Találatok a következő kifejezésre: Milyen alkalmi van az (7 db)

Milyen tapasztalatotok van az Asia Centerben lévő alkalmi ruha boltról?

Szalagavatóra keresek olcsó, szép ruhát. Pár hét múlva fogok szétnézni alaposan, de azt láttam, hogy nagyon szép ruhákat árulnak. Valaki vásárolt már ott ruhát? Vélemények? Árak?

Legjobb válasz: Nagyon drága, amúgy szépek. De miért akarod megvenni? Elég sztem csak kölcsönözni. Nekem 10 000 Ft volt egy csodaszép ruci itt: http://www.beatrixszalon.hu/ Meg ennek a környékén van még egy csomó kölcsönzõ.

Nagyon drága, amúgy szépek. De miért akarod megvenni? Elég sztem csak kölcsönözni. Nekem 10 000 Ft volt egy csodaszép ruci itt: http://www.beatrixszalon.hu/ Meg ennek a környékén van még egy csomó kölcsönzõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Alkalmi ruhát szeretnék venni, mert nem az én szalagavatóm lesz, ezért szeretném megvásárolni a ruhát.

Milyen lehetőségeim vannak a munkáltatóval szemben alkalmi munkavállalóként ha az nem fizet ki? Sőt még nekem kell fizetnem neki!

1 nap próbamunka után, 2009. 09 13.-án kezdtem meg a munkámat egy budapesti étteremben szakácsként. Úgy egyeztünk meg, hogy a következ? munkanaptól már bejelentenek, de ezt valamiért nem tudták 2 hét elteltével sem elintézni. Már az els? nap közölték velem, hogy nem vállalják a felel?séget, ezért váltsam ki az alkalmi munkavállalói kiskönyvet, amíg a bejelentésemet nem intézik el. Kaptam egy fél nap szabadságot, hogy intézzem el. Így a második munkanapomon már azzal álltam munkába. A könyvet ott kellet hagyni, amit egy külön szekrénybe tartottak, mondván majd ?k vezetik. Úgy állapodtunk meg, hogy 2 hétig csak 8000 Ft-os napibért fizetnek és utána majd esetleg megállapodhatunk egy reális összegben. Egyébként bejelenteni csak minimálbérrel lettek volna hajlandóak, a többletet feketén fizette volna ki. Itt elmondta, hogy az egész személyzetb?l 3-an lennék bejelentve velem együtt, a többiek, azaz még 5 ember teljesen feketén dolgozik. A séf elmondta, hogy fizetés 2 hetente van. Ezzel szemben még e hónap 17 és 18.-a körül fizetett 12.000 Ft-ot. Amikor kérdeztem, hogy ezt most miért vagy melyik napokra kapom az volt a válasz, hogy 15.-éig van elszámolás. Tehát kifizetett nekem 1 és egy fél napomat. (A 13.-ai bérem még aznap kifizette.)

Legjobb válasz: Szia ! Azért szeretnénk tudni, hogy mi lett a vége, fizetett nem fizetett és mit tettél.

Szia ! Azért szeretnénk tudni, hogy mi lett a vége, fizetett nem fizetett és mit tettél.
Mondd meg neki, hogy vagy kifizeti a teljes járandóságod mindenféle levonás nélkül (azaz a 36ezret), vagy feljelented: munkaügyi felügyelõség, APEH, Köjál (vagy ÁNTSZ vagy hogy hívják most), VPOP (gondolom szeszesitalt is árul)
Végigolvastam, jó sokáig tartott, én jól megszopatnám ahol tudom, ráküldenék mindent amit lehet, apeh, fogyasztóvédelem, köjál, meg ami létezik, ha hülyét csinál az emberekbõl menjen csõdbe, d.göljön éhen a k.rva anyját.
A kérdező hozzászólása: Nem fizetett! Én meg nem jelentettem fel, mert semmi esélyem se lett volna. Röviden ennyi! De azóta egy másik helyen is megcsinálták ugyanezt velem. Ott az volt a különbség, hogy be voltam jelentve. Így a feljelentés is ment! Röviden ennyi!

Milyen alkalmi fogamzásgátlás van az óvszergumin és a megszakításos közüsülésen kivűl?

Van egy pasi akivel nem járok...De leszoktunk feküdni egymással egy hónapban kb 2szer...És én óvszerrel nem szeretek vele együtt lenni, mert nem olyan érzés mintha nem lenne rajta semmi --> azaz nem annyira élvezetes...

Legjobb válasz: Jah és annyit elfelejtettem hozzá fûzni , hogy fogamzásgátló tabletátt nem szednék azért a havi 2 alkalomért!

A kérdező hozzászólása: Jah és annyit elfelejtettem hozzá fûzni , hogy fogamzásgátló tabletátt nem szednék azért a havi 2 alkalomért!
Hát én a helyedben maradnék az óvszernél, mert az a nemi betegségektõl is véd! Ha így össze vissza vagytok együtt, ki tudja, mit hoz a másik magával máshonnan!!!
Nézd meg ezt a linket, itt feltüntették az egyes módszerek Pearl-indexét. Vannak mindenféle zsélek meg kúpok (spermicidek), de ha megnézed ezek se valami biztonságosak. http://blog.szexologia.eu/2007/09/03/pearl_index_fogamzasgat..
A tabin kívül még mindig csak az óvszer a legbiztonságosabb. Persze az sem 100%-os. Ezek a zselék és kúpok használata mellett ajánlott még valamilyen más fogamzásgátlási módszer használata is. Én azt ajánlanám, hogy maradj az óvszernél.
Ha csak alkalmi kapcsolatod van akkor muszály lesz óvszer, csak az véd a nemi betegségektõl.
Nálunk a gyerekek elõtt 3 évig az orál ment, ez 100%-os. Közben idõnként az elején felhúzot gumival is, hogy azt is gyakoroljuk. A második szülés után 1 évvel tablettázni kezdtünk, és azóta is ok így.
Havi 2X esemény utáni tabletta nem lehet gáz az egészségeddel. Kérdezd errõl a nõgyógyászodat !
Statisztikát készítesz?
Mindig van orgazmusom aktus során, van, hogy többször is, mind hüvelyi, mind pedig csiklóorgazmus is van nálam. Mikor hogy jön össze. Egyébként nálam az a biztos, mikor szex közben ingerlem a csiklómat is. Vagy ha adott minden, hangulat, körülmény, elõjáték, megfelelõ póz, akkor meg simán megy a hüvelyi orgazmus is.
egy kó partnet kell aki tudja mi kell neked és mindig élvezni fogod :-D :-D :-* :-D

Milyen társkeresős oldalak vannak ahol nem hosszútávút hanem csak alkalmi kapcsolatot keresnek az emberek? Jah és nem fizetős lányokra gondoltam!

Legjobb válasz: Nem ajánlóm a teljesen ingyeneseket, mert a legtöbb csaló és fake és komolytalan hirdetés ott van. A prostituáltakat a 18-95/99 éves intervallum megadásával lehet kiszûrni jellemzõen. http://www.szexrandi.hu/sexpartner/szexrandi_elofizetes/

Nem ajánlóm a teljesen ingyeneseket, mert a legtöbb csaló és fake és komolytalan hirdetés ott van. A prostituáltakat a 18-95/99 éves intervallum megadásával lehet kiszûrni jellemzõen. http://www.szexrandi.hu/sexpartner/szexrandi_elofizetes/
Szerinted van olyan lány, aki interneten keres magának szexpartnert? Az vagy nagyon ronda lehet, vagy nagyon öreg... Szerintem ha szexre vágyik egy normális nõ, akkor lemegy valamelyik szórakozóhelyre és azt szedi fel, akit akar...
Hát nem feltétlenül. Mert azért szórakozó helyen mégsem lehet az megbeszélni. Például gyakorlót analszex partner, vagy min. max. hossz/vastagság intim méret, vagy holnap és holnap után csak szex. Ne várj többet, mert nem lesz! Vagy kicsi ilyen olyan hajlam. Fetishek. Bármi ilyesmi. És halászgatni megfelelõ szexpartner terén úgy nehezebb.
eropolis
Tegyük hozzá, ha van párja a nõnek. Nem vállal lebukást egy szórakozó helyen valószínû.
Igen van az eropolis. Ahogy elõbb írták. http://www.eropolis.hu/
Facebook!!!
Fekete, vagy fehér, v. fekete ezüsttel.

Milyen volt az első alkalmad terápián? Van olyan, akinek már az első alkalom nehéz volt? így kell lenni, hogy először a legnehezebb?

Majdnem végig b?gtem az egészet, úgy szégyellem, nem sokat tudtak bel?lem kiszedni, rákérdeztek mi nyomja a lelkem, eddig ugye elfojtottam, most meg ki kellett mondanom. Másnak hogy ment?

Legjobb válasz: Én még nem voltam ilyenen, de szerintem nincs mit szégyellned. Kezeld magad betegként és vedd természetesnek, hogy gyógyítanak. Szerintem nem azért kell szégyenkezni, ha segítséget kérsz (hanem azért, ha nem és), inkább legyél büszke, hogy volt bátorságod elkezdeni.

Én még nem voltam ilyenen, de szerintem nincs mit szégyellned. Kezeld magad betegként és vedd természetesnek, hogy gyógyítanak. Szerintem nem azért kell szégyenkezni, ha segítséget kérsz (hanem azért, ha nem és), inkább legyél büszke, hogy volt bátorságod elkezdeni.
Jártam kis megszakításokkal évekig de én sosem szégyelltem.A fogorvosnál a váróban vagy a háziorvosnál míg várod hogy sorakerülsz ott is sírsz? Ne viccelj már? Az aki otthon dúl fúl hisztizik vagy a munkahelyén teszi ezt az gondolod hogy különb nálad? Te több vagy mert felvállalod a betegségedet és igyekszel gyógyulni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást! :) Csak kicsit cikinek éreztem, hogy mi volt, de nembaj, elvégre azért járok oda, mert valami gond van velem :P :)
A kérdező hozzászólása: ja nem azt szégyelltem, hogy pszichológushoz járok, lehet, hogy félre érthetõ voltam, hanem azt, hogy elbõgtem magam, és onnantól már nem igazán tudtam a dolgokra koncentrálni, de remélem túl leszek rajta és legközelebb jobban megy :)
Szia! Szerintem ezzel semmi gond nincs. Sõt sokkal jobb, hogy így ki tudod végre adni magadból azt, amit elõtte ügyesen, de nem okosan elnyomtál. Nekem is volt hasonló tapasztalatom, de nem pszichológusnál. Hanem egy nagyon jó barátommal való beszélgetés indította ezt el nálam, akimor az általa addig nem sejtett gyenge pontomat elkapta. Akkor én is elsírtam magam, szegény meg azt hitte, õ bántott meg, de nem. Csak én addig bírtam elnyomni dolgokat és éppen akkor kijött... utána én is szégyelltem magam nagyon. De megbeszéltem vele mint jó baráttal, és nekem nagyon sokat segített ez. Te hány éves vagy? F/L?
Ez természetes dolog, ha sokáig elfojtod azokat a dolgokat, amik a lelkedet nyomják, elõfordul az ilyesmi. Ne érezd cikinek a sírást, én több alkalommal is sírtam a terápiás beszélgetések során. A sírás ebben az esetben jót tesz, megkönnyebbülsz utána, és a pszichológus számára egyáltalán nem szokatlan ez az érzelmi megnyilvánulás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!