Találatok a következő kifejezésre: Milyen ajándékot a fél éves (6 db)

Milyen ajándékot adhatnánk a fél éves lányunknak karácsonyra?

Van valakinek ötlete? Tele vagyunk bébijátékokkal. Rongybabát kerestem, de mindnek szöszöl?s haja van. Olyannak, amivel majd sokkal kés?bb tud játszani, nincs értelme. Egyszer?en nincs ötletem.

Legjobb válasz: pici még hogy tudja mi a karácsony szerintem bárminek örül

pici még hogy tudja mi a karácsony szerintem bárminek örül
Valóban nagyon pici még, és három éves kora alatt csak 1-2 emlékképe lesz.Nekem is csak egy van, de az is lehet, h akkor már négy voltam. Szerintem mindennek örül.Ah hugira emlékszem neki a legnagyobb csoda a karácsonyfa volt.az üveggömböket rakjátok magasra, mert hugi mindenáron azzal akart játszani.
lányomnak tavaly a fa volt a legnagyobb ajándék.a játékokkal nem is nagyon játszott csak a fát nézte állandóan.1 éves volt.most a másik lányom 6 hónapos neki is biztosan tetszik majd a fa. biztosan örül majd valami kis plüssnek vagy bébitaxinak:)
Az elõzõ válaszolónak javaslom, õ vegye meg a legócskább, legsz*rabb játékot a gyerekének. Nem csak a fischer price játékok, hanem szinte minden holmi kínában készül!!! A fischer price akkor is minõségi holmi, nem úgy mint a sok bóvli vacak, amivel 1 napig tud játszani a gyerek, mert másnap már használhatatlan. Tudom mirõl beszélek, mert anyósom csak ilyen leakciózott ócska, semmiresejó holmikat vásárol mindhárom unokájának. Nála a lényeg, h pár száz forintból megússza, és így többet tudjon elinni. Ha neked is ez a szempont, akkor adj a gyereked kezébe életveszélyes márkátlan játékokat. A gyöngyös játékról meg azért derült ki, hogy mérgezõ, mert vannak olyan kretén szülõk, akik ilyen apró darabokból álló játékot vesznek akkora gyereknek, aki még nem érti meg, hogy nem veheti a szájába, nem nyelheti le.
Kedves elõzõ (Mia) válaszoló! A Fiser Price játékok is kínában készülnek, és a KERMI vizsgálat sajnos nem jelent semmit. Lást a nagy botrányt kavart gyöngyös játékot, azt is bevizsgálta a Kerni. Kérdezõnek: Nagyon sok szeretetet, mosolyt és figyelmet adjatok a kicsinek.
Szerintem nézz körül a Fisher Price játékok körül. Én is sok jót találtam közülük. Bár elég borsos az áruk, de vannak licitálós oldlak, ahol használtan (NEM lehasználtan) is hozzájuk lehet jutni, és olcsóbban is.

3 és fél éves kisfiúnak most lesz a keresztelője. Keresztszülőként milyen ajándékot vigyünk neki? Ötleteket szeretnék.

Legjobb válasz: egy filmben láttam, hogy levágott lófejet tett a keresztapa ajándéknak az ágyba. szívszorító volt.

egy filmben láttam, hogy levágott lófejet tett a keresztapa ajándéknak az ágyba. szívszorító volt.
Mi is kisautót kaptunk, pár aranyos ruhát és egy képes bibliát gyerekeknek. Nagyszülõktõl kaptuk a láncot medállal. A keresztapa pedig zeneszerzõ, és csináltatott neki egy kis méretû zongorát :) Imádja.
vagyis a kisautó nem makett, hanem ráülhetõs kisdömper :)
A fiam egy aranyláncot kapott medállal, és kapott még egy kisautót is, hogy az ajándék is meglegyen :) Egyértelmû, az autónak örült, a láncot csak évekkel késõbb kezdte hordani.
Ez egy baromság! Miért kell a gyereket megkeresztelni, miért nem döntheti el õ éretten min 14 éves korban, hogy akarja-e? Ennél csak a zsidók erõszakosabbak a metéléssel!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm!
Ahogy más is írta, célszerû valami olyan ajándékot is vinni, aminek most örül a kicsi de olyat is, ami késõbbre szól. A pénztárcától és a keresztszülõség komolyságától függõen szoktak aranytárgyat adni vagy más hasonlóan tartós dolgot. Az állami pénzverdének volt olyan arany lapocskája ami kifejezetten keresztelõre szól, most ezüstbõl lehet éppen csak venni náluk, az sem rossz - a neten rákereshetsz az Állami Pénzverõ ZRt-nél.De vannak más helyek is ahol keresztelõre lehet ilyen aranylapkát, érmét venni, pl. http://www.aranymagyarorszag-art.hu/arany-ajandek_gyermek-ar.. , de biztosan sok másfélét is találhatsz.
Én a keresztelõmre a keresztanyámtól kaptam egy fehérarany nyakláncot, amin egy szivecske medál volt. Mellé még egy szivecskés Swarovski fülbevalót. Én nyakláncot, vagy karkötõt ajánlanék, amit késõbb tud hordani. Mellé még egy kis édességet, akár egy játékot.
Lego

A barátommal nemsokára fél évesek lewszünk. Milyen ajándékot vegyek neki?

Plüssz maci már volt valentínnapra.. Valami aranyossat szeretnék amivel kitudom mutatni, gogy szeretem..de valami különleges is legyen egybe..

Legjobb válasz: hány éves a barátod?

hány éves a barátod?
A kérdező hozzászólása: 15
Vazze téged tényleg nem irritál az a marha sok piros aláhúzás mielõtt elküldenéd a kérdést? Legalább kattints rá, nem kell helyesen írni, megcsinálja a gép, csak vedd már rá a fáradságot! Vegyél neki mézet!
eheto bugyiiiiit:) )
Lovat részletekben.
Egy karácsonyfát becsomagolva.
Én ilyenkor mindig valami ékszert szoktam venni, nyaklánc, karkötõ... vagy éppen ezek szettbe! :) Ezt tudom ajánlani pl :)
A kérdező hozzászólása: rendben, köszi, csak alapból a fél év annyira még nem nagy szám, de így karácsonnyal együtt viccesebb :D

Fél éves fordulóra ti milyen személyes ajándékot adnátok a barátnőtöknek? (16/F)

Valami kézzel készült dologra gondolok, de nincs ötletem hozzá. Hülyék kíméljenek!

Legjobb válasz: Egy hatosra formált masnival átkötött péniszt, ami az enyém :)

Egy hatosra formált masnival átkötött péniszt, ami az enyém :)
Hívass elõ közös képeket, ragaszd egy nagy kartonlapra és írhatsz alájuk vicces kommenteket:)
süss sütit :D
plüss szív, szíves bögre kulcstartó de azt inkább ne inkább azt amit otthon hagyhat:D egy szép képkeret a ti képetekkel vagy egy szép idéset egy ilyen aranyos kis képkeretben (5x5centis asszem a legkisebb mondjuk egy olyanban) karkötõ amit te magad is tudsz csinálni és beleírni hoyg félév vagy hogy szeretlek ilyesmiben gondolkodj sztem.
közös kép rólatok bekeretezve, papír írószer boltba elviszed nagyítják a kívánt méretre, ha digitális akkor elviszed pen-drive, a képkeretet pedig bárhol megveheted, az legyen cukis" mert ti is azok vagytok biztosan: ) 23/L
A kérdező hozzászólása: köszi:D
Vegyél egy kutyáát XD
A kérdező hozzászólása: van 2 kutyája:)
DC öv táska???azt még használni is tudja...
A kérdező hozzászólása: milyen az a "DC"?
úúú inkább süss sütit...szivecskés meg képkeret? nem tudom, ha pasi lennék, sztem falramásznék ezektõl (nemmintha így nem). Bár nem tudom, milyen a barátod, de egy átlag 17 éves srác nem hiszem, hogy ugyanazt értékeli, mint egy lány. Menjetek el valamerre, üljetek be valahova, nem tudom. ez sztem jobb, mint valami emléktárgy 19L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!