Találatok a következő kifejezésre: Milyen alkalmi tabletták vannak És milyen (2 db)

Milyen fogamzásgátló tabletta van kutyáknak? És egy tüzelés alkalmával kb. mennyibe lerül?

1 fiú és 1 lány kutyám van. Most voltak kicsik, de szeretnék majd még, csak nem egyszerre. Addig tabletákkal meg lehetne oldani?

Legjobb válasz: Megkerestem egy cikket a fogamzásgátlás veszélyeirõl: http://www.zug.hu/cikk/fogamzasgatlas-az-allatoknal-_560.php Én régebben csak a kóbor állatoknak adtam a tavaszi-õszi szezonban, sajátnak nem kellett, mert ivartalanítva vannak mind. Az állatorvosom szerint nagyon veszélyes, hisz az ivaros állatok körében nagyon gyakoriak az ivarszervi daganatok és a hormontartalmú szerek csak növelik a kialakulásának veszélyét.

Megkerestem egy cikket a fogamzásgátlás veszélyeirõl: http://www.zug.hu/cikk/fogamzasgatlas-az-allatoknal-_560.php Én régebben csak a kóbor állatoknak adtam a tavaszi-õszi szezonban, sajátnak nem kellett, mert ivartalanítva vannak mind. Az állatorvosom szerint nagyon veszélyes, hisz az ivaros állatok körében nagyon gyakoriak az ivarszervi daganatok és a hormontartalmú szerek csak növelik a kialakulásának veszélyét.
Egy fiú és egy lány kutyával ne, lehet tenyészteni, csak szaporítani. Azt meg nem érdemes!
szia! én soha nem tablettáztam a kutyáimat, szerintem a legjobb megoldás, ha arra a néhány "piros betûs" :) napra elkülödíted õket. A fiú kicsit ki lesz akadva, úgyértem ugatni fog majd a "szerelemtõl" :D... de ha már nem tüzel a szukád, és újra összeengeded õket, nagy lesz a boldogság, és kicsik sem lesznek :P
Fogamzàsgàtlo tablettàrol még nem hallodttam.Viszont ha nem fajtatisztàk , vagy ha mégis, és nincs törzskönyvük, javasolnàm , hogy ivartalanitsad ki öket hiszen , az ilyen esetekböl , nagyon sok kutya kerül be menhelyre. Amugy ha tudod, pontosan mikor fog legközzelebb tüzelni, pàr nappal elötte menj el a szukàval az àllatorvoshoz, és kérj egy injekciot ami meggàtolja, eltolja a tüzelési idöszakot.
Bizonyára meg lehetne oldani, de nem tanácsos egy olyan bonyolult és kevéssé ismert rendszerbe, mint a hormonháztartás, belenyúlni.Inkább ivartalaníttasd, vagy ahogy egy ok nélkül lepontozott elõzõ válaszoló írta: különítsd õket el.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy tényleg elkülönítem. Ez lenne a legegyszerûbb. Májusban fog tüzelni. Ilyenkor mikortól kell elkülöníteni és meddig?
a kutya 1-4 hétig is tüzelhet fajtától függõen. A 8. és a 20. nap között készek a párosodásra, de ez is változó. Addig ne engedd össze a kannal, amíg az érdelkõdik iránta.
elsõ vagyok. nem értem miért kellett lepontozni... mikor a kérdezõnek hasznos volt?! na mindegy...

Milyen alkalmi fogamzásgátló tabletták vannak? És milyen mellékhatásaik vannak?

Legjobb válasz: alkalmi fogamzásgátló tabletta tudtommal nincs, max 72 órás tabi van ha esetleg arra gondolsz... de annak az a mellékhatása hogy teljesen szétbarmolja a hormonháztartást szóval csak akkor használandó ha nagyon muszály.... inkább válasszatok hüvelykúpot vagy hasonlókat

alkalmi fogamzásgátló tabletta tudtommal nincs, max 72 órás tabi van ha esetleg arra gondolsz... de annak az a mellékhatása hogy teljesen szétbarmolja a hormonháztartást szóval csak akkor használandó ha nagyon muszály.... inkább válasszatok hüvelykúpot vagy hasonlókat
Szia! A 72 órás tablettát arra találták fel, hogy ha "baleset" történik, akkor se legyen gyerek. A baleset alatt azt értem, ha pl. kiszakad a gumi. Alkalmi módszerek a gumi, illetve a különféle hüvelykúpok stb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!