Találatok a következő kifejezésre: Milyen adatokat megnéznem, ha (3 db)

Hol lehet megnézni, hogy az uh adatok milyenek, megfelelőek e? Ha tudtok ilyen oldalt akkor megköszönném.

Üdv mindenkinek

Legjobb válasz: sztem ne oldalakat nézz hanem a dokidban bízz ha azt mondta minden ok, akkor ne idegeskedj

sztem ne oldalakat nézz hanem a dokidban bízz ha azt mondta minden ok, akkor ne idegeskedj
ezek csak irányadók. ha pont annyi a te babád adata azért még ne parázz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat:) Boldog babavárást

Milyen adatokat kell megnéznem, ha egy jó, de olcsó mosogatógépet szeretnék venni. Meyik energiaosztály a jobb az A vagy a B? És mit kell feltétlen tudnia a gépnek. Mi az az Aquastop?

Legjobb válasz: Szia.Mindenféleképp A eneriaosztályút vegyél , sõtt ha tudsz A++osat.Ezek nagyon energia takarékosak, mint víz mint áram szempontjádól.Nemmindedj hogy egy mosásnál 70 vagy 40l vizet használ.Nézd meg a centrifuga számát is az én gépem 700as fordulaton centrizik és nagyon jó.Nem kell hogy nagyobb ffordulatos legyen mert az 1000körüli már nagyon gyûri a ruhát.Ha rám hallgatsz nem felül töltõset veszel.Én elajándékoztam a miénket mert utáltam.Pedig márkás gép volt és 2 éves csak.Nem öblítette ki a ruhát teljesen, bennemradt a mosópor.A mosópor adagolóját nem lehet teljesen szétszedni tisztításhoz, és a belerakódott por és öblítõ eldugította állandóan.És az élõltöltõs SOKKAL szebben mos .Én ezekre figyelnék, de te döntesz.Sok sikert a mosógép válsztáshoz.Az hogy aquastop fogalmam sincs hogy mi.

Szia.Mindenféleképp A eneriaosztályút vegyél , sõtt ha tudsz A++osat.Ezek nagyon energia takarékosak, mint víz mint áram szempontjádól.Nemmindedj hogy egy mosásnál 70 vagy 40l vizet használ.Nézd meg a centrifuga számát is az én gépem 700as fordulaton centrizik és nagyon jó.Nem kell hogy nagyobb ffordulatos legyen mert az 1000körüli már nagyon gyûri a ruhát.Ha rám hallgatsz nem felül töltõset veszel.Én elajándékoztam a miénket mert utáltam.Pedig márkás gép volt és 2 éves csak.Nem öblítette ki a ruhát teljesen, bennemradt a mosópor.A mosópor adagolóját nem lehet teljesen szétszedni tisztításhoz, és a belerakódott por és öblítõ eldugította állandóan.És az élõltöltõs SOKKAL szebben mos .Én ezekre figyelnék, de te döntesz.Sok sikert a mosógép válsztáshoz.Az hogy aquastop fogalmam sincs hogy mi.
Elsõ válaszoló sztem mosógépet olvasott.... de mosogatógépben is fontos hogy A ++-t vegyél. Elektroluxnak vagy egy olyan fajtája, ami 18 l-t vizet használ, és a mosogatáskor használt vizet, leszûri, tisztítja, és ebben is öblít. A típusát sajnos nem tudom, anyukámnak van ilyenje. De a boltban bizti megmondják neked.
Szia! Mi nemrég vettünk BOSCH- mosogatógépet, A energiaosztályút, 18 Litert vizet fogyaszt. Nem adnám oda..annyira szeretem.Olyan alaposan mosogat:) imádom Azt is nézd meg, h hány terítékest szeretnél, mennyi hely van otthon...stb .Szerintem ne vegyél annyira olcsót, inkább szánd rá a pénzed, mert megéri hidd el!A miénk 100 ezer volt, de a Miele 250 ezertöl kezdödik! Jó vásárlást neked.Sziaa
Szia háztartásigépkezelö vagyok.Az energia osztály egy parasztkábítás.Be kell ismerni hogy mosogatáshoz is vízre sõt melegvízre van szükség.Hideg, kevés vizzel nem lehet hatékony eredményt elérni.Tehát ne foglalkozz az osztályokkal.Az aquastop megakadályozza hogy ne töltsön tul a gép.Többnyire a mostani gépek mind tudják ezt.Ha rám halgatsz ne vegyél olcsó gépet, mert nem éri meg és a szerelök rémálma a mosogatógép.

Ha processzort szeretnék venni akkor milyen adatokat kell megnézni és azokból mi a jó?

A mellébeszélésektől kíméljetek pls csak konkrét válaszokat akarok

Legjobb válasz: Mellébeszélés: Elõször is el kell döntened,hogy mire kell.Munkára vagy játékra.Játékra AMD munkára Intel. Tény: Hány magos, és a magok hány GHz-es. Mekkora a cache.Ennyit.

Mellébeszélés: Elõször is el kell döntened, hogy mire kell.Munkára vagy játékra.Játékra AMD munkára Intel. Tény: Hány magos, és a magok hány GHz-es. Mekkora a cache.Ennyit.
A kérdező hozzászólása: Játékra akarok AMD-t venni. És a cashe-nél mi a jó. Mármint hány mega a jó és melyiknél L1/ L2 /L3?
Csak a margóra: Elõsször azt nézd meg milyen procikat támogat az alaplapod.
A kérdező hozzászólása: Azzal tisztába vagyok h miket támogat. Csak azzal nem h elég-e ha csak a magok számát és h hány ghz ezeket nézem.
Attól függ milyen célra, szeretnéd, vásárolni. Internet, Hd Filmnézésre, régi játékokra, elég akér egy használt intel Core 2 Duo is bõségesen. Újabb játékokra, komolyabb munkára, már érdemesebb beruházni egy minimum AMD Athlon II X4 750K processzorra, ezalatt nem ami abszolut bes buy ár érték arányû, és kihajt egy 7970 es Radaeon-t fullhd be.. 8320 se rossz, meg ugya ha több pénzed van kb 200 ezer, gamer gépre, akkor beleférhet esetleg egy i5 is gtx 770 el is. v 7970 el
A proci összteljesítményét kell nézni, egy-egy kiragadott részlet nem mond sokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!