Találatok a következő kifejezésre: Milyen ajándékot venni (142 db)

(meleg kérdés! ) Milyen ajándákot szoktatok venni a párotoknak (vagy milyen ajándékot vettetek a párotoknak ha most nem éltek kapcsolatban)? Szoktak a melegek/leszbikusok virágot venni a párjuknak?

írjátok meg a korotokat is és a nemeteket

Legjobb válasz: Hát attól függ. Ha a párom, akkor valamilyen szinte ismerem, szóval olyan ajándékot kap, amit szeret, ami jellemzi... Ha szereti a virágot, akkor miért ne?

Hát attól függ. Ha a párom, akkor valamilyen szinte ismerem, szóval olyan ajándékot kap, amit szeret, ami jellemzi... Ha szereti a virágot, akkor miért ne?
egyszer vettem virágot a pasimnak, nem volt tõlle elragadtatva... álltalában csokit kap, azt megeheti a testemrõll.
Nemtudom de ha nekem virágot hozna egy fiu*-* akkor nagyon örülnék neki:D fiu/meleg
Persze, simán vettem neki virágot, édességet csak úgy, mert tudtam hogy szereti és épp eszembe jutott róla. Kívülrõl megnézve gondolom furcsa lehet, mert valahogy eddig úgy sikerült, hogy alacsonyabbb és fiúsabb is volt nálam a párom. Számomra természetes. Ékszert, könyvet, ruhafélét, kapott nagyobb ünnepekre. 24 / LL
Edesseget, sutit mindig vittem neki. A kedvencet megcsinaltam neki tobbszor is. Vettem neki polot, kondizashoz vitaminokat, etrendkiegeszitot. Megleptem egy egynapos kulfoldi kirandulassal. Kapott tolem egy tuzolto alaku vizipisztolyt, akkor latazodott rajta, hogy nagyon elerzekenyult. Vettem neki extra szexi markas alsonadragot :-) Alkoholt is kapott, a kedvencet. Es meg elmex gelt is amikor fajt a fogacskaja. Aprobb hasznos dolgokat: akkutolto, sebtapasz, koromcsipesz. Tole kaptam rengeteg edesseget. Es Ot magat :'( Rengeteg vitamint kondizashoz. Szakitas elott par hettel viragot. 24 F meleg
Mi fõleg márkás, vagy szexi alsógatyákkal szoktuk meglepni egymást :P de én szoktam adni neki valami kézzel készített csecsebecsét is :D 19mf
A kérdező hozzászólása: nincs barátom, csak felvetõdött bennem, hogy a meleg párok esetleg virágot vesznek-e egymásnak és kedveskednek-e így szerelmüknek
gondold át hogy mit szeret a Te párod :) milyen eseményre adnál neki ajándékot? a virág mindig jó ötlet ha szereti az illetõ még hétköznapokon is :)
Egy üveg jó minõségû ital? Általában egy férfi örül az ilyesminek, akár meleg, akár nem.
Az én párom szuper romi, ezért amikor virág csokrot vettem neki névnapjára, megtiltotta, (ez még nem a romi rész) hogy többet ilyet tegyek és azt mondta, hogy csak élõ virágot fogad el tõlem, mert az mindig rám emlékezteti majd, ha rá néz. Viszont a csokor elhervad. :3 Olyan boldog voltam mintha én kaptam volna ajándékot. És már mellesleg tele van cserepes virággal a szobája... 21/f/m

Milyen ajándékot tudok venni a barátomnak (16éves) karácsonyra 4-5 ezer forint értékben?

az a gáz, hogy ? eléggé kitett magáért, azt nemtudom, hogy mittvett de barátn?m mondta, (mert neki elmondta) hogy 10ezer forint értékben vásárolt nekem. mit vehetnék h ne égjek be?

Legjobb válasz: Miért ilyen fontos az ár? :) Egyébként igaza van az egyik elõttem szólónak. Vegyél neki egy felsõt. Tesómnak most vettem karácsonyra 2500 Ft-ért akciós Retro pólót, apumnak ugyanennyiért a Reserved-ben szintén pólót. De a karácsony ne licit legyen. Nem az számít, mennyibe kerül az ajándék, hanem, hogy mennyi szeretettel adtad, mennyit foglalkoztál azzal, hogy a saját keretedbõl olyan ajándékot vegyél, ami tetszik is neki. Tavaly a barátom karácsonyra beállított egy Swarovski nyaklánccal. Bele sem merek gondolni, mennyibe került, halvány sejtelmem azért van. Én viszont nem vehettem túl drága ajándékot, így kapott egy olyan ajándékot amit rég szeretett volna, és amiért lejártam a lábam -12 fokban a városban, mire találtam megfelelõt kultúrált áron. De úgy örült neki, mint egy ötéves kisgyerek. :) Szóval... Nem a pénz a lényeg.

Miért ilyen fontos az ár? :) Egyébként igaza van az egyik elõttem szólónak. Vegyél neki egy felsõt. Tesómnak most vettem karácsonyra 2500 Ft-ért akciós Retro pólót, apumnak ugyanennyiért a Reserved-ben szintén pólót. De a karácsony ne licit legyen. Nem az számít, mennyibe kerül az ajándék, hanem, hogy mennyi szeretettel adtad, mennyit foglalkoztál azzal, hogy a saját keretedbõl olyan ajándékot vegyél, ami tetszik is neki. Tavaly a barátom karácsonyra beállított egy Swarovski nyaklánccal. Bele sem merek gondolni, mennyibe került, halvány sejtelmem azért van. Én viszont nem vehettem túl drága ajándékot, így kapott egy olyan ajándékot amit rég szeretett volna, és amiért lejártam a lábam -12 fokban a városban, mire találtam megfelelõt kultúrált áron. De úgy örült neki, mint egy ötéves kisgyerek. :) Szóval... Nem a pénz a lényeg.
Te tudod hogy mit szeret, te ismered õt...
vegyél valami (márkás) pólót/pulcsit neki.. ilyenkor téli leárazások vannak, boltokban 10ezer helyett megkapod 5ezerért a jobb felsõket is, .. úgyhogy végülis hasonló értékben van.. de hogy miért az számít.. :)
Szia! Én barátomnak vettem, egy gravírozott tollat, ezüstkarkötõt és egy naplót (mert szeretne naplót vezetni) Remélem segítettem valamennyit :)
mit gravíroztattál a tollban? mert azon gondolkozom, hogy gravíroztatok a barátomnak, de nem tudom mibe és mit.:S
A kérdező hozzászólása: esetleg ez? http://www.extremesilver.hu/ekszer-kepek/nemesacel-gyuru-cir..
Szakítottatok? :( Sajnálom
A kérdező hozzászólása: már lényegtelen, most szakítottunk... de azért köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: rendben van :(
Igen, félreértené 16 évesen. Szerelmes 16 éves, garantáltan csalódott lesz ha megmondod, hogynem lánykérõ gyûrû.Akkor is ha épésszel tudja, hogy nem lenne reális. Inkább fülbevalót, nyakláncot, karláncot vegyél.
A kérdező hozzászólása: 16 évesen szerintetek félreértené?
Ez szerintem sem jó ötlet, nehogy véletlenül félreértse
A kérdező hozzászólása: attól hogy szeretnék neki venni egy gyûrût az nem azért van mert megkérem a kezét, az még pár évvel odébb van :)
Jaj, ne vegyél szegénynek gyûrût, mert tiszta csalódott lesz, amikor rájön, hogy nem lánykérés van, hanem "csak úgy" kapta. Inkább fülbevalót, karkötõt, egy szép medált a nyakláncára, bármit, ami nem félreérthetõ.
De te ismered a barátnõdet nem mi :)
A kérdező hozzászólása: én is azt gondoltam amit linkeltem :) mert az nem is olyan vastag és szerintem szép is :)
Amit linkeltél, az pont olyan, amilyenre gondoltam. Nagyon szép. :)
Nézd meg, milyen gyûrûket hord, és ahhoz hasonlót. Ha semmilyen nincs neki, én a helyedben egy egyszerû, vékony, köves ezüst gyûrût vennék.
A kérdező hozzászólása: de én nem mondtam hogy megkérem, én csak ajándékot akarok neki, és gondoltam hogy veszek neki egyet :) csak nem tudom milyen gyûrût vegyek, ez volt a kérdésem.
Lánykéréshez nem kell gyûrû. Nem Amerikában vagyunk. Ha még fiatal, akkor egyszerû gyûrût vegyél.
A kérdező hozzászólása: nem, még túl fiatalok vagyunk egy esküvõhöz, csak úgy ajándékkal szeretnék kedveskedni neki. :)
Meg akarod kérni a kezét?
A kérdező hozzászólása: igen :/


Milyen dolog használtan ajándékot venni?

Tesóm nagyon szeretne megtanulni zongorán, de szüleim nemet mondtak mert nagyon drága egy zongora és amúgy is hülyeségnek tartják, amit nem értek. Viszont õ tényleg nagyon szeretné szóval arra gondoltam hogy veszek neki egy elektromos zongorát azaz szintetizátort születésnapjára. Már nagy nehezen összeszedtem egy kevés pénzt ami pont elég arra hogy használtan vegyek egy jobbat. Sajnos újra nincs pénzem, és nincs is most nagyon alkalmam dolgozni.

Legjobb válasz: Nagyon aranyos tõled, hogy így foglalkozol vele. Vedd meg nyugodtan használtan, sõt esetleg még egy sztoryt is írhatsz mellé, hogy X, Y-é volt, és õ ezen kezdett zongorázni, ezen próbált mikor fellépet y helyen, vagy hasonló. Úgy mindenképen egyedibb lenne. Kérdezz pár dolgot az elõzõ tulajdonostól, hátha van egy jó sztoryja. Szerintem nagyon kedves ajándék, vedd meg neki:)

Nagyon aranyos tõled, hogy így foglalkozol vele. Vedd meg nyugodtan használtan, sõt esetleg még egy sztoryt is írhatsz mellé, hogy X, Y-é volt, és õ ezen kezdett zongorázni, ezen próbált mikor fellépet y helyen, vagy hasonló. Úgy mindenképen egyedibb lenne. Kérdezz pár dolgot az elõzõ tulajdonostól, hátha van egy jó sztoryja. Szerintem nagyon kedves ajándék, vedd meg neki:)
semmi baj a használt hangszer ajándékozásával viszont ha a tesód zongorázni akar tanulni, ahhoz billentésérzékeny klaviatúra kell (kalapácsmechanikás kicsit húzósabb lenne, de az az igazi) ... egy olcsóbb szintetizátor többnyire nem olyan ... szóval meggondolandó, hogy mit veszel
Attól függ, hogy mi az a használt ajándék. Ebben az esetben, tehát hangszernél szerintem semmi gond nincs azzal, hogy használt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Én nem értek hozzá, de amit a második válaszoló leírt az eléggé drágán hangzik, de megnézem. Max ha nem jön úgy össze akkor most kap egy simát, és késõbb talán majd egyszer beszerzünk egy jobbat valahonnan. :) Amúgy meg igen. Nem mindegy hogy mit, mert használt fehérnemût nem éppen elõnyös :) Köszi a válaszokat, szerintem akkor megveszem neki. És talán felhasználom az elsõ ötletét is, hogy megkérem az eladót mondjon pár szót róla :D Köszönöm a válaszokat!
Bárcsak nekem is ilyen testvérem lenne, én nagyon örülnék neki! :)
Én zongorázom, és anno az enyém is használtan lett véve, bár nem elektromos. Én mindenképpen örülnék használtnak is, ha a tesóm venne nekem. Hangszernél egyáltalán nem gáz.
Szerintem az ajándékozás ténye fontosabb, mint az állapot. Én pl. több használt könyvet, dísztárgyat ajándékoztam, mindig megmondtam az átadás során, hogy nem új! Volt, aki külön díjazta, hogy a kevés pénzembõl mégis sikerült megfelelõ ajándékot vennem.

19 éves felnõtt férfinak milyen ajándékot/ajándékokat lehet venni karácsonyra, születésnapra? Egyáltalán mi érdekli egy 19-20 éves férfit?

Legjobb válasz: "19 éves felnõtt férfi" ... inkább nagykorú fiú. 30 körül már beszélhetünk férfiakról. Az ajándék meg attól függ ki adja.

"19 éves felnõtt férfi" ... inkább nagykorú fiú. 30 körül már beszélhetünk férfiakról. Az ajándék meg attól függ ki adja.
...a 19-20 éves nõk...
amit szeret pl ha esetleg horgászik nem kel neki venni botot de egy doboz horogal se állits oda hanem mongyuk egy bögrével ami horgászos am õ kı neked?

Milyen ajándékot szokás venni szalagavatora?

Barátnömnek november 30 an lesz a szalagavatoja és nem tudom mit vegyekneki. egyártalan szokas venni valamit???? elöre is köszi mindenkinek

Legjobb válasz: Nyugi, nem szokás. Én is pánikoltam, de aztán öten-hatan mondták, hogy maximum a család (vagy az illetõ párja) ad valami minimális, jelképes ajándékot, de az sem elterjedt. Elvégre itt van nekünk erre a ballagás. :D

Nyugi, nem szokás. Én is pánikoltam, de aztán öten-hatan mondták, hogy maximum a család (vagy az illetõ párja) ad valami minimális, jelképes ajándékot, de az sem elterjedt. Elvégre itt van nekünk erre a ballagás. :D
A kérdező hozzászólása: hu.kösti a választ. mert már ma nézegettem neki nagy dolgokat. hat akkor max a kedvenc csokiját kapja meg. :-)

Milyen ajándékot érdemes venni osztályfőnöknek? Részletesebben lejjebb

Nem ballagunk, 10-es osztályról lenne szó, de nagyon sokat tett az osztályért. Pedagógusnapra szeretnénk adni az ajándékot, de ötletek alig ha vannak, ha meg vannak, azok az általános ajándékok (virág, gravírozott toll, könyv, stb.) Szeretnénk valami különlegeset, emlékezeteset adni Neki, megfogalmazhatatlanul sokat tett a közösségünkért. Nőről van szó, történelem tanár. Értelemes válaszokat köszönöm.

Legjobb válasz: Lenne egy ötletem, nem tudom tetszeni fog-e... Ugye bár töri tanár. Szerezhetnétek valami olyan képet amirõl nem rég tanultatok anyagot. Leginkább olyat amin "személyek" vannak és azoknak a feje helyére beragaszthatnátok a ti arcotokat. Persze ez lehet, hogy ez nem éppen egy jó ötlet... :// Akkor viszont szóba jöhet: vicces videó, képgyûjtemény(fotóalbum az osztályról meg ilyen alkalmakról mikor együtt vagytok vagy ilyesmi) Azt lenne jó megtudni mit szeret és akkor aszerint választani neki "méltó" ajándékot ;) Sajnálom, ha nem segítettem. Nem jutottak jobbak hírtelen az eszembe...:/

Lenne egy ötletem, nem tudom tetszeni fog-e... Ugye bár töri tanár. Szerezhetnétek valami olyan képet amirõl nem rég tanultatok anyagot. Leginkább olyat amin "személyek" vannak és azoknak a feje helyére beragaszthatnátok a ti arcotokat. Persze ez lehet, hogy ez nem éppen egy jó ötlet... :// Akkor viszont szóba jöhet: vicces videó, képgyûjtemény(fotóalbum az osztályról meg ilyen alkalmakról mikor együtt vagytok vagy ilyesmi) Azt lenne jó megtudni mit szeret és akkor aszerint választani neki "méltó" ajándékot ;) Sajnálom, ha nem segítettem. Nem jutottak jobbak hírtelen az eszembe...:/
A kérdező hozzászólása: Egybõl Raffaello Az athéni iskola c. festménye jutott az eszembe. Megkérdezem az osztálytársakat, hogy õk mit szólnak hozzá. :)

Szeretnék karácsonyra varrógépet venni ajándékba. Max.30. 000-et szánnék rá és Székesfehérváron lenne majd használatban. Nézegettem Singer, Toyota, Guzzanti gépet is. Van valakinek bármi tapasztalata hogy milyet érdemes venni?

Legjobb válasz: Szia! Toyotát érdemes árban és minõségben is. Mielõtt megvennél bármit, nézd meg, hogy milyen varrásokra alkalmas és te mire szeretnéd használni. Az E&R márkát is a toyota belsõvel készül. Minden esetre kerüld az olyan gépet, aminek a mechanikájában mûanyag alkatrész van.

Szia! Toyotát érdemes árban és minõségben is. Mielõtt megvennél bármit, nézd meg, hogy milyen varrásokra alkalmas és te mire szeretnéd használni. Az E&R márkát is a toyota belsõvel készül. Minden esetre kerüld az olyan gépet, aminek a mechanikájában mûanyag alkatrész van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget. Végülis úgy alakult hogy tegnap vettem egy Necchi-215 gépet. A toyota és e között gondolkodtam, de aztán az olasz lett. Annyit tud mint az a Toyota gép amit nézegettem. A Singerrõl lebeszélt az eladó mert mint mondta már Kínai cég gyártja és tele van mûanyag alkatrésszel...

Milyen ajándékot/ajándékokat lehet venni 1 8. osztályból ballagó ikerpárnak (fiú)?

Külön-külön is jó lenne,de egybe is tökéletes :)

Legjobb válasz: 70.000 Ft-os óra egy 14-15 éves gyereknek?! :O Lehet, hogy én vagyok a maradi, de én csak a diplomaosztómra kaptam hasonló értékben ajándékot - tavaly... Még, ha középiskolai ballagás lenne jól szituált szülõkkel oké, de egy nyolcadikosnak... Ráadásul mindjárt két darabot... Csak én érzem a válságot?! :D

70.000 Ft-os óra egy 14-15 éves gyereknek?! :O Lehet, hogy én vagyok a maradi, de én csak a diplomaosztómra kaptam hasonló értékben ajándékot - tavaly... Még, ha középiskolai ballagás lenne jól szituált szülõkkel oké, de egy nyolcadikosnak... Ráadásul mindjárt két darabot... Csak én érzem a válságot?! :D
egy-egy konyvet.
1-1 Mp3? Közösen egy magnó CD lejátszóval?
A kérdező hozzászólása: Lejátszójuk az van. De ilyen telefonok mellett már nem hiszem hogy használnák :/ de köszi ;)
Ha szeretnek szerelni, vennék nekik egy komolyabb technic legó készletet, ami közös.
Karora Casio :) 250 euroba bele jonne de jo is :) es szep is pl http://www.amazon.de/Casio-Edifice-Herren-Armbanduhr-Chronog.. most amit akartam mutatni nemtal de ezis meg tenne
Hu hat nem olvastam rendesen mert melon sok a dolog es nem figyeltem annyira :D 8. hm van olcsobber is xD :D hu marad a nyaklanc vagy csak a penzt oda dni es majd vesznek rajta valamit es csokolom :D en pl öcsemnek 1 orat vettem a komfirmalasara ami most lesz jovoheten hasonlo amit linkeltem.

Kérlek szépen segíts! Nagyon fontos Van 500 ftom nem nagyon tudok venni ajándékot.! Kérlek, abban segíts nekem hogy milyen ajándékot tudnék késziteni? Tippek? Te is jártál már így? Te ilyenkor mit csináltál?

szia.kérlek segíts! Ha tudsz akkor linkelj tippeket. van esetleg tipped hogy mit tudnék csinálni aminek örülnek is ? köszönöm szépen .

Legjobb válasz: Google "kreatív" Elõször is gondold át,ki minek örülne,és ahhoz készíts valamit fess,rajzolj,ácsolj,fûrészelj. Keress valami dalt a y-tube-on...

Google "kreatív" Elõször is gondold át, ki minek örülne, és ahhoz készíts valamit fess, rajzolj, ácsolj, fûrészelj. Keress valami dalt a y-tube-on...
és ez kit érdekel?
A kérdező hozzászólása: igen.köszi :) lett pénzem vettem ajándékokat. képzeld van DANIEL RADCLIFFE autogrammom., D
mit sikerült összehoznod?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek :) ! kedvesek vagytok.:D
Rögtön az elsõ pontnál van a sablon, ha rákattintassz. Ha nem tudod kinyomtatni rajzold meg te magad. Sima géppapír is jó, de jobb ha van egy picit erõsebb karton, mondjuk rajzlap, annál vastagabb ne legyen. Kiszínezed belülrõl a szirmokat (ceruzával, zsírkrétával vagy alkoholos filccel) Középre írsz valami személyre szóló üzenetet szintén ezekkel ( toll elfolyik). Körbevágod, behajtod a szirmokat és amint vízbe teszik kinyílik a virág és ott lesz a karácsonyi üzeneted. Gyakorlatilag ingyen van, személyre szóló és nagyon kedves/jópofa. http://www.abc.net.au/science/surfingscientist/magic.flower...
http://www.youtube.com/watch?v=u4Woj9oP3AI Sok ilyet csinálsz és beteszed õket egy üvegbe és egész jó asztaldísz tizenéveseknek.
bocsi utolsó vagyok: lemaradt a vége :) pl apukádnak egy kedvenc hírességérõl, szinészérõl, írójáról kopírozhatsz az internetrõl egy karikatúrát. még keretbe sem muszáj beleraknod. nem kell hozzá semmi, csak egy lap, és egy ceruza. jó munkát, és remélem segítettem :) )
A kérdező hozzászólása: bocs :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!