Találatok a következő kifejezésre: Milyen ajándék vannak egy (35 db)

Milyen ajándék? Van valakinek egy jó otlete?

A tanácsotokat szeretném kérni. Szerintetek milyen ajándékot vehetek az egy éves fordulónkra? Nem tudom, mit vehetnék neki... Akinek van valami jó otlete az osztja meg velem :) . Vagy hogy ti mit vettetek erre az alkalomra a párotoknak :)

Legjobb válasz: Én nem tudom már mit vettem, szerintem valamilyen ruhanemût, képeslapot írtam, ilyesmi. Milyen kapcsolat az, ahol nem tudod mit vegyél a párodnak? Mindig csodálkozom az ilyen kérdéseken.

Én nem tudom már mit vettem, szerintem valamilyen ruhanemût, képeslapot írtam, ilyesmi. Milyen kapcsolat az, ahol nem tudod mit vegyél a párodnak? Mindig csodálkozom az ilyen kérdéseken.

Milyen ajándéknak örülne egy 17/F? :$$ a barátomról van szó. és nincs ötletem hogy mit adjak neki. :\ Segíítseteek plííz. *-*♥

Legjobb válasz: Attól függ. Ha a homogénezettek csoportjába tartozik akkor nagyon tud örülni egy hajvasalónak vagy egy mellig kivágott nõi pólónak, vagy akár egy szempilla spirálnak vagy egy tarkó melegítõ sapkának, cicanadrágnak. Ha mára már a ritka normálisak közé tartozik akkor, parfüm, tusfürdõnek is és ha netalán szeret is akkor meg bárminek, fõleg amit te készítesz.

Attól függ. Ha a homogénezettek csoportjába tartozik akkor nagyon tud örülni egy hajvasalónak vagy egy mellig kivágott nõi pólónak, vagy akár egy szempilla spirálnak vagy egy tarkó melegítõ sapkának, cicanadrágnak. Ha mára már a ritka normálisak közé tartozik akkor, parfüm, tusfürdõnek is és ha netalán szeret is akkor meg bárminek, fõleg amit te készítesz.
A kérdező hozzászólása: köszönööm :DD

Milyen ajándékot vehetnénk egy 4 hónapos kisfiúnak keresztelőre? Babahordozó, autósülés, pelenkázó szekrény stb. ezek már megvannak, mivel van nagyobb tesója így ezek megmaradtak.

Köszönöm a segítséget és az ötleteket el?re is.

Legjobb válasz: Nálunk most lesz, én is gondban voltam. Mivel kisfiú, így a fülbevaló kilõve, marad az aranymedál.

Nálunk most lesz, én is gondban voltam. Mivel kisfiú, így a fülbevaló kilõve, marad az aranymedál.
Szerintem ilyenkor még inkább a szülõknek tudsz örömet okozni, egy szép ruha-együttessel, vagy pl lehet kapni nagyobb üzletekben Johnson's pelenkázótáskát, ami tele van mindenféle babaápolási szerrel (krém, fürdetõ, hintõpor, stb, tehát egy jó nagy csomag), szóval szerintem ezzel is meglepheted õket. Ha mindenképp a kicsinek akarsz, valami csörgõt, vagy aranyos színes játékot, amit elnézeget, könnyen meg tud fogni.
Az ékszer is volt eszemben, de nem írtad, hogy milyen szál fûz a kicsihez, vagy a szüleihez?
A kérdező hozzászólása: Keresztszülõk leszünk a võlegényemmel. Gondoltam arany nyakláncra is, amin lehetne egy medál a kicsi keresztnevének elsõ betûjével ellátva.
Ez a medál nagyon szép ajándék és örök emlék lesz a kicsi számára is.Én szintén ezt kaptam kiskoromban, amit akkor nyilván nem értékeltem, de ma a legszebb és legkedvesebb láncom!
Igen, ha ezt tudom, biztos nem traktállak csörgõs, meg Johnson-os ajicsomaggal:D akkor egyértelmûen ékszer
Elsõ vagyok. Én is azért kérek ilyet, mert ez tényleg örök emlék lesz a picinek, ha nagyobb lesz.
Szia! Nézd meg ezt az oldalt: http://milibaby.hu/kategoriak/alkalmak/keresztelo_ajandekok/.. szerintem nagyon jó ajándékok vannak. Nekem ez a kedvencem!:)
Szió, én most néztem, vannak jó kis pelenkázó, érzékeny bababõr csomag, és egyéb babaápolási szettek a midnennõneken. Van ami féláron van (babakrém, pelus, babatörlõ, ilyesmi) szerintem így tökre megéri, meg ezek mindig kellenek.

Milyen ajándékot vennétek egy 25 éves nőnek, ha nagyon tetszik nektek, de neki van barátja, sőt, élettársa?

Nagyon tetszik nekem az a lány, szinte minden nap beszélünk. A barátját ismerem, az egyik legnagyobb bunkó, akivel valaha is találkoztam, mégsem valószín?, hogy érdemes rá várnom. Viszont most lesz a születésnapja, és mindenképpen venni szeretnék neki valamit és a valószín? visszautasítás ellenére elmondani, hogy mit érzek. Ilyen szituációban milyen ajándéknak örülhet esetleg?

Legjobb válasz: Nagyon nagy csokor virágot;) Plusz kedves szavakat. Ugyan ezt csináltam én is, igaz kicsit korábban. 3 hét és együtt voltunk:) Sok sikert

Nagyon nagy csokor virágot;) Plusz kedves szavakat. Ugyan ezt csináltam én is, igaz kicsit korábban. 3 hét és együtt voltunk:) Sok sikert
Kérdezõek mondom nem rossz ötlet az elsõ válaszoló gondolata , elsõ válaszolótól kérdezném , hogy a virágos téma elõtt milyen kapcsolatban voltak (értsd beszéltetek sokat keveset semmit , láttad és odamentél 1 nagy csokor virággal h tetszik neked , magyarán beszélõviszonyban se voltataok , abban voltatok vagy már mentetek egymással erre arra is ...)
Azért nem minden nõ olvad el egy csokor virágtól :) Mit értessz azalatt, hogy a barátja a legnagyobb bunkó? Ha féltékeny, agresszív stb könnyen bajba sodorhatod a nõt egy hatalmas csokor virággal.
Szerintem felejtsd el, mert ha nem szeretné a pasiját, tuti otthagyná, és inkább veled lenne! Csak kínos helyzetbe hoznád! Te magad írod, hogy "mégsem valószínû, hogy érdemes rá várnom"! Akkor hagyd és keress egy függetlent lányt aki csak veled akar lenni és inkább annak vegyél ajándékot!
A kérdező hozzászólása: Köszi a véleményeket! Most azt kell eldöntenem, hogy az eszemre vagy a szívemre halgassak. Ha az eszemre, akkor azt kell csinálnom, amit az utolsó válaszoló írt. De olyan nehéz az eszére hallgatnia az embernek ilyen ügyben...
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszolónak: a te válaszodra is a zöld kezet nyomtam le, nem értem, miért nyilvánította nem hasznos válasznak. Mindenesetre köszi a választ.
13:59: Elõtte 2 éve már jártunk, csak túl fiatalok voltunk, és vége lett, de persze tartottuk a kapcsolatot. Kérdezõ: Semmi baj, nem a 100%-ra hajtok, csak arra, hogy tudjak segíteni. Sok sikert, és szép napot!

Milyen ajándék ötletetek van egy éves kapcsolathoz?

Hello! Volna egy kis problémám. A barátnőmmel hamarosan egy éve vagyunk együtt, ezért szeretném meglepni valamivel, viszont semmi jó ötletem nincsen. Szeret olvasni, kézműveskedni (pl kötés, gyöngyállatka fűzés, ilyesmi) és mivel az ilyenekben nekem is volt már részem, gondoltam megpróbálkozom vele, de nem tudom mennyire örülne neki. Esetleg meglephetném egy könyvvel, mert szeret olvasni, de az nem túl személyes. Emellett szeret zenét hallgatni, főleg Nickelbacket, meg mesét nézni (anime és waltdisney-s egyaránt). Mindenképp valami emlékezetest szeretnék neki adni, aminek örül(ne). Tudom, tudom, nekem kell a legjobban ismerni, de semmi jó ötlet nem jut az eszembe. Ha írnátok párat tudnék mazsolázni és a szerintem legjobbat kiválasztani, előre is köszi!:)

Legjobb válasz: Szerintem évfordulóra ne könyvet vagy cd-t vagy ilyesmit vegyél, hanem valami személyeset, ami veletek kapcsolatos! Mert ilyenkor nem az ajándék a lényeg, hanem az, hogy az a nap rólatok szóljon! Esetleg készíts neki valamit kézzel, ez bármi lehet, nem kell hozzá különösebb kézügyesség, de látni fogja, hogy idõt szántál rá, szóval biztos kedves ajándéknak tartja majd, bármi is lesz. Vagy esetleg szervezzetek valamilyen programot kettesben, menjetek el kirándulni, vagy egy másik városba szétnézni, vagy fõzz neki (tudom, ez a nõk dolga, de ha egy srác is megpróbálja az nagyon kedves gesztus!).

Szerintem évfordulóra ne könyvet vagy cd-t vagy ilyesmit vegyél, hanem valami személyeset, ami veletek kapcsolatos! Mert ilyenkor nem az ajándék a lényeg, hanem az, hogy az a nap rólatok szóljon! Esetleg készíts neki valamit kézzel, ez bármi lehet, nem kell hozzá különösebb kézügyesség, de látni fogja, hogy idõt szántál rá, szóval biztos kedves ajándéknak tartja majd, bármi is lesz. Vagy esetleg szervezzetek valamilyen programot kettesben, menjetek el kirándulni, vagy egy másik városba szétnézni, vagy fõzz neki (tudom, ez a nõk dolga, de ha egy srác is megpróbálja az nagyon kedves gesztus!).
Én örülnék ha a barátom végre nem valami bolti cuccot venne, hanem csinálna valami ajándékot. Nem kell nagy dolog. Mondjuk süthetõ gyurmából csinálsz neki nyakláncot, disney vagy anime figurásat amit szeret. De lehet gyûrû alapot is kapni, arra is lehet figurát csinálni. Ha szereti az ilyesmiket. Mi mondjuk elmentünk oda ahol találkoztunk, egész nap együtt voltunk. Nekem ez volt a legfontosabb, az ajándék annyira nem lényeg.
az elsõ kettõvel egyet értek, vidd el valahova - mozi, színház, állatkert, vidámpark stb. töltsetek együtt egy laza napot, esetleg készíthetsz is neki valamit, de ezt tuti értékeli, és rendhagyó ajándék is :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Szeretek sütni, sajna fõként édességet ami meg is látszik kissé. Én is valami kézmûvesre gondoltam, akkor megnézem minek örülhetne, ami nem csak pofogó lesz :) Köszönöm a segítséget!

Újszülött kislány érkezett a családba, már van egy nővérkéje, milyen ajándékot vigyünk a babának, anyukák Ti minek örülnétek?

Legjobb válasz: Szia! Brendon utalványt! Ezt azért mondom, mert eddig tapasztalatom szerint annak örülnének legjobban az anyukák. Így elkerülhetõ, hogy egy olyan ajándékot kap Tõletek, amibõl már van 2-3 db. Arra költik, amire igazából szükségük van. Jó tanács, de szerintem így is tudjátok, hogy a testvérféltékenység elkerülése érdekében a nõvérkének is vegyetek valami kis csekélységet.

Szia! Brendon utalványt! Ezt azért mondom, mert eddig tapasztalatom szerint annak örülnének legjobban az anyukák. Így elkerülhetõ, hogy egy olyan ajándékot kap Tõletek, amibõl már van 2-3 db. Arra költik, amire igazából szükségük van. Jó tanács, de szerintem így is tudjátok, hogy a testvérféltékenység elkerülése érdekében a nõvérkének is vegyetek valami kis csekélységet.
A babának pelenka, Gabi popsitörlõ. Én örülök a ruháknak is, pláne a Tescos darabokat szeretem, azok jók, szépek! De mindig nagyobbat vegyél, mert mostanra biztos van sok, meg kap is, higy legyen késõbbre is. 3-6 hó méretezésût vigyél. A nagy lánynak is Vigyetek valami apróságot, ne legyen féltékeny! pl. egy pony, 400-1000 Ft. Vagy 1 Kinder csoki.250 Ft
Én egyet értek az elsõvel, persze, ha van Brendon a közelükben. Nekem pl. hiába hoznál Gabi positörlõt, megköszönném és elraknám, de én nem olyat használok. Nekünk még semmi használhatót nem hozott senki, még az is melléfogott, aki konkrétan megkérdezte.
Szerintem csak akkor vegyél ruhát, ha tudod a méretet. Én utáltam, hogy az újszülöttemnek hoztak 68-as, 74-es ruhát, hogy majd belenõ. A pelenka, popsitörlõ mindig jó. maminak csoki, papinak bor, a kisgyereknek valami játék, vagy édesség.
Milyen viszonyban vagytok az anyukával? Ha csak formális, akkor utalvány. Ha jóban, akkor egyszerûen kérdezz rá. Egyik anyuka egy nagy csomag pelenkának örülne mert a kicsinek már 20 takarója van, a másiknak hegyekben áll a pelenkája meg már most kapott 8 plüssoroszlánt, de takarója nincs... És a nagylánynak is vigyetek valami apróságot.
Ajándèkutalvány is nagyon jó. De kèrdezz rá, hol szoktak vásárolni! Anyukának:pl.gyümölcs, gyümölcslè, csoki, bonbon, tea.... Apukának:pl.bor, pezsgö, kávè.... A tesónak:pl.csoki, póni, puzzle.... A picinek:pl. csörgö, ruha, pelenka, popsitörlõ... Én örültem a ruháknak, annak ami nagyobb, mert piciböl sok volt neki. Viszont pl. sok látogató nem számolt azzal, hogy ha a lányom fèl èves lesz a nyáron nem fogom vastag rugiba öltöztetni. De a ruha is lutri, mert lehet az ajándèkozónak nagyon tetszik, de az anyuka nem használ rugit, csak nadrágot. Ugyhogy szerintem a legjobb ajándèk a pènz+jelkèpesen vesztek neki egy kis könyvet vagy egy plüsst.
Egyszer a Tescóban láttam egy Minnie egeres elõkét. Nagyon tetszett, de 1500 Ft-ot nem adta ki ilyen dologra. Na pont a Tesco után mentünk Hugommal a kolléga nõjéhez, meg vittük a lányom is, várt is minket, pedig nem is ismertem! És mit kapott tõle a lányom!!? Az elõkét amit elõtte 15 perccel néztem a boltban, és egy kistálat, kiskanállal. Ez volt a legtutibb amit kaptunk valaha:) Mûanyag mese figurás nagy, kicsi, mély tányér is jó ajándék!!! 800 Ft darabja, az ember vágyik rá, de nem biztos hogy kiad érte ennyit.

Van egy haverom aki 14/F és a 15. szülinapjára szeretnék neki adni egy ajándékot. Én kicsi pónimot szokott nézni a neten, persze hülyeségből de mégis nézi, tudja a neveiket meg ilyenek. Milyen ajándékot adjak neki?

Na most egy olyasmi dolgot szeretnék neki adni amin póni van. Gondoltam arra hogy veszek egy fehér tolltartót és arra rárajzolom a kedvenc póniját, de az égő lenne neki és úgyse használná. Van olyan ötletetek ami nem lenne annyira ciki de mégis emlékezetes, és persze pónival kapcsolatos? 14/L

Legjobb válasz: Akkor vegyél neki Pónis pólót. Az a legjobb, persze valami kevésbé lányost. Igazából én is ismerek embert akinek bejön, és van pólója. Végül is nem gáz, csak az a rossz ha pl. x cikinek tartja és akkor hülyén érzi magát a pólóban. De ha nem akkor bár feltûnõbb azért de ANNYIRA sokban nem különbözik a spongyabobtól meg társaitól (csak annyiban hogy mindegyiknél jobb^^). Csak hát azok elfogadtabbak mint a pónik, illetve azt inkább gondolják lányosnak mint a spongyabobos pólót. De ha jó teste van akkor igazából tök mind1 például. Gyúrja ki magát és tádá. Máris nem olyan vészes. Ja meg hát a másik szépséghiba hogy Magyarországon szerintem nem találsz ilyen pólót, ami szívás, szóval max nettrõl tudsz. De az lehet 15-25 nap is amíg kiszállítják. Na hát kb ennyi.

Akkor vegyél neki Pónis pólót. Az a legjobb, persze valami kevésbé lányost. Igazából én is ismerek embert akinek bejön, és van pólója. Végül is nem gáz, csak az a rossz ha pl. x cikinek tartja és akkor hülyén érzi magát a pólóban. De ha nem akkor bár feltûnõbb azért de ANNYIRA sokban nem különbözik a spongyabobtól meg társaitól (csak annyiban hogy mindegyiknél jobb^^). Csak hát azok elfogadtabbak mint a pónik, illetve azt inkább gondolják lányosnak mint a spongyabobos pólót. De ha jó teste van akkor igazából tök mind1 például. Gyúrja ki magát és tádá. Máris nem olyan vészes. Ja meg hát a másik szépséghiba hogy Magyarországon szerintem nem találsz ilyen pólót, ami szívás, szóval max nettrõl tudsz. De az lehet 15-25 nap is amíg kiszállítják. Na hát kb ennyi.
Szerintem ha nem akarod megviccelni, hanyagold ezt a pónis ötlet. Vegyél inkább neki sima tolltartót.
jézus :D vissza a sorkatonaságot :D
Szerintem egy pónit vegyél neki játékboltban.
kifestõ
Illetve még valami, igazából ezt kiterjeszthetjük tovább úgy hogy mm mm m alternatív viselet. Pl.: mondjuk hogy egy punk vagy, na hát bátyámék amikor együtt megyünk valahova jön egy ilyen csávó, aztán elmondják ennek-annak, meg hogy szarul néz ki, hülye stb. meg vannak a douchebagak stb. Szóval csak azt akarom mondani, hogy sok mindenért fi.kázhatnak. Az már más kérdés, hogy te eltudod-e viselni ha igen, mert az tény, hogy a pónis dolognak is van ilyen oldala, szóval az igaz. Meg hát ezek között is van különbség, hogy most póninak vagy douchebagnak lenni jobb de na ennyi. Már ha egyáltalán kap pólót.
Vannak abból jók, ami hordható. Meg szerintem sokkal jobb mint a bu*zis full rózsaszín póló csajos farmerrel összekombinálva egy fiún természetesen. Úgyis amiket én láttam azok szürke/fekete/kék stb pólók rajtuk egy mintával. Elég jó minõség. Tény, hogy nem a legférfiasabb viselet, de jó. És mondom gyúrja ki magát, vagy szálkásítsa akármi, jó testen minden jól áll/ vagy jobban^^.
úristen.most az a cél h nevessen vagy h használja esetleg hordja az ajándékot?, mert semmilyen pónisat nem fog hordani és viselni erre a kezemet feltenném.De poénnak jobb, és mondjuk én egy hü lyeségnek jobban tudok néha örülni ami ötletes esetleg megbotránykoztatóxD, de én se hordanám utána.és szerintem nagyon gáz h ilyet néz ...
Lehet kapni nagyon szép random pici póni figurákat. Nálunk a Spar-ban kapható, de játékboltban is fellelhetõ. 780Ft darabja. Olyan 6cm-esek, de tényleg gyönyörûek. Rakok fel egyrõl fotót, ha szeretnéd. :D Én a 6 éves kislányomnak szoktam venni õket, de van pár 24-26 év közötti lány ismerõsöm, akik szintén gyûjtik. XD Nincs is ezzel semmi gond. :) Viszont, ha nagyon poénost szeretnél adni neki, akkor egy fésülhetõs Én Pici Pónim készletet vegyél neki. Garantált lesz a meglepetés és a döbbenet. :)
A kérdező hozzászólása: de, direkt ez a lényeg, hogy ilyen hülye ajándékot kapjon.
Szerintem Magyarországon nem fogsz találni brony cuccokat sajnos, pedig én is láttam több jó FÉRFI brony pólót amerikában (f/16)

Milyen ajándékot lehetne venni egy olyan személynek aki üvegfestéssel foglalkozik? Festék nem kell sok, az van neki.

Legjobb válasz: Vegyél neki egy síma üvegbõl készített pohárkészletet. (Majd kifesti) Mellé egy gyerekek részére szóló kifestõt, amiben sok virágmotívum, és állatfigura van. Ebbõl ötleteket meríthet a következõ festéseihez.

Vegyél neki egy síma üvegbõl készített pohárkészletet. (Majd kifesti) Mellé egy gyerekek részére szóló kifestõt, amiben sok virágmotívum, és állatfigura van. Ebbõl ötleteket meríthet a következõ festéseihez.

Unokatesóm 15 hónapos kislányának milyen ajándékot vigyek? Nem akarok túl nagy dolgot, ruhája rengeteg van, játékból is egy halom. Van valami ötletetek?

Legjobb válasz: Itató pohár??!! Lehet van neki de az mindig kell.Legalábbis nálunk fogyó eszköz a 15 hósomnál:). VAgy vigyél neki pelust-popsitörlõt!Arra mindig szükség van!

Itató pohár??!! Lehet van neki de az mindig kell.Legalábbis nálunk fogyó eszköz a 15 hósomnál:) . VAgy vigyél neki pelust-popsitörlõt!Arra mindig szükség van!
Mesekönyvet, mondókázós könyvet.
gyerekkreta es hozza tabla

16hónapos kisfiúnak milyen ajándékot vennétek névnapjára? Sógorom kisfia. Van egy nővére, akitől sok játékot örököl, de mi lehet az ami fiús és emaitt ugye nincs?

Anyuját is kérdeztem, de ? sem tudja. Hátha van itt olyan fiús anyuka, aki tud tippet adni. Köszi.

Legjobb válasz: Vegyél valami kisfiús témájú mesekönyvet. Pl. Kis Piros Traktor sorozat. De ha bemész egy nagyobb könyvesboltba, van bõven választék. Esetleg valami kisebb, fiús témájú duplo-készlet, pl. rendõrautó, kukásautó.

Vegyél valami kisfiús témájú mesekönyvet. Pl. Kis Piros Traktor sorozat. De ha bemész egy nagyobb könyvesboltba, van bõven választék. Esetleg valami kisebb, fiús témájú duplo-készlet, pl. rendõrautó, kukásautó.
Kismotor, ha nincs neki, mágneses rajztábla, mûanyag tologatható fûnyíró, buborékfújó szerkezet, ami óriásbubikat fúj...vmi Thomas a vonatos cucc, rajztábla krétákkal, utcai krétakészlet, hogy a járdára, udvaron lehessen firkálni.
Utolsó vagyok, kimaradt a play doh gyurmakészlet, figuranyomókkal.
én tuti ruhát vennék(abból mindig jó, ha van). A H&M-ben vannak különlegesen szép fiú ruhák:-)
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket, végülis babytaxi lett a végeredmény.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!