Találatok a következő kifejezésre: Milyen ajándék hozzá, ha (2 db)

Egy 40 éves nőnek milyen ajándékot érdemes venni a születésnapjára, ha később majd szeretnék hozzá közelebb is kerülni, de most csak meg akarom vele kedveltetni magamat?

Szeret olvasni, színházba és moziba járni, egyszóval komoly, érett n?. Nem ismerem teljesen a személyiségét, de valami visszafogottabb ajándékra gondolok azért. Ajándékügyileg teljesen a 0-án állok, ezért kérem a segítségeteket.

Legjobb válasz: voros rozsa..stb

voros rozsa..stb
A kérdező hozzászólása: bocsi, de írtam, hogy még nem ismerem annyira, hogy ilyet merjek venni neki. úgy tudom a vörös rózsa a szerelem kifejezésére szolgál, nem? azért mondtam az elõbbit.
ha szeret színházba járni, vagy ilyesmi kulturális eseményekre, akkor lepd meg egy belépõvel, vagy színházjeggyel. Hívd el magaddal. Ha mindenképpen tárgyi ajándékot szeretnél, akkor vegyél neki egy könyvet, vagy vmi nõies holmit, bizsut, parfümöt... A virág is jó, de ne rózsát :) Ebben pedig kérd ki a virágárus véleményét. Aki egy virágüzletben dolgozik, értenie kell hozzá. :)
Ha még nincs köztetek semmi, akkor a virág jó megoldás. Egy szépen összeállított semleges színû virágcsokornak minden nõ örül, és nem nagyon lehet vele mellélõni vagy kínos pillanatokat okozni. (40 éves nõ vagyok)

Milyen ajándék illene hozzá, ha imádja a motorokat és a kosárlabdát?

nagy kosaras:) mit vegyek neki? ja és pasi az illet?

Legjobb válasz: Semmit. Vidd el vacsizni. A szeretet ajandekokban es penzben nem merheto.

Semmit. Vidd el vacsizni. A szeretet ajandekokban es penzben nem merheto.
én bár lány vagyok, egy motor makettjének mindig örülök:) bár én megrögzött makettgyûjtõ és motorbuzi vagyok :) ))
A kérdező hozzászólása: köszi mindkettõtöknek:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!