Találatok a következő kifejezésre: Milyen a vagy Balázs (5 db)

Ciki.
Szerintem borzasztó ciki, de megéri egy munkanélküli szegény embernek.Tapsolni meg pláne!Én azt hallottam, hogy a szituációért 1 fõ 25000 ft-ot kap, ha elmész a férjeddel, bemeséled a Mónikának meg a nézõknek, hogy megcsalt és ver a férjed, ráadásul van bizonyíték is minderre a telefonjában, akkor megkapjátok az 50000 Ft-ot, ez már közel van a minimálbérhez.Ha mindezek után még behívjátok a nagyit is, az is elmondja, hogy mennyire utálja a férjedet, mert veri a papát, akkor õ is kap 25 ezer forintot.AZ MÁR 75 EZER FORINT!Ha a nagypapát is behívjátok, aki arra panaszkodik, hogy fája lába, mert a veje megverte, akkor õ is kap 25 ezer forintot.Az már összesen 100 ezer forint, azaz SZÁZEZER FORINT!A szituáció úgy lehet mégjobban megcsavarni, hogyha egy ismerõsöd elmegy tapsolni.Elvileg õ kap 7000 Ft-ot.107 ezer forint épp egy havi fizetésnek megfelelõ összeg.Osztozkodni osztozkodhattok rajt, megéri a pénzt..:) vagyha a rokonaitok kiakarnak segíteni, ez a módszer tökéletes.A teljes összeg a tiéd.NEM ELLENÕRZIK, HOGY TÉNYLEG ROKONOK VAGYTOK-E!!!:D MELLESLEG NEM SZEREPELNÉK EBBEN A MÛSORBAN.DE HA TÉNYLEG SZEGÉNY LENNÉK ÉS BUDAPESTI, BEMENNÉK xD
jajj az egész kamu:D Bátyámat is felhívták..azt kellett volna eljátszania hogy drogozott és hogy leszkott meg ilyen gagyi meséket:DVicc az egész:D
Én is úgy tudom, hogy az esetek nem valódiak. A szereplõk elõtte találkoznak egymással el van mondva mi a szituáció mit kell nagyjából mondani és ennyi.. Egy-két eset van ami valódi, például ilíen meglepem a barátomat valentinnapon emg megviccelem, emg amikor sztárok ülnek be oda de a többi kamu. Viszont a nézõknek tényleg megéri oda beülni egy kis plusz pénzért...:D
Nagyon gáz, én semmi pénzért nem égetném magam egyikbe se. Amugy fele sem igaz, de lehet hogy egyeseknek megéri, nekem nem.
Nekem több munkatársam is volt és azt mondták a szituációkért pénz jár.... fõleg a veszekedés és erõszak XD Engem is felhivtak telefonon, és mindenáron be akartak szervezni... rohadt nehéz volt lekoptatni a csajt sehogy sem akarta megérteni, hogy a családi szennyes csak a családra tartozik. Az esetek nagy résza valódi, csak van amin ferdatenek a hatás kedvéért. Elvégre kit érdekel, hogy egy pár már nem birja és szakitani akar, vagy hogy valakit ver a férje mikor nap mint nap ugyanez van millió emberrel ????
Maosik hozzaszolo vagyok. Az biztos, hogy nem igaz tortenetek...:D De viszont elmenni tapsikolni meg meg is eri, csak vhova hatra kell ulni, hogy ne latszodj. :D Haverom volt a Monikaba es egy resz vegig tapsolasaert kapott hetezret.
Elég gáz mind a kettõ, szerintem szellemileg nem egy nagy élmény lehet benne szerepelni.
Az se biztos, hogy az esetek valódiak.
Ott a pont. :D
Na és Joshival mi van?XD

Valaki aki itt jár ezen az oldalon, szerepelt a Monika vagy a Balázs showban? Szeretném tudni, milyen lehet?

Milyen ott lenni?Milyen a Balázs él?ben?

Legjobb válasz: nekem ismerõsöm fizetett tapsolóként szerepelt...szóval nem vendégként...A Balázs iránti rajongásod meg majd elmúlik.õ is olyan ember mint mi,egyébként a képernyõrõl nekem eddig úgy tûnt,h.õ fõleg a mûsoraiban olyan laza,amúgy egy normál ember,akinek ugyanúgy vannak gondjai,csak ezeket a forgatások alatt félreteszi..de ettõl õ persze még szeretheted,csak ne vidd túlzásba.

nekem ismerõsöm fizetett tapsolóként szerepelt...szóval nem vendégként...A Balázs iránti rajongásod meg majd elmúlik.õ is olyan ember mint mi, egyébként a képernyõrõl nekem eddig úgy tûnt, h.õ fõleg a mûsoraiban olyan laza, amúgy egy normál ember, akinek ugyanúgy vannak gondjai, csak ezeket a forgatások alatt félreteszi..de ettõl õ persze még szeretheted, csak ne vidd túlzásba.
Az egyik ismerõsöm már szerepelt. El kellett játszania a terhes fiatal leánykát, aki egy kb. 30 évessel jár, szépen megfizették, ennyi. Persze azután a tanárok mind meglepõdve néztek rá... azóta se tudom mi van vele :D
Hát, ha én szerepeltem volna, még itt se vallanám be:D vérciki.
nekem egy barátnöm volt már. a pasija szépen bevallota, h megcsalta, szegény csaj teljesen ki volt aztán a felvételek után megmondták neki, h kitalálták az egészet. Megh a szünetben azt mondták h ha megüti a pasit akkor kap még 10k-t. hazugság az egész...
Én még nem szerepeltem, de nagyon szeretnék! Az lenne életem fénypontja! XDDD Végre beüvöltözhetném magam showbizniszbe!
Én nem szereeltem, de szerepelhettem volna. Villamoson akkori barátommal éppen beszélgettünk egy témáról majd amikor leszálltunk odajött hozzák egy cnõ meg egy pasi. Mondták h "véletlenül" halottak minket és hogy pont ebben a témában keresnek jelenkezõket a kibeszélõshowjukba. Valahogy egyikünknek sem volt kedve beégetni sajátmágát ország világ elött, igy leléptünk. Már a barátaimat is megtalálták azzel a dologgal, csak nekik már konkrétan emgmonták h most akor téged csal a pasid de h esküvõ elött álltok, hát õk sem válalták be.
jah bocs azt hittem egy tizenéves rajongó vagy:-)amúgy tényleg nagyon sokoldalú ember..van benne kreativitás bõven..
A kérdező hozzászólása: :-) Dehogy viszem túlzásba! Hisz már családom van, gyerekem, 25 éves vagyok, de kedvelem õt, hisz annyira aranyos...
Nekem a barátom volt és mindent csak el kell játszani x összegért.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam, hogy színjáték az egész! De azokat a szerencsétlen színesbõrüeket hogyan lehet betanítani valamire???
A barnákat nem kell betanítani, azok hozott anyagból dolgoznak.
A kérdező hozzászólása: :) )))))

Ha egyszerű magyar keresztnév valakinek a vezetékneve mint pl. : István, Balázs, László akkor milyen keresztnév illik hozzá, egy egyszerűbb vagy egy bonyolultabb?

Legjobb válasz: Egyszerû vagy bonyolult...nem is így mondanám, inkább az a lényeg, hogy hangzásában menjen hozzá. István Kevin-tõl mondjuk rögtön feláll a szõr a hátamon, de mondjuk az István Boldizsártól nem, pedig a Boldizsár mondjuk bonyolultabb mint a Kevin. Na de ezek csak példák voltak. Milyen nevek tetszenek? Ha elmondod, akkor abból könnyebb lenne választani szerintem.

Egyszerû vagy bonyolult...nem is így mondanám, inkább az a lényeg, hogy hangzásában menjen hozzá. István Kevin-tõl mondjuk rögtön feláll a szõr a hátamon, de mondjuk az István Boldizsártól nem, pedig a Boldizsár mondjuk bonyolultabb mint a Kevin. Na de ezek csak példák voltak. Milyen nevek tetszenek? Ha elmondod, akkor abból könnyebb lenne választani szerintem.
Mindenképpen valami ismertebb keresztnév kellene mellé, különben úgy hangzik, mintha egy magyar név külföldi sorrend szerint lenne leírva, illetve olyan nevet sem választanék, ami gyakori vezetéknév (pl. Pongrác), ugyanebbõl az okból kifolyólag.
Egyetértek azzal, hogy hangozzék jól. Ennyire magyar vezetéknévhez csak magyar keresztnevet tennék.
Mindenképpen egy gyakoribb keresztnevet választanék mellé, amelyik keresztnévként használatosabb. pl: László Simon furán hagnzana. László Attila, Balázs Miklós, István Dániel szerintem jól hangzanak. Lánynévben is valami hangzásban hozzá illõ szépet keresnék, ami nektek tetszik.


Nem. Nem. Nem. Szar.
:D helyes srác, de nekem annyira nem jön be. Nem elég férfias. Valaki biztos volt már vele, gondolom már nem szûz
Szerintem szexi :)
Nekem nem elég férfias.
Én voltam már vele. Jó volt. SP voltam, sziasztok!
Megdugnám:)
Régen, amikor farmeres meg pólós volt, nagyon bejött, de ez az öltönyös, lenyalt hajas stílus annyira nem áll neki jól. De úgy alapból igen, lefeküdnék vele. :D
Nem ferfias.
Botond, nagyon ari név, még a becézése is Botocska!
Zsolt vagy Botond.
Balazst valasztanek, amugy a keresztfiamat Zsoltnak hivjak, de valahogy a Balazs jobban tetszik.
Egyik név sem tetszik igazán, de ha már muszáj lenne választani, a Zoltánra szavaznék.
Egyértelmûen a Zoltán.
Zoltán:) )) Jól lehet becézni, és nagyon szép név, ez a kedvenc fiú nevem meg az Ádám. Így lehet becézni:Zoli, Zozi, Zozó, Zümi...:D
Nekem inkább a Zoltán , vagy a Zsolti :)
Botond sztem is, az olyan férfias:) tod a barátokköztbe is jó csávó a Botond:P:D
Botond!
Balazs (bazsi, Bazsa)
Miért ne az anyukája válszt neki nevet?
Zsolt, vagy Róbert.
talán a Botond :/
Egyiket sem, mert lány vagyok :P De amúgy legjobban a Botond tetszik, utána a Zoltán és azután a Róbert. 14l
Bocsi xDD Azt olvastam elõször, hogy te kellene megválasszad a keresztnevedet xDDD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!