de ilyen korban már jók az esélyek. Az a lényeg hogy legyél boldog, és élvezd ezt a pár hetet. 39hetes kismama
szia, ha eddig minden renben van, veled is, a babával is, ne aggodj, a legjobb amit tehetsz, hogy nem stresszelsz, és a lehetoségekhez képest aktív maradsz fizikailag is!!! Nálam sajna megjelent a preeklampszia (magas vérnyomás, vizesedéssel, fehérjével, de fokozatosan alakult ki. A 30. hét korul észrevettuk a magas vérnyomást, az orvosom onnét fogva még jobban figyelt rám, és a 39. hétig rendben is voltam és akkor megszuletett a kisfiam. és mindketten rendben vagyunk.
arra azért esetleg figyelj, hogy meg ne nagyon fázzál, vagy valami fertozést ossze ne szedjél, de feleslegesen nem kell izgulni, minden rendben lesz.

Titeket mennyire zavart, amikor a baba születése után állandóan azzal jöttek, kire hasonlít a gyerek? Belül milyen érzés volt, amikor kívülállók a párod családja, ismerősök -főleg nők, az apjához hasonlították?

Persze tudom ez hülyeség, mert nekem tetszik a párom, meg szeretem nagyon,örülnék ha a pici is olyan lenne, de ilyenkor picit olyan, mintha belőlem nem is lenne, vagy megmagyarázhatatlan érzés fog el. Persze a párom családja nyilván elfogult és csak magukat keresik a babában..kire ütött, de mikor egy kívülálló nő jegyzi meg, olyan irigynek hangzik, persze ilyenkor úgy reagálok, hogy igen hasonlít nagyon, de mégis.. Nem tehetek róla..

Legjobb válasz: A mi fiunk szerintem egyikünkre sem hasonlít, én legalábbis nem látom. Az õ rokonai váltig állították, hogy tiszta férjem, az enyéim, meg hogy én... Egyébként zavart.

A mi fiunk szerintem egyikünkre sem hasonlít, én legalábbis nem látom. Az õ rokonai váltig állították, hogy tiszta férjem, az enyéim, meg hogy én... Egyébként zavart.
Hááát.... az én lányom egy az egyben apjára ütött. Csak az orrát örökölte tõlem, hálistennek :) Szóval mindenki ezzel volt elfoglalva, de mivel az apja családja totál nárcisztikus önimádó banda, így még rám voltak büszkék, hogy micsoda csodálatosságot készítettem :) Szerintem ha rám ütött volna, akkor nem lenne rá ilyen büszke, így viszont tök aranyos, mert viszi mindenhová, és el van szállva rendesen, nekem meg jól jön egy kis pihenõ, szóval jól van ez így :) Volt aki megsajnált kicsit, és azzal nyugtatott, hogy talán az arcberendezése kicsit az enyém, az orrán kívül, ez nagyon vicces volt :) Ha zavar ez a dolog, akkor mondjad, hogy persze, tiszta apja, ugye milyen gyönyörû? És akkor gyorsan befejezik a témázást.
Az én családom is ezt csinálja (szerintük tiszta én vagyok, páromat nem említik), az õ családja is ugyanezt csinálja, pedig nagyon vegyes :) nem hiszem el, hogy nem látják. Ami viszont jobban zavar, hogy a párom is ezt csinálja. (Mármint, hogy mindenben rá hasonlít. Még abban is amiben tökre nem)
Nem zavart egyáltalán.Tény és való hogy elsõ hónapokban, években mindegyik gyermekem az apjára hasonlított jobban.Max a szemem ami tõlem volt.Két nagy fiamnál változott a helyzet.Most már inkább azt mondják tiszta anyja.Pici lányomnál is dettó ugyan ez van most.
èn csak akkor jegyzem meg ha annyira hasonlít az egyik félre. Ha nem hasonlít senkire sem még igazán akkor nem mondok semmit sem, észre sem veszem igazán. nekem jó a kapcsolatom anyósékkal, szinte barátnök vagyunk, de ez nekem sem tetszett. elsö lányunk nem a legszebb baba volt. Túl nagy kerek fej, elég tömzsi is volt, de én sem mondtam volna annak a formás babának. De teljesen férjem volt. Föleg azért, mert én barna hajú barna szemü vagyok, férjem meg tejfölszöke, kékszemü. az egész családja szöke, szinte nincs is már náluk. A kislányom is tiszta szöke volt. A férjem egyik nagymamájára hasonlít nagyon, azóta beszereztem képeket is (meglepö de tudtak adni gyerekkori képeket róla) és teljesen ö a kislányom. Na de a férjem családja mindig azt mondta, hogy nem. Ah nem is hasonlít a férjemre egy kicsit sem, és ez inkább mi vagyunk. Ezen meglepödtem, mert teljesen férjem családja ez még nekem is feltünt. Ès én ennek nagyon örültem, csak nekem az fájt hogy mintha nem túl formás gyerek és már enyóséknak nem is kell. Aztán megszületett második babánk, aki nagy sötétbarna hajjal született, és van rólam egy újszülött kép, teljesen olyan. Az egyik dédinek azt adtuk oda, és azt hitte a lányomról készült a kép. (ott ült a lányom mellett éppen, ès szuper láta´sa van) Ja és a második lányom az a tipikus nagyon formás nagyon szép baba. na anyósom és apósom rögtön keresgetni kezdtek képeket, hogy ez inkább a férjemre hasonlít és pont olyan mint a férjem. (még a férjem öccse is mondta, hogy kicsit sem hasonlít rájuk) most már nem tagadják, hogy hasonlít rájuk elsö lányom, de ennek lehet az is az oka, hogy ahogy nött és kislányosodott egy igen szép és formás igazi kislány lett. annyira hogy sokan azt mondják olyan mint egy fésülös játékbaba. szóval engem is idegesít, föleg ha hüleséget mondanak.
Lehet, hogy akkor tényleg "tiszta apja", de ne érezd azt, hogy belõled nincs benne. Mindenképp kettõtökbõl van, lehetséges, hogy a személyisége fog jobban hasonlítani rád, ez majd az évek során kiderül, így, vagy úgy, de minden gyerek vegyes, csak talán elsõ benyomásra az egyikre hasonlít jobban
Semennyire, sõt én is állandóan azt lesem, hogy melyik részét honnan örökölhette :) Én nem bánnám ha több lenne benne az apjából, sajnos az én fiam tiszta anyja :)
Engem sem zavar , söt néha én mondogatom, nagyfiam, apukájára hasonlit.középsöm magára, legkisebb a kislányom rám .
Én lerendeztem annyival a dolgot, amikor már nagyon sokszor mondták, hogy tiszta apja, a természete meg az apai nagyanyja, én közöltem, hogy legalább az eszét remélhetõleg tõlem örökölte, ha már másat nem. Ez meg már nekik nem tetszett, és azóta a szeme meg a füle olyan lett, mint az enyém.
Utolso ez jo , ezt megjegyzem :D
Engem az anyosom idegesit ezzel allandoan , pedig nemmost szuletett a fiam..mar 2eves. 2honapos koraig azt hallgattam h jaj tiszta apja, belled nincs is semmi...aztan 2honap utan azert rad is hasonlit, mar nem csak tomika (ferjem neve ) , most 2 eves es meg mindig ezt hallgatom .hat jo hogy ram is hasonlit en vagyok az anyja.....vhaaajjjj :D amugy nagyon idegesitett engem is a falra tudok maszni :)
De érdekes, én a másik véglet vagyok, engem az idegesít meg zavar amikor a lányom meg a kisebb fiam (aki egyértelmûen a férjemre hasonlítanak mindketten és amúgy egymásra is nagyon) mégis sokan azzal jönnek hogy tiszta te az összes gyerek (3-an vannak) holott a legnagyobb fiam NEM IS HASONLÍT RÁJUK hát akkor hogy lehetne már mindhárom tiszta én??? Én örülök neki nagyon hogy az apjukra hasonlítanak, tetszik nekem a férjem nagyon (nyilván) és imádom hogy õt látom viszont bennük. Szerintem nagyon is rá hasonlítanak. Én épp azt nem szeretem hogy mindig csak úgy csinál mindenki mintha kiköpött az én másaim lenne mind a 3 holott nem így van.
Engem nem zavar abszolút, ha majd a páromra fog a pici hasonlítani, sõt örülni fogok. Nem azért mert én ronda vagyok. Viszont nálunk pl. a családban van olyan anyuka, akinek a kislánya egy az egyben rá hasonlít kiköpött mása, apukára kicsit sem hasonlít, anyuka mégis mindig azzal jön, hogy jaj tiszta apja.
Engem nem zavart, hiszen tényleg kiköpött apja volt a gyerek.
Jajj, dehogynem! A kislányunknak gyönyörû kerek pofija, pisze orra volt. Erre a férjem családja azt hajtotta, hogy tiszta apja a gyerek. Ja, mondom, szerintem is, fõleg, hogy a férjemnek ovális volt a feje. Összehasonlítottuk hármunk fényképét, és kísértetiesen rám hasonlít a lányunk. Persze ez nem lényeg, tiszta olyan mint a sógornõm, mint a férjem nagybátyja, mint a sokadik rokon, de már több mint egy éve nem hallottuk, hogy akár rám, akár az apjára hasonlítana... Pedig mind a kettõnknek loknis haja van/volt, a lányunknak is az. De egyszer sem hallottuk, hogy olyan a haja mint nektek. Á, nem! Olyan mint az X. rokoné... :S Mostmár nem zavar, röhögök rajta. Mi tudjuk, hogy kire és miben hasonlít. Ennyi. :)
A kérdező hozzászólása: És ha nem értesz egyet velük elkezded mondani a véleményedet?
A kérdező hozzászólása: Csak az zavar, hogy a saját családom is a páromat látja benne..és még élvezik is..
Az én kislányom is tiszta apja, amit én sem tagadok! Most hogy már másfél éves, kezd egy picit rám is hasonlítani. Na de a természete, az az enyém! Ezt mindig megkapom:-) Sõt, amikor unatkozik, vagy altatja magát, tekergeti a haját és ezen az én családom nagyot nevet, mert ezt én csináltam. Anyósomék szerint elõször tiszta apja volt, mikor meglátták, utána mikor kiderült, hogy a széklete laza, akkor már tiszta sógornõm... Pár hónap múlva már tiszta nagyapja (anyós apja), és ebbõl kifolyólag tiszta anyósom... A páromnak 4 hónaposan kijött a foga, anyósom meg volt sértõdve, hogy a kislányomnak "csak" 6 hónaposan bújt ki az elsõ. Persze már kislányom 2 hónapos kora óta azon lovagolt anyós, hogy még 2 hónap és lesz foga... Ehet bármit. Egy ideje ezt befejezték, látták rajtunk, hogy nem érdekel. Persze azóta is tiszta apja, csak a szeme és orra, na és a természete NEM!!!:-)

Milyen érzés amikor a baba feje beilleszkedik a medencébe?

36-ik hétben vagyok, de még mindig nagyon fönt van a hasam. Szokta nyomkodni a fejével a méhszájat, de nem tudom hogy beilleszkedett-e már?

Legjobb válasz: Szia! Amikor a kopony beilleszkedik, akkor a pocakod is lenyegesen lentebb fog menni, könnyebb lesz levegõt venni,és feszitõ érzes lesz állandóan a szeméremcsontod környékén.

Szia! Amikor a kopony beilleszkedik, akkor a pocakod is lenyegesen lentebb fog menni, könnyebb lesz levegõt venni, és feszitõ érzes lesz állandóan a szeméremcsontod környékén.
Szia Én a beilleszkedést nem éreztem, csak úgy vettem észre h többet udtam enni.....:) VAlamint valóban lejebb látható a pocak. 6 hetes kisláNY ANYUCIJA
A szeméremcsont és medence résznél erõsebb nyomást érzel akkor, és gyakrabban nyilalgat a derék, hát , comb résznél is, esetleg a hüvelyben is érzeni néha. Az orvosi vizsgálatnál könnyen elérhetõ a méhszáj ilyenkor, az orvos meg tudja mondani.

Milyen érzés amikor a baba csuklik?

Nem érzem és nem tudom,hogy ez normális-e?Mindenkinek csukilik vagy hogy is van ez?Köszönöm a válaszokat.23hetes mami

Legjobb válasz: Szia! 37 hetes terhes vagyok és kb.1 hete vettem észre,hogy csuklik a babám.Ütemesen egy pontban érezni,nem olyan mint amikor rugdos.Szerintem ilyenen ne aggódj,hogy te még nem érzed,lehet,hogy nem is fogod,23 hetesen biztosan nem.Én is azt hittem,hogy az én babám nem fog csuklani,de mégis.A doki azt mondta,hogy normális.Nyel a magzatvízbõl.Remélem segítettem.Boldog babavárást!

Szia! 37 hetes terhes vagyok és kb.1 hete vettem észre, hogy csuklik a babám.Ütemesen egy pontban érezni, nem olyan mint amikor rugdos.Szerintem ilyenen ne aggódj, hogy te még nem érzed, lehet, hogy nem is fogod, 23 hetesen biztosan nem.Én is azt hittem, hogy az én babám nem fog csuklani, de mégis.A doki azt mondta, hogy normális.Nyel a magzatvízbõl.Remélem segítettem.Boldog babavárást!
Szia!Az én törpim 27 hetesen csuklott elõször.Rögtön rá fogsz jönni, hogy csuklik, nem lehet összetéveszteni mással.Elöttem már leírták, ütemes ugrálások ugyanazon a ponton, ha ráteszed a kezed(vagy a párod)akkor is folytatja.29 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.Kicsit megnyugodtam:)

Milyen az amikor a baba úgy alszik el, hogy énekel?

Sokat olvasom ezen az oldalon, hogy úgy altatják el magukat , hogy énekelgetnek.

Legjobb válasz: én nem éneklésnek mondanám,hanem a fiam néha ilyen öhöööhööö hangokat ad ki,mintha rossz lenne neki,pedig nem :-) nagyon cuki olyankor

én nem éneklésnek mondanám, hanem a fiam néha ilyen öhöööhööö hangokat ad ki, mintha rossz lenne neki, pedig nem :-) nagyon cuki olyankor
ugy altatja magát imádni valo isteni hangok
jaj..nagyon cuki nem sir, biztonságban érzi magát.nekem reggel is szokott énekelni a fiam.még vagy fél órát ott hagyom-és olvadozva hallgatom-és addig is pihenek.egyébként õ is fekszik ilyenkor-és van, h beszélget zs

Kismamik, milyen az amikor a baba csuklik a pocakban? Ti hogyan érzitek?

Legjobb válasz: Ütemesen "ugrál" a hasam :-) 34+6 hkm

Ütemesen "ugrál" a hasam :-) 34+6 hkm
A kérdező hozzászólása: Az egész teste "ugrál"? És ahogy mi felnõttek csuklunk vagy annál sûrûbben? Meddig szokott tartani? Kíváncsi vagyok, mert nem tudom, hogy azt érzem-e vajon! 34 hkm. :-)
nem ugral az egesz teste cask egy bizonyos ponton erzed es egy par percig szokott tarani
ja es valamivel surubben mint a felnottek 33 hkm
Kislányom rendszeresen csuklott, akár naponta többször is :) Vicces volt. Lényegében olyan érzés, mint mikor Te magad csuklasz, csak ezt tompítottan érzed a pocakodból. Én is ütemes ugrálásnak érzékeltem. Egyszer pont NST alatt jött rá... még az asszisztens is megmosolyogta :)
Valamikor 5 percig is elhúzódott, valamikor pillanatok alatt megszûnt... változó. És igen, valóban kicsit sûrûbben érezhetõ mint a felnõtt emberé.
Én eddig kétszer éreztem, gyenge rángásokként, elõször csak kézzel (épp azt tapogattam, hogy hogyan mozog), utána már amúgy is. Mindkétszer egy kis terület rángatózása volt, nagyon gyengén, pár percig tartott. Még csak 27 hetes vagyok, gondolkoztam is, hogy biztos azt érzem-e, de más magyarázatot nem találtam a jelenségre. :)
Ez lemaradt: nekem is gyorsabb volt, mint a "felnõtt" csuklás.
A kérdező hozzászólása: Ritmusosan, de én is gyorsabban, sûrûbben érzem annál, mint ahogy mi csuklunk! :-) És nem az egész testét, hanem inkább a fejénél érzem, 1-2 percig tart. Akkor azt hiszem ez csuklás lehet! :-)

Milyen érzés amikor a baba megfogan? Lehet hülye kérdés csak kiváncsi vagyok rá

Legjobb válasz: Nekem ez a második terhességem, de egyszer sem éreztem semmit. Sõt nem is számítottam rá, hogy sikerült. De az elsõ tünetem a nemvárt elött 2-3 nappal fémes szájíz volt (mindkétszer), na ekkor már reménykedtem.

Nekem ez a második terhességem, de egyszer sem éreztem semmit. Sõt nem is számítottam rá, hogy sikerült. De az elsõ tünetem a nemvárt elött 2-3 nappal fémes szájíz volt (mindkétszer), na ekkor már reménykedtem.
Most biztos megint le leszek pontozva, de fizikai lehetetlenség megérezni. A beágyazódásig nincs közvetlen fizikai kapcsolat az embrió és az anya között, tehát nem lehet érezni semmit. Persze utólag sok kismama emlékszik úgy, hogy õ azonnal tudta, már közvetlenül az együttlét után! (a spermiumnak kb 6 óra amíg feljut a petevezetõig ahol megtörténik a megtermékenyülés, tehát ez így többszörösen hülyeség)
Most nem okoskodásból, de a kérdezõ úgy fogalmaz, hogy "amikor a baba megfogan". Tehát, amikor a petesejt meg a spermium egyesül. Ha ezt vki megérzi, jelentkezzen egy mentalista klubba:) ) Az más, ha teszt elõtt már valaki napokkal vagy 1 héttel is érzi a dolgot. Olyan már lehetséges.
fizikailag nem érezhetsz elvileg semmit, de agyban/lélekben ki tudja... én semmit nem éreztem, a pozitív teszt után is kb napokkal késõbb esett le igazán, hiába örültem neki ott rögtön akkor
Semmilyen. Jó szex volt, mint máskor. Vártam a menzeszt mint máskor. Nem jött meg. Na a pozitív teszt volt egy ÉRZÉS.
Hát, én aznap nagyon rosszul voltam, nagyon magas lett a pulzusom, és hõemelkedésem volt!akkor nem tudtam h ez azért volt!:)
Nekem 2 gyerkõcnél se volt meg a "nagy" érzés, pedig szinte elsõ alkalommal "megfogantak":) Inkább csak annyi, hogy másodiknál kb. 2 hetes terhes lehettem, amikor egy ilyen lebegõ-szálló érzés fogott el. Még akkor ugye nem teszteltem, de szinte biztos voltam benne, hogy ez baba lesz....:)
Hát rám ez nem igaz!én megéreztem, nem tudok beképzelni magamnak semmit, fõleg ezt nem, mivel azt hittem nem is sikerült, mivel akkor mikor kellett volna nem voltunk együtt! és csak egy tesztet csináltam nemvárt elõtt 3 nappal!
A kérdező hozzászólása: és utána nem lehet olyan érzés minta ha szurkálna a méhed ? és ez mitöl van ?
Nekem egyiknél sem volt más érzésem. Szerintem sokan beképzelik csak ezt. ha lenne más érzés akkor simán nem kellene ennyi teszt. de szerintem aki állítja hogy érzett valamit az csinálta a legtöbb tesztet.
Valaki érzi, valaki nem. Én pl. semmit sem vettem belõle észre. Amúgy nem fizikai érzés, inkább amolyan megérzés-féle lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!