Találatok a következő kifejezésre: Milyen ajándékot egy (427 db)

Milyen ajándék jó egy anyukának aki főz, mos, takarít nincs ideje mozira, masszázsra? De csak kreatívan!

Én: Tíz éves vok jól tudok rajzolni jó a kézügyességem:) Anya: 42 éves Szenvedéje a főzés!

Legjobb válasz: A legjobb ajándék egy bejárónõ lenne, de gondolom, az nem opció :) Viszont a takarításban segíthetsz neki, a portörlés és hasonló pepecselõs munkákkal rengeteg idõt spórolhat. Ajándéknak készíthetnél neki egy rajzot vagy festményt, ami illik a konyhába (gondolom, sok idõt tölt ott). Ha azt bekeretezteted, biztosan örülni fog neki.

A legjobb ajándék egy bejárónõ lenne, de gondolom, az nem opció :) Viszont a takarításban segíthetsz neki, a portörlés és hasonló pepecselõs munkákkal rengeteg idõt spórolhat. Ajándéknak készíthetnél neki egy rajzot vagy festményt, ami illik a konyhába (gondolom, sok idõt tölt ott). Ha azt bekeretezteted, biztosan örülni fog neki.
A kérdező hozzászólása: Jó ötlet! csak sajnos pillanatnyilag nem kapok zsebpénzt egy kis félreértés miatt és nem tom bekereteztetni:/ persze az utólsó keretet meg a tesóm és a barátnõje lakásába kellett vinni-, -na mindedj! tudsz egy kicsit egyedibbet?sok cuccom van a vízfestéktõl kezdve a passztelkrétán át egészen a ruha anyagra fogó filcig stem van mindednXD
Csinálj neki egy kuponfüzetet. Saját rajzokkal kézírással. Olyanok legyenek benne, mint mosogatás, söprögetés, portörlés stb... És add oda neki. Imádni fogja. Aztán, amikor kedve van kitép egy kupont és tied az a munka :) Persze ezen kívül is segíts, ez csak egy kis plusz neki.
Ha van fehér ruhaanyagod, egy csíkot vágj le belõle. Szegd be a széleit. A Felsõ részére ha tudsz tegyél egy szalagot, hogy fel lehessen akasztani. De ha nincs, jó lesz majd a rajzszög is. Az anyagra írd rá filccel, hogy köszönöm a sok finomságot anyának, amit süt- fõz.
A kérdező hozzászólása: Mind jó ötlet! Talán a kupont elkészítem de sztem a feliratot is! Vagy most jutott eszembe hogy anyának van egy régi fehér fõzõköpenye és ráírom hogy a legjobb anya vagy a legjobb szakács!Persze ha van még várom az otleteket!:)
Kartonpapirra ragaszthatsz montázst magadról képekkel. vagy kivágod magad 1 képek sziv alakura és ráragasztod :)

Milyen ajándék ötletetek van egy éves kapcsolathoz?

Hello! Volna egy kis problémám. A barátnőmmel hamarosan egy éve vagyunk együtt, ezért szeretném meglepni valamivel, viszont semmi jó ötletem nincsen. Szeret olvasni, kézműveskedni (pl kötés, gyöngyállatka fűzés, ilyesmi) és mivel az ilyenekben nekem is volt már részem, gondoltam megpróbálkozom vele, de nem tudom mennyire örülne neki. Esetleg meglephetném egy könyvvel, mert szeret olvasni, de az nem túl személyes. Emellett szeret zenét hallgatni, főleg Nickelbacket, meg mesét nézni (anime és waltdisney-s egyaránt). Mindenképp valami emlékezetest szeretnék neki adni, aminek örül(ne). Tudom, tudom, nekem kell a legjobban ismerni, de semmi jó ötlet nem jut az eszembe. Ha írnátok párat tudnék mazsolázni és a szerintem legjobbat kiválasztani, előre is köszi!:)

Legjobb válasz: Szerintem évfordulóra ne könyvet vagy cd-t vagy ilyesmit vegyél, hanem valami személyeset, ami veletek kapcsolatos! Mert ilyenkor nem az ajándék a lényeg, hanem az, hogy az a nap rólatok szóljon! Esetleg készíts neki valamit kézzel, ez bármi lehet, nem kell hozzá különösebb kézügyesség, de látni fogja, hogy idõt szántál rá, szóval biztos kedves ajándéknak tartja majd, bármi is lesz. Vagy esetleg szervezzetek valamilyen programot kettesben, menjetek el kirándulni, vagy egy másik városba szétnézni, vagy fõzz neki (tudom, ez a nõk dolga, de ha egy srác is megpróbálja az nagyon kedves gesztus!).

Szerintem évfordulóra ne könyvet vagy cd-t vagy ilyesmit vegyél, hanem valami személyeset, ami veletek kapcsolatos! Mert ilyenkor nem az ajándék a lényeg, hanem az, hogy az a nap rólatok szóljon! Esetleg készíts neki valamit kézzel, ez bármi lehet, nem kell hozzá különösebb kézügyesség, de látni fogja, hogy idõt szántál rá, szóval biztos kedves ajándéknak tartja majd, bármi is lesz. Vagy esetleg szervezzetek valamilyen programot kettesben, menjetek el kirándulni, vagy egy másik városba szétnézni, vagy fõzz neki (tudom, ez a nõk dolga, de ha egy srác is megpróbálja az nagyon kedves gesztus!).
Én örülnék ha a barátom végre nem valami bolti cuccot venne, hanem csinálna valami ajándékot. Nem kell nagy dolog. Mondjuk süthetõ gyurmából csinálsz neki nyakláncot, disney vagy anime figurásat amit szeret. De lehet gyûrû alapot is kapni, arra is lehet figurát csinálni. Ha szereti az ilyesmiket. Mi mondjuk elmentünk oda ahol találkoztunk, egész nap együtt voltunk. Nekem ez volt a legfontosabb, az ajándék annyira nem lényeg.
az elsõ kettõvel egyet értek, vidd el valahova - mozi, színház, állatkert, vidámpark stb. töltsetek együtt egy laza napot, esetleg készíthetsz is neki valamit, de ezt tuti értékeli, és rendhagyó ajándék is :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Szeretek sütni, sajna fõként édességet ami meg is látszik kissé. Én is valami kézmûvesre gondoltam, akkor megnézem minek örülhetne, ami nem csak pofogó lesz :) Köszönöm a segítséget!

Milyen ajándékot adnátok egy dolgos háziasszonynak?

2ezer ft ig van lehet?ségem vásárolni..

Legjobb válasz: Fontos lenne tudni, hogy kitõl kapja. A gyerekétõl, a férjétõl, a munkatársától, vagy talán az anyukájától? És milyen alkalomra? Vannak különféle szellemes kiírásokkal és képekkel fatáblák, bögrék. Egy a témába vágó felirattal rendelkezõ ilyesmi lehetne például egy jó ajándék.

SEMMIKÉPPEN se konyhai vagy takarító, háztartási eszközt!!!!!! Hanem valami VALÓDI ajándékot, aminek nem mint háziasszony, hanem mint ember örül! Olyas valamit vegyél, amire õ nem költ.
Relax CD-DVD kazetta!
Fontos lenne tudni, hogy kitõl kapja. A gyerekétõl, a férjétõl, a munkatársától, vagy talán az anyukájától? És milyen alkalomra? Vannak különféle szellemes kiírásokkal és képekkel fatáblák, bögrék. Egy a témába vágó felirattal rendelkezõ ilyesmi lehetne például egy jó ajándék.
Én nem a tárgyi dolgok híve vagyok, hanem valami szép vagy jó alkalom. Egy belépõjegy az operába, persze 2 személyre. Persze a mondott pénzbõl nem jön ki, de mondjuk egy teázóban valami különlegesség, és hozzá az akeleties hangulat. Esetleg valami koncertféleség is összejönne. Nézegetni kell a plakátokat, vagy a mûsorfüzetet, mi lenne annyiért.
én egy dolgos háziasszony vagyok, örülnék ha valaki befizetne egy masszírozásra vagy kozmetikába vagy fodrászhoz.
A legjobb anya feliratú bögre, törölközõ vagy valami. Én anyum nagyon örült neki :)
Virág Egy csini sál Kozmetikum Egy szép harisnya Egy aranyos bizsu nyaklánc Könyv (olyan témájú, ami közel áll hozzá) Hírtelen ezek jutottak az eszembe, de könnyebb lenne tanácsot adni, ha ismerném.
ha sokat mászkál én vennék neki egy talpbetétet, biztos nagyon fáj a lába vagy valami olyan desszertet amit szeret
Mozijegyet. ha annyit dolgozik, rafer a kikapcsolodas...
A kérdező hozzászólása: a lánya vagyok. az ilyen "szellemes" jellegû cuccokbol már sokat kapott más alkalomra. ez névnap lesz.
Szia, én is inkább egy szépészeti kezelésnek örülnék, pl. pedikûr-manikûr, masszázs.
Vagy egy pihenõnap. Most te fõzöl mondjuk hétvégén, meg ti készítitek a családdal a reggelit, vacsorát. és aznap semmi dolga nem lesz. Plusz egy sütit is süthetsz neki. Biztos jól esne neki egy kis pihenés.
En biztos, hogy egy pihi hetveget szerveznek neki. En csinalnek mindent, szepen kitakaritanek, megföznek, razarnam a fürdö ajtot, szereznek par DVD-t, amit megnezhet, sütnek egy sütit, ez, ha ügyes van siman kijön 2 e ft költsegböl...
A fenti szuper ötletek mellett nekem még egy jó könyv jutott eszembe, vagy valami szép ékszer, hogy anyukád érezhesse, hogy nem csak dolgos háziasszony, hanem ízig-vérig nõ, aki megérdemli a pihenést és a szép dolgokat is.
Egy pedikûr, manikûr, egy kozmetikai kezelés, vagy egy drágább tusfürdõ, VAgy van még egy olyan ötletem, hogy felérsz 12 cetlire, különbözõ dolgokat pl mosogatás, nagytakarítás bizonyos része, ilyesmi munkák, persze amiket teljesíteni tudsz, és anyukád ezeket minden hónapban beválthatja nálad:D Szerintem ez nagyon jó ötlet.

Egy adventista esküvőre szokás-e illetve, ha igen milyen ajándékot szokás vinni és milyen ruhában kell egy ilyen esküvőre menni?

Legjobb válasz: Szokás adni. :) Sztem bármilyen pl.: értékesebb könyvet szívesen fogadnának. Olyan ruhába mehetsz, mint bármilyen más esküvõre, de sztem a vállad azért takard el. Ez nem szekta, úgy állj hozzá, mint, ha bármilyen mélyen vallásos esküvõre mész. Oda sem visz az ember vibrátort ajándékba, és nem megy cicis pinkbe. :D Remélem segítettem. :) Egy adventista. :D

Szokás adni. :) Sztem bármilyen pl.: értékesebb könyvet szívesen fogadnának. Olyan ruhába mehetsz, mint bármilyen más esküvõre, de sztem a vállad azért takard el. Ez nem szekta, úgy állj hozzá, mint, ha bármilyen mélyen vallásos esküvõre mész. Oda sem visz az ember vibrátort ajándékba, és nem megy cicis pinkbe. :D Remélem segítettem. :) Egy adventista. :D

Milyen ajándékot vegyek egy fejlődésben visszamaradott 2 éves kisfiúnak?

Tippeket kérnék!

Legjobb válasz: Annak, hogy fejlõdésben visszamaradott, nincs jelentõsége! A kérdés helyesen: Milyen ajándékot vegyek egy két éves kisfiúnak? Fejlesztõjátékot ne vegyél, nyilván hordják a megfelelõ fejlesztõ foglalkozásokra és tisztában vannak vele, hogy mire van szüksége! Vegyél neki például labdát, bár mondjuk az is lehet fejlesztõ játék igazából, vagy kérdezd meg a szülõket, hogy mire van szüksége!

Annak, hogy fejlõdésben visszamaradott, nincs jelentõsége! A kérdés helyesen: Milyen ajándékot vegyek egy két éves kisfiúnak? Fejlesztõjátékot ne vegyél, nyilván hordják a megfelelõ fejlesztõ foglalkozásokra és tisztában vannak vele, hogy mire van szüksége! Vegyél neki például labdát, bár mondjuk az is lehet fejlesztõ játék igazából, vagy kérdezd meg a szülõket, hogy mire van szüksége!
Szerintem vehetnél neki építõkockát. Unico az olyan mint a dupló. Az fejleszti is a kis gondolkodását. De ha többet akarsz rákölteni, akkor Duplót is vehetsz.
Bocsi, de az én makk egészséges kisfiam 2.5 éves már elmúlt, amikor úgy kezdett beszélni, hogy a környezete is értette...
plüssmaci?

Milyen ajándékot adjak 18. születésnapra egy barátnőmnek?

Nem akarok valami bóvli hülyeséget venni neki, amit fél év múlva elrak, mert csak porfogó lenne. Inkább olyasvalamit szeretnék, amiről később is eszébe jutok, vagy éppen valami hasznos dolog. Olyan ötletek is jók, amiket mondjuk kézzel kell nekem megcsinálni. Nincs sok ötletem most, úgyhogy légyszíves segítsetek! :D

Legjobb válasz: Én a barátomtól a 18. szülinapomra ékszert kaptam. bizsut,de mivel fémérzékeny vagyok,így is extra drága lehetett. kaptam már ékszertartót,parfümöt,és legutóbb derékmelegítõt,ez volt a legfigyelmesebb ajándéka,miután 2hetente felfáztam. bármit is veszel,legyél figyelmes,és jusson eszedbe h milyen megjegyzéseket tesz a kirakat elõtt,vagy min akad meg a szeme.mellé egy kis csoki,vagy virág és ki fog ugrani a bõrébõl!amúgy meg biztosan bárminek örül,ha olyantól van akit szeret. :)

Én a barátomtól a 18. szülinapomra ékszert kaptam. bizsut, de mivel fémérzékeny vagyok, így is extra drága lehetett. kaptam már ékszertartót, parfümöt, és legutóbb derékmelegítõt, ez volt a legfigyelmesebb ajándéka, miután 2hetente felfáztam. bármit is veszel, legyél figyelmes, és jusson eszedbe h milyen megjegyzéseket tesz a kirakat elõtt, vagy min akad meg a szeme.mellé egy kis csoki, vagy virág és ki fog ugrani a bõrébõl!amúgy meg biztosan bárminek örül, ha olyantól van akit szeret. :)
szerintem is nyakláncot vegyél mondjuk vmi ilyesmit http://ekszer-eshop.hu/3918-4717-large/ketreszes-nyaklanc-lo..

Keresztelőre ajándék? Nem keresztszülő vagyok, csak egy család barátja, milyen ajándékot vehetnék?

kislány 40 hónapos.

Legjobb válasz: Esetleg kismotor? Vagy milyen árban gondolkodsz? futóbicaj?

Esetleg kismotor? Vagy milyen árban gondolkodsz? futóbicaj?
Valami játék, vagy egy aranyos kis ruha.
Esetleg valami könyv. Annak is örülnének szerintem, vagy könyvutalvány(pl libris.) Az én 26hós lányomnak is most lesz a keresztelõje:)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm. :) nem tudom, a kislánynak valami barbi baba? a kisfiúnak meg valami kisautóra gondoltam. szerintetek?
A kérdező hozzászólása: Az ár igazábol nem lényeges, csak ötleteket várok.:-)

Milyen ajándék tudnék adni az egyik barátnõmnek, hogy amikor ránéz én jussak eszébe?

Egy éve nem találkoztunk,mivel õ külföldön él. Egy hát múlva megyek hozzá,és szeretnék adni neki valami olyan ajándékot,amirõl mindig én jutok majd eszébe,és sosem felejt el!

Legjobb válasz: Valami olyan ajándék kéne, ami egy közös emléketeket idézi föl. Például egy fagyi, amit sokszor esztek, egy étterem étlapja stb. ilyesmik.

Valami olyan ajándék kéne, ami egy közös emléketeket idézi föl. Például egy fagyi, amit sokszor esztek, egy étterem étlapja stb. ilyesmik.

Milyen ajándékot adjak egy lánynak randira?

Most lesz a 3. randink, vagy inkább találkánk, nem is tudom hogyan nevezzem. 22 vagyok, a csajszi 26. Hát igen, nehezen adja be a derekát, de úgy érzem 3. randin már ciki lenne megint rózsát venni, vagy mégsem?. Bonbont is kapott már t?lem, igaz az születésnapjára volt. Mi az amit még ajándékként adni lehetne a rózsán kívül egy randin?

Legjobb válasz: egy 300 forintos rózsa ciki de egy 1-2 ezres nagyságrendû ajándék nem? épp ellenkezõleg! nem kell még az elején ajándékozgatni, erre való a virág! ha nem akarsz rózsát vegyél egy szál liliomot, de szerintem rózsát is adhatsz nyugodtan.

egy 300 forintos rózsa ciki de egy 1-2 ezres nagyságrendû ajándék nem? épp ellenkezõleg! nem kell még az elején ajándékozgatni, erre való a virág! ha nem akarsz rózsát vegyél egy szál liliomot, de szerintem rózsát is adhatsz nyugodtan.
semmit, mert hozzaszokik.ha az elsore vittel neki rozsat az pont eleg.esetleg vidd el vacsizni vagy uljetek be egy moziba, stb.
Sztem nem ciki:) De hogyha rózsa, akk fehér, mert a vörös rózsát a szerelmünknek adjuk, a fehéret meg az elején illik, mik.csak bontakozik vmi..Vhol olvastam:D V vegyél neki Cherry Queent, azt szeretik a csajok:D Esetleg parfüm... Nah, remélem segítettem..:D 16/L
hát most már, ne az ajándékokra koncentrálj, hanem rá!!! ha normális megérti, ha nem meg nem kell többet vele járni, mert az sem jó ha a pasi az összes pénzét a csajra költi egyre növekvõbb sorrendeben adod neki a drágábbnál drágább dolgokat, ha így folytatod két hét, és házat kell neki venned, egyelõre elég volt neki ennyi, szerintem(pedig én is lány vagyok) üljetek be valahova, vagy nézzetek meg egy filmet, vagy sétáljatok, menjetek el bulizni...stb sok sikert nektek:-) csak szerényen, hisz nem az ajándékaid miatt randizik veled, szerintem(remélem nem tévedek) :-)
A kérdező hozzászólása: Köszike a válaszokat. én alapból ilyen vagyok, hogy mindig adok valakinek valamit, ha van valami csokim cukrom, mindig elosztogatom a gyárban a csajoknak, én tényleg jobban szeretek adni, mint kapni. Na mindegy. Persze nem akarok drágaságokat venni, mert arra tényleg rámenne a gatyám is. De mostanra már meg is van mit adok, egy régi iránytût. Õ érteni fogja miért. :)

Milyen ajándékot ajak a legjobb barátnõmnek a 13. szülinapjára? Kellene néhány tipp: állatbarát, halk, szereti a természetet, visszahúzódó, nem szeret a barátaitól nagy ajándékot kapni csak egy kis apróságot, szereti kisminkelni csak úgy a barátnõit

Legjobb válasz: Szerintem vegyél neki valami állatos nyakláncot, egy virágos,vagy valami ilyesmi karkötöt hozzá pedig sminket.. :) ennek szerinntem nagyon fog örülni.. meg talány egy milkát.. :D

Szerintem vegyél neki valami állatos nyakláncot, egy virágos, vagy valami ilyesmi karkötöt hozzá pedig sminket.. :) ennek szerinntem nagyon fog örülni.. meg talány egy milkát.. :D
Ha van idõd és kedved, készíthetnél neki valami állatos / természettel kapcsolatos scrapbookot. Szerintem érdekes és egyedi ajándék lenne.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat és ha van valami kérdéseket akkor nyugodtan kérdezzetek és ha tudok válaszolni válaszolok de csak ha valami kérdésetek lenne bátran kérdezzetek

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!