Találatok a következő kifejezésre: Milyen ajándékot adni az (14 db)

Milyen ajándék tudnék adni az egyik barátnõmnek, hogy amikor ránéz én jussak eszébe?

Egy éve nem találkoztunk,mivel õ külföldön él. Egy hát múlva megyek hozzá,és szeretnék adni neki valami olyan ajándékot,amirõl mindig én jutok majd eszébe,és sosem felejt el!

Legjobb válasz: Valami olyan ajándék kéne, ami egy közös emléketeket idézi föl. Például egy fagyi, amit sokszor esztek, egy étterem étlapja stb. ilyesmik.

Valami olyan ajándék kéne, ami egy közös emléketeket idézi föl. Például egy fagyi, amit sokszor esztek, egy étterem étlapja stb. ilyesmik.

Milyen ajándékot lehetne adni fogadott orvosnak aki nagy forma-1 (michael schumacher) rajongó? ! Persze az ajándék rejtene pénzt is!

ötleteket szivesen fogadnék,:)

Legjobb válasz: persze õ nem tudja hogy én tudok errõl hogy õ szereti a forma-1 et,gondoltam legyen meglepi,..

A kérdező hozzászólása: persze õ nem tudja hogy én tudok errõl hogy õ szereti a forma-1 et, gondoltam legyen meglepi, ..
Pénzt, amibõl majd vesz jegyet a forma1-re!
Pénzt. Valószínûleg Õ megvesz azt, ami a "rajongásához" szükséges. 99% hogy nem tudnál olyat venni, ami még nincs meg, vagy ami örömet okoz. Hidd el, ha azt a pénzt, amit a meglepetésre szánnál+amit mellé "rejtenél" az lesz a legjobb.
Olyan sorrendben amelyik épp a kezembe kerül.
Én mindenkinek csak egy ajándékot tudtam venni, nem vet fel a pénz annyira, hogy többet vegyek egy embernek.
Elöször is az ajándékokat ne´vvel ellátva a fa alá teszem, másodszor!!! SOHA nem azon jár az eszem , hogy melyik ajándék MENNYIBE került, náluk azt szoktuk nézni, hogy AKI kapja, annak örömet okoz-e.
Hát mi mindig bepakolunk mindent a fa alá, mikor az utolsó családtag is odapakolt, megrázza a fán lévõ kis csengõt, mert a filmekbõl tudjuk, hogy ez jelzi, itt járt a Jézuska. És aztán leülünk a fa alá, és elkezdünk bontogatni, amilyen sorrendben épp jön.
Elõször is tömeg alapján nagyság szerint sorrendbe rakom õket, majd a legnehezebbnek az árából kivonom a legkönnyebb árát, ebbõl gyököt vonok, és azt adom át elõször, amelyiknek az ára a kapott eredményhez a legközelebb esik. Ezt aztán megcsinálom egészen addig, amíg el nem fogynak az ajándékok. Azt, hogy kinek adom oda elõször, azt egy ennél sokkal bonyolultabb módszerrel választom ki, aminek taglalásától most megkímélnék mindenkit.
Nálunk is hasonló az egyik válaszolóéhoz: este vacsi, aztán rohangálás, hogy mindenki ajándéka a fa alá kerüljön, majd megcsengetjük a karácsonyi csengõt, aztán leülünk a fa tövébe, és egymásnak tologatjuk az ajándékokat.
Nem adom át õket, berakom a fa alá, és azt mondom hogy a jézuska hozta. haha. Hülye vagy.


Milyen ajándékot illik adni az orvosnak, ha pénzt nem fogad el?

Kb olyan értékben gondolkodunk, amennyi a szülés is lenne nála, olyan 70-80 ezer között. A pénzt nem fogadja el, mert ismer?s, de ajándékot talán nem utasít vissza.

Legjobb válasz: Mi egy üveg ritka bort adtunk neki.Fekete cimkés, 2000es, 6 puttonyos tokaji aszú.Nem is akartunk neki pénzt adni,de annyira ügyes és lelkiismeretes orvos,hogy mindenképpen meg akartuk köszönni. Szerintem valami finom ital.Derítsd ki,hogy mi a kedvence.

Mi egy üveg ritka bort adtunk neki.Fekete cimkés, 2000es, 6 puttonyos tokaji aszú.Nem is akartunk neki pénzt adni, de annyira ügyes és lelkiismeretes orvos, hogy mindenképpen meg akartuk köszönni. Szerintem valami finom ital.Derítsd ki, hogy mi a kedvence.
Lehet egy igényes ajándékcsomagot összeállítani (exkluzív italok, édességek, stb.), de vehettek akár bõrtáskát, bõrpénztárcát is, vagy akár egy hétvégére is befizethetitek valamelyik hazai szállodába. Most hirtelen ennyi jutott eszembe...

9 evet tolt az unokaocsem. Szerintetek milyen ajandekot lehet neki adni?

Legjobb válasz: milyen árkategóriában gondolkodsz? Milyen típus a gyerek?Miket szeret? Az én 9 éves öcsém meg van bolondulva (meg náluk az egész osztály) a lego hero factory-ért.Illetve számítógépes játékokat is szeretne, van könyv is, aminek már több részét elolvasta, a hiányzó darabot lehet megkapja tõlünk:)

milyen árkategóriában gondolkodsz? Milyen típus a gyerek?Miket szeret? Az én 9 éves öcsém meg van bolondulva (meg náluk az egész osztály) a lego hero factory-ért.Illetve számítógépes játékokat is szeretne, van könyv is, aminek már több részét elolvasta, a hiányzó darabot lehet megkapja tõlünk:)
Távirányítós autónak szerintem biztosan örülne.

Milyen ajándékot szoktatok adni az anyósotoknak? (Már aki szokott! )

60 körüli nő minek örülne?

Legjobb válasz: Csak születésnapon szoktunk venni neki valamit, de azt is közösen párommal. Most pataki tálat kapott.

Csak születésnapon szoktunk venni neki valamit, de azt is közösen párommal. Most pataki tálat kapott.
Edesseg, virag, kendo, kis bizsu, ha szivesen hord, konyv. Attol fugg mi erdekli.
Én mindig megkérdezem, hogy minek örülne. Anyósom mindig jár valahova, tanulni. Szóval a könyvekkel sosem lövünk mellé :) Õ leadja a rendelést, hogy mi kéne, mi megvesszük :) De vettünk már bach virág terápia készletet is (mert akkor azt tanulta), vagy készítettem ékszert, de vettünk már feldobox ajándékutalványt (3fogásos vacsora 2személyre) :)
Csak párommal közösen, szülinap, névnap, karácsony. Virágot, csokit, könyvet általában.De kapott már konyhába való kütyüt ami épp elromlott.
Mindig mást...:) Utoljára Kapott termoszt, és még sok mást de ez maradt meg, nagyon örült. Mindig több apróságt kap, mert imád kicsomagolni...:) Mindig közösen veszünk ajándékot a párommal, hiszen egy család vagyunk...mi a hobbija, mi hiányzik neki, mi amúgy mindig a párját kérdezzük meg, hogy van-e ami mondottan hiányzik neki akkor, vagy vágyik rá...õ 58 éves lesz
Kismillióféle 60 körül nõ van. Tehát ezzel csak azt akarom mondani, hogy ahány ember, annyiféle dolognak örülne. Te ismered elvileg az anyósodat, hogy miket szeret. Lehet virágot, csokit, könyvet, háztartási dolgot adni, ki mit szeret. Én anyósom fiatalos, neki most volt a 60. szülinapja és elmentünk az egész család bobozni, tehát élményt ajándékoztunk neki. :)
Húha . . . hát tõlem/tõlünk kapott már: - virágot - digitális mérleget - konyhai kézi robotot - képet az unokáról poszter méretben nyomtatva és bekeretezve - szebb üveg kínálótálat - vázát - pohárkészletet - kávéspohár készletet - szülinapra volt, hogy tortát sütöttem Más hirtelen nem jut eszembe.

Milyen ajándékot lehet adni évvégére az óvó néniknek és a dadusnak?

Gondoltam, hogy a kislányom csinál sóliszt gyurmából valamit, plusz csoki meg 1 szál virág. Ez jó?

Legjobb válasz: tavaly csokit vittem, desszertet, gondoltam, megeszi, nincs rá gond. De biztos örülnek az egyedi ajándékoknak is. Idén nem viszek semmit, a kicsi 3 hetet járt, a naggyal meg csak probléma van és nem is állnak mellé, nyáron sem megy, szülinapját elfelejtették, szóval kizárt, hogy kapna akár egy szál virágot is tõlem bárki.

tavaly csokit vittem, desszertet, gondoltam, megeszi, nincs rá gond. De biztos örülnek az egyedi ajándékoknak is. Idén nem viszek semmit, a kicsi 3 hetet járt, a naggyal meg csak probléma van és nem is állnak mellé, nyáron sem megy, szülinapját elfelejtették, szóval kizárt, hogy kapna akár egy szál virágot is tõlem bárki.
Mi virágot adtunk. De biztos örülnek a saját készítésû ajándéknak.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
én óvónõként bárminek örülnék :) a szándéknak leginkább, hogy ha már az állam nem, legalább a szülõk elismerik a munkámat :D annak is örülnék például, hogyha a kislány aranyköpéseit kapnám összegyûjtve, vagy bármi ilyesmi :)

Milyen ajándékot kéne adnom anyukámnak az esküvőjére? A párjának és neki is ez 2. Már étkészlettel tele vannak és közös képeket régebben csináltak. Nincs ötletem de valami gyorsan beszerezhető kellene és nem utolsó szempontból olcsó is.

Legjobb válasz: Aminek biztosan mindenki örül, egy hosszú távú befektetés és idõt álló is: aranyérme. Már 6000 Ft-ért is láttam kis darabot. Befektetésnek az aranyékszer nem jó, mert azt olcsóbban veszik vissza, mint amennyiért eredetileg vetted. Ráadásul egyedi, mert nem sokan választanak ilyent, s ha megszorulnak, eladhatják. Amiért mindig több pénzt adnak, mint amennyiért venni lehet. Csak arra figyelj, hogy megbízható helyen vedd. Google-n meg lehet találni.

Aminek biztosan mindenki örül, egy hosszú távú befektetés és idõt álló is: aranyérme. Már 6000 Ft-ért is láttam kis darabot. Befektetésnek az aranyékszer nem jó, mert azt olcsóbban veszik vissza, mint amennyiért eredetileg vetted. Ráadásul egyedi, mert nem sokan választanak ilyent, s ha megszorulnak, eladhatják. Amiért mindig több pénzt adnak, mint amennyiért venni lehet. Csak arra figyelj, hogy megbízható helyen vedd. Google-n meg lehet találni.
A kérdező hozzászólása: hát max 10000ig mennék el, anyu ki is akadna ha megtudná h ennél többet költök rá... (tudom kicsit fura)
Mekkora összegre gondolsz? Mi az olcsó neked?
Írok egy két dolgot, hátha megtetszik valamelyik.Könyvutalvány, fürdõjegy, egy szép festmény vagy iparmûvészeti alkotás, falióra, egy gyönyörû esküvõi torta, ajándékkosár, színházjegy, ha szeretik, egy vacsora elõfizetés.Ennyi jutott eszembe hirtelen.

Apukám kemoterápiás kezelése véget ért. Milyen ajándékot lehet adni ilyenkor az orvosnak és a nővéreknek?

Mindenkinek egy-egy doboz bon-bon-ra gondoltunk, de mellé szeretnénk még valami apróságot adni. Van ötletetek? Előre is köszi.

Legjobb válasz: Hát ami anyagilag belefér a keretbe.A havi keresetüket elnézve a legtöbb ápoló és orvos amelyik becsülettel végezte a munkáját megérdemli a "fehér borítékot".

Hát ami anyagilag belefér a keretbe.A havi keresetüket elnézve a legtöbb ápoló és orvos amelyik becsülettel végezte a munkáját megérdemli a "fehér borítékot".
A kérdező hozzászólása: Ezen a helyen a "fehér borítékot" sértésnek vennék, ezért gondoltunk ajándékra.
Az a bonbon legyen egy díszesebb, szebb valami, amiben azért nem egy-két szem van. A fõdokinak vagy a kezelõnek egy üveg jó bor az mindenkinél bejön még azoknál is, akik nem szeretik az égetett szeszt. Esetleg vannak névre szóló borok meg olyanok, ami két üveg van egyben. A külsõ üvegben fehér bor van és belül is van valamilyen üvegfigura, amiben pl. vörös bor van. Nagyon mutatós nem tudom a pontos megnevezését de a neten biztos találsz borszaküzleteket, vinotékákat ott tudni fogják, mirõl van szó. Ezt mind egy szép fadobozban tálalva. Nagyon szép.
Esetleg egy ajándékkorsár. Valami diszkrétebb. Egy üveg ital, bor stb., csoki, kávé, tea, márkás sajt, egy névre szóló toll, díszes határidõ napló ilyesmi.
Semmit sem. Amit tettek azért nem kell hálásnak lennetek. Köszönjétek meg, és annyi.
Apukádnak milyen mellékhatásaik voltak?

Milyen ajándékot "kéne" adnom a barátnőmnek az első "évfordulónkra"?

Egy éve leszünk együtt, és szeretném neki kimutatni, hogy szeretem és tisztelem és gondoltam, hogy valamilyen kis aprósággal meglephetném. Szerintetek mit lehetne adni? 17/F

Legjobb válasz: Azért a mozi szerintem se nem kreatív, se nem személyes dolog. Nem kötözködök, csak ez a véleményem.

Azért a mozi szerintem se nem kreatív, se nem személyes dolog. Nem kötözködök, csak ez a véleményem.
Inkabb vidd el valahova
szerintem nagyon örülne egy plüss macinak ami a kezébe egy szivet fog, és egy csokinak:) legalábbis nekem ennél több nem kéne a barátomtól:) ) 17/L
de persze, ne úgy hogy a kezébenyomod és annyi, elhívod valamerre sétálni pl, és ott adod át amikor kettesben vagytok (elõzõ voltam)
Fõzz neki vacsit :) Saját készítésû vacsi, gyertya, esetleg virág...
Szerintem menjetek el moziba! Ami engem illet legalábbis, annál nincs nagyobb kikapcsolódásom, amikor a párommal elmegyünk megnézni valami filmet. Kettesben lesztek, sokat beszélgettek, a film után meg egy kicsit nézelõdhettek a plázában - ha ott van a mozi. L/21
Szerintem is fõzz neki valamit, tegyél be valami romantikus zenét, beszélgessetek, adj neki egy szál rózsát, és teljes lesz a siker. :) Legalábbis én ott helyben elolvadnék, azt hiszem... :) 16/L
A kérdező hozzászólása: A rózsaszál és az általam készített vacsora közös elfogyasztása már be van tervezve, köszönöm a tippeket :) A plüssmacit még meggondolom :)
Én a barátnõmnek ékszert vettem. Igaz, hogy már elõtte jóval megvettem görögországban egy csöves kurzslótól kb 3 euróért, de elég pofás és taroltam is vele :D. A többi meg a szokásos, nagy csokor virág, étterembõl rendelt kaja, amit én melegítettem meg és sajátként tálaltam, estére meg a kedvenc filmje, amiben az a lenyalt hajú vámpírtakony a fõszereplõ. Igazából jó kis este volt és kb 4 ezerbõl meg is úsztam, de mégsem tûntem olcsó jánosnak :D 22/f


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!