Találatok a következő kifejezésre: Milyen a utáni (613 db)

Férjemnek lágyéksérve van, meg fogják műteni. Mire számítsunk? Milyen a műtét? Nagyon fáj utána?

Kell szabadságot kivennie? esetleg feküdnie egy ideig utána ?

Legjobb válasz: Szia! Férjemnek 5-6 éve volt lágyéksérv mûtéte. Nem mehetett dolgozni pár hétig pontosan nem tudom meddig, de Õ gyárba dolgozik nehéz motorokat emel és mûtét után nem szabad emelni, kímélnie kell magát. Sebe addig fájt míg ki nem szedték varratokat, utána szépen és gyorsan gyógyult. Ne aggódj, minden rendben lesz.

Szia! Férjemnek 5-6 éve volt lágyéksérv mûtéte. Nem mehetett dolgozni pár hétig pontosan nem tudom meddig, de Õ gyárba dolgozik nehéz motorokat emel és mûtét után nem szabad emelni, kímélnie kell magát. Sebe addig fájt míg ki nem szedték varratokat, utána szépen és gyorsan gyógyult. Ne aggódj, minden rendben lesz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszodat!!!!
Februárban volt lágyéksérv mûtétem, Dunaújvárosban mûtöttek. Utána az elsõ két nap húzós volt - utalok itt az ágyból való felkelésre - 5. nap hazaengedtek, seb gyorsan gyógyul. 30 nap után el is lehet felejteni.
A kérdező hozzászólása: hû...olyan sokáig tartottak bent a kórházba? mindenhol ennyi idõt kell bent tölteni ?
A kérdező hozzászólása: és köszi a választ :)
Elsõ vagyok, nálunk is (Gyõr) 1 hetet kellett bent lennie kórházba.
A kérdező hozzászólása: Te jó ég ! szegény rosszul lesz ha ez elmondom neki :S ......

Bekentem a nem megmosott hajam jó sok mézzel. Meddig hagyjam rajta? Utána csak egyszerűen mossak hajat és balzsamozzam be? Milyen lesz utána?

Legjobb válasz: Nem tudom de erre én is kíváncsi leszek. Majd megírnád légyszives h hatásos volt-e? :)

Nem tudom de erre én is kíváncsi leszek. Majd megírnád légyszives h hatásos volt-e? :)
http://www.cosmopolitan.hu/rw_cikk/szepseg/haj/hajpakolasok_.. ezek alapján gondolom a száraz hajra, az ami kell, mert azt írta hogy lehet simán, lehet tojássárgával, itt 60 percet ír
A kérdező hozzászólása: 1, 5 órát hagytam rajta, utána normálisan megmostam és bebalzsamoztam a hajam. Puha lett, sokkal könnyebb kifésülni mintha csak balzsamot használtam volna.:) A színe szerintem nem változott. Legközelebb tojással is kipróbálom.:D
És kevésbé töredzett? Vagy fényesebb is? Nem volt nagyon nehéz kimosni a hajadból azt a ragacsos mézet? Én is szeretném kipróbálni csak egy kicsit tartok tõle :)
A kérdező hozzászólása: Ha a haj eltörik akkor azon csak az olló segíthet. Viszont nekem száraz a vége, de jó puha lett.:) Fényesebb? Fú ezt nem tudom, majd holnap megírom.:) Tapintásra nagyon jó lett tényleg, ártani nem árt az biztos. Nem volt egyáltalán nehéz kimosni. Viszont felkenni eléggé, de én száraz hajon csináltam, utána olvastam, hogy hajmosás után kell. Na mind1, majd legközelebb. Mindenképpen ajánlom, hogy próbáld ki. Szerintem nem rosszabb mint egy drága hajpakolás.:) Ha nagyon száraz a hajad akkor keverd össze tojással, csavard be törölközõbe és feküdj le úgy, reggel pedig mosd meg.:)
nem tudom mi céllal kented be, de ha pakolásként, akkor azt hajmosás után érdemes szerintem. amúgy ismered a házi tojássampont? http://www.youtube.com/watch?v=0uh6RotBOys

Milyen a szülés gátvédelemmel? Mennyire fáj utána a gátad?

Nekem volt gátmetszésem az els? szülésemnél, a másodiknál kihagynám, ha lehet. Csak ha tényleg lehet.

Legjobb válasz: ketszer szultem gatvedelemmel, az elso baba majdnem negy kilo volt, 36os fejjel. Fajni egyaltalan nem fajt utana, tenyleg nem, ultem,mentem, mozogtam normalisan, inkabb a tudat volt meg bennem, hogy valami tortent ott lent es vigyazni kell ra. Nem tudom erted-e, ez olyan, mint amikor kicsit megegeted az ujjad, mar nem faj, de meg osztonosen kimelni probalod. Pisiles kozben kicsit csipett, mert volt egy pici repedes a huvely kulso reszen, annyira kicsi volt, hogy oltest sem kellett tenni, de elso 1-2 napban pisilesnel ereztem,hogy csipi, utana nem. A masodik szulesnel repedes sem volt, de akkor meg a tudat sem volt meg benne, hogy vigyazni kell az also reszeimnel, tenyleg semmit nem ereztem,nem fajt, nem volt furcsa. Emlekszem, hogy aznap keszult rolunk kep, epp torokulesben ulve szoptattam a pici babamat, a ferjem kuldte korbe a kepet a baratoknak, rokonoknak es tobben mondtak utana, hogy miert vagyok en mazochista ennyire, miert kell nekem torokulesben csucsulni szules utan par oraval. Nem kellett, de tenyleg nem fajt semmi, hat miert ne ultem volna ugy, ha nekem kenyelmes.

ketszer szultem gatvedelemmel, az elso baba majdnem negy kilo volt, 36os fejjel. Fajni egyaltalan nem fajt utana, tenyleg nem, ultem, mentem, mozogtam normalisan, inkabb a tudat volt meg bennem, hogy valami tortent ott lent es vigyazni kell ra. Nem tudom erted-e, ez olyan, mint amikor kicsit megegeted az ujjad, mar nem faj, de meg osztonosen kimelni probalod. Pisiles kozben kicsit csipett, mert volt egy pici repedes a huvely kulso reszen, annyira kicsi volt, hogy oltest sem kellett tenni, de elso 1-2 napban pisilesnel ereztem, hogy csipi, utana nem. A masodik szulesnel repedes sem volt, de akkor meg a tudat sem volt meg benne, hogy vigyazni kell az also reszeimnel, tenyleg semmit nem ereztem, nem fajt, nem volt furcsa. Emlekszem, hogy aznap keszult rolunk kep, epp torokulesben ulve szoptattam a pici babamat, a ferjem kuldte korbe a kepet a baratoknak, rokonoknak es tobben mondtak utana, hogy miert vagyok en mazochista ennyire, miert kell nekem torokulesben csucsulni szules utan par oraval. Nem kellett, de tenyleg nem fajt semmi, hat miert ne ultem volna ugy, ha nekem kenyelmes.
az elsõ babámat szültem gátvédelemmel. 7-10 napig fájt ott lent mindenem, úgy egyben, mintha jól megvertek volna azon a részemen. úgy 10 nap után elmúlt, azóta sincs semmi bajom. a szex is ugyanolyan, és nem csepeg a vizeletem meg hasonlók. próbáld meg, majd a doki látja, menni fog-e vagy vágni kell.
Az elsõ gyermekemet én is gátmetszéssel szültem, a másik kettõt pedig gátvédelemmel. Valójában meg sem kérdeztek a másodiknál, hanem olajjal kenegették a gátamat. A rossz az volt benne, hogy sokkal hamarabb megszülethetett volna a baba, de nekem végtelenségnek tûnt, mire végre nyomhattam és kijött. Utána semmim nem fájt, teljesen fitt voltam.
Én még csak gátmetszéssel szültem, de olyan ismerõsöm, aki gátvédelemmel is szült, azt mondja, szülés után már fél órával el is felejtette szinte a szülést. Ült, sétált, mozgott, mert nem fájt a gátja. A gátmetszé után õ is lassabban regenerálódott.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtatok. Egyébként már több, mint 2 éve szültem. Nem kéne fájnia már..
egyáltalán nem fájt a gátam... az aranyerem sokkal jobban, hónapokig kínzott...:(
Mennyi pozitív tapasztalat! Jól hangzik. Eddig jóval vegyesebb volt a kép számomra. (Én még nem szültem, de nagy dilemma, hogy is legyen...) Általában két negatívum szokott elõjönni: 1. még nem volt "kész" a nõ, de a baba megindult, nem volt idõ metszésre és nagy repedés lett belõle. 2. tágabb maradt a hüvely, romlott a szexuális élmény. (fõleg a férfinak) Ezért nem tudok még döntetnni, mert egy jó metszéssel-varrással (de tényleg jó, nem amolyan hentes munka - csak az a baj, hogy erre sincs garancia) ezeket el lehetne kerülni.

Szültetek úgy, hogy elaltattak teljesen? Ha igen, akkor milyen volt utána az ébredés? És a többi dolog milyen volt?

Engem 13 évesen m?töttek a gerincemmel, mert ferde volt és építettek be fémet a gerincem mellé. Gondolom akkor én csak császárral szülhetek. Az epidurális számomra nem jó mód. Akkor engem majd teljesen el fognak altatni?

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy hogyan szülhetsz, és hogy altatnak-e(de ez császárnál valószínû). Engem altattak ,és teljesen.Az ébredés lassu volt.Jó pár perc kellett mire flfogtam a körülöttem levõ dolgokat.Sokáig kómás voltam (15-20 perc) Párom azt mondja több volt.A babát csak 10-15percre hozták ki.De mondjuk utána még alhattam. Nekem nem volt annyira borzasztó élmény. A rossz az volt hogy miután 7 körül fel keltem meg kellett várni míg a párom(pár óra alvás után) vissza ér a kórházba, és ki hozza a babát.Mert császár után akkor még nem tudtam érte menni.Az nekem csak az elsõ nap volt nehéz a mozgás.De hát ez is fakultatív.

Azt nem tudom, hogy hogyan szülhetsz, és hogy altatnak-e(de ez császárnál valószínû). Engem altattak , és teljesen.Az ébredés lassu volt.Jó pár perc kellett mire flfogtam a körülöttem levõ dolgokat.Sokáig kómás voltam (15-20 perc) Párom azt mondja több volt.A babát csak 10-15percre hozták ki.De mondjuk utána még alhattam. Nekem nem volt annyira borzasztó élmény. A rossz az volt hogy miután 7 körül fel keltem meg kellett várni míg a párom(pár óra alvás után) vissza ér a kórházba, és ki hozza a babát.Mert császár után akkor még nem tudtam érte menni.Az nekem csak az elsõ nap volt nehéz a mozgás.De hát ez is fakultatív.
En választhattam császár elott, altatást kértem. Ejfélkor császároztak, ébredeztem, mikor kitoltak a mutobol, vittek az orzobe. Emlékszem az orvosok arcára meg a férjemre, de nagyon félálomban lehettem, sokat fent voltam ugyan, de nagyon kába voltam. Éjszaka ment az infuzio, járkált a novér, alig bírtam kivárni a reggelt. Akkor felkeltettek, lezuhanyoztam, majd hozták a babámat. Ekkor láttam eloszor:) ))Aznap még elég bamba voltam, kozben el-elaludtam. Az altatás mellékhatásaként viszont nagyon kellett kohognom, ez szornyen fájt, be voltam rekedve és száraz volt a torkom.Ezek a problémák kb. 5 napig tartottak..A második nap vittek át szobára, akkor a babám már állandoan velem volt. Nem tudom, téged altatnának-e, vagy sem, de errol elore informálodhatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek a válaszokat!
Szia! Gondolom a gerinc mûtéted miatt Spinális érzéstelenítést sem kaphatsz ha már Epidurált nem. Akkor valószínû altatás lesz belõle. Igazából nem tudom, hogy milyen érzés mert még nem szültem se így se úgy. Talán annyiból lehet más "rosszabb", hogy nem éled át a szülést. Érzéstelenítõs császárnál is ilyesmi lehet, de azért ott mégis ébren vagy és tudod, hogy mi történik, meg azt hallottam, hogy olyankor mondja a doki, hogy mikor veszik ki a bébit, hogy néz ki stb és meg is mutatja (már aki) Szóval szerintem csak e miatt másabb. Minden jót! 21 heteske

Milyen leves illik a rakott krumpli elé, és milyen desszert utána?

F?zésben viszonylag kezd? pasi vagyok, szeretném kihozni a dolgot minél olcsóbban, és munkatársaimat (2 f?) kell megebédeltetnem egy hétköznap. Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: Zöldséglevest, húslevest, csirkeragulevest csinálnék elõtte, desszertnek egy könnyû piskótát, pl, lekvárosat.

most ez mi amúgy? mindenki írja a sok jó tippet, erre mindenki le van pontozva....
igaz, hogy az ötösé volt a paradicsomleves ajánlat ma reggel, de mindegy...
Zöldséglevest, húslevest, csirkeragulevest csinálnék elõtte, desszertnek egy könnyû piskótát, pl, lekvárosat.
A paradicsomlevest szinte mindenki szereti. a betûtésztával még jól el lehet szórakozni is.... :) A vejem is meg tudja csinálni, igaz be van náluk ragasztva a recept a konyhaszekrény belsõ oldalára:) rakottkrumpli után elég egy jó gyömölcsös pudingkehely.
Nekem automatikusan a gyümileves, ami eszembe jut, ha rakott krumplit készítek.De akkor már nem csinálnék desszertet.
Mindenképpen valami könnyû leves (pl. borsóleves), és utána egy nem túl nehéz desszert. Mondjuk piskótatekercs.
Mi egyszer hagymalevest ettünk elõtte, de igazából máskor sosem szoktunk hozzá semmit. Egytálétel, jó gazdag, nem is kell hozzá más.
Bocsánat 7-eske! Igaz, hogy nem az én ötletem volt a paradicsom-leves, de azt jó ötletnek tartom. Semmi köze ahhoz, hogy a rakott krumplira mennyi tejfölt teszünk.
Az elé nem szoktunk, az egy tál étel. Kérdezd meg a leendõ partnereidet, hogy nem allergiásak-e valamelyik összetevõre, szeretik-e ezt az ételt, kihagyjál-e belõle valamit, kérnek-e elé levest. Én krémlevesre gondolok. Zellerkrém például. A desszertrõl is érdeklõdhetsz, hogy édesszájúak-e vagy sósat ennének inkább. De befejezheted egy kávéval is.
Másrészt, ha már valaki elõtted írta a kérdezõnek, hogy õ pudingot készítene desszertként, akkor ne akard azt úgy elõadni, mintha az a te ötleted lenne.
Levest vagy a paradicsom-leves, vagy egy kis pirított tarhonya levest. Utána pedig sütés nélkülit: pudingot poharakba, vagy max. néhány palacsintát sütsz és pudinggal töltötd, vagy cukrot-fahéjat, esetleg cukrot-kakakót kavarsz össze és azzal töltöd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ, jöhetnek még ötletek!
7. Válaszolo: Mi köze a paradicsomlevesnek a tejfölhöz? SOk helyen a paradicsomlevesbe tesznek tejfölt is, szóval semmi bajuk egymással...
*is
No látjátok! Az õ anyuja szerint is jó ötlet a paradicsomleves a rakott krumpli elé. :) )))
9:45-ös, de legalább ne csinálj úgy, mintha te találtad volna fel a spanyolt....ne lelkendezz azért, amit mások már leírtak elõtted.
Anya ma csinál rakott burgonyát, és õ paradicsom levest csinál hozzá. :)

Milyen szülés utáni intimtorna gyakorlatok vannak? Kinek mi jött be és mikorra segitett? Eléggé kitágultam szülés után. Tanfolyam nincs a közelünkben

Legjobb válasz: Én még csak 19 hetes vagyok, de járok terhestornára ás ott csinálunk ezt is.Így most nem tudom leíri miket mert ezt mutatni kéne, de szerintem lehet találni a neten ha találok ideteszem.Eddig én nem kerestem mert én most megelõzöm, ti persze nem tudjátok már megelõzni de ezek a gyakorlatok biztos jók szülés utánra is.

Én még csak 19 hetes vagyok, de járok terhestornára ás ott csinálunk ezt is.Így most nem tudom leíri miket mert ezt mutatni kéne, de szerintem lehet találni a neten ha találok ideteszem.Eddig én nem kerestem mert én most megelõzöm, ti persze nem tudjátok már megelõzni de ezek a gyakorlatok biztos jók szülés utánra is.
Szia! Küldtem neked mail-t, remélem megkaptad! Ha nem, kérlek jelezd! I.
Szia! Én 9 hete szültem, én is kitágultam, ugy érzem, kiváncsi lettem volna a válaszokra, de ugy látszik más nem küszködik ilyen problémákkal.

Esemény utáni tabletta után milyen a hüvelyváladék? Ez normális ilyenkor? (lenn)

kb 48 kellett bevennem (Escapelle), különösebb tünetem nincs csak az álmosság, alhasi nyomás illetve enyhe mellfeszülés. De furcsa folyásom van. Tegnap egyszerre sűrű állagú, nagyon nyúlós, sárgás (teljesen olyan, mint az orrváladék, bocsánat a kifejezésért) váladék távozott belőlem, de csak egy alkalommal. Ma is előfordult, de most jóval kisebb volt. Olyan mintha ovulációs váladék lenne, mégis kissé más állagú. Viszont a tablettának, ha jól tudom, az a funkciója, hogy meggátolja az ovulációt, ha az még nem történt meg. Habár el tudom képzelni, hogy egy ilyen tablettánál minden előfordulhat. Nektek milyen tapasztalataitok voltak a bevétel után?

Legjobb válasz: Ez teljesen normális. Az esemény utáni tabletták olyanok mint a lórúgás. Kb 10-szer annyi hormon és egyéb van bennük mint pl egy sima fogamzásgátlóba. Szóval nem csoda ha furán érzed magad tõle, ez ilyenkor várható. Másrészt a folyás is normális. Ez a gyógyszer úgymond kitisztítja a méhed. Ez akkor gáz ha huzamosabb ideig tart.

Ez teljesen normális. Az esemény utáni tabletták olyanok mint a lórúgás. Kb 10-szer annyi hormon és egyéb van bennük mint pl egy sima fogamzásgátlóba. Szóval nem csoda ha furán érzed magad tõle, ez ilyenkor várható. Másrészt a folyás is normális. Ez a gyógyszer úgymond kitisztítja a méhed. Ez akkor gáz ha huzamosabb ideig tart.

Aki gátvédelemmel szült, nem tágult ki túlságosan? Milyen volt utána a házasélet?

Most beszéltem egy szülészn?vel,aki azt mondta, nem érti, miért olyan felkapott a gátvédelem, amikor gátmetszés után szépen összevarrják a gátat, és sokkal szebb lesz, mint gátvédelem után. Gátvédelem után kitágult marad és nem lesz olyan jó a szex, aztán jönnek az anyukák pár év múlva plasztikáztatni. Tapasztalatokat várok.

Legjobb válasz: Én gátvédelemmel szültem, 6 hét után mégis olyan volt, mintha újra elveszítettem volna a szüzességem. A férjem sem panaszkodott, sõt, azóta jobba szex (2 éve), szóval nem hiszem. Amúgy ez a szülés természetes módja, ha sikerül, akkor kevesebbet szenvedsz utána, de biztos, hogy semmi hátránya! Egy szülésznõ ilyet mondd?! Nem semmi!

Én gátvédelemmel szültem, 6 hét után mégis olyan volt, mintha újra elveszítettem volna a szüzességem. A férjem sem panaszkodott, sõt, azóta jobba szex (2 éve), szóval nem hiszem. Amúgy ez a szülés természetes módja, ha sikerül, akkor kevesebbet szenvedsz utána, de biztos, hogy semmi hátránya! Egy szülésznõ ilyet mondd?! Nem semmi!
Ez a szuleszno egy barom! Miert ne terne vissza normal allapotaba a gat es a huvely? Megiscsak az a termeszetes, nem pedig a gatmetszes! Szerintem inkabb o lusta foglalkozni a gatvedelemmel szules kozben. Kerdesre valaszolva: Nagyjabol 8 hettel a szules utan szeretkeztem eloszor a parommal, es semmi gondunk nem volt, nem maradtam kitagulva.
ez a szar gatmetszes csak mo.-on rutin...nezdd meg nyugateuropaban mi a rata...szerintem a gatvedelem a termeszetes csak a szülesznönem kenyelmesebb, hogy nem kell a gatvedelemmel bajlodnia
A gátmetszés sintérmunka. Régen sem volt, és mégis megszültek a nõk, csak ma már futószalagon megy ez is, nincs igazi bába tudású szülésznõ, csak elvétve. Én a második gátvarrás után simán bepisiltem egy tüsszentéstõl :(( Hosszú idõ rendbetenni, és sosem lesz tökéletes.
Az elsõ babámat gátmetszéssel zsültem, 6varratom volt kívûl, belül pedig 4! Nagyon fájt, igaz egy hét alatt rendbe jöttem, de azok a napok a kórházban.....az üléssel voltak gondok. Aztán a másodikat gátvédelemmel szültem, de már a 16héttõl használtam gátmasszázs olajat, naponta 1x egészen addig amíg meg nem indult a szülés. Hihetetlen, de nem éreztem azt a durva feszítõ érzést mint a fiamnál, pedig akkor vágtak rendesen. Semmi gond nem volt utána, tudtam ülni, menni, nem is éreztem, hogy szültem volna. most 23hetes vagyok, szintén gátvédelemmel szeretnék szülni, használom a 4.hónap óta az olajat. :)
Utolsó vagyok, az kimaradt, hogy nekem is olyan volt mind két szülésem után mint mikor elvesztettem a szûzességemet. :) És nagyon jó a sex, nem tágultam ki mint ahogyan azt sokan hiszik. :) Persze pár hétig nagyobb az ember lánya odalent, de amire mész a hat hetes controllra, már szépen össze vagy húzódva. :)
én is gátvédelemmel szültem. nem csináltam a gátmasszázst sem, mégsem repedtem egy picit sem. igaz, nem is volt 5 kg a babám csak 3, 5, de elsõ baba. egyáltalán nem tágultam ki, teljesen rendben van a szexuális életem is, a párom sem panaszkodott. szülés után az elsõ hét volt gáz, akkor még minden fájt ott alul, de 10 nap elteltével kutya bajom nem volt, járólapoztunk meg fugáztunk a férjemmel. még csak 7 hónap telt el a szülés óta, de nem úgy néz ki, hogy plasztikázni kellene. szerintem ez inkább genetika kérdése, attól függ, hogy milyenek a szöveteid.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat! Megnyugtattatok egy kicsit, elsõ babámat várom, és annyifélét beszél mindenki, hogy nehéz eldönteni, mi a jó és mi nem.
Hát nem tudom, én nem tudok álláspontot foglalni a gátvédelemmel kapcsolatban, nekem volt gátmetszésem.Igaz ugyan, hogy eléggé fájt pár hétig, de még szülés után közvetlenül sem pisiltem be tüsszentésnél, pedig annyira fájt, hogy az ágyban alig bírtam megfordulni...Szex?Jobb, mint elõtte:-) De nem értem, ha vki gátvédelemmel szül az annyival több meló, mintha nem azzal szülne?Szerintem azért a varrással is elbíbelõdnek egy keveset, nem?Mivel másabb ha valaki gátvédelemmel szül?

Milyen a Kaposvári Egyetem Állattenyésztői Kar? Utána/alatta milyen tovabb/sima kepzesen kell resztvennem, hogy lovardam legyen es lovasokatást végezzek?

Legjobb válasz: Attól hogy elvégzed az egyetemen az alap vagy akár mesterszakot még nem lesz lovardád. Ahhoz elsõsorban tõke azaz sok-sok pénz kell. Lovardád akkor is lehet ha soha nem jársz egyetemre az nem egyetem kérdése hogy van e annyi pénzed hogy egy ilyen vállalkozást elindítsál majd. Egyébként ha lovagoltatni szeretnél akkor nem ez egyetemi diplomád miatt lehet majd ilyen munkaköröd ugyanis az egy okj képzéshez kötött munkakör: itt a link http://okjnet.hu/okj-lovastura-vezeto/

Attól hogy elvégzed az egyetemen az alap vagy akár mesterszakot még nem lesz lovardád. Ahhoz elsõsorban tõke azaz sok-sok pénz kell. Lovardád akkor is lehet ha soha nem jársz egyetemre az nem egyetem kérdése hogy van e annyi pénzed hogy egy ilyen vállalkozást elindítsál majd. Egyébként ha lovagoltatni szeretnél akkor nem ez egyetemi diplomád miatt lehet majd ilyen munkaköröd ugyanis az egy okj képzéshez kötött munkakör: itt a link http://okjnet.hu/okj-lovastura-vezeto/

Gyöngyösön milyen a szülészet? Milyen az ellátás szülés közben illetve utána?

Negatív, pozitív véleményt is szeretnék kapni. Figyelmesek, segít?készek? Mik a hiányosságok?

Legjobb válasz: Szia! Javasolnám a www.babanet.hu oldalt. Nagyon sok jó dolgot találhatsz a kérdéseddel kapcsolatban.

Szia! Javasolnám a http://www.babanet.hu oldalt. Nagyon sok jó dolgot találhatsz a kérdéseddel kapcsolatban.
Szia! Nem tudom aktuális-e még, én ott szültem. írj és kérdezz ha még aktuális.
A kérdező hozzászólása: Köszi, túl vagyunk rajta:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!