Találatok a következő kifejezésre: Milyen adatokat tőlem a (2 db)

Milyen adatokat kértek tőlem a regisztrációkor?

Legjobb válasz: A regisztráció rendkívül egyszerû, csak az e-mail címedet, egy jelszót és a neved kell megadnod. Ha a késõbbiekben e-mail értesítési kérelmet állítasz be egy kérdésre, vagy hírlevelet kérnél, azt az általad megadott e-mail címre fogjuk küldeni. A jelszó a bejelentkezéshez kell, bár ha olyan géprõl internetezel, amit csak te használsz, az elsõ alkalommal akár be is jelölheted, hogy állandóan beléptetve maradj. A név csupán arra kell, hogy tudjuk, hogyan szólítsunk.

A regisztráció rendkívül egyszerû, csak az e-mail címedet, egy jelszót és a neved kell megadnod. Ha a késõbbiekben e-mail értesítési kérelmet állítasz be egy kérdésre, vagy hírlevelet kérnél, azt az általad megadott e-mail címre fogjuk küldeni. A jelszó a bejelentkezéshez kell, bár ha olyan géprõl internetezel, amit csak te használsz, az elsõ alkalommal akár be is jelölheted, hogy állandóan beléptetve maradj. A név csupán arra kell, hogy tudjuk, hogyan szólítsunk.
hát csak tudod hiszen be vagy jelentkezve :P

Nem vagytok arra kíváncsiak hogy milyen jogsértések árán kerülhetnek ki személyes adatok pld az APEH től? Vajon a titkosszolgálat is be van izzítva?

Hogy keveredhet a politika ilyen berkekbe, hiszen egy adóhátralék önmagában max szabálysértés, de az adatok kiszivárogtatása az nem b?ncselekmény?

Legjobb válasz: Jahh! És ha a Jobbik a parlamentbe lesz, és kiakarja vizsgálni hogy ezekben az ügyekben ki is a felelõs, akkor ismét rasszista lesz!

A kérdező hozzászólása: Jahh! És ha a Jobbik a parlamentbe lesz, és kiakarja vizsgálni hogy ezekben az ügyekben ki is a felelõs, akkor ismét rasszista lesz!
mti-tõl is kiderült ez a cucc, hogy a jobbikról csak akkor szabad tudósítani ha balhé van, "különben egy szót sem". elkerülhetetlen, hogy ilyen belsõ dolgozókból senki se váljék jobbikos aki segít nekik onnan.
A Jobbik nem azért rasszista, mert szegény áldozat, hanem mert radikális-zsidózó hangnemétõl minden normális erkölcsû ember hányingert kap. Nem kell félteni Morvait, véd õ köztörvényes bûnözõket épp úgy, mint melegeket, csak legyen aki pénzt ad nekik. Nincsenek elveik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!