Találatok a következő kifejezésre: Milyen alakformáló vannak, (5 db)

Milyen alakformáló sportok vannak, amelyek nem eredményeznek fogyást, viszont formássá teszik az alakot?

Elég vékony testalkatú vagyok, de szeretnék valamit sportolni, hogy formásabb és feszesebb legyen az alakom, viszont fogyni nem szeretnék. Szívesen úsznék például, mivel enyhén gerincferdülésem van.

Legjobb válasz: talajtorna,erogyagorlatok(huzozkodas,guggolas,fekvotamasz),r ovid sprintek mind alakformalok!

talajtorna, erogyagorlatok(huzozkodas, guggolas, fekvotamasz), rovid sprintek mind alakformalok!

Milyen alakformáló sportot ajánlotok, van egyáltalán remény, hogy az álomalakot elérjem?

162 cm vagyok, ami eléggé alacsony, sajnos hasra, csípőre és combra hízok, a melleim eléggé kicsik és a felsőtestem is eléggé nyengécske. Hogy tudnék olyan alakot elérni, amikor is a hasam lapos, a melleimből nem fogyok és a vállam is szélesebb, izmosabb. Milyen sportot, edzéstípust ajánlotok?

Legjobb válasz: Súlyzós edzés mellé aerob, és egy megtervezett étrend, szigorúan betartva. Tisztázzuk elõször, milyen nemû vagy?

Súlyzós edzés mellé aerob, és egy megtervezett étrend, szigorúan betartva. Tisztázzuk elõször, milyen nemû vagy?
A kérdező hozzászólása: Nõnemû. :-) Bocs, azt hittem a mellemrõl írtak alapján egyértelmû. :-)
Igen igen, csak a vállas résznél elbizonytalanodtam, fõleg, hogy lõttem már mellé elég durván ezen a téren, ezért puhatolóztam ki óvatosabban. Kezdésnek csinálj 2-3 hónapig saját testsúlyos edzést. Késõbb áttérhetsz a súlyzókra, ha akarsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
Ezt nem lett volna célravezetõbb vásárlás ELÕTT megkérdezni?
A kérdező hozzászólása: Nem én vettem, hanem a szüleim. De ha már itt van én is használom...és gondoltam utána kérdezek.
Nekünk hasonlónk van: http://www.sportszert.hu/images/products/spartan_1006.jpg Én már egy éve használom kisebb-nagyobb kihagyásokkal, és sokan megjegyezték már, hogy formásabb a lábam és a fenekem. Persze az edzés mellett figyelned kell az étrendedre is. Nem fárasztalak azzal, hogy megadott mennyiségû szénhidrátot meg fehérjét egyél, elég annyi, ha mindössze kevesebbet eszel mint szoktál, és este hat után egyáltalán nem eszel semmit.


Milyen tapasztalatok vannak a Vivamax Alakformáló fitness masszázsövről?

most kaptam karácsonyra... én nem értékelem sokra... vki használta már? volt eredménye?

Legjobb válasz: Neked még nem tûnt fel, hogy folyamatosan arról olvasni, hogy egyre több a kövér ember? Mindemellett egy millió féle ilyen [email protected] kapni, mint ez a hájrángató öv... Nem érzel ellentmondást aközött, hogy ezek elvileg használnak, gyakorlatilag meg egyre több a disznó? Na ha ezt sikerült megfejteni, akkor máris tudod a választ a kérdésedre.

Neked még nem tûnt fel, hogy folyamatosan arról olvasni, hogy egyre több a kövér ember? Mindemellett egy millió féle ilyen [email protected] kapni, mint ez a hájrángató öv... Nem érzel ellentmondást aközött, hogy ezek elvileg használnak, gyakorlatilag meg egyre több a disznó? Na ha ezt sikerült megfejteni, akkor máris tudod a választ a kérdésedre.
Gondolhatod mennyire hasznos , egy kalap cart (se) ér.
súlyzógyakorlatok, 1200 hasizomgyakorlat és napi 2x 15 perc övezés - nem fogyok tõle de nagyjából megtartja a súlyom.
Az a gond ezekkel az övekkel, hogy az ember azt hiszi, hogy fogy tõle, hogy ez fogja a csodát mûveéni, szóval rendesen lakmároznak mellette, aztán napi 15 percre felteszik az övet és várják a csodát. Én sajna az evést nem tudom visszafogni mert az én családomnak a kaja a mániája, tudom azt is, hogy az öv magában semmi, ezért tornázgatok mellette. (elõzõ hozzászóló vagyok amúgy).

Ha boxolok annak milyen erõsítõ, alakformáló hatása van?

Nem versenyszerû boxra gondoltam

Legjobb válasz: Az ökölvívásnak az elsõ számú célja a képességfejlesztés,hogy jobb bunyós,jobb verekedõ legyél,a tudás és a küzdelmi tapasztalat.Minden másnál lényegibb részei ezek a sportágnak,éppen ezért lényegtelen a kérdésed,mert a külalak nem szempont,és ilyen hozzáállással meg sem érdemled még ezt a választ sem.

Az ökölvívásnak az elsõ számú célja a képességfejlesztés, hogy jobb bunyós, jobb verekedõ legyél, a tudás és a küzdelmi tapasztalat.Minden másnál lényegibb részei ezek a sportágnak, éppen ezért lényegtelen a kérdésed, mert a külalak nem szempont, és ilyen hozzáállással meg sem érdemled még ezt a választ sem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!