Találatok a következő kifejezésre: Milyen a utáni 6 hetes (3 db)

Tõlem semmit nem kértek.
Zárójelentésre írta rá a doki amit tapasztalt.
Tõlem semmit se kértek, igaz, a saját orvosomhoz mentem vissza.
Én csak a zárójelentésemet vittem semmi mást. Csak megnézte és kész.
Zárójelentést biztosan vidd magaddal. (nálunk csak az kellett)

Milyen a szülés utáni 6 hetes vizsgálat?

Legjobb válasz: Szia. Egy sima nõgyógyászati vizsgálat. Megnézik, hogy a méhed és a hüvelyed milyen állapotban van a szülés után. Ha császáros szülés volt akkor nem tudom néznek-e még mást is.

Szia. Egy sima nõgyógyászati vizsgálat. Megnézik, hogy a méhed és a hüvelyed milyen állapotban van a szülés után. Ha császáros szülés volt akkor nem tudom néznek-e még mást is.
Én császárral szültem, nekem annyival volt mássabb, hogy a sebet is megnézte az orvos hogy szépen gyógyul e. Illetve még rákszûrést is csinált.
Szia! Én tegnap voltam 6 hetes kontrollon. Hüvelyi szülésem volt. Megvizsgált kézzel, majd hüvely UH-val, és hasi UH-val is. A gátsebemre különös figyelmet szentelt, és mivel még nem jött meg a menstruációm a rákszûrést késõbbre halasztottuk. Kaptam tablettát is hogy megjöjjön a mensim. Én nagyon féltem a vizsgálattól, de egyáltalán nem volt fájdalmas inkább csak kellemetlen. De az is igaz, hogy az én orvosom mindíg nagyon finoman vizsgál. Szóval ne félj, mert nem vészes! Mielõbbi gyógyulást.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

A missed ab utáni 6 hetes kontrollvizsgálaton milyen vizsgálatok lesznek? Lesz UH is?

Legjobb válasz: Igen, nekem hüvelyi UH-t csináltak annak idején, és persze meg is vizsgált a doki.

Igen, nekem hüvelyi UH-t csináltak annak idején, és persze meg is vizsgált a doki.
A 6 hetes kontrollon nekem is volt hüvelyi uh. Megnézte vele a méhemet, hogy minden rendben van-e és a petefészkeimet. Volt kézi vizsgálat is. Elküldött laborba is teljes vérkép, vizelet vizsgálatra és kért terhességi tesztet is a labortól, hogy biztos minden rendben van-e. Nagyon alapos volt, pedig "csak" SZTK-s dokihoz mentem.
Bocs, de lehet hogy hülyeséget kérdezek, de mi az a missed ab?
1. vagyok. A missed ab. az vetélés mûszeres befejezése. Nekem azért volt, mert 8 hetesen még üres volt a petezsák, de nem vetéltem el. Akkor is szokták csinálni, ha korán elhal a magzat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!