Találatok a következő kifejezésre: Milyen a vagy (10304 db)

Reformátusok vagyunk.
Reformárusként vagyok megkeresztelve, de ateista vagyok, és a családom se vallásos.
A családom ateista, én kereszténynek vallom magam, de nem tartozom egy felekezethez sem.
Én jedi vagyok, a családtagjaim római katolikusok.
Én Krisztus követõje vagyok. Elõtte jedi voltam. Elõtte meg pikachu.
Áldott legyen az Ori!
Római katolikus, református, evangélikus, ortodox, hindu, buddhista, taoista, konfúciánus, muszlim, sámánista, szikh, párszi, zsidó vallású vagyok jelenleg. De még fejlõdhet a dolog.
Antiklerikális ateista vagyok.
Római katolikus vagyok, a családom apai ágról is végig római katolikus volt. Anyai ágról anyukám édesapja és az édesapjának a testvérei, illetve az õsök pedig görög katolikusok, de a többiek ott is római katolikusok.
baptista és a családtagjaim is azok.
Szerintetek normális dolog, hogy az emberek leírják a vallásukat mások meg lepontozzák? Hogy lehet, hogy a GYK-n mindenhol nagyjából tudják, mire való a zöld kezecske, csak itt nem? Aki leírta a vallását, komolyan, az mind ZÖLD kezet érdemel.
Szia! Én származásilag zsidó vagyok, tehát a zsidó népcsoporthoz tartozom. Hogyha bárki megkérdezné tõlem, akkor zsidó vagyok. A családommal az ünnepekkor elmegyek a zsinagógába. Viszont nem veszek részt a dolgokban, csak figyelek. Nézem ahogy énekelnek, imátkoznak. Örömünnepkor táncolnak. Vágyom arra, hogy odamenjek és a részese legyek, de képtelen vagyok rá. A zsidóságot ilyen szempontból nem érzem a magaménak. A filozófiám alapján a buddhista vallás áll hozzám a legközelebb. De én úgy gondolom, hogy az, hogy valaki Zsidó az a vallásnál sokkal többet jelent. Az annál valahogy különlegesebb. A világ minden részén vannak zsidók, bárhova megy az ember tutira talál néhányat. Van egy csomó szervezet, ami arról szól, hogy zsidó vagy? Igen. Összetartozunk, segítsük egymást. És kivisznek ingyen Amerikába tanulni, vagy hihetetlenül olcsón. Ez több mint vallás. Szóval igen. Én zsidó vagyok!
A szüleim római katolikusok, anyukám reformátusról tért át, de nem gyakorolta soha, a nagymamám evangélikus, én katolikus ( nem teszek különbséget a római, ortodox stb. között)
Én római katolikus(lettem), apu református(nem gyakorolja), anyu pravoszláv, 1.tesó ateista(bár azt mondja hisz Istenben , de szerintem nem), a 2. tesó hit gyülis. és még vannak a családban görög katolikusok is.
ortodox
A nagyszüleim és a keresztszüleim/unokatesóim mélyen evangélikusok, a szûkebb családom evangélikus, de nem nagyon gyakorolják a hitüket. Én evangélikusként vagyok keresztelve, vallásos iskolába járok, de nem tartom magamat hívõnek.
hitgyülis vagyok :) 17 éves korom óta, a szüleim és a testvérem pedig ateisták.
Apum, a tesom es en katolikusok vagyunk. Apukam reformatusnak volt megkeresztelve, de attert katolikusnak. Anyum is reformatus volt, de Jehova tanuja lett belole. 15\L
Az lehet, annyira nem ismerem az ehhez kapcsolódó fogalmakat. Akkor az :)
A kérdező hozzászólása: utolsó :D. Várom a válaszokat továbbra is!
A kérdező hozzászólása: 4-es! A családtagjaid is Jehova Tanúi?
Katolikus vagyok. A családom református, bigott református, agnosztikus és "hiszek de nem járok templomba".
Nem vagyok vallásos (katolikusnak neveltek anno), de Jézust szeretem és az õ Atyját is. És nem követem azt az elvet, hogy mindegy, csak ne Isten. Az erõsebb megeszi a gyengébbet elvtõl meg hányingerem van.
Evangélikusok vagyunk, kivéve apukámat, aki református, de nem gyakorolja. Én hiszek Istenben, templomba is járok, ha olyanom van, de nem jutok el minden vasárnap.
Én baptista vagyok, a hugom katolikus, apukám református, a lányom golgotás.
Római katolikusnak kereszteltek meg, a családom zsidó származású, de néhány távoli családtagon kívül, egyik vallást se gyakoroljuk.
Katolikusnak kereszteltek meg, apám is katolikus, anyám pedig evangélikus. Egyikünk sem gyakorolja a vallását, a szüleim hisznek Istenben. Bocsánat, nem jut eszembe az a szó, amit magamra használhatnék: röviden, nem hiszek Isten létezésében, de nem is cáfolom meg teljesen (szóval nem tartom magam ateistának, de hívõ nem vagyok, az is biztos).
Teszem hozzá, soha nem kényszerítettek a szüleim arra, hogy higgyek Istenben, hanem megadták azt a szabadságot, hogy megválasszam a saját hitemet. Ezért nagyon hálás vagyok.
A kérdező hozzászólása: 16-os! Szerintem az agnosztikusra gondolsz. Itt mindenféle vallás van! Várom továbbra is a válaszokat :) .
Hú, hát nálunk minden van. Anyukám római katólikus, apám ateista, az erdélyi rokonaink nagy része jehovista, a nagynéném, és a családja meg unitáriusok. :-) En pedig katólikusnak vallom magam, mert annak neveltek :-)

Hasonlo fenykepezogepbe szeretnek filmtekercset vennni. Ebbe mindegy milyen filmtkercset veszek mindegy hogy milyen a markaja, tipusa vagy hasonlok vagy az is fontos? Vagy ez mar olyan regi hogy specialis film kell bele?

Segitsetek kerlek es bocs ha nagy butasagot kerdeztem,ugyanis semennyire sem ertek hozza. Ilyesmi a fenykepezo: <[link] Ha tudjatok azt is megirhatnatok hol lehet bele filmet kapni vagy lehet e egyaltalan. Koszonom!

Legjobb válasz: Középméret kell bele.

Középméret kell bele.
A kérdező hozzászólása: tehat mindegy a marka vagy akarmi? sima kozepmertu filmtekrcs ennyi?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Most rágugélizva, a "rollfilm" jóval gyakoribb , szóval így keresd :) Elküldve: 2011. Június 6. 14:14 Hozzászólás témája: 120 Hozzászólás az elõzmény idézésével 120-as (roll) filmet az alábbi helyeken szinte biztos kapsz Pesten: Syrex Pálvölgyi Westend Soós Ringfotó (1097 Budapest, Gyáli út 31/B) Fókusz fotó (Bocskai úton) Elõhívni [i]elvileg[/i] MINDEN labor tudja, gyakorlatialg ritka, én a Pálvölgyi Westendhez szoktam vinni, vagy a Maxlaborba, amit most Lab4Art néven találsz. Nem a legolcsóbbak, de nem cseszik el és szépen dolgoznak. Fekete-fehér rollt otthon hívom a fürdõszobában, ennek induló költsége kb. 8-10 ezer Ft, utána egy darabig (20-30 tekercs) ingyen, majd fillérekbõl megy a hívás. Elvileg bármelyik roll belemegy bármelyik rollos gépbe, csak a 6x9-esre 8, a 6x6-osra 12 kockát tudsz lõni. [link]
A kérdező hozzászólása: nagyon szepen koszonom!:)
Önmagam adom.. ugye milyen cseles vagyok ?
Nem kell csel sem praktika. A csajokat ne átverni akard hanem elbûvölni a személyeddel vagy a pénzeddel. Mikor mire van szükség... :)
-Do you want money? -Yeah. -Ok, alright so show me your tits a little bit! -Here is two tousand, put it in your pocket! -So, can i try my dick in your pussy a little bit?... Ezt mind ilyen kamuangolos akcentus mellett..:DDD
Az utolsó két mondat elõtt nincs(-)..:DD
a lányok vesznek rá engem
Csinálok egy vudu babát a csajról, majd tûvel szurkálom és ismétlem, hogy "b.sszál velem, b.sszál velem"
Még jó hogy nem guminõt, mert az leeresztene gyorsan a tûtõl...
Biciklicsellel.

Gyõr, Széchenyi egyetemen milyen az élet? Aki odajár írhat hogy milyen a közösségi élet vagy milyenek a tanárok.

Legjobb válasz: Közösségi élet jó. Tanárokról nagy általánosságban nem lehet beszélni. Van pár gyökér aki abban éli ki elfolytott vágyait, hogy 3x ránt meg vizsgán, van aki korrekten adja le az anyagot és korrekten követel, van aki meg beleszarik...

Közösségi élet jó. Tanárokról nagy általánosságban nem lehet beszélni. Van pár gyökér aki abban éli ki elfolytott vágyait, hogy 3x ránt meg vizsgán, van aki korrekten adja le az anyagot és korrekten követel, van aki meg beleszarik...
Kondi. Egyél rengeteg fehérjét és nem csak hogy súlyt is veszítesz de izmos is leszel.
Ételek: húsok, zöldségek. Mozgás: harcmûvészetek, küzdõsportok, jóga, callanetics, pilates, balett.. úszás, nõi test(sz)építés
fitness

Az exhibicionista nőknek milyen lehetőségeik vannak a vágyaik kiélésére ilyen időben?

Mutogathatják magukat valahol ilyenkor is?

Legjobb válasz: Mutogasd nekem magad, kíváncsi vagyok milyen lehetsz!:D

Mutogasd nekem magad, kíváncsi vagyok milyen lehetsz!:D
nem ilyen idõben !szigorúan tilos! de bármikor máskor meztelenül sétálhat az utcán
persze a szemétégetõnél meg az illatos útnál
te vagy az az exhibicionista nõ? nahát! :D
nemtudja valaki gyulán vannak utszéli ri.bik vagycsak békéscsabán?
hát az messze van pesttõl innen nehéz lenne megmondani...
Persze az M0-ás közelében:)
milyen idõben? süt a nap!!
pláza. szõrmebunda, alatta fehérnemû, oszt gyia !
látszik hogy nem vagy nagyképû, szerintem nem lehet
Nagyon jó, lányok vagyunk, én 20 leszek, õ 32.
Rossz, illetve most stagnal, egyszeruen nem beszelunk, nem talalkozunk. Ez az en szempontombol jo, mert csak felidegesitene, sokkal stresszmentesebb nelkule az elet. A masikkal elvagyok, de vele se talalkozom surun, havonta 1-2 alkalommal. Az a baj, hogy mindannyian nagyon masok vagyunk, en meg nem keresem a kozos hangot azert, mert a testverem. Nekem ennyi nem eleg egy jo kapcsolathoz. Ok 30 -32 evesek, en 20.
elmegy, néha jó, néha [email protected], õ 20 és 15.
Borzalmas születésem óta. Én 25/nõ, õ 26/nõ.
Nagyon jó, nekem is õ a legjobb barátnõm :) Mindig mindenben számíthatunk egymásra. Én 24/N, õ 35/N
Én személy szerint utàlom az öcsémet, mert idegesítõ és megalázó (hosszù történet) sajnos. Én L/18 õ f/15
Nagyon jó. Õ a legjobb bnõm:D Régen folyton vertük egymást:D Õ 14/L Én 17/L
Fiú vagyok 16 éves õ lány és 9 éves. Hát szeretjük egymást de amúgy rengeteg a testvéri vita és utálkozás de szerintem ez normális :D
Én 20/L vagyok, a nõvérem 22. Sosem voltunk jóban sajnos, most sem vagyunk... :(
nagyon jó, imádom a fejét :) én 18L öcsim 13
Utáljuk egymást.
Ja, lányok vagyunk mindketten.
Jó a viszonyunk, bár most éppen összekaptunk valamin. Õ 14 én 20.
2 testvérem is van... mind a 2 fiú én meg lány..szóval sokat csesztetnek õk ketten vannak ellenem.de azért néha jól kijövünk.NÉHA. a legidõsebb 17 éves a másik 15 én meg 12.Ja, és soha nem hagynak tanulni ezért rontottam is.
Ja és én 32 .mindketten lány.30.azért szar a viszonyunk mert egész kiskoromban is mindig uralkodni akart mindent kihisztizett azt hiszi éz felnõttkorban is müködik.kiskoromban mindig féltem ha hisztizett igy engedtem neki.most meg már megmondtam neki nem az oviban vagyunk.ja és allandóan féltékeny rám nekem férjem van és mindig volt pasim ó meg egy pasit se tudott komolyra összeszedni gondolom a hisztijei miatt. És most utálkozik hogy nekem család gyerek õ meg 30 évesen egyedül.elviselhetetlen. Mikor az esküvõm volt belefofázott mindenbe beszólogatott az ülésrendbe mindenbe és ekkor telt be a pohár.
Húgom 16, én 22, bátyám 24 Vannak testvérek közötti általános veszekedések, de nagyon szeretem mind a kettõt és számíthatok rájuk bármikor bármiben.
Egymás szomszédai vagyunk. Aránylag jó a viszonyunk, de néha ki tud akasztani a húgom a frusztrált múltrágódó panaszaival. Õ 37N én 39F
Imádom a testvéreimet, nagyon jóban vagyunk.Én vagyok a legidõsebb 30L. van egy hugom 20 éves és két öcsém 11 és 12 évesek.Volt még egy öcsém, aki most lenne 28 éves, de sajna 4 éve meghalt.Nagy veszteség és a történtek óta még jobban szeretjük egymást.Én nem tudom megérteni a testvéri haragtartást, számomra ez elképzelhetetlen.
Sajnos mi sem vagyunk túl jóban, állítása szerint 2 napnál tovább nem bír a közelemben lenni, én meg valamiért félek tõle.. Õ 28/F én 26/N Másik kontinensen él, másfél év után karácsonykor találkoztunk otthon, de a 4 nap alatt azt se kérdezte meg tõlem, hogy hogy vagyok... Remélem még mindig, hogy ez egyszer megváltozik..
Bár mostanában kezd picit meghülyülni, de azért elvagyunk. Õ 14L, én 18L.
Nem kívánhatnék jobb testvért. Õ 30L, én 19L vagyok, õ külföldön él, én itthon, de tudom, hogy bármikor, bármiben számíthatunk egymásra. Nekem õ az, akitõl legelõször eszembe jut tanácsot kérni, akivel legelõször megosztom, bármi fontos történjék velem, stb, hamarabb, mint az édesanyámmal vagy a kedvesemmel.
Nem mondanám jónak a kapcsolatunkat Bár jelenleg nincs vita köztünk De ez eléggé ritka esetnek számít... /Általában hazajön pénteken és vasárnap megy vissza... de az alatt az alig 32óra alatt képesek vagyunk össze veszni/ Én 18/l Õ 21/l
Õ 17 éves, lány. Én 20 éves vagyok és fiú, de a nicknevem elárulja:D Nagyon jó a viszonyunk:-)) Persze, kisebb korunkban öltük egymást idõnként, de ez melyik testvérpárral nem fordul elõ?:P
Én 23 lány, õ fiú 24 és nagyon jó a kapcsolatunk, szinte mindent megbeszélünk egymással.
Szeretjük egymást, de állandóan vitázunk! :) Én 20/L õ 15/F!
Gyakorlatilag semmilyen. Az elmúlt 10 évben csak vészhelyzetek esetén szóltunk egymáshoz, ez szerintem mindent elárul. Õ 36/F, én 28/N
Két bátyám van, az egyik 22 a másik 25 éves. Mindkettõjükkel jóban vagyok, nagyon szeretem õket és õk is jóban vannak egymással. Sohasem voltunk rossz viszonyban, mindig számíthatunk a másikra, hiszen testvérek vagyunk. 20/L
Bár kiskorunkban sokat öltük egymást, de általában nagyon jóban voltunk. Ez tartott 2004-ig, akkor szüleink elváltak, én apuval, õ anyuval. Bár relatív sokat találkoztunk, a köztünk lévõ kötelék gyengült, de még mindig fontosak voltunk egymásnak. Múlt nyáron többször is nagyon csúnyán megbántott, hónapokig nem is beszéltünk. Azóta már szóba állunk, de bocsánatot a mai napig nem kért. Szerencse, hogy van két barátom, akik testvérem helyett testvéreim. Õ 18/F, én 22/F.
Jó a viszony, vita már évek óta nem volt, bár nem sokat találkozunk, két külön városban tanulunk szal max hétvégén de van hogy akkor se ha épp valamelyikünk nem megy haza. 19f és 22L
Nagyon jó viszonyban vagyok mindkét nõvéremmel. 3 különbözõ városban élünk, de kéthavonta összeülünk a nagymamánknál családi ebédre, unokatestvéreinkkel és családjukkal együtt. Szinte naponta beszélünk, de hetente egyszer biztosan. 32, 30 és 28 évesek vagyunk, mindhárman lányok.
NEm vagyunk a legjobb barátnõk, de jóban vagyunk. Õ 22 én 21. jelenleg vagy 800 km van közöttünk
Semmilyen, sose beszélünk és beszéltünk meg semmit egymással. Házas, úgyhogy most már még úgyse. Õ 32/F én 27/F
Nagyon jó :-) Õ 17/L én 15/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!