Találatok a következő kifejezésre: Milyen ajándékot édesapám (9 db)

Barátnőm édesapjának milyen ajándékot vehetnék?

17 éves vagyok, és télen lesz a barátn?m apjának a születésnapja. Nem túlzottan ismerem, ezért titeket kérdezlek, szerintetek mit vegyek neki, minek örülne igazán? Valamilyen dísztárgy vagy használati tárgy kéne, nem bor és italok.

Legjobb válasz: Pedig az ital nagyon univerzális ajándék, mindig jó :)

Pedig az ital nagyon univerzális ajándék, mindig jó :)
Szerintem arra a kérdésre, hogy minek örülne igazán, a barátnõd tudna válaszolni. Õ biztos segít neked puhatolózni, a helyes irányba terelni, és akár el is megy veled megvenni.
Pucér nénis naptárat XD

Milyen ajándékot adjak édesapám 50. születésnapjára?

Pár nap múlva lesz édesapám 50. születésnapja, és szeretném valami kedvességgel meglepni. Tudom, hogy én ismerem igazán, hogy mit szeret, de nincsen semmi jó öltetem. Karórát nem hord, nem tudom milyen könyvet szeret és nem tudom mit adhatnék neki. Igazából valami kedvességnek örülne, nem feltétlenül olyannak amit pénzért kell megvenni. De minek? Előre köszönöm ha adsz valami jó ötletet :)

Legjobb válasz: Én prezentációt csináltam anyukámnak, családi fényképekbõl, és anyukákról szóló idézetekbõl, és felénekelten háttérzenének a Wonderful world-öt Louis Armstrong-tól. Persze, a Mama, kérlek jobb lett volna így utólag nézve.

Én prezentációt csináltam anyukámnak, családi fényképekbõl, és anyukákról szóló idézetekbõl, és felénekelten háttérzenének a Wonderful world-öt Louis Armstrong-tól. Persze, a Mama, kérlek jobb lett volna így utólag nézve.
*felénekeltem
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod :) Nagyon jó ötlet biztos nagyon örült anyukád :) Viszont az én esetemben ez nem lesz jó :( Valami kos tárgy is jó lenne csak nem tudom mi. Azóta kitaláltam, hogy festek neki egy képet, ugyanis õ festõmûvész annak biztosan örülne. Fõleg egy szép idézettel a hátoldalán. Azonban emellé még valami mást is szeretnék adni neki valami kis tárgyat. Végül is ez mégis csak az 50. :)
Mi 40. Szulinapra meglepetes csaladi osszejovetelt csinaltunk edesapamnak. Nagyon orult neki. :)

Édesapám 70 éves lesz. Milyen ajándékot vegyünk?

Testvéreimmel közösen is szóba jöhetne, így 3 felé osztódna.

Legjobb válasz: 70 éve éltek vele együtt, nem tudjátok?

70 éve éltek vele együtt, nem tudjátok?
könyv, kötött kesztyû vagy sál, fotóalbum rólatok, karóra, esetleg olvasószemüveg, bor (vagy amit szeret), nadrágot, kedvenc csokiját, parfüm, pénztárca..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! 1. ezek már mind megvannak neki, így sajna valami mást kell kitalálni. Egy gyógyfürdõs hétvégére is gondoltam már, de nem akar utazni... Valami emlékezetes dolog jó lenne... 2. Nem élünk együtt 70 éve, már csak azért sem, mert én 41 éves vagyok :) de még 41 éve sem, mert 1 éves koromban elváltak és havonta egy délelõtt volt a kapcsolattartás, aztán pedig messzire költöztünk, így nehézkes megoldani a találkozókat. ...és igen sajnos nem ismerem saját Apámat... Viszont tisztelem, szeretem, tudod Õ az Édesapám! De a "kedves és jóindulatú" hozzászólásod igen-igen találó volt... :( Máskor inkább nem kérek belõle...
Akkor 40 éve. Én egyáltalán nem ítélkezek, úgy hogy, még nem is ismerem! De mégis a családtagod, neked jobban kéne tudnod, mint nekünk! második voltam, Peace!


Milyen ajándékot készítsek édesapámnak?

Pénteken születésnapja lesz és szeretnék készíteni neki valamit amit itthon is el tudok készíteni,mert pénzem nincs:).F15

Legjobb válasz: Hegessz neki egy tortát.

Hegessz neki egy tortát.
mosd le a kocsit, és porszívózd ki
Ha van autótok, az utolsó ötlet szerintem is jó!
A kérdező hozzászólása: félti a kocsit, nem bízná a kezemre:) )s az nem meglepõ ha
Vegyél neki valami többletmennyiségû süteményt. De ez egy fogós kérdés.. Ötletem sincs mi az aminek értelme is van örül is neki meg ilyesmi. Õszinte leszek ezt én se tudtam soha kitalálni. Gyerekem meg még nincs hogy meglepett volna szülinapomon.

Milyen ajándékot ajánlotok édesapámnak?

Apám 40 éves, én 18. Õ ezermester típus, imád barkácsolni, de az igazság az, hogy mindene megvan ami szükséges hozzá. Arra is gondoltam, hogy autóval kapcsolatba kéne adni Neki valamit (mert hogy autómániás) de nem jut eszembe semmi értelmes olyan tízezer forint értékrendben. Valami ötlet? Leköteleznétek :)

Legjobb válasz: Köszönöm mindkettõtöknek, az autómodellt nagyon jó ötletnek tartom, mert imád ilyen dolgokat csinál (barkácsolni, összerakni, szétszedni, megjavítani stb.) Köszönöm mégegyszer :)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkettõtöknek, az autómodellt nagyon jó ötletnek tartom, mert imád ilyen dolgokat csinál (barkácsolni, összerakni, szétszedni, megjavítani stb.) Köszönöm mégegyszer :)
ha barkácsolós és autómániás, akkor esetleg autómakett (amiket ragasztani, összerakni, festeni kell) vagy csak szimplán autómodell? Mondjuk az utóbbival azon kívül, hogy kirakja a polcra sok mindent nem tud kezdeni, de ha van kedvenc autója, akkor az autómodell is szép ajándék lehet, ma már a Trabanttól elkezdve a legújabb kocsikig bármilyet találsz játékboltban vagy internetes modell/makett boltokban. Ilyesmiket 5-10 ezer ft között lehet már kapni szerintem. Ha nem erre gondoltál, esetleg vehetnél neki autós fali naptárat vagy a kedvenc kocsijáról posztert, stb. (az egyik ismerõsöm például gyûjti a számára legkedvesebb motorról a posztereket, egérpadot, kulcstartót, stb) Ha megint nem erre gondoltál, akkor puhatold ki, mire lenne még szüksége az autójában (új üléshuzat például). Remélem segítettem :)
Egy autómodell a kedvenc márkájából. Játékboltokban lehet egészen szépeket olcsóbban (nem 15-20 e Ft-ért) kapni.
Enyém autóstáskát kap, és pénztárcát.

Milyen ajándékot vegyek Édesapámnak?

Édesapám 57 éves lesz otk. végén, lelkész foglalkozásu. Olyan gondba vagyok hogy mit vegyek neki. 4-en vagyunk tesók így vennénk közösen. Örülnék ha ilyen korú Úrak is írnának, hogy ?k milyen ajándéknak örülnének. Összeg max: 15e Ft. Köszönök minden választ.

Milyen ajándékot vegyek férjem kedves édesapjának nyugdíjba vonulása alkalmából?

Legjobb válasz: egy pipát? ha dohányzik kulcstartót azt mindenki szereti

egy pipát? ha dohányzik kulcstartót azt mindenki szereti
A kérdező hozzászólása: köszike! kulcs tartó nem rosszb ötlet!!!! NEM DOHÁNYZIK!!!!

Milyen ajándékot vegyek édesapám élettársának, akinek most van az 50-dik szülinapja?

KB. 20 éve vannak együtt, fiatalos

Legjobb válasz: ékszer,valamilyen utalvány pl. masszázsra stb...,kozmetikum,könyv(ha ismered az ízlését,valami konyhai gép -ha házias,stb..

ékszer, valamilyen utalvány pl. masszázsra stb..., kozmetikum, könyv(ha ismered az ízlését, valami konyhai gép -ha házias, stb..
könyv, cd, parfüm, illastezr csomag, táska, vmi szép kendõ, bizsu, óra, gyertya, vmi ajándék csecse-becse, olyan kerámia féle
Az 50 szép kerek kor, szép ajándékot kell venni.Én egy Tifany lámpát vennék.Ha nem akarsz túl sokat költeni, lehet kis méretût, olcsóbban venni.Nagyon különleges, színes üvegbõl összerakott lámpa, szerintem csodaszép, és egyáltalán nem sablonos ajándék.

Milyen esetleg "férfias" ajándékot vegyek édesapámnak karácsonyra?

Szeretnék édesapámnak venni valamit... maximum 5000 ft értékben.. de nincs ötletem mi lenne neki jó.. azt tudom hogy szeret galambászni, szereti horgászni és magát...és a csokit...

Legjobb válasz: Vegyél neki beutalót egy gyogyfürdõbe!

Vegyél neki beutalót egy gyogyfürdõbe!
A kérdező hozzászólása: 2. vélaszoló.. bocsi de ez nem volt vicces... amúgy is én vagyok a családban a gombgyûjtõ... Ez egy nagyon is komoly kérdés... Legközelebb aki csak hülyeségeket ir az ne irjon legyenszives... KÖSZÖNÖM...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!