Találatok a következő kifejezésre: Milyen adatokat és adnak (3 db)

Milyen adatokat tárolnak és adnak ki a spermabankokban az apákról?

Legjobb válasz: Szia.Konkre´t adatot semmiféleképpen. Hajszín,szemszín,magasság,súj. Szerintem.

Szia.Konkre´t adatot semmiféleképpen. Hajszín, szemszín, magasság, súj. Szerintem.
szem, haj, bõrszín. végzettség, érdeklõdési terület, hobbi, egészségügyi állapot.

Létezik olyan álláskereső oldal, ahol megadom az adataimat, és azt, hogy milyen területen szeretnék dolgozni, és a rendszer ad néhány lehetőséget? Ha igen, írjátok már le a címét!

Legjobb válasz: profession.hu, jobline.hu, monster.hu, cvonline.hu, jobmonitor.hu Rámész az egyedi keresésre, bejelölöd a várost mit keresel stb.

profession.hu, jobline.hu, monster.hu, cvonline.hu, jobmonitor.hu Rámész az egyedi keresésre, bejelölöd a várost mit keresel stb.
ABBYY PDF Transfromer Adobe Acrobat Pro
Téves az a nézet, hogy PDF-et nem lehet szerkeszteni. Még jelszóval védettet is! Csak a Password Remover nevû program kell hozzá. Szerkeszteni pedig a fentebb is említett két programmal lehet: ABBYY PDF Transfromer Adobe Acrobat Pro
eXpert PDF Editor - azoknak, akik azt állítják, hogy a PDF-et nem lehet szerkeszteni... http://www.visagesoft.com/products/pdfeditor/ Még portable verzió is létezik belõle...
PDF-be nem lehet beleírni, pont az a lényege.
A kérdező hozzászólása: De valahogyan csak lehet szerkeszteni vagy létrehozni, hát sok önéletrajzot is PDF-be kérnek most meg igénylõlapot tölteném ki és küldeném vissza emailbe de ahhoz bele kell írnom hogy visszaküldhessem és itt vagyok megakadva.
Kinyomtatod, kitöltöd, beszkenneled. Gondolom aláírás is kell, akkor meg hiába szerkesztenéd. Amúgy a PDF -et magát nem tudod szerkeszteni, pont ez a lényege. De más formátumba át tudod alakítani pl word. Nagyon sok online konverter is van erre, pl.: http://www.pdfonline.com/pdf-to-word-converter/
Bocsánat, PDF Password Remover a teljes neve a jelszó eltávolító programnak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!