Találatok a következő kifejezésre: Milyen ajándékot egy 10 éves kislánynak (1 db)

Milyen ajándékot vegyek egy 10 éves kislánynak?

Ismer?s házaspár 10 éves lányát szeretném meglepni valamivel, max. 5000.-Ft értékben. Mit vehetnék neki? Meglepetésnek szánom, ezért nem akarom megkérdezni a szül?ket.

Legjobb válasz: Egy szep kis nyari ruhacska?

Egy szep kis nyari ruhacska?
Egy macit, egy csokit, egy könyvet, vízipipát meg egy cicát!
"ezért nem akarom megkérdezni a szülõket" Bocsi ezt nem vettem észre.. namindeggy sztem egy könyv tökéletes lenne...
Háát..:/ Azért nem kisgyerek már hogy barbikkal játszon..:/ $ztem eggy tudományos könyv amiben sok minden van annak biztos örülne.. Vagy kérdezd meg a szüleit hogy mit vegyél neki
Plüss. ruha, barbie, hajpánt, hajgumi, könyv!! sztem..:)
Szerintem se foglalkozz vele, valószínûleg õ 10 évesen már pornófilmet nézett. Az az õ dolga. Egyébként a Hello Kiity-s cuccok tényleg megfelelõek lennének, vagy egy nagyobb plüssállat, emléktárgy, esetleg társasjátékok. Remélem segíthettem! További szép estét!
Ne foglalkozz vele nyugi végül is mindenki saját magából indul ki!!!!)Lehet, hogy õ már annyi idõs korában azt kapott)))
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: talán átgondolhatnád, miért adsz 65%-ban hasznos tanácsokat... nem kell feltétlenül minden kérdésre válaszolni :S
Hamar érik a világ....vibrátort!XD
Wilson könyveire szavazok én is! Vagy az ékszertartó dobozkára. De akkor legyen nagyobb-fajta, hagy férjen csak bele. Egy ötösbõl bõven kijön. Zaphira
Barbibabát, társasjátékot...
Jacqueline Wilson bármelyik könyve nagyon tetszene neki:)
Én 14 éves vagyok.És 10 évesen nagyon örültem a csecsebecséknek...karkötõ, nyaklánc stb.Egy aranyos, mintás kis dobozban amit kitehet a polcára vagy tarthatja benne az ékszereit szerintem kitünõ ajándék.
Nem tudom, mennyire ismered a kislányt, de ilyen korban biztosan van valami "mániája". Úgy értem, kedvenc rajzfilm, zene, állat, szín, vagy bármi, amit nagyon szeret. Ha mondjuk van kedvenc állata, vedd meg neki plüssben. Ha van kedvenc helye (állatkert, ilyesmik), vidd el oda.
Szerintem vagy egy kis ruhát, vagy plüssállatot, esetleg Barbiebabát vagy egyéb játékot, szerintem valami hasznosat, esetleg valami emléktárgyat
Szia! Én csak játszótéren látom, miket szeretnek a 8-11 éves lányok mostanság, és azok pl a Hello Kitty-s cuccok. Van belõle mindenféle: pénztárca, póló, baseball sapka, matricák, meg mindenféle kiegészítõk. Ha olyan lányos lányka, akkor biztos szereti Õ is. Egyébként felnõtt nõk is hordanak Hello Kitty-s holmikat. Van mobiltelefon-tartó, -dísz meg mindenféle.
Plüssállatok, ha olyan a lányka, akkor nem akadály, a lányok minden korban szeretik. Esetleg egy nagyobb pandamaci, a nagyobb plüssök sokáig bírják, és tartós emlékek. A családbunkba is került pár plüss, van ami már 6-7 éves, egyáltalán nem dohos és jó állapotban van. Aranyos is. :) Amit nem ajánlok azok a barbik és különféle bábúk, hamar megunják már ilyen korban. Egyébként is drágák és bóvlik, hamar szétesnek.
ja meg egy kupica pálinkát!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mennyire gyakori nálatok az osztályban, suliban, hogy valaki gipszben megy suliba mert eltört valamije?

7

Mi baja van a mai szülőknek? (bővebben lent)

tele van ilyen kérdésekkel az oldal, hogy "te engednéd-e a 13 éves lányodnak hogy kiszedje a szemöldökét" meg "a 16 éves lányodnak hogy fiúja legyen" És ehhez hasonlók. Nem értem komolyan miért jó ha az ember mindent megtilt a gyerekének :D 14 évesen nem enged az anyám melltartót felvenni meg nem sminkelhetem magam és 16 vagyok. Komolyan nem értem ezeket :D

11

EL tudom titkolni?

Nyelv piercinget szeretnék anyáék nem tudhatják meg mert még csak 13 éves vagyok az aláírást meg minden engedélyt megoldanánk mert barátnőmnek az anyuja aláírná nekem csak attól félek hogy lebukok szerintetek?

52

Normális ez egy 12-13 éves kisgyereknél? !

Nem is tudom, hogy kezdjem. Az egyik osztálytársamról lenne szó, aki lány. Brutális módon vagdossa magát, csak úgy hobbiból, hogy mindenki sajnálja őt. Már próbáltuk páran leállítani de nem hallgat senkire. Bár most egy kicsit be van ilyedve mert valaki(van tippünk ki) beköpte az egyik tanárnak,szóval a csaj 25fokban hosszú újjú felsőkben jön suliba és egész nap abban van... Előszőr ez az egész azzal kezdődött, hogy az egyik srác osztálytársunkba nagyon szerelmes lett és zaklatta a srácot a gyerek meg elküldte őt a sunyiba. Akkor kezdődött rajta az emó korszak. azóta már csak úgy csak azért is csinálja. korán reggel leül a földre és bámul maga elé, hogy mindenki megkérdezze mibaja, mutogatja nekünk a kezét hogy nézzük meg mennyire felvágta meg panaszkodik mennyire fáj neki. a csuklójától egészen a keze tetejéig vagdosva van. brutálisan és undorítóan néz ki. Mit lehetne tenni, hogy megértessük vele ez őrültség?
13/L

18

Milyen ember az aki nem szereti a saját anyját? Van ilyen ember? Szerintetek rossz ember az ilyen?

13

16 éves lányoknál ez normális?

Sziasztok!
Tizenhat éves vagyok, másodikos gimnazista, eddig nem nagyon volt barátom. Pár hónapja összejöttem egy fiúval, kedves volt, aranyos, egy hullámhosszon voltunk, szerettem... az első héten. Aztán valamiért irtózni kezdtem tőle, vagy nem is tudom, hogy mondjam. Nem akartam vele találkozni, nem akartam, hogy a közelembe jöjjön, egyedül akartam lenni. A barátnőim biztattak, hogy ne legyek már ilyen, a szerelem majd később jön, maradjak együtt a fiúval, jó lesz az... Hinni akartam nekik, tényleg, vártam pár napot, de egyszerűen képtelen voltam hagyni, hogy a barátom (!) megérintsen. Addig se nagyon szerettem, ha hozzám érnek, de azt hittem, ez vele más lesz. Ezért szakítottam vele, mert nem lett volna egyikünknek sem jó, ha együtt maradunk.
Szerintetek ez normális, hogy így reagálok erre a dologra? Eddig is nagy térre volt szükségem, szerettem kötetlenül, függetlenül élni az életem, felelősségmentesen, hogy úgy mondjam. Miért van, hogy nem tudtam őt elfogadni?

13

13 éves lány hogyan kereshet pénzt?

Telefonra gyűjtök... :)) és kellene pénz, hogy lehet szerezni egy 13 évesnek??

Normális válaszokat, kökii :))

13/L

10

Szerintetek milyen a kolesz? Mert gondolkozom, hogy megéri-e odamenni vagy nem.

9

Nátha, influenza nálatok is végigmegy az egész családon?

Vagy hogyan próbáljátok kivédeni a körbefertőzést?

5

Normális, hogy ha végigviszek egy videójátékot, így érzek?

Mindig is imádtam a videójátékokat. Van körülbelül 4 kedvencem, amivel egész nap tudnék játszani, és bele mélyedek, olyan jók. Viszont ha végigviszem ezeket, utána olyan üres leszek. Olyan, mintha nem tudnék mit kezdeni magammal. Ilyenkor nem akarok újra belekezdeni, hisz már tudom a történetet, tudom, hogy mikor mit kell. és olyan kis csalódott leszek. Vagy ha a játék végére érek, és még tudnék játszani, már olyan szomorú leszek..Ez "normális"?
Ráadásul van vagy 100 videójátékunk, de csak ez a négy köt le ennyire, és ha végig viszem nem tudok mit kezdeni magammal. A videójáték az egyfajta "jutalom" nekem, hisz a stressztől el tudok menekülni belőle.
EZ már függőségnek számít? Heti kb 6-7 órát játszok videójátékkal.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!