Találatok a következő kifejezésre: Milyen ajándékot adni az orvosnak, (3 db)

Milyen ajándékot illik adni az orvosnak, ha pénzt nem fogad el?

Kb olyan értékben gondolkodunk, amennyi a szülés is lenne nála, olyan 70-80 ezer között. A pénzt nem fogadja el, mert ismer?s, de ajándékot talán nem utasít vissza.

Legjobb válasz: Mi egy üveg ritka bort adtunk neki.Fekete cimkés, 2000es, 6 puttonyos tokaji aszú.Nem is akartunk neki pénzt adni,de annyira ügyes és lelkiismeretes orvos,hogy mindenképpen meg akartuk köszönni. Szerintem valami finom ital.Derítsd ki,hogy mi a kedvence.

Mi egy üveg ritka bort adtunk neki.Fekete cimkés, 2000es, 6 puttonyos tokaji aszú.Nem is akartunk neki pénzt adni, de annyira ügyes és lelkiismeretes orvos, hogy mindenképpen meg akartuk köszönni. Szerintem valami finom ital.Derítsd ki, hogy mi a kedvence.
Lehet egy igényes ajándékcsomagot összeállítani (exkluzív italok, édességek, stb.), de vehettek akár bõrtáskát, bõrpénztárcát is, vagy akár egy hétvégére is befizethetitek valamelyik hazai szállodába. Most hirtelen ennyi jutott eszembe...

Milyen ajándékot lehetne adni fogadott orvosnak aki nagy forma-1 (michael schumacher) rajongó? ! Persze az ajándék rejtene pénzt is!

ötleteket szivesen fogadnék,:)

Legjobb válasz: persze õ nem tudja hogy én tudok errõl hogy õ szereti a forma-1 et,gondoltam legyen meglepi,..

A kérdező hozzászólása: persze õ nem tudja hogy én tudok errõl hogy õ szereti a forma-1 et, gondoltam legyen meglepi, ..
Pénzt, amibõl majd vesz jegyet a forma1-re!
Pénzt. Valószínûleg Õ megvesz azt, ami a "rajongásához" szükséges. 99% hogy nem tudnál olyat venni, ami még nincs meg, vagy ami örömet okoz. Hidd el, ha azt a pénzt, amit a meglepetésre szánnál+amit mellé "rejtenél" az lesz a legjobb.

Apukám kemoterápiás kezelése véget ért. Milyen ajándékot lehet adni ilyenkor az orvosnak és a nővéreknek?

Mindenkinek egy-egy doboz bon-bon-ra gondoltunk, de mellé szeretnénk még valami apróságot adni. Van ötletetek? Előre is köszi.

Legjobb válasz: Hát ami anyagilag belefér a keretbe.A havi keresetüket elnézve a legtöbb ápoló és orvos amelyik becsülettel végezte a munkáját megérdemli a "fehér borítékot".

Hát ami anyagilag belefér a keretbe.A havi keresetüket elnézve a legtöbb ápoló és orvos amelyik becsülettel végezte a munkáját megérdemli a "fehér borítékot".
A kérdező hozzászólása: Ezen a helyen a "fehér borítékot" sértésnek vennék, ezért gondoltunk ajándékra.
Az a bonbon legyen egy díszesebb, szebb valami, amiben azért nem egy-két szem van. A fõdokinak vagy a kezelõnek egy üveg jó bor az mindenkinél bejön még azoknál is, akik nem szeretik az égetett szeszt. Esetleg vannak névre szóló borok meg olyanok, ami két üveg van egyben. A külsõ üvegben fehér bor van és belül is van valamilyen üvegfigura, amiben pl. vörös bor van. Nagyon mutatós nem tudom a pontos megnevezését de a neten biztos találsz borszaküzleteket, vinotékákat ott tudni fogják, mirõl van szó. Ezt mind egy szép fadobozban tálalva. Nagyon szép.
Esetleg egy ajándékkorsár. Valami diszkrétebb. Egy üveg ital, bor stb., csoki, kávé, tea, márkás sajt, egy névre szóló toll, díszes határidõ napló ilyesmi.
Semmit sem. Amit tettek azért nem kell hálásnak lennetek. Köszönjétek meg, és annyi.
Apukádnak milyen mellékhatásaik voltak?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!