Találatok a következő kifejezésre: Milyen ajándékot egy 10 éves (8 db)

FONTOS! Szerintetek milyen a geomag? Egy 10 évesnek jó ajándék lenne az a kis darabos (a 2000ft os)? Sürgős!

Legjobb válasz: Én nagyon szerettem volna geomagot kiskoromban... Ha szeret alkotni, építeni, akkor mindenképp jó ajándék lenne :)

Én nagyon szerettem volna geomagot kiskoromban... Ha szeret alkotni, építeni, akkor mindenképp jó ajándék lenne :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ akkor ezt fogja kapni:)
szerintem jó, mert el lehet bibelõdni vele.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ:) Mindkettõtöknek zöld kéz:)
Igen.Ha szeret építeni akkor nagyon fogja élvezni.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Zöld kéz:) :) :) :) :) :)
szerintem jo lenne
Megvetted? A 10 db-osat? Jó?:) Köszi!

Milyen ajándéknak örülhet egy 10 éves határontúli kis srác?

Legjobb válasz: Hát ha román akkor egy kiló krumpli,szalonna esetleg 3 kiló parketta!-de ha azt küldesz akkor ne lamináltat mert az nemjól ég!

Hát ha román akkor egy kiló krumpli, szalonna esetleg 3 kiló parketta!-de ha azt küldesz akkor ne lamináltat mert az nemjól ég!
A kérdező hozzászólása: Nem román, hanem a szórványmagyarság része. Értékes kis emberke, aki többet érdemel, mint amit a román állam szán neki.
annak hogy veszel neki házat a tiedé mellett!
A kérdező hozzászólása: Úgy tûnik kicsit alászállt ezen az oldalon az értelmi színvonal.

Milyen ajándékot lehet vinni külföldre egy 7 és egy 10 éves fiúnak, akinek mindene meg van?

Van egy kislány, ? egy Hello Kitty órát meg egy pillangós fülbevalót kap. A fiúknak egy-egy b?r-nemesfém karköt? lesz, de kellene hozzá még valami, hogy ?k is 2-2 darabot kapjanak.Max 1000/db.

Legjobb válasz: Vigyél túrórúdit. És ez most halál komoly. A túrórúdi teljesen hungarikum. :) Külföldön ilyen édesség nincs.

Vigyél túrórúdit. És ez most halál komoly. A túrórúdi teljesen hungarikum. :) Külföldön ilyen édesség nincs.
A kérdező hozzászólása: Azt fogok vinni mindenképpen, azt mindhárman kapnak de valami olyan is kellene, ami megmarad. A kislánynak óra és fülbevaló, a fiúknak csak egy karkötõ-amellé kellene még valami, hogy darabra is egyformán kapjanak.
számítógépes játék? film? persze olyan ami az õ nyelvûkön is van. vihetnél a családnak egy magyarország térképes hûtõmágnest...
A kérdező hozzászólása: Hát gondoltam pl a Macskafogó jó lenne, de nincs az õ nyelvükön. Konkrétan csak egy Budapestet bemutató könyved találtam, de az meg nem hinném hogy érdekli õket

Milyen ajándékot vegyek egy 10 éves kislánynak?

Ismer?s házaspár 10 éves lányát szeretném meglepni valamivel, max. 5000.-Ft értékben. Mit vehetnék neki? Meglepetésnek szánom, ezért nem akarom megkérdezni a szül?ket.

Legjobb válasz: Egy szep kis nyari ruhacska?

Egy szep kis nyari ruhacska?
Egy macit, egy csokit, egy könyvet, vízipipát meg egy cicát!
"ezért nem akarom megkérdezni a szülõket" Bocsi ezt nem vettem észre.. namindeggy sztem egy könyv tökéletes lenne...
Háát..:/ Azért nem kisgyerek már hogy barbikkal játszon..:/ $ztem eggy tudományos könyv amiben sok minden van annak biztos örülne.. Vagy kérdezd meg a szüleit hogy mit vegyél neki
Plüss. ruha, barbie, hajpánt, hajgumi, könyv!! sztem..:)
Szerintem se foglalkozz vele, valószínûleg õ 10 évesen már pornófilmet nézett. Az az õ dolga. Egyébként a Hello Kiity-s cuccok tényleg megfelelõek lennének, vagy egy nagyobb plüssállat, emléktárgy, esetleg társasjátékok. Remélem segíthettem! További szép estét!
Ne foglalkozz vele nyugi végül is mindenki saját magából indul ki!!!!)Lehet, hogy õ már annyi idõs korában azt kapott)))
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak: talán átgondolhatnád, miért adsz 65%-ban hasznos tanácsokat... nem kell feltétlenül minden kérdésre válaszolni :S
Hamar érik a világ....vibrátort!XD
Wilson könyveire szavazok én is! Vagy az ékszertartó dobozkára. De akkor legyen nagyobb-fajta, hagy férjen csak bele. Egy ötösbõl bõven kijön. Zaphira
Barbibabát, társasjátékot...
Jacqueline Wilson bármelyik könyve nagyon tetszene neki:)
Én 14 éves vagyok.És 10 évesen nagyon örültem a csecsebecséknek...karkötõ, nyaklánc stb.Egy aranyos, mintás kis dobozban amit kitehet a polcára vagy tarthatja benne az ékszereit szerintem kitünõ ajándék.
Nem tudom, mennyire ismered a kislányt, de ilyen korban biztosan van valami "mániája". Úgy értem, kedvenc rajzfilm, zene, állat, szín, vagy bármi, amit nagyon szeret. Ha mondjuk van kedvenc állata, vedd meg neki plüssben. Ha van kedvenc helye (állatkert, ilyesmik), vidd el oda.
Szerintem vagy egy kis ruhát, vagy plüssállatot, esetleg Barbiebabát vagy egyéb játékot, szerintem valami hasznosat, esetleg valami emléktárgyat
Szia! Én csak játszótéren látom, miket szeretnek a 8-11 éves lányok mostanság, és azok pl a Hello Kitty-s cuccok. Van belõle mindenféle: pénztárca, póló, baseball sapka, matricák, meg mindenféle kiegészítõk. Ha olyan lányos lányka, akkor biztos szereti Õ is. Egyébként felnõtt nõk is hordanak Hello Kitty-s holmikat. Van mobiltelefon-tartó, -dísz meg mindenféle.
Plüssállatok, ha olyan a lányka, akkor nem akadály, a lányok minden korban szeretik. Esetleg egy nagyobb pandamaci, a nagyobb plüssök sokáig bírják, és tartós emlékek. A családbunkba is került pár plüss, van ami már 6-7 éves, egyáltalán nem dohos és jó állapotban van. Aranyos is. :) Amit nem ajánlok azok a barbik és különféle bábúk, hamar megunják már ilyen korban. Egyébként is drágák és bóvlik, hamar szétesnek.
ja meg egy kupica pálinkát!
Mennyiért?:)
ja és vallásos dolognak szerintem nem örülne :)
háát én 11 éves vagyok! én szerintem valami ékszert, napló, emlékkönyv, körömlakk telefontartó, vagy kaphatan egy kis apróságot és mellé pénzt vagy mi ilyenkor elmegyünk sok boltba és ilyen ruhát, cipõt vesszünk amire épp szükség van!! :)
Szerintem vegyél neki egy rózsafûzért, olyan kislányosat. Én elsõáldozásomra egy rózsaszín csili-vili - t kaptam. Most lehet kapni a boltokban rózsa illatút és azt imádják a lányok.
Vegyél neki egy 10 éves kisfiút!
Sziasztok szerintem csinálj neki egy ünnepi ebédet fõleg amit nagyon szeret a mai világban nehéz ajándékozni és annál nagyobb ajándék nem kell senkinek ha a szerettei körülötte vannak
Én 1.áldozásmora fehér cserépben fehér orchideát kaptam a kereszanyámtól a tisztaság jeléûl v mi, kerszt apámtól krisztály pillangós nyklánc...szal sztem vmi szép virág és /vagy ékszer.Vagy pl egy szép képkeretbe gravíroztasd bele a kislány nevét és valami szép idézet bárhonnan, v ha naon vallásosak akkor egy elsõáldozáshoz illõ idézet a bibliából. :)
Valami ékszert szoktak többnyire. Mondjuk ezüstbõl(:
Szerintem egy naplónak is örülne, bár nem ismerem, de a kislányok szeretik az ilyesmit(én szerettem..)
emlékkönyv:)
Mondjuk, ha tudnád a hobbiját, akkor könyebb lenne válaszolni. 1. Valami vallásos dolog. 2. Valami világi dolog. Nem szemétségbõl, de lehet az utóbbi jobban bejönne neki. Ezek a mai fiatalok fõleg a készpénzért vannak oda. Adhatsz valami utalványt akár. Pl könyv utalványt. De szerintem derítsd ki mit szeret a kis lány és adj neki valamit szívbõl. Annak jobban fog örülni.
A kérdező hozzászólása: 5-10k körülbelül
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm a tippeket, az ékszert választottuk

Milyen ajándékot érdemes vásárolni egy 10 éves lánynak? Maximum 5000 Ft értékben.

Legjobb válasz: én üvegfestéket vennék, vagy vagy valami újfajta játékot..vannak azok a gyurmák,csokikészítõ,hajformázó játékok:)

én üvegfestéket vennék, vagy vagy valami újfajta játékot..vannak azok a gyurmák, csokikészítõ, hajformázó játékok:)
mÛFASZT:D
PSP
PS2, 3 telefon mp3-4 De ha ezekre nincs pénz, akkor (attól függ hol tart érettségben) Bakuganos, Narutos, Transzformens, meg hasonló cuucok. Vagy ha már kinõtt ebbõl a korszakából, akkor márkás szabadidõ, farmer, hátizsák, négyszínû toll. Az új számítógépes játék, vagy valami menõ film dvd-n is bejön.
Menõ telefon vagy iPod. Psp már nem menõ. Tech Deck deszka mehet. Ha szereti a focit akkor kedvenc focistájáról/csapatáról cuccokat. Vagy ha szereti a Forma1-et vagy valamilyen autósportot lehet neki rendelni GpShopról cuccokat. Én ezek közül bárminek örülnék! 11/L Ági
Az új számítógépes játék, vagy valami menõ film??? A suliba a kalóz film a menõ(kalóz film=letöltött film)
Tech-deck. Az ilyen pici gördeszka, és minden márka le van gyártva..ugyanúgy trükköket lehet vele csinálni, csak épp az ujjakkal kell ;) Van tech-bike ó is, az is ugyanilyen, csak bicikli..keress rá a neten..(szerintem is hülyeség, de egy tech-deck-et, tartozékokkal együtt, lehet kapni már 1-2 ezer forintért. vannak pályák is, (ugratók) az is körülbelül 1-2ezer forint.) mostanság ez a menõ, tudom, mert az öcsém most 11éves :D és ha úgy vesszük, jó ajándék, a többi gyerekkel is tud játszani, és nem is olyan drága mint pl a psp, ami 30 ezer forint+játékok szülinapra, ünnepekre tökéletes ;) 13/L
A Babzsák fotel okos ötlet! :D Én speciel két éve szülinapomra kaptam, és még most is imádom. 14L
szóval nem az az érdekes, hogy valójában minek örülne, hanem az okoz neki örömet, ha olyasmija van, amivel menõsködhet az iskolában..... Tudom, mostanában nem menõ pl a jó tanulás, de azzal esetleg lehetne menõsködni. Sõt, inkább menõ a tanárverés, ehhez egy baseball ütõt javaslok eszköznek az ANYGAIASSÁG korszakában. A bunkósbottal még egy néhány utolsót üthetünk, aztán végre eljön a spiritualitás korszaka, ahol ermélem az ajándékokat nem tárgyakban, hanem élményekben mérik, igaz, ahhoz is kell tárgyi és anyagi háttér. (pl mozi, élményfürdõ, olyasmi is lehet ajándék, ami egy élmény, emléke lesz, s nem a polcon fogjuk tartani, se nem az iskolatáskában)
kérdezd meg tõle

Milyen ajándéknak örülne egy 10, 5 éves lány?

Legjobb válasz: Monopoly, telefon, DVD...

Monopoly, telefon, DVD...
csokinak pl tuti örül, ha mondjuk boci csokit kap, akkor még különlegesnek is találja majd, mert azt ott nem lehet kapni. Bizsu is jó ötlet, mert ha van is neki, valami ki csillogónak tuti örül. A dvd meg a telefon tényleg nem jó ötlet, meg az ilyesmit inkább magának választja ki az ember. Ruhát semmiképpen se adj neki...
Hannah Montana dvd!!! XDXD
Barátnõm lánya 11 éves. Õ ilyesmiknek szokott örülni: új telefon, feltöltõkártya, tiniknek való parfüm/smink készlet, mindenféle csecsebecsék, amiket felvehet (karkötõ, fülbevaló stb.), illetve, imádja a társasjátékokat. Utoljára tõlem egy tic-tac-bumm-ot kapott, csípte nagyon.
Te is készíthetsz neki ajándékot.Ha szeret sütni-fõzni, esetleg írj egy rövid magyaros receptet. A hozzávalókat szép dobozokba rakod( persze csak ami nem romlandó, pl liszt, cukor...) Vagy vehetsz ékszerkészítõ készletet, plüssállatot.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó 2 válaszoló ötleiei jók. Nagyon szépen köszönöm. PSP, Playstation-je van neki, ráadásul ott fele annyiért meglehet venni. A parasztozásért köszi! Gondolom te mindig mindent jól írsz le, sose ütöttél még mellé, fõleg akkor ha sietsz. Nem volt idõm visszolvasni. De remélem, azért a szépírásom nem zavar. Elég olvasható?
ja télleg egy csokicsomag balatonnal pirosmógyoróssal polótával túrórudival?
Csoki, plüss, valami kis ékszer, esetleg sminkcucc, napló, amibe írhatja a kis dolgait...
Telefonyja....Te is jó nagy "földmûves" lehetsz.
PSP? Xbox360? Playstation?
A kérdező hozzászólása: Köszi az ötleteket, várom a továbbiakat is! Az a problémám, hogy az unokahugomnak lenne az ajándék. Kanadában élnek, anyum most megy látogatóba hozzájuk. Elég sok mindene van. Szeret olvasni, csak sajnos magyarul nem tanult meg olvasni, így könyv kizárva. DVD-k hamarabb kijönnek ott a filmek, mint itt. Telefonyja van. Ruhát nem merek, mert már önállóan választ.
A telefon jó ötlet, bár a mai gyerekeknek már kiskoruk óta van.Esetleg egy mp4..Az hasznos.is:) Vagy egy izgalmas könyv.
a csoki jó ötlet.valami különleges/praliné vagy ilyesmi/ a happyboxba szoktam látni névre szóló kiscsecsebecséket. vagy esetleg törölközõ amibebele van hímezve a neve;)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!