Találatok a következő kifejezésre: Milyen adatokat tőlem (3 db)

Milyen büntetésre számíthat, aki ingyenesen hozzáférhető adatokat tölt le az internetről és azokat huzamosabb ideig merevlemezen tárolja?

Nyomravezet?-e az IP cím? Egyáltalán foglalkoznak a hatóságok ezzel?

Legjobb válasz: Nem tudok olyan esetrõl Magyarországon, hogy az internetrõl letöltött tartalmak tárolásáért bárkit is megbüntettek volna.

Nem tudok olyan esetrõl Magyarországon, hogy az internetrõl letöltött tartalmak tárolásáért bárkit is megbüntettek volna.
Magyarországon az adatok letöltése nem illegális bármilyen oldalról szedted le. Maximum az oldalt büntetik ahonan szedted ha jogvédelem alatt álló dolgot tett hozzáférhetõvé.
még nem hallottam hogy valakit megfogtak volna.Szerintem a hatóságnak van sokkal jobb dolga mint hogy ilyenekkel foglalkozzon.De állítólag /nem tudom hogy igaz-e/ az mp3 filmek dokumentumok játékok amúgy is legálisan tölthetõk le Magyarországon hiába jogvédett csak egyedül a fizetõs programokat nem lehetne letölteni/nem tudom miért/ de ezzel se foglalkozik senki.Egyedül a pedofil tartalmakért büntetnek meg de azért nagyon !!!!
Ha valakit bûntetnek, az a szolgáltatód, mivel lehetõvé tette neked ezeket a dolgokat letölteni! Ugyanez érvényes filmekre, mp3-ra, egyéb dolgokra.
Letölteni bármit lehet, kivéve a fizetõs progikat.Felfelé elvile semmilyen jogvédett cuccot.De a kutyát nem érdekli gyakorlatilag, hogy mit csinálsz a 10 megabites neteddel.Egy csepp vagy a tengerben.Örülnek, ha néha a legnagyobb vadak közül elkapnak egyet.
"ingyenesen hozzáférhetõ adatokat" Hát attól függ, mi ez az adat. Ha film vagy zene, akkor ez magáncélú felhasználás és legális. Ha könyv, akkor lehet illegális. Ha jogvédett program, akkor illegális. Ha szolgálati vagy államtitok, akkor az nyilván megint más történet. A hatóságok ezekkel az ügyekkel szúrópróbaszerûen foglalkoznak, pl. egy-egy nagyobb illegális terjesztõ lebukásakor büntetik a terjesztõt és ügyfeleit. Az IP cím nyomra vezet.

Milyen adatokat kértek tőlem a regisztrációkor?

Legjobb válasz: A regisztráció rendkívül egyszerû, csak az e-mail címedet, egy jelszót és a neved kell megadnod. Ha a késõbbiekben e-mail értesítési kérelmet állítasz be egy kérdésre, vagy hírlevelet kérnél, azt az általad megadott e-mail címre fogjuk küldeni. A jelszó a bejelentkezéshez kell, bár ha olyan géprõl internetezel, amit csak te használsz, az elsõ alkalommal akár be is jelölheted, hogy állandóan beléptetve maradj. A név csupán arra kell, hogy tudjuk, hogyan szólítsunk.

A regisztráció rendkívül egyszerû, csak az e-mail címedet, egy jelszót és a neved kell megadnod. Ha a késõbbiekben e-mail értesítési kérelmet állítasz be egy kérdésre, vagy hírlevelet kérnél, azt az általad megadott e-mail címre fogjuk küldeni. A jelszó a bejelentkezéshez kell, bár ha olyan géprõl internetezel, amit csak te használsz, az elsõ alkalommal akár be is jelölheted, hogy állandóan beléptetve maradj. A név csupán arra kell, hogy tudjuk, hogyan szólítsunk.
hát csak tudod hiszen be vagy jelentkezve :P

Nem vagytok arra kíváncsiak hogy milyen jogsértések árán kerülhetnek ki személyes adatok pld az APEH től? Vajon a titkosszolgálat is be van izzítva?

Hogy keveredhet a politika ilyen berkekbe, hiszen egy adóhátralék önmagában max szabálysértés, de az adatok kiszivárogtatása az nem b?ncselekmény?

Legjobb válasz: Jahh! És ha a Jobbik a parlamentbe lesz, és kiakarja vizsgálni hogy ezekben az ügyekben ki is a felelõs, akkor ismét rasszista lesz!

A kérdező hozzászólása: Jahh! És ha a Jobbik a parlamentbe lesz, és kiakarja vizsgálni hogy ezekben az ügyekben ki is a felelõs, akkor ismét rasszista lesz!
mti-tõl is kiderült ez a cucc, hogy a jobbikról csak akkor szabad tudósítani ha balhé van, "különben egy szót sem". elkerülhetetlen, hogy ilyen belsõ dolgozókból senki se váljék jobbikos aki segít nekik onnan.
A Jobbik nem azért rasszista, mert szegény áldozat, hanem mert radikális-zsidózó hangnemétõl minden normális erkölcsû ember hányingert kap. Nem kell félteni Morvait, véd õ köztörvényes bûnözõket épp úgy, mint melegeket, csak legyen aki pénzt ad nekik. Nincsenek elveik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!