Találatok a következő kifejezésre: Milyen ajándékot egy 10 éves kislánynak (1 db)

Milyen ajándékot vegyek egy 10 éves kislánynak?

Ismer?s házaspár 10 éves lányát szeretném meglepni valamivel, max. 5000.-Ft értékben. Mit vehetnék neki? Meglepetésnek szánom, ezért nem akarom megkérdezni a szül?ket.

Legjobb válasz: Egy szep kis nyari ruhacska?

Egy szep kis nyari ruhacska?
Egy macit, egy csokit, egy könyvet, vízipipát meg egy cicát!
"ezért nem akarom megkérdezni a szülõket" Bocsi ezt nem vettem észre.. namindeggy sztem egy könyv tökéletes lenne...
Háát..:/ Azért nem kisgyerek már hogy barbikkal játszon..:/ $ztem eggy tudományos könyv amiben sok minden van annak biztos örülne.. Vagy kérdezd meg a szüleit hogy mit vegyél neki
Plüss. ruha, barbie, hajpánt, hajgumi, könyv!! sztem..:)
Szerintem se foglalkozz vele, valószínûleg õ 10 évesen már pornófilmet nézett. Az az õ dolga. Egyébként a Hello Kiity-s cuccok tényleg megfelelõek lennének, vagy egy nagyobb plüssállat, emléktárgy, esetleg társasjátékok. Remélem segíthettem! További szép estét!
Ne foglalkozz vele nyugi végül is mindenki saját magából indul ki!!!!)Lehet, hogy õ már annyi idõs korában azt kapott)))
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: talán átgondolhatnád, miért adsz 65%-ban hasznos tanácsokat... nem kell feltétlenül minden kérdésre válaszolni :S
Hamar érik a világ....vibrátort!XD
Wilson könyveire szavazok én is! Vagy az ékszertartó dobozkára. De akkor legyen nagyobb-fajta, hagy férjen csak bele. Egy ötösbõl bõven kijön. Zaphira
Barbibabát, társasjátékot...
Jacqueline Wilson bármelyik könyve nagyon tetszene neki:)
Én 14 éves vagyok.És 10 évesen nagyon örültem a csecsebecséknek...karkötõ, nyaklánc stb.Egy aranyos, mintás kis dobozban amit kitehet a polcára vagy tarthatja benne az ékszereit szerintem kitünõ ajándék.
Nem tudom, mennyire ismered a kislányt, de ilyen korban biztosan van valami "mániája". Úgy értem, kedvenc rajzfilm, zene, állat, szín, vagy bármi, amit nagyon szeret. Ha mondjuk van kedvenc állata, vedd meg neki plüssben. Ha van kedvenc helye (állatkert, ilyesmik), vidd el oda.
Szerintem vagy egy kis ruhát, vagy plüssállatot, esetleg Barbiebabát vagy egyéb játékot, szerintem valami hasznosat, esetleg valami emléktárgyat
Szia! Én csak játszótéren látom, miket szeretnek a 8-11 éves lányok mostanság, és azok pl a Hello Kitty-s cuccok. Van belõle mindenféle: pénztárca, póló, baseball sapka, matricák, meg mindenféle kiegészítõk. Ha olyan lányos lányka, akkor biztos szereti Õ is. Egyébként felnõtt nõk is hordanak Hello Kitty-s holmikat. Van mobiltelefon-tartó, -dísz meg mindenféle.
Plüssállatok, ha olyan a lányka, akkor nem akadály, a lányok minden korban szeretik. Esetleg egy nagyobb pandamaci, a nagyobb plüssök sokáig bírják, és tartós emlékek. A családbunkba is került pár plüss, van ami már 6-7 éves, egyáltalán nem dohos és jó állapotban van. Aranyos is. :) Amit nem ajánlok azok a barbik és különféle bábúk, hamar megunják már ilyen korban. Egyébként is drágák és bóvlik, hamar szétesnek.
ja meg egy kupica pálinkát!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ti ki előtt nem vagytok szégyenlősek ha bugyiban és melltartóban kell lenni? Én sajnos mindenki előtt szégyenlős vagyok.15/L

26

Szerintetek milyen jellemű emberek vannak?

Hányféle jellemet ismertek? Pl. Az ember lehet állandóan feszült, haragos, morcos, mogorva ember, vagy lehet vidám, pozitív kisugárzású stb.

Ti miket ismertek? (Ha lehet jóóóó bőven fejtsétek ki, mert most nagyon érdekel. :))

Előre is köszönöm a válaszokat! :)
16L

8

Kamaszok, köszönnétek egy olyan iskolatársnak, akivel szinte minden reggel egy buszon utaztok, de még nem beszéltetek egymással?

12

17 éves vagyok és van egy problémám?

Nemsokára érettségizni fogok. El kéne döntenem, hogy akarok-e továbbtanulni, és ha igen akkor hol, ha nem akkor meg mit akarok dolgozni. De az a baj, hogy semmiféle karrier iránti ambícióm nincs. Nem a munkával van bajom, tudom hogy dolgozni kell, és akarok is, csak nem tudom, hogy mit.
Anya akarok lenni. Feleség. Háziasszony. De ahhoz hogy a barátommal majd nemsokára gyereket tudjunk vállalni, mindkettőnknek dolgozni kéne (főleg hogy nem is kapnék gyest ha nincs legalább fél év munkaviszonyom..)
Mit dolgozzak, ha semmiféle szakma iránt nem érdeklődöm különösebben, mert anya szeretnék lenni?
(Ha ez számít valamit, a suliban az átlagom 3,7 körül van, 3 nyelvet tanulok és van egy ecdl vizsgám.)

17/L

29

15 éves fiam nagyon keveset alszik szerintem. Ez normális?

Este nem álmos, sokszor 11 óra körül úgy kell ráparancolnom, hogy most már feküdjön le. Nem is alszik el hamar. Viszont már hajnalban felébred. Általában reggel 6 órakor, de előfordul, hogy ötkor. Nem látok rajta fáradtságot. Esténként mindig kérlel, ne kelljen lefeküdnie, úgysem tud elaludni, és így is korán kel. Rendszeresen sportol. Karatézik, úszik, erősít. Tehát nem mondhatnám, hogy nem mozog eleget.

12

Help, úgy érzem nem tudok ma suliba se menni de nem lenne jó ötlet, mit csináljak? !

Lelkileg nagyon nagyon rosszul vagyok de nem ilyen kis lényegtelen dolog miatt, sok minden történt mostanában amit sehogy sem tudok elviselni. És úgy érzem egyre megy el a kedvem mindentől. Tegnap reggel óta nem ettem és nagyon rosszul vagyok de egy falat sem megy le a torkomon
Most vagyok 8.os de olyan szinten szétesett az osztályunk hogy onnan is ritkán jövök haza sírva, és nemhiányzik ez a mai nap még plusszba. A három szülői igazolásom tényleges családi okokra megvolt, nemvoltam sokszor beteg és még sosem lógtam..Nem szeretném hogy anyuék tudják, mert ők is nagyon feszültek de ha lemegyek a háziorvosomhoz délután hogy nem éreztem jól magam ő ad igazolást? Nem akarok hazudni tényleg nem vagyok ilyen de most nagyon rosszul vagyok. Csak közbe meg már most lelki ismeretfurdalásom van hogy becsapom anyuékat meg egyébként is..Mit csináljak?14/L

11

Kamasz lányok és anyukáik! Elhiszitek ezt?

http://www.sketchtoy.com/33213207

Mert igaz!

9

Mikor volt az első barátnőtök/barátotok? (több kérdés)

Mikor mutattátok be a szüleiteknek? Mit szóltak hozzá? Hány évesek voltatok?
Ha 14-15 éves korotok körül volt az első, akkor ti hogy viselkedtetek a szüleitek előtt? Adtatok egymásnak puszit vagy ilyesmi?

8

Hol találok társastánchoz partnert?

15 éves vagyok, és anyukám azt mondta, hogy partner nélkül nem lehet ezt elkezdeni. De mégis hol találjak partnert, szerintetek? :(

8

Furdoruhamba szeretnek tenni push up-ot. Tudok valahol venni ilyen betetet?

Vastagabb betet kene nem vekonyak

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!