Találatok a következő kifejezésre: Milyen alkalmi van (35 db)

Milyen alkalmi fogamzásgátló tabletták vannak? És milyen mellékhatásaik vannak?

Legjobb válasz: alkalmi fogamzásgátló tabletta tudtommal nincs, max 72 órás tabi van ha esetleg arra gondolsz... de annak az a mellékhatása hogy teljesen szétbarmolja a hormonháztartást szóval csak akkor használandó ha nagyon muszály.... inkább válasszatok hüvelykúpot vagy hasonlókat

alkalmi fogamzásgátló tabletta tudtommal nincs, max 72 órás tabi van ha esetleg arra gondolsz... de annak az a mellékhatása hogy teljesen szétbarmolja a hormonháztartást szóval csak akkor használandó ha nagyon muszály.... inkább válasszatok hüvelykúpot vagy hasonlókat
Szia! A 72 órás tablettát arra találták fel, hogy ha "baleset" történik, akkor se legyen gyerek. A baleset alatt azt értem, ha pl. kiszakad a gumi. Alkalmi módszerek a gumi, illetve a különféle hüvelykúpok stb.
Nem. De nem is vagyok annyira csúnya! Nagyon szép se, de csúnya semmiképp...:)
háhháhááháháháhááháhááháhá ekkora f aszságot XDDDDDD
Nos ez az alkohol-faktor grafikonon vezethetõ egyenletétõl függ. Bárkit megdughatsz, ha elég részeg. De amúgy nem, mivel én nem használom ki ezt, még nem sikerült alkalmi se tartós kapcsolatot létesítenem vonzó nõvel. Csúnya lányt felszedhetem volna, dehát a sors iróniája, hogy a csúnyák is a szépekre bukunk. Nem leszek olyan nõvel aki nem vonz. Ilyenek vagyunk mi emberek.
A kérdező hozzászólása: Jó, de tudjátok rám is mondták már, hogy helyes vagyok, de a az ilyen könnyûvérû lányoknál más a szépség mérõ skála. Náluk egy olyan fiú, aki a rendesebb lányoknál szép, náluk valószínûleg csúnya. De valakinek sikerült már? Mert én most két lánnyal vagyok úgy, hogy dughatnánk, alkalmi szex, csak nem láttak még képet rólam és emiatt parázok, hogy beszólnak hogy nézek ki. :/
Vékonyság általában a gyerek hibája és nem a gének, betegségek felelnek érte :DDD Ki kell kellni a székbõl és ott hagyni a WoW-t, f*szbúkot és sportolni. Magasság 50-50% a csajoknál. A csúnyaság ápoltság mellett megváltozatathatatlan(plasztikai mûtétek nem 100%-ak). Na de kinek mi a csúnya, láttam nagyon durva párokat...utána enni nem tudtam :D
nekem még nem
Szerintem egy fiú nem lehet csúnya... SP voltam :D

Milyen zarándokhelyek vannak Magyarországon? Milyen hatásuk van a zarándoklat járásoknak a magyarországi turizmusban? Milyen emlékhelyeket látogatnak meg? Miért mennek zarándokolni? Milyen ünnepek alkalmával látogatnak meg egy helyet?

Legjobb válasz: Nem a kérdezõ vagyok, de örömmel olvastam utolsó kedves és részletes válaszát. Én is szeretem a "zarándoklást". Úgy értem, a hosszú gyalogutat, és érezni a szent hely légkörét vagyis kisugárzását.

Nem a kérdezõ vagyok, de örömmel olvastam utolsó kedves és részletes válaszát. Én is szeretem a "zarándoklást". Úgy értem, a hosszú gyalogutat, és érezni a szent hely légkörét vagyis kisugárzását.
Sajnos, nem sok kérdésedre tudok válaszolni, de ez is több, mint a semmi. Én a máriapócsi Mária szoborról hallottam, még II. János Pál is járt ott 1991-ben.
Andocs, Máriagyûd, Máriapócs, Mátraverebély, próbáld a részleteket a neten megkeresni.

Videéki, alkalmi Diszkó/bál rendezvényeknél milyen kritériumoknak kell megfelelnie a helynek, és a hatóságok felé milyen kötelezettségeim vannak?

Csak hétvégente lennének alkalmi rendezvények, mondjuk péntek este diszkó, szombat este bál, esetlg más szórakoztató programokkal kiegészítve. Ehhez már kell vállalkozóit csinálni, hiszen cak alkalmi rendezvény? Vagy csak elég bejelenteni az önkormányzatnak, hogy hétvégén rendezvény készül fiataloknak, id?seknek egyaránt? Vidéken lenne a dolog, a helyet és a hang-vizuáltechnikát bérelném egyenl?re, hátha nem indul be a dolog. Ezen kívül milyen anyagi és egyéb vonzata van még? Csinál valaki ilyesmit?

Legjobb válasz: Italtpultot ki viszi? Ez a legfontosabb kérdés! Ugyanis ha van italárusítás, akkor az illetõnek mindenképpen kell vállalkozói, és ezt úgy szokták megoldani, h kitelepedési engedélyt kérnek a hivatalban, de az illetõnek kell, h legyen vhol vmilyen pl kocsmája! Zeneszolgáltatáshoz fizetni kell az artisjus felé! A discosnak engedéllyel kell rendelkeznie! Ha gondolod párom discozással, technikabérbeadással foglalkozik, akár számlásan is! Fontos, h ingyenes lesz e vagy belépõt akartok szedni! Mert ugye ha belépõs az után adózni kell és számlát kell/kéne róla adni!

Italtpultot ki viszi? Ez a legfontosabb kérdés! Ugyanis ha van italárusítás, akkor az illetõnek mindenképpen kell vállalkozói, és ezt úgy szokták megoldani, h kitelepedési engedélyt kérnek a hivatalban, de az illetõnek kell, h legyen vhol vmilyen pl kocsmája! Zeneszolgáltatáshoz fizetni kell az artisjus felé! A discosnak engedéllyel kell rendelkeznie! Ha gondolod párom discozással, technikabérbeadással foglalkozik, akár számlásan is! Fontos, h ingyenes lesz e vagy belépõt akartok szedni! Mert ugye ha belépõs az után adózni kell és számlát kell/kéne róla adni!
A kérdező hozzászólása: Van kocsmai vállalkozás a családban, az italpultot mi vinnénk. Ehhez kell valamit még felvenni a vállalkozóiba (pl alkalmi rendezvényszervezés, vagy mi), vagy ez elég? Artisjus felé fizetünk most is zenegép miatt. Milyen engedély kell a discosnak? Milyen cuccai vannak a barátodnak, és milyen áronm mozognak ezek a dolgok? köszi
Discora külön kell fizetni artisjust mindenképpen! Ha van kocsmátok, kell kérni kitelepedési engedélyt! Merre tervezed ezt az egészet? Fény és hangtechnika közül bármi, 500fõig bezárólag!
A kérdező hozzászólása: somogy megye
A kérdező hozzászólása: És számonként van artisjus fizetés? Az kb. milyen összeg? És milyen engedély kell a discosnak?
Létszámra kell fizetni! A discosnak discos vizsgával kell rendelkeznie!
A kérdező hozzászólása: Létszámra? És falura kijönnek megszámolni, hányan voltak? És ha nem szedek belépõt, akkor még én sem tudom hányan voltak, vagy ki az aki csak benézett pl. Diszkósvizsga falusi diszkóba?? És ha mp3 lejátszón akarom elõre beállított trackekkel diszkós nélkül :D ? Ezek a szabályok érdekesek :D Gondolom megkerülhetõek :D
A termet nézik meg, h oda hány ember fér el! Hidd el kiszámolják! :( Azzal ha mp3 lejátszót teszel be az nem disco, és senki sem fog elmenni, de te ismered az embereket! Az a gáz, h szerzõi jog védi az összes zenét, és ha valakinek nem tetszik, h te ott pénzhez jutsz, rád fogják hívni a MAHASZ-t és akkor majd fizethetsz a lejátszón lévõ számok után nem keveset! Persze megkerülhetõ, de tapasztalattal és ha nincsenek rosszakaróid! Segíteni akartam csak, ugyanis 7évet csináltam egy ilyen helyet!
Talán még úgy tudod megoldani, h artisjus felé fizetsz azért, hogy mondjuk zenegéprõl, rádióból szól a zene!

Szombathelyen milyen látnivalók vannak egy 2 napos kirándulás alkalmával?

És milyen nagyobb bevásárlóközpontok vannak?

Legjobb válasz: Kõszeg és a jáki templom is ott van a közelben, érdemesebb azokhoz átgurulni, ha kocsival lesztek.

Kõszeg és a jáki templom is ott van a közelben, érdemesebb azokhoz átgurulni, ha kocsival lesztek.
Csónakázó tó, emlékmû, parkerdõ (bár az messze van gyalog ugyhogy oda autoval vagy busszal)belváros nagyon szép sok bolt van ott, hirtelen ennyi jutott eszembe de biztos hogy van még sok látnivaló bevásárlóközpontok:domus, family center, savaria plazáza, park center, szombathely center, homa centrum, borostyánkõ, tesco környéke, árkádia, hitelen ennyi jut eszembe
sztem halál, miért pont oda a akarsz menni? van egy plaza, de sok üzlet zarva.nagy sz.r. talan a belvárosban lehet sétálni.,
ja és nagyon szép város

Milyen tapasztalatotok van az Asia Centerben lévő alkalmi ruha boltról?

Szalagavatóra keresek olcsó, szép ruhát. Pár hét múlva fogok szétnézni alaposan, de azt láttam, hogy nagyon szép ruhákat árulnak. Valaki vásárolt már ott ruhát? Vélemények? Árak?

Legjobb válasz: Nagyon drága, amúgy szépek. De miért akarod megvenni? Elég sztem csak kölcsönözni. Nekem 10 000 Ft volt egy csodaszép ruci itt: http://www.beatrixszalon.hu/ Meg ennek a környékén van még egy csomó kölcsönzõ.

Nagyon drága, amúgy szépek. De miért akarod megvenni? Elég sztem csak kölcsönözni. Nekem 10 000 Ft volt egy csodaszép ruci itt: http://www.beatrixszalon.hu/ Meg ennek a környékén van még egy csomó kölcsönzõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Alkalmi ruhát szeretnék venni, mert nem az én szalagavatóm lesz, ezért szeretném megvásárolni a ruhát.

Milyen alkalmi körmök vannak fehér és csillámos? Képet tudtok róla mutatni?

Legjobb válasz: képet nem tudok küldeni, de szalagavatókor nagyon szép volt a körmöm. sima franciamanikûr és a fehér rész alatt közvetlen volt egy vékony csillámos csík :)

képet nem tudok küldeni, de szalagavatókor nagyon szép volt a körmöm. sima franciamanikûr és a fehér rész alatt közvetlen volt egy vékony csillámos csík :)
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Valaki még?

Milyen alkalmi sminket tudnátok ajánlani krémszínú ruhához, amiben van egy kis fekete csipke rész is?

Legjobb válasz: Szerintem ez jól állna hozzá: http://www.glamourbeautystudio.hu/images/s3.jpg http://cdn.big.bien.hu/files/news/12/15/112892_3_big.jpg Talán ez is: http://sksmink.hu/files/image/smink/smink_007.jpg

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!