Találatok a következő kifejezésre: Milyen adatokat megnéznem, (11 db)

Vennék a számítógépemben ram-ot de nem tudom mit kell ehhez megnézni (milyen adatokat, dolgokat kellene megnéznem mielőtt vásárolok) remélem valaki tud segíteni?

Legjobb válasz: Töltsd le az aida64/everestet/cpu-z-t és nézd meg az egyikben, hogy milyen alaplapod van és milyen a mostani ram a gépedben. Utána tudunk segíteni.:)

Töltsd le az aida64/everestet/cpu-z-t és nézd meg az egyikben, hogy milyen alaplapod van és milyen a mostani ram a gépedben. Utána tudunk segíteni.:)

Ha processzort szeretnék venni akkor milyen adatokat kell megnézni és azokból mi a jó?

A mellébeszélésektől kíméljetek pls csak konkrét válaszokat akarok

Legjobb válasz: Mellébeszélés: Elõször is el kell döntened,hogy mire kell.Munkára vagy játékra.Játékra AMD munkára Intel. Tény: Hány magos, és a magok hány GHz-es. Mekkora a cache.Ennyit.

Mellébeszélés: Elõször is el kell döntened, hogy mire kell.Munkára vagy játékra.Játékra AMD munkára Intel. Tény: Hány magos, és a magok hány GHz-es. Mekkora a cache.Ennyit.
A kérdező hozzászólása: Játékra akarok AMD-t venni. És a cashe-nél mi a jó. Mármint hány mega a jó és melyiknél L1/ L2 /L3?
Csak a margóra: Elõsször azt nézd meg milyen procikat támogat az alaplapod.
A kérdező hozzászólása: Azzal tisztába vagyok h miket támogat. Csak azzal nem h elég-e ha csak a magok számát és h hány ghz ezeket nézem.
Attól függ milyen célra, szeretnéd, vásárolni. Internet, Hd Filmnézésre, régi játékokra, elég akér egy használt intel Core 2 Duo is bõségesen. Újabb játékokra, komolyabb munkára, már érdemesebb beruházni egy minimum AMD Athlon II X4 750K processzorra, ezalatt nem ami abszolut bes buy ár érték arányû, és kihajt egy 7970 es Radaeon-t fullhd be.. 8320 se rossz, meg ugya ha több pénzed van kb 200 ezer, gamer gépre, akkor beleférhet esetleg egy i5 is gtx 770 el is. v 7970 el
A proci összteljesítményét kell nézni, egy-egy kiragadott részlet nem mond sokat.

Milyen adatokat kell megnéznem, ha egy jó, de olcsó mosogatógépet szeretnék venni. Meyik energiaosztály a jobb az A vagy a B? És mit kell feltétlen tudnia a gépnek. Mi az az Aquastop?

Legjobb válasz: Szia.Mindenféleképp A eneriaosztályút vegyél , sõtt ha tudsz A++osat.Ezek nagyon energia takarékosak, mint víz mint áram szempontjádól.Nemmindedj hogy egy mosásnál 70 vagy 40l vizet használ.Nézd meg a centrifuga számát is az én gépem 700as fordulaton centrizik és nagyon jó.Nem kell hogy nagyobb ffordulatos legyen mert az 1000körüli már nagyon gyûri a ruhát.Ha rám hallgatsz nem felül töltõset veszel.Én elajándékoztam a miénket mert utáltam.Pedig márkás gép volt és 2 éves csak.Nem öblítette ki a ruhát teljesen, bennemradt a mosópor.A mosópor adagolóját nem lehet teljesen szétszedni tisztításhoz, és a belerakódott por és öblítõ eldugította állandóan.És az élõltöltõs SOKKAL szebben mos .Én ezekre figyelnék, de te döntesz.Sok sikert a mosógép válsztáshoz.Az hogy aquastop fogalmam sincs hogy mi.

Szia.Mindenféleképp A eneriaosztályút vegyél , sõtt ha tudsz A++osat.Ezek nagyon energia takarékosak, mint víz mint áram szempontjádól.Nemmindedj hogy egy mosásnál 70 vagy 40l vizet használ.Nézd meg a centrifuga számát is az én gépem 700as fordulaton centrizik és nagyon jó.Nem kell hogy nagyobb ffordulatos legyen mert az 1000körüli már nagyon gyûri a ruhát.Ha rám hallgatsz nem felül töltõset veszel.Én elajándékoztam a miénket mert utáltam.Pedig márkás gép volt és 2 éves csak.Nem öblítette ki a ruhát teljesen, bennemradt a mosópor.A mosópor adagolóját nem lehet teljesen szétszedni tisztításhoz, és a belerakódott por és öblítõ eldugította állandóan.És az élõltöltõs SOKKAL szebben mos .Én ezekre figyelnék, de te döntesz.Sok sikert a mosógép válsztáshoz.Az hogy aquastop fogalmam sincs hogy mi.
Elsõ válaszoló sztem mosógépet olvasott.... de mosogatógépben is fontos hogy A ++-t vegyél. Elektroluxnak vagy egy olyan fajtája, ami 18 l-t vizet használ, és a mosogatáskor használt vizet, leszûri, tisztítja, és ebben is öblít. A típusát sajnos nem tudom, anyukámnak van ilyenje. De a boltban bizti megmondják neked.
Szia! Mi nemrég vettünk BOSCH- mosogatógépet, A energiaosztályút, 18 Litert vizet fogyaszt. Nem adnám oda..annyira szeretem.Olyan alaposan mosogat:) imádom Azt is nézd meg, h hány terítékest szeretnél, mennyi hely van otthon...stb .Szerintem ne vegyél annyira olcsót, inkább szánd rá a pénzed, mert megéri hidd el!A miénk 100 ezer volt, de a Miele 250 ezertöl kezdödik! Jó vásárlást neked.Sziaa
Szia háztartásigépkezelö vagyok.Az energia osztály egy parasztkábítás.Be kell ismerni hogy mosogatáshoz is vízre sõt melegvízre van szükség.Hideg, kevés vizzel nem lehet hatékony eredményt elérni.Tehát ne foglalkozz az osztályokkal.Az aquastop megakadályozza hogy ne töltsön tul a gép.Többnyire a mostani gépek mind tudják ezt.Ha rám halgatsz ne vegyél olcsó gépet, mert nem éri meg és a szerelök rémálma a mosogatógép.


Hol tudom megnézni a szám. Gép adatait, hogy milyen típusú, mem, ram stb?

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok. Hát az hogy nincs kép, az már negatívum, persze hogyha kimész oda, és megnézed hogy milyen állapotban van, mûködõképes e, akkor persze megveheted. Leírta hogy dual core-os, de azt hogy hány Ghz-es azt már nem, az az egy giga ram sem valami sok, azt is tudni kéne, hogy ddr hanyas, mert attól függ az ára is, nekem 500gb-s hdd-m van és nem használom ki, szerintem bõven elég a 250-es. 512 es videókáryával sincs baj, játékra nem a legjobb. Alaplap sincs írva, így nem tudod mivel lehet bõvíteni, úgyhogy én inkább hanyagolnám ezt. Írtad hogy videónézésre kell, igazából szinte minden gép tud 480p- ben lejátszani, gondolom hb-ben akarod nézni. Én inkább hagynám.

Elõzõ vagyok. Hát az hogy nincs kép, az már negatívum, persze hogyha kimész oda, és megnézed hogy milyen állapotban van, mûködõképes e, akkor persze megveheted. Leírta hogy dual core-os, de azt hogy hány Ghz-es azt már nem, az az egy giga ram sem valami sok, azt is tudni kéne, hogy ddr hanyas, mert attól függ az ára is, nekem 500gb-s hdd-m van és nem használom ki, szerintem bõven elég a 250-es. 512 es videókáryával sincs baj, játékra nem a legjobb. Alaplap sincs írva, így nem tudod mivel lehet bõvíteni, úgyhogy én inkább hanyagolnám ezt. Írtad hogy videónézésre kell, igazából szinte minden gép tud 480p- ben lejátszani, gondolom hb-ben akarod nézni. Én inkább hagynám.
aida 32 minden into és frissitõ meg jelenik benne a géphez.
Everest
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Még annyit, hogy elég régi 10 éves ez a gép, és a netet sem bírja igazán már, gondolom a videó kártya, és a mem. már gagyi hozzá. Szeretnék egy olyan használt asztali gépet venni, ami még elég gyors ahhoz, h videó megosztókon megtudjam nézni megszakadás nélkül a vidiket, meg ugyan így online filmeket is. Találtam egyet mi a véleményetek róla? http://www.jofogas.hu/vas/Aron_alul_viheto_egy_p4es_gep_5116..
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)
everest
Vagy SySoft Sandra. Pl.http://download.chip.eu/hu/SiSoft-Sandra-Lite-XI-11.22_60777..
Vagy SiSoft Sandra. Pl.http://download.chip.eu/hu/SiSoft-Sandra-Lite-XI-11.22_60777..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Portable Speccy 1.06.191 ingyenes, magyar nyelvû (3.2 MB) http://www.freeweb.hu/zityisoft/portable.html (Telepíteni nem kell!) A Speccy részletes statisztikát közöl a számítógép hardverének minden elemérõl. Idetartozik pl. a CPU, az alaplap, a RAM, a grafikus kártyák, a merevlemezek, az optikai meghajtók, az audiotámogatás. Ezen kívül a Speccy közli a különbözõ komponensek hõmérsékletét, így könnyen észrevehetõ, ha probléma merül fel. A diagnosztikai szoftver megmutatja a processzor márkáját és modelljét, a merevlemez méretét és sebességét, a memória (RAM) mennyiségét, a grafikus kártyát és az operációs rendszert.
Ha az elõbbiek esetleg nem lennének jók ajánlanék két egyszerûbb verziót :) http://www.canyourunit.com, keresel egy játékot rámész és kiírja a géped adatait (is) Start menü > Futtatás > dxdiag (ha van a gépeden directX, ami gondolom van, akkor ez a diagnosztikai oldala megmondja a géped összes részletét, hardware + szoftverrel együtt)
Driver Genius Professional Editions is tökéletes erre a célra

Hol/Milyen programmal tudom megnézni a gépemben lévő hardverek adataid?

Gondolok itt a VGA típusára,RAM méretére stb...

Legjobb válasz: http://www.piriform.com/speccy

Hol tudom megnézni, hogy milyen sz. Gépem van? Pontos adatokat.

Legjobb válasz: 1. Eszközkezelõ (Device manager) 2. Speccy http://www.piriform.com/speccy 3. Csavarhúzó, belenézel Ha mindez nem elég, valami komolyabb szerszám pl. Lavalys Everest, vagy Sisoft Sandra stb.

1. Eszközkezelõ (Device manager) 2. Speccy http://www.piriform.com/speccy 3. Csavarhúzó, belenézel Ha mindez nem elég, valami komolyabb szerszám pl. Lavalys Everest, vagy Sisoft Sandra stb.
Ccleaner (lemezkarbantartó) is kiírja.
A kérdező hozzászólása: Köszi!:)

Hogyan tudom megnézni az Exif adatokat? Milyen program kell hozzá?

Mert a windows-ban nem tudom.

Legjobb válasz: A képnézegetõ programokban van ilyen lehetõség. A kép tulajdonságainál találod meg általában.

A képnézegetõ programokban van ilyen lehetõség. A kép tulajdonságainál találod meg általában.
Pl: Picasa, FastStone


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!