Találatok a következő kifejezésre: Milyen ajándék vannak (102 db)

Milyen ajándék? Van valakinek egy jó otlete?

A tanácsotokat szeretném kérni. Szerintetek milyen ajándékot vehetek az egy éves fordulónkra? Nem tudom, mit vehetnék neki... Akinek van valami jó otlete az osztja meg velem :) . Vagy hogy ti mit vettetek erre az alkalomra a párotoknak :)

Legjobb válasz: Én nem tudom már mit vettem, szerintem valamilyen ruhanemût, képeslapot írtam, ilyesmi. Milyen kapcsolat az, ahol nem tudod mit vegyél a párodnak? Mindig csodálkozom az ilyen kérdéseken.

Én nem tudom már mit vettem, szerintem valamilyen ruhanemût, képeslapot írtam, ilyesmi. Milyen kapcsolat az, ahol nem tudod mit vegyél a párodnak? Mindig csodálkozom az ilyen kérdéseken.

Milyen ajándék van most a Happy meal menühöz a mekiben és a burger kingben?

Legjobb válasz: A Mekiben kicsi plüss kutya van - nagyon édes, nagy orra és nagy szeme van: http://www.mcdonalds.hu/happymeal/HM_toys.aspx Burger King: http://www.burgerking.hu/kolyokklub.htm

A Mekiben kicsi plüss kutya van - nagyon édes, nagy orra és nagy szeme van: http://www.mcdonalds.hu/happymeal/HM_toys.aspx Burger King: http://www.burgerking.hu/kolyokklub.htm

Milyen ajándék van a decemberi Cosmopolitanben?

Csak azt tudtam elolvasni, hogy 18 szín?... valami Mi lehet az? El?re is köszi!

Legjobb válasz: szemhéjpúderpaletta :)

szemhéjpúderpaletta :)
és jó minõségû a paletta? úgy értem mennyire tartós, megéri megvenni emiatt az újságot, mert épp most akarok szemhéjpúdert venni és ha ez a tartósabbak közül való akkor inkább megveszem ezt és még újságot is nyerek vele:) )
A kérdező hozzászólása: Jajj, köszönöm! Nem tûnik rossznak. Én amúgy is meg szoktam venni, de most nem kaptam! :( Majd még kutatok utánna! Mégegyszer köszi

Milyen malacok vannak? Aranyos kéne ajándékba adnám! Vietnámi vagy törpe vagy milyet ajánlotok? (nem tengerire gondolok! ) milyen árban vannak?

Légyszi normàlis vàlaszokat! :)

Legjobb válasz: Ez ilyen modern Valentin napi ajándék? Plüssmalac a legjobb választás.

Ez ilyen modern Valentin napi ajándék? Plüssmalac a legjobb választás.
Ne adj ajándékba állatot, csak ha a leendõ gazdája választja ki! Az állat olyan ajándék, amit késõbb a megajándékozott akár nyûgnek is tarthat!
A kérdező hozzászólása: Ismerem a pàromat! imàdja az àllatokat! még egy malacka hiànyzik! :) egy plüss macinak nem örülne!!
attól függ, hogy milyen célra tartanád. megenni kb mindegy. de házi kedvencnek lakásba azért ne a nagy rózsaszínt vedd :D ha van nagy udvar és malaclak akk viszont kb mindegy melyik. én a mangalicát javaslom mert magyar és aranyos a göndör szõre :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a normàlis vàlaszt! :) van udvar lehet nagy is nem tudom milyet vàlasszak...:)

Milyen ajándék ötletetek van egy éves kapcsolathoz?

Hello! Volna egy kis problémám. A barátnőmmel hamarosan egy éve vagyunk együtt, ezért szeretném meglepni valamivel, viszont semmi jó ötletem nincsen. Szeret olvasni, kézműveskedni (pl kötés, gyöngyállatka fűzés, ilyesmi) és mivel az ilyenekben nekem is volt már részem, gondoltam megpróbálkozom vele, de nem tudom mennyire örülne neki. Esetleg meglephetném egy könyvvel, mert szeret olvasni, de az nem túl személyes. Emellett szeret zenét hallgatni, főleg Nickelbacket, meg mesét nézni (anime és waltdisney-s egyaránt). Mindenképp valami emlékezetest szeretnék neki adni, aminek örül(ne). Tudom, tudom, nekem kell a legjobban ismerni, de semmi jó ötlet nem jut az eszembe. Ha írnátok párat tudnék mazsolázni és a szerintem legjobbat kiválasztani, előre is köszi!:)

Legjobb válasz: Szerintem évfordulóra ne könyvet vagy cd-t vagy ilyesmit vegyél, hanem valami személyeset, ami veletek kapcsolatos! Mert ilyenkor nem az ajándék a lényeg, hanem az, hogy az a nap rólatok szóljon! Esetleg készíts neki valamit kézzel, ez bármi lehet, nem kell hozzá különösebb kézügyesség, de látni fogja, hogy idõt szántál rá, szóval biztos kedves ajándéknak tartja majd, bármi is lesz. Vagy esetleg szervezzetek valamilyen programot kettesben, menjetek el kirándulni, vagy egy másik városba szétnézni, vagy fõzz neki (tudom, ez a nõk dolga, de ha egy srác is megpróbálja az nagyon kedves gesztus!).

Szerintem évfordulóra ne könyvet vagy cd-t vagy ilyesmit vegyél, hanem valami személyeset, ami veletek kapcsolatos! Mert ilyenkor nem az ajándék a lényeg, hanem az, hogy az a nap rólatok szóljon! Esetleg készíts neki valamit kézzel, ez bármi lehet, nem kell hozzá különösebb kézügyesség, de látni fogja, hogy idõt szántál rá, szóval biztos kedves ajándéknak tartja majd, bármi is lesz. Vagy esetleg szervezzetek valamilyen programot kettesben, menjetek el kirándulni, vagy egy másik városba szétnézni, vagy fõzz neki (tudom, ez a nõk dolga, de ha egy srác is megpróbálja az nagyon kedves gesztus!).
Én örülnék ha a barátom végre nem valami bolti cuccot venne, hanem csinálna valami ajándékot. Nem kell nagy dolog. Mondjuk süthetõ gyurmából csinálsz neki nyakláncot, disney vagy anime figurásat amit szeret. De lehet gyûrû alapot is kapni, arra is lehet figurát csinálni. Ha szereti az ilyesmiket. Mi mondjuk elmentünk oda ahol találkoztunk, egész nap együtt voltunk. Nekem ez volt a legfontosabb, az ajándék annyira nem lényeg.
az elsõ kettõvel egyet értek, vidd el valahova - mozi, színház, állatkert, vidámpark stb. töltsetek együtt egy laza napot, esetleg készíthetsz is neki valamit, de ezt tuti értékeli, és rendhagyó ajándék is :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Szeretek sütni, sajna fõként édességet ami meg is látszik kissé. Én is valami kézmûvesre gondoltam, akkor megnézem minek örülhetne, ami nem csak pofogó lesz :) Köszönöm a segítséget!

2 éves szülinapra kisfiúnak milyen ajándék ötleteitek vannak?

Legjobb válasz: Lego duplo, mesekönyv. Játèk takarító szett. Szerszàmpad. Vonat sínnel. Te tudod mi érdeli, mi köti le, milye nincsen, amivel másnál szívesen játszik! Nálunk nagy kedvenc volt a Toy story 2 évesen, abból a mesefigurákat szerette, játszott velük! De egy 3 emeletes garázs is jó ajándék lehet. Decha megy bölcsibe thomas, verdás ágynemûhuzat.

Lego duplo, mesekönyv. Játèk takarító szett. Szerszàmpad. Vonat sínnel. Te tudod mi érdeli, mi köti le, milye nincsen, amivel másnál szívesen játszik! Nálunk nagy kedvenc volt a Toy story 2 évesen, abból a mesefigurákat szerette, játszott velük! De egy 3 emeletes garázs is jó ajándék lehet. Decha megy bölcsibe thomas, verdás ágynemûhuzat.

Milyen ajándékot vihetek a barátnőmnek aki kórházban van?

Én a lufira gondoltam de ezen kívül még mit lehetne?

Legjobb válasz: Most 15 éve vagytok együtt vagy 15 évesek vagytok mind a ketten? Ha az utóbbi, akkor milyen alkalomból szeretnél ajándékot vinni? Vagy csak a kórházi látogatás miatt? Kérlek, pontosíts!

Most 15 éve vagytok együtt vagy 15 évesek vagytok mind a ketten? Ha az utóbbi, akkor milyen alkalomból szeretnél ajándékot vinni? Vagy csak a kórházi látogatás miatt? Kérlek, pontosíts!
Virágot nem lehet kórházba vinni. Egy kis kulcstartós figurát vigyél neki, amit mindig foghat a kezében, és késõbb is tudja használni.A lufi nem odavaló.
Egy doboz 100%-os gyümölcslé, esetleg valami süti, amit Te csinálsz (ha lehet neki)...
a lufi kicsit..nem is tudom..nem oda illõ. szerintem egy virágcsokor sokkal szebb. vagy akár egy szál virágnak is nagyon örülne.
Öltözz bohócdoktornak!!! Sokat segít!:)
A kérdező hozzászólása: lányok vagyunk 15 évesek és látogatni megyek! Kis korunk óta barátok vagyunk!
Szerintem vigyél neki újságot, könyvet, amivel eltöltheti az idõt. Én baromira unatkoztam a kórházban, egy kulcstartóval vagy lufival nem tudtam volna mit kezdeni. Kaja-pia is jó ötlet.

Újszülött kislány érkezett a családba, már van egy nővérkéje, milyen ajándékot vigyünk a babának, anyukák Ti minek örülnétek?

Legjobb válasz: Szia! Brendon utalványt! Ezt azért mondom, mert eddig tapasztalatom szerint annak örülnének legjobban az anyukák. Így elkerülhetõ, hogy egy olyan ajándékot kap Tõletek, amibõl már van 2-3 db. Arra költik, amire igazából szükségük van. Jó tanács, de szerintem így is tudjátok, hogy a testvérféltékenység elkerülése érdekében a nõvérkének is vegyetek valami kis csekélységet.

Szia! Brendon utalványt! Ezt azért mondom, mert eddig tapasztalatom szerint annak örülnének legjobban az anyukák. Így elkerülhetõ, hogy egy olyan ajándékot kap Tõletek, amibõl már van 2-3 db. Arra költik, amire igazából szükségük van. Jó tanács, de szerintem így is tudjátok, hogy a testvérféltékenység elkerülése érdekében a nõvérkének is vegyetek valami kis csekélységet.
A babának pelenka, Gabi popsitörlõ. Én örülök a ruháknak is, pláne a Tescos darabokat szeretem, azok jók, szépek! De mindig nagyobbat vegyél, mert mostanra biztos van sok, meg kap is, higy legyen késõbbre is. 3-6 hó méretezésût vigyél. A nagy lánynak is Vigyetek valami apróságot, ne legyen féltékeny! pl. egy pony, 400-1000 Ft. Vagy 1 Kinder csoki.250 Ft
Én egyet értek az elsõvel, persze, ha van Brendon a közelükben. Nekem pl. hiába hoznál Gabi positörlõt, megköszönném és elraknám, de én nem olyat használok. Nekünk még semmi használhatót nem hozott senki, még az is melléfogott, aki konkrétan megkérdezte.
Szerintem csak akkor vegyél ruhát, ha tudod a méretet. Én utáltam, hogy az újszülöttemnek hoztak 68-as, 74-es ruhát, hogy majd belenõ. A pelenka, popsitörlõ mindig jó. maminak csoki, papinak bor, a kisgyereknek valami játék, vagy édesség.
Milyen viszonyban vagytok az anyukával? Ha csak formális, akkor utalvány. Ha jóban, akkor egyszerûen kérdezz rá. Egyik anyuka egy nagy csomag pelenkának örülne mert a kicsinek már 20 takarója van, a másiknak hegyekben áll a pelenkája meg már most kapott 8 plüssoroszlánt, de takarója nincs... És a nagylánynak is vigyetek valami apróságot.
Ajándèkutalvány is nagyon jó. De kèrdezz rá, hol szoktak vásárolni! Anyukának:pl.gyümölcs, gyümölcslè, csoki, bonbon, tea.... Apukának:pl.bor, pezsgö, kávè.... A tesónak:pl.csoki, póni, puzzle.... A picinek:pl. csörgö, ruha, pelenka, popsitörlõ... Én örültem a ruháknak, annak ami nagyobb, mert piciböl sok volt neki. Viszont pl. sok látogató nem számolt azzal, hogy ha a lányom fèl èves lesz a nyáron nem fogom vastag rugiba öltöztetni. De a ruha is lutri, mert lehet az ajándèkozónak nagyon tetszik, de az anyuka nem használ rugit, csak nadrágot. Ugyhogy szerintem a legjobb ajándèk a pènz+jelkèpesen vesztek neki egy kis könyvet vagy egy plüsst.
Egyszer a Tescóban láttam egy Minnie egeres elõkét. Nagyon tetszett, de 1500 Ft-ot nem adta ki ilyen dologra. Na pont a Tesco után mentünk Hugommal a kolléga nõjéhez, meg vittük a lányom is, várt is minket, pedig nem is ismertem! És mit kapott tõle a lányom!!? Az elõkét amit elõtte 15 perccel néztem a boltban, és egy kistálat, kiskanállal. Ez volt a legtutibb amit kaptunk valaha:) Mûanyag mese figurás nagy, kicsi, mély tányér is jó ajándék!!! 800 Ft darabja, az ember vágyik rá, de nem biztos hogy kiad érte ennyit.

Van egy haverom aki 14/F és a 15. szülinapjára szeretnék neki adni egy ajándékot. Én kicsi pónimot szokott nézni a neten, persze hülyeségből de mégis nézi, tudja a neveiket meg ilyenek. Milyen ajándékot adjak neki?

Na most egy olyasmi dolgot szeretnék neki adni amin póni van. Gondoltam arra hogy veszek egy fehér tolltartót és arra rárajzolom a kedvenc póniját, de az égő lenne neki és úgyse használná. Van olyan ötletetek ami nem lenne annyira ciki de mégis emlékezetes, és persze pónival kapcsolatos? 14/L

Legjobb válasz: Akkor vegyél neki Pónis pólót. Az a legjobb, persze valami kevésbé lányost. Igazából én is ismerek embert akinek bejön, és van pólója. Végül is nem gáz, csak az a rossz ha pl. x cikinek tartja és akkor hülyén érzi magát a pólóban. De ha nem akkor bár feltûnõbb azért de ANNYIRA sokban nem különbözik a spongyabobtól meg társaitól (csak annyiban hogy mindegyiknél jobb^^). Csak hát azok elfogadtabbak mint a pónik, illetve azt inkább gondolják lányosnak mint a spongyabobos pólót. De ha jó teste van akkor igazából tök mind1 például. Gyúrja ki magát és tádá. Máris nem olyan vészes. Ja meg hát a másik szépséghiba hogy Magyarországon szerintem nem találsz ilyen pólót, ami szívás, szóval max nettrõl tudsz. De az lehet 15-25 nap is amíg kiszállítják. Na hát kb ennyi.

Akkor vegyél neki Pónis pólót. Az a legjobb, persze valami kevésbé lányost. Igazából én is ismerek embert akinek bejön, és van pólója. Végül is nem gáz, csak az a rossz ha pl. x cikinek tartja és akkor hülyén érzi magát a pólóban. De ha nem akkor bár feltûnõbb azért de ANNYIRA sokban nem különbözik a spongyabobtól meg társaitól (csak annyiban hogy mindegyiknél jobb^^). Csak hát azok elfogadtabbak mint a pónik, illetve azt inkább gondolják lányosnak mint a spongyabobos pólót. De ha jó teste van akkor igazából tök mind1 például. Gyúrja ki magát és tádá. Máris nem olyan vészes. Ja meg hát a másik szépséghiba hogy Magyarországon szerintem nem találsz ilyen pólót, ami szívás, szóval max nettrõl tudsz. De az lehet 15-25 nap is amíg kiszállítják. Na hát kb ennyi.
Szerintem ha nem akarod megviccelni, hanyagold ezt a pónis ötlet. Vegyél inkább neki sima tolltartót.
jézus :D vissza a sorkatonaságot :D
Szerintem egy pónit vegyél neki játékboltban.
kifestõ
Illetve még valami, igazából ezt kiterjeszthetjük tovább úgy hogy mm mm m alternatív viselet. Pl.: mondjuk hogy egy punk vagy, na hát bátyámék amikor együtt megyünk valahova jön egy ilyen csávó, aztán elmondják ennek-annak, meg hogy szarul néz ki, hülye stb. meg vannak a douchebagak stb. Szóval csak azt akarom mondani, hogy sok mindenért fi.kázhatnak. Az már más kérdés, hogy te eltudod-e viselni ha igen, mert az tény, hogy a pónis dolognak is van ilyen oldala, szóval az igaz. Meg hát ezek között is van különbség, hogy most póninak vagy douchebagnak lenni jobb de na ennyi. Már ha egyáltalán kap pólót.
Vannak abból jók, ami hordható. Meg szerintem sokkal jobb mint a bu*zis full rózsaszín póló csajos farmerrel összekombinálva egy fiún természetesen. Úgyis amiket én láttam azok szürke/fekete/kék stb pólók rajtuk egy mintával. Elég jó minõség. Tény, hogy nem a legférfiasabb viselet, de jó. És mondom gyúrja ki magát, vagy szálkásítsa akármi, jó testen minden jól áll/ vagy jobban^^.
úristen.most az a cél h nevessen vagy h használja esetleg hordja az ajándékot?, mert semmilyen pónisat nem fog hordani és viselni erre a kezemet feltenném.De poénnak jobb, és mondjuk én egy hü lyeségnek jobban tudok néha örülni ami ötletes esetleg megbotránykoztatóxD, de én se hordanám utána.és szerintem nagyon gáz h ilyet néz ...
Lehet kapni nagyon szép random pici póni figurákat. Nálunk a Spar-ban kapható, de játékboltban is fellelhetõ. 780Ft darabja. Olyan 6cm-esek, de tényleg gyönyörûek. Rakok fel egyrõl fotót, ha szeretnéd. :D Én a 6 éves kislányomnak szoktam venni õket, de van pár 24-26 év közötti lány ismerõsöm, akik szintén gyûjtik. XD Nincs is ezzel semmi gond. :) Viszont, ha nagyon poénost szeretnél adni neki, akkor egy fésülhetõs Én Pici Pónim készletet vegyél neki. Garantált lesz a meglepetés és a döbbenet. :)
A kérdező hozzászólása: de, direkt ez a lényeg, hogy ilyen hülye ajándékot kapjon.
Szerintem Magyarországon nem fogsz találni brony cuccokat sajnos, pedig én is láttam több jó FÉRFI brony pólót amerikában (f/16)

Bukarestbe utazom a munkám révén. Nem tudom milyen ajándékot hozzak a 42 éves barátnőmnek. Még sosem jártam ott, van-e valami speciális, amit onnan "érdemes" ajándékba hozni, vagy marad az édesség?

Legjobb válasz: sztem marad az edesseg :) 12 evet laktam Bukarestben, de semmi olyant nem tudnek mondani, ami helyi specialis lenne. Persze arulnak mindenfele szuvenirt, de azok csak rossz kinai bovlik. Latnivalo viszont van sok, nekem kimondottam tetszett a varos, csak kell egy ido, amig felfedezed a szepseget.

sztem marad az edesseg :) 12 evet laktam Bukarestben, de semmi olyant nem tudnek mondani, ami helyi specialis lenne. Persze arulnak mindenfele szuvenirt, de azok csak rossz kinai bovlik. Latnivalo viszont van sok, nekem kimondottam tetszett a varos, csak kell egy ido, amig felfedezed a szepseget.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!