Találatok a következő kifejezésre: Milyen ajándékot venni (134 db)

Milyen ajándékot tudok venni a barátomnak (16éves) karácsonyra 4-5 ezer forint értékben?

az a gáz, hogy ? eléggé kitett magáért, azt nemtudom, hogy mittvett de barátn?m mondta, (mert neki elmondta) hogy 10ezer forint értékben vásárolt nekem. mit vehetnék h ne égjek be?

Legjobb válasz: Miért ilyen fontos az ár? :) Egyébként igaza van az egyik elõttem szólónak. Vegyél neki egy felsõt. Tesómnak most vettem karácsonyra 2500 Ft-ért akciós Retro pólót, apumnak ugyanennyiért a Reserved-ben szintén pólót. De a karácsony ne licit legyen. Nem az számít, mennyibe kerül az ajándék, hanem, hogy mennyi szeretettel adtad, mennyit foglalkoztál azzal, hogy a saját keretedbõl olyan ajándékot vegyél, ami tetszik is neki. Tavaly a barátom karácsonyra beállított egy Swarovski nyaklánccal. Bele sem merek gondolni, mennyibe került, halvány sejtelmem azért van. Én viszont nem vehettem túl drága ajándékot, így kapott egy olyan ajándékot amit rég szeretett volna, és amiért lejártam a lábam -12 fokban a városban, mire találtam megfelelõt kultúrált áron. De úgy örült neki, mint egy ötéves kisgyerek. :) Szóval... Nem a pénz a lényeg.

Miért ilyen fontos az ár? :) Egyébként igaza van az egyik elõttem szólónak. Vegyél neki egy felsõt. Tesómnak most vettem karácsonyra 2500 Ft-ért akciós Retro pólót, apumnak ugyanennyiért a Reserved-ben szintén pólót. De a karácsony ne licit legyen. Nem az számít, mennyibe kerül az ajándék, hanem, hogy mennyi szeretettel adtad, mennyit foglalkoztál azzal, hogy a saját keretedbõl olyan ajándékot vegyél, ami tetszik is neki. Tavaly a barátom karácsonyra beállított egy Swarovski nyaklánccal. Bele sem merek gondolni, mennyibe került, halvány sejtelmem azért van. Én viszont nem vehettem túl drága ajándékot, így kapott egy olyan ajándékot amit rég szeretett volna, és amiért lejártam a lábam -12 fokban a városban, mire találtam megfelelõt kultúrált áron. De úgy örült neki, mint egy ötéves kisgyerek. :) Szóval... Nem a pénz a lényeg.
Te tudod hogy mit szeret, te ismered õt...
vegyél valami (márkás) pólót/pulcsit neki.. ilyenkor téli leárazások vannak, boltokban 10ezer helyett megkapod 5ezerért a jobb felsõket is, .. úgyhogy végülis hasonló értékben van.. de hogy miért az számít.. :)
Szia! Én barátomnak vettem, egy gravírozott tollat, ezüstkarkötõt és egy naplót (mert szeretne naplót vezetni) Remélem segítettem valamennyit :)
mit gravíroztattál a tollban? mert azon gondolkozom, hogy gravíroztatok a barátomnak, de nem tudom mibe és mit.:S
A kérdező hozzászólása: esetleg ez? http://www.extremesilver.hu/ekszer-kepek/nemesacel-gyuru-cir..
Szakítottatok? :( Sajnálom
A kérdező hozzászólása: már lényegtelen, most szakítottunk... de azért köszönöm a válaszokat.
A kérdező hozzászólása: rendben van :(
Igen, félreértené 16 évesen. Szerelmes 16 éves, garantáltan csalódott lesz ha megmondod, hogynem lánykérõ gyûrû.Akkor is ha épésszel tudja, hogy nem lenne reális. Inkább fülbevalót, nyakláncot, karláncot vegyél.
A kérdező hozzászólása: 16 évesen szerintetek félreértené?
Ez szerintem sem jó ötlet, nehogy véletlenül félreértse
A kérdező hozzászólása: attól hogy szeretnék neki venni egy gyûrût az nem azért van mert megkérem a kezét, az még pár évvel odébb van :)
Jaj, ne vegyél szegénynek gyûrût, mert tiszta csalódott lesz, amikor rájön, hogy nem lánykérés van, hanem "csak úgy" kapta. Inkább fülbevalót, karkötõt, egy szép medált a nyakláncára, bármit, ami nem félreérthetõ.
De te ismered a barátnõdet nem mi :)
A kérdező hozzászólása: én is azt gondoltam amit linkeltem :) mert az nem is olyan vastag és szerintem szép is :)
Amit linkeltél, az pont olyan, amilyenre gondoltam. Nagyon szép. :)
Nézd meg, milyen gyûrûket hord, és ahhoz hasonlót. Ha semmilyen nincs neki, én a helyedben egy egyszerû, vékony, köves ezüst gyûrût vennék.
A kérdező hozzászólása: de én nem mondtam hogy megkérem, én csak ajándékot akarok neki, és gondoltam hogy veszek neki egyet :) csak nem tudom milyen gyûrût vegyek, ez volt a kérdésem.
Lánykéréshez nem kell gyûrû. Nem Amerikában vagyunk. Ha még fiatal, akkor egyszerû gyûrût vegyél.
A kérdező hozzászólása: nem, még túl fiatalok vagyunk egy esküvõhöz, csak úgy ajándékkal szeretnék kedveskedni neki. :)
Meg akarod kérni a kezét?
A kérdező hozzászólása: igen :/

19 éves felnõtt férfinak milyen ajándékot/ajándékokat lehet venni karácsonyra, születésnapra? Egyáltalán mi érdekli egy 19-20 éves férfit?

Legjobb válasz: "19 éves felnõtt férfi" ... inkább nagykorú fiú. 30 körül már beszélhetünk férfiakról. Az ajándék meg attól függ ki adja.

"19 éves felnõtt férfi" ... inkább nagykorú fiú. 30 körül már beszélhetünk férfiakról. Az ajándék meg attól függ ki adja.
...a 19-20 éves nõk...
amit szeret pl ha esetleg horgászik nem kel neki venni botot de egy doboz horogal se állits oda hanem mongyuk egy bögrével ami horgászos am õ kı neked?


Milyen ajándékot szokás venni szalagavatora?

Barátnömnek november 30 an lesz a szalagavatoja és nem tudom mit vegyekneki. egyártalan szokas venni valamit???? elöre is köszi mindenkinek

Legjobb válasz: Nyugi, nem szokás. Én is pánikoltam, de aztán öten-hatan mondták, hogy maximum a család (vagy az illetõ párja) ad valami minimális, jelképes ajándékot, de az sem elterjedt. Elvégre itt van nekünk erre a ballagás. :D

Nyugi, nem szokás. Én is pánikoltam, de aztán öten-hatan mondták, hogy maximum a család (vagy az illetõ párja) ad valami minimális, jelképes ajándékot, de az sem elterjedt. Elvégre itt van nekünk erre a ballagás. :D
A kérdező hozzászólása: hu.kösti a választ. mert már ma nézegettem neki nagy dolgokat. hat akkor max a kedvenc csokiját kapja meg. :-)

Milyen ajándékot érdemes venni osztályfőnöknek? Részletesebben lejjebb

Nem ballagunk, 10-es osztályról lenne szó, de nagyon sokat tett az osztályért. Pedagógusnapra szeretnénk adni az ajándékot, de ötletek alig ha vannak, ha meg vannak, azok az általános ajándékok (virág, gravírozott toll, könyv, stb.) Szeretnénk valami különlegeset, emlékezeteset adni Neki, megfogalmazhatatlanul sokat tett a közösségünkért. Nőről van szó, történelem tanár. Értelemes válaszokat köszönöm.

Legjobb válasz: Lenne egy ötletem, nem tudom tetszeni fog-e... Ugye bár töri tanár. Szerezhetnétek valami olyan képet amirõl nem rég tanultatok anyagot. Leginkább olyat amin "személyek" vannak és azoknak a feje helyére beragaszthatnátok a ti arcotokat. Persze ez lehet, hogy ez nem éppen egy jó ötlet... :// Akkor viszont szóba jöhet: vicces videó, képgyûjtemény(fotóalbum az osztályról meg ilyen alkalmakról mikor együtt vagytok vagy ilyesmi) Azt lenne jó megtudni mit szeret és akkor aszerint választani neki "méltó" ajándékot ;) Sajnálom, ha nem segítettem. Nem jutottak jobbak hírtelen az eszembe...:/

Lenne egy ötletem, nem tudom tetszeni fog-e... Ugye bár töri tanár. Szerezhetnétek valami olyan képet amirõl nem rég tanultatok anyagot. Leginkább olyat amin "személyek" vannak és azoknak a feje helyére beragaszthatnátok a ti arcotokat. Persze ez lehet, hogy ez nem éppen egy jó ötlet... :// Akkor viszont szóba jöhet: vicces videó, képgyûjtemény(fotóalbum az osztályról meg ilyen alkalmakról mikor együtt vagytok vagy ilyesmi) Azt lenne jó megtudni mit szeret és akkor aszerint választani neki "méltó" ajándékot ;) Sajnálom, ha nem segítettem. Nem jutottak jobbak hírtelen az eszembe...:/
A kérdező hozzászólása: Egybõl Raffaello Az athéni iskola c. festménye jutott az eszembe. Megkérdezem az osztálytársakat, hogy õk mit szólnak hozzá. :)

Szeretnék karácsonyra varrógépet venni ajándékba. Max.30. 000-et szánnék rá és Székesfehérváron lenne majd használatban. Nézegettem Singer, Toyota, Guzzanti gépet is. Van valakinek bármi tapasztalata hogy milyet érdemes venni?

Legjobb válasz: Szia! Toyotát érdemes árban és minõségben is. Mielõtt megvennél bármit, nézd meg, hogy milyen varrásokra alkalmas és te mire szeretnéd használni. Az E&R márkát is a toyota belsõvel készül. Minden esetre kerüld az olyan gépet, aminek a mechanikájában mûanyag alkatrész van.

Szia! Toyotát érdemes árban és minõségben is. Mielõtt megvennél bármit, nézd meg, hogy milyen varrásokra alkalmas és te mire szeretnéd használni. Az E&R márkát is a toyota belsõvel készül. Minden esetre kerüld az olyan gépet, aminek a mechanikájában mûanyag alkatrész van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget. Végülis úgy alakult hogy tegnap vettem egy Necchi-215 gépet. A toyota és e között gondolkodtam, de aztán az olasz lett. Annyit tud mint az a Toyota gép amit nézegettem. A Singerrõl lebeszélt az eladó mert mint mondta már Kínai cég gyártja és tele van mûanyag alkatrésszel...

Milyen ajándékot/ajándékokat lehet venni 1 8. osztályból ballagó ikerpárnak (fiú)?

Külön-külön is jó lenne,de egybe is tökéletes :)

Legjobb válasz: 70.000 Ft-os óra egy 14-15 éves gyereknek?! :O Lehet, hogy én vagyok a maradi, de én csak a diplomaosztómra kaptam hasonló értékben ajándékot - tavaly... Még, ha középiskolai ballagás lenne jól szituált szülõkkel oké, de egy nyolcadikosnak... Ráadásul mindjárt két darabot... Csak én érzem a válságot?! :D

70.000 Ft-os óra egy 14-15 éves gyereknek?! :O Lehet, hogy én vagyok a maradi, de én csak a diplomaosztómra kaptam hasonló értékben ajándékot - tavaly... Még, ha középiskolai ballagás lenne jól szituált szülõkkel oké, de egy nyolcadikosnak... Ráadásul mindjárt két darabot... Csak én érzem a válságot?! :D
egy-egy konyvet.
1-1 Mp3? Közösen egy magnó CD lejátszóval?
A kérdező hozzászólása: Lejátszójuk az van. De ilyen telefonok mellett már nem hiszem hogy használnák :/ de köszi ;)
Ha szeretnek szerelni, vennék nekik egy komolyabb technic legó készletet, ami közös.
Karora Casio :) 250 euroba bele jonne de jo is :) es szep is pl http://www.amazon.de/Casio-Edifice-Herren-Armbanduhr-Chronog.. most amit akartam mutatni nemtal de ezis meg tenne
Hu hat nem olvastam rendesen mert melon sok a dolog es nem figyeltem annyira :D 8. hm van olcsobber is xD :D hu marad a nyaklanc vagy csak a penzt oda dni es majd vesznek rajta valamit es csokolom :D en pl öcsemnek 1 orat vettem a komfirmalasara ami most lesz jovoheten hasonlo amit linkeltem.

Kérlek szépen segíts! Nagyon fontos Van 500 ftom nem nagyon tudok venni ajándékot.! Kérlek, abban segíts nekem hogy milyen ajándékot tudnék késziteni? Tippek? Te is jártál már így? Te ilyenkor mit csináltál?

szia.kérlek segíts! Ha tudsz akkor linkelj tippeket. van esetleg tipped hogy mit tudnék csinálni aminek örülnek is ? köszönöm szépen .

Legjobb válasz: Google "kreatív" Elõször is gondold át,ki minek örülne,és ahhoz készíts valamit fess,rajzolj,ácsolj,fûrészelj. Keress valami dalt a y-tube-on...

Google "kreatív" Elõször is gondold át, ki minek örülne, és ahhoz készíts valamit fess, rajzolj, ácsolj, fûrészelj. Keress valami dalt a y-tube-on...
és ez kit érdekel?
A kérdező hozzászólása: igen.köszi :) lett pénzem vettem ajándékokat. képzeld van DANIEL RADCLIFFE autogrammom., D
mit sikerült összehoznod?
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek :) ! kedvesek vagytok.:D
Rögtön az elsõ pontnál van a sablon, ha rákattintassz. Ha nem tudod kinyomtatni rajzold meg te magad. Sima géppapír is jó, de jobb ha van egy picit erõsebb karton, mondjuk rajzlap, annál vastagabb ne legyen. Kiszínezed belülrõl a szirmokat (ceruzával, zsírkrétával vagy alkoholos filccel) Középre írsz valami személyre szóló üzenetet szintén ezekkel ( toll elfolyik). Körbevágod, behajtod a szirmokat és amint vízbe teszik kinyílik a virág és ott lesz a karácsonyi üzeneted. Gyakorlatilag ingyen van, személyre szóló és nagyon kedves/jópofa. http://www.abc.net.au/science/surfingscientist/magic.flower...
http://www.youtube.com/watch?v=u4Woj9oP3AI Sok ilyet csinálsz és beteszed õket egy üvegbe és egész jó asztaldísz tizenéveseknek.
bocsi utolsó vagyok: lemaradt a vége :) pl apukádnak egy kedvenc hírességérõl, szinészérõl, írójáról kopírozhatsz az internetrõl egy karikatúrát. még keretbe sem muszáj beleraknod. nem kell hozzá semmi, csak egy lap, és egy ceruza. jó munkát, és remélem segítettem :) )
A kérdező hozzászólása: bocs :)

A barátnőm ballag, és nem tudom milyen ajándékot kellene vennem neki. Tudtok ötletet adni egy kreatív ajándékhoz? (Virág mellé)

Nem rég jöttünk össze vele, még nem dolgozok így pénzem is mondhatni hogy korlátozott :) Szeretnék egy ötletes ajándékot, ami többet is érhet, mint egy ékszer vagy hasonló sok ezer ft-ba kerül? ajándék. Egyszer?en nem tudom mit kéne vennem, ezért remélem kapok t?letek jó ötletet.

Legjobb válasz: Tulajdonképpen én egy nyakláncnak örülnék amin esetleg a fiú kedvenc dolga van...én zenés családban vagyok ezért példának mondanám a pengetót nyakláncon... valami olyan ami rád emlékezteti... és nem is annyira drága.

Tulajdonképpen én egy nyakláncnak örülnék amin esetleg a fiú kedvenc dolga van...én zenés családban vagyok ezért példának mondanám a pengetót nyakláncon... valami olyan ami rád emlékezteti... és nem is annyira drága.
A kérdező hozzászólása: Jó ötlet, köszi szépen. Csak ez is több ezer ft-ba kerül.

10. 000Ft-ból milyen ajándékot tudnék venni 6 tagú családomnak?

10.000Ft-ból milyen ajándékot tudnék venni 6 tagú családomnak?

Legjobb válasz: Ha fiatalos és jókedélyû a család, akkor egy közös ajándék, pl társasjáték. Nálunk nagyon bevált módszer, mindenki nagyokat szokott nevetni játék közben, szóval ezt tudom ajánlani :)

Ha fiatalos és jókedélyû a család, akkor egy közös ajándék, pl társasjáték. Nálunk nagyon bevált módszer, mindenki nagyokat szokott nevetni játék közben, szóval ezt tudom ajánlani :)
apukádnak és tatádnak vehetnél olyan csomagot amit pl a rossmannba árulnak 990 ft. van benne tusfürdõ, dezodor meg ilyenek, szerintem én is olyat fogok venni. ezeket legalább elhasználják, mert vennél neki hasamra ütk egy kicsi szobrot mit csinál vele? azért ennek sztem jobban örülnek :)
Ennyi pénzbõl egy hatalmas ajándékkosarat össze lehet állítani, sok édességgel, stb-vel, amiben mindenki megtalálja a fogához valót. De nekem is tetszik az elõttem hozzászóló ötlete, a társasjáték, de ez csk akkor, ha olyan a család.
Nõknek jó megoldás lehet, ha ékszert csinálsz. Tuti egyedi, tudják viselni, és hihetetlenül olcsó. Meg kell keresni a legolcsóbb gyöngyös boltot, én tavaly karácsonykor nagyon le voltam égve és minden lány gyöngyöt kapott - 2000 Ft-ból kihoztam 5 db-ot! Pl. nagymamámnak ilyen csipkeszerû láncot fûztem, nagynénémnek fagyöngyökbõl készítettem, anyukámnak vettem 1-2 szép nagy gyöngyöt, az lett a "medál", amúgy meg sima gyöngysor, a húgomnak meg egy vonalkódot lakkoztam át és ilyen fiatalos, vicces dolog lett belõle. Mindenkinek a saját stílusa szerint csináltam, így örültek neki :)
Szerintem az a 10000 ft-odat fektesd be valami lenge és kirívó öltözék megvásárlására, majd állj ki este tíz óra fele a Népligetbe, ne utasítsd vissza az ott kapott ajánlatokat! Így akár egy hét alatt kereshetsz mondjuk 60ezret. Abból már bõkezûen tudsz ajándékozni másoknak..
A kérdező hozzászólása: Nagymamámék velünk élnek.Így nem nála sütizünk :) Sajna a bor és a pezsgõ alapból kivan lõve mivel kiskorú vagyok :) Papám az sokat mászkál az erdõbe, kertészkedik ilyenek. Rejtvényt fejteni nem szokott.Nõvérem barátja szereti a spongabob-ot.Nagyon gáz, ha olyan ajándékot vennék neki?27-8 éves.
A kérdező hozzászólása: Utolsó nagyon vicces vagy.Lehet Te ezt csinálod, de én nem... Ja és még nõvérem barátja szereti a star treket, star wars-t.Esetleg olyasmi ajándékot vegyek neki?
Ha a sógorjelölt gyermeteg lelkû, akkor persze, hogy vehetsz neki ilyen könyvet, DVD-t, kütyüt - hisz ennek fog örülni. Az alkoholt csak mefvásárolja egy felnõtt ismerõsöd, adni meg miért nem adhatsz? Én elfogadnék most egy üveg pezsgõt, ha a 10 éves fiam adná:) A nagymama egy szép sálnak örülne? A papa meg valami kerti kesztyût, kerti szemüveget a permetezéshez, kertészeti szakkönyvet.
A kérdező hozzászólása: Sálnak szerintem örülne :) Papámnak is jók ezek az ötletek.Meg akkor az alkoholos is megoldom szerintem :)
a mamádnak (ha olyan) akkor csinálhathatsz esetleg egy olyan naptárat amiben az össez unokéja benne van esetleg a közös családi élmények az nem drága ésa spirálozás is csak 150-200 forint. A papádnak pl. dezodor arcszesz ilyenek, de lehet valami régies, ilyen fa árustól valami karácsonya vásárban. Anyudnak kozmetikai cikkek illetve parfümök. Nõvérednek ha akrsz akkor könyvet Nõvéred barátjáának pedig az egyik csoki...:D vagy neki is is tusfürdõstb csomagot :D és ki is hoztad :D
Anyukádnak parfüm - persze cs "csak" 3ezer Nõvérednek könyv - 2600Ft A barátjának - bor 600 Ft Apukádnak - bor v. pezsgõ 600 Nagymamának - valami süteményes készlet/ha nála sütiztek:) /2500 Ft Papának - ha cigizik azt, ha rejtvényt fejt, akkor egy ilyen gyüjtemény 700Ft
A kérdező hozzászólása: A rossman-os csomag jó ötlet, de a bögrés se rossz :) Köszönöm az eddigi válaszokat!!!
Csináltass mindenkinek fényképes bögrét, amin a saját képük van (kicsit több mint 1500 FT/ fõ, de több db esetén mindig engednek az árból).
A kérdező hozzászólása: A kozmetika termék nem rossz ötlet, de nõvéremnek inkább valami könyvet szeretnék.
A kérdező hozzászólása: A társasjáték sajnos kihúzva, mert nõvérem már nem lakik velünk :S+ a barátja sem.Meg amúgy sem vagyunk az a társasjátékozós család... Nekik kellene ajándék:Nõvérem Nõvérem barátja Mamám Papám Anyum Apum
Karácsony környékén nagyon le vannak árazva a kozmetikai termékek, pl palmolive tusfürdõ csomag 600ft-ért vettem anno az auchanban
Attól függ hány évesek a családtagok. Érdemes szétnézni a teszveszen, vagy a vaterán. Sok olcsó dolog van.
hát ha gazdálkodsz akkor sokmindent. próbálj meg ugy gazdálkodni hogy pl.: a 3 éves hugodnak ne 4000-es swarowski fülbevalót vegyél hanem 1000ért egy barbie-t vagy valami ilyesmi (: Pl. anyukádnak és aoudnak drágábbat és kor szerint illetve egyénisége szerint. Ha elosztod köbö 1500 ft körül vehetsz nekik ajándékot ja és egy naptár a család képeivel sem rossz ötzlet :D
Bögréket különleges teákkal (teázókból). Ha inkább kávéznak, akkor különleges kávét kávézóból.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!