Találatok a következő kifejezésre: Milyen a után (2324 db)

Milyen minőségű utak vannak a Mátrában? Megéri oda motoros túrát szervezni?

Legjobb válasz: A mi tapasztalataink szerint ahogy megyünk feljebb egyre rosszabb az út.. Gyöngyös-Mátraháza között még egész jó az út, nincs vele semmi gond. De a Mátraháza után, ha megyünk tovább a 24-es úton Parád felé kátyúsabb az út. Ha letérünk a 24-esrõl Mátraszenimre és térsége felé, ott is kátyúsabb az út. Apukám a Mátrában dolgozik, azt mondja, ahogy letérünk a 24-esrõl Mátraszentimre felé helyenként elég lassan lehet közlekedni, ha nem akarjuk tönkre tenni az autót. Minket ilyenkor a szép táj kárpótol, bár szerintem egy motoros túránál nem nagyon kárpótolna a szép táj, ha csak kb. 50-el tudtok menni az útviszonyok miatt. Igazából nem tudom, megéri-e motoros túrát szervezni. Ha nem laksz túl messze, esetleg egyszer el kellene menni megnézni, kipróbálni, hogy milyen. Saját tapasztalatok alapján könnyebb a döntés. 16/L

A mi tapasztalataink szerint ahogy megyünk feljebb egyre rosszabb az út.. Gyöngyös-Mátraháza között még egész jó az út, nincs vele semmi gond. De a Mátraháza után, ha megyünk tovább a 24-es úton Parád felé kátyúsabb az út. Ha letérünk a 24-esrõl Mátraszenimre és térsége felé, ott is kátyúsabb az út. Apukám a Mátrában dolgozik, azt mondja, ahogy letérünk a 24-esrõl Mátraszentimre felé helyenként elég lassan lehet közlekedni, ha nem akarjuk tönkre tenni az autót. Minket ilyenkor a szép táj kárpótol, bár szerintem egy motoros túránál nem nagyon kárpótolna a szép táj, ha csak kb. 50-el tudtok menni az útviszonyok miatt. Igazából nem tudom, megéri-e motoros túrát szervezni. Ha nem laksz túl messze, esetleg egyszer el kellene menni megnézni, kipróbálni, hogy milyen. Saját tapasztalatok alapján könnyebb a döntés. 16/L
Off... Elsõ....Kex? :D
Elsõ vagyok. Milyen kexrõl beszélsz??
A marhája kefélni akar veled, hogy értsd. Vannak talajparasztok...
Bocs nemvagyok tajparaszt -.- csak azthittem õ Kex. Kex egy motoros lány :) de elnézést akkor félrelõttem.

Szülés után milyen a menstruáció?

Fél éve szültem, s még eddig nem jött meg. Eddig néha hol barnás, hol véres folyásom van, de nem nevezhet? mensinek. Ez micsoda? Ti jártatok így? Mikor jön meg végre? Nem mintha szeretnék menstruálni, de nagyon rossz ez a bizonytalanság...

Legjobb válasz: Szia! Nekem 8 héttel a szülés után jött meg - sajnos- és rettenetes volt. Egy hétig barnás, aztán mint szülés után, ugy ömlött belõlem 2 napig, tenát használtam, görcsöltem, nagyon rossz volt. Kb 4-5 napig tartott. Nekem elõtte alig volt mensim. Most karácsony körül kellene megjönnie, kiváncsi vagyok, milyen lesz.

Szia! Nekem 8 héttel a szülés után jött meg - sajnos- és rettenetes volt. Egy hétig barnás, aztán mint szülés után, ugy ömlött belõlem 2 napig, tenát használtam, görcsöltem, nagyon rossz volt. Kb 4-5 napig tartott. Nekem elõtte alig volt mensim. Most karácsony körül kellene megjönnie, kiváncsi vagyok, milyen lesz.
Szia. Én 5 hónapja szültem és múlt csütörtökön jött meg elõször. De nekem ugyan olyan volt, mint szülés elõtt. Se több, se fájdalmasabb. Kérdezd meg a védõnõt, vagy az orvosodat. Bár biztos idõpontot senki nem tud mondani, van aki napi egy szoptatással is mentesül a mensi alól. Én se számítottam rá ilyen hamar :( Engem arra emlékeztet amit írtál, amikor tizenévesen elkezdõdött a hormonális változás, és volt olyan hónap, hogy csak barnás valami volt, nem is tudom már hányadik hónapra lett normális vérzés. Üdv
szia nekem 8 hónap múlva jött meg szopi befejeztével ugyanolyan volt mint elõtte, csak nem görcsölök annyira már
Szia. Én két hónapja szültem. Nekem 45 napig szülést követõen megvolt a menstruációm és még szoptattam is.Utána elmult és csak most jött meg. Nagyon váltakozó volt a menstruációm, egyszer nagyon erõs volt , máskor meg jóformán csak barnázott. Most, hogy megjött az elsõ három napon nem volt, csak barnázás a negyedik napra rá pedig ömlött belõlem. Azt mondta a dokim, hogyha valaki szoptat és az alatt van meg a menstruációja az nem baj/hormonok zavara/. A szoptatás után nyolc héttel szokott visszaállni a menstruáció a régi kerékvágásba, ha ekkor sem áll vissza, akkor dokihoz kell fordulni, mert ott már gond van.

Milyen a normális folyás közvetlenül (egynapos) menstruáció után? És, ha baba van akkor milyen?

Legjobb válasz: Menstruáció után száraz napok jönnek,amikor alig van folyás.De milyen az a "egynapos"menstruáció,amit írsz?

Menstruáció után száraz napok jönnek, amikor alig van folyás.De milyen az a "egynapos"menstruáció, amit írsz?

Milyen a szexualis eletetek 5 ev hazassag utan?

Legjobb válasz: 4 év után tudok csak nyilatkozni, hát mit mondjak, próbálom szépen kifejezni =0. Ennek ellenére a férjem minden este odabújik hozzám és mondja, hogy milyen nagyon szeret.

4 év után tudok csak nyilatkozni, hát mit mondjak, próbálom szépen kifejezni =0. Ennek ellenére a férjem minden este odabújik hozzám és mondja, hogy milyen nagyon szeret.
Nem jó. A párom nem kívánja a szexet. 19 év házasság után. 69/F
Régebben intenzívebbek voltunk, de ahogy haladunk a korral mindkettõnknél alábbhagyott a szexuális életünk. És szerencsére egyformák ilyen téren az igényünk.
Szia! Mi 4 hónap múlva leszünk 5 éves házasok. A gyerekek születése után pár hónapig elég gyér volt, de miután teljesen helyreálltam, megint tökéletes minden. Hetente 4-5 alkalommal szeretkezünk, van, hogy több, van, hogy kevesebb, de ált. 4-5 alkalom megvan. A párom mindig is odafigyelt rám, jobbat nem is kívánhatnék.
Jó, de már kicsit kevesebbszer van. Talán a gyerek miatt? :) (16 éve vagyunk együtt).
Nekünk is jó, bár már nem vagyunk olyan fittek és fiatalok mint anno:)
A férjem csak hétvégén van itthon, de akkor mindent bele, ahányszor csak lehet. Mi is öt éves házasok.
nálunk csak ezzel nincsenek gondok két gyermek után és öt év házasság után ez az egyetlen dolog ami tökéletes.
Kiváló, ám én kevesebbel is beérném.

Milyen a jó diagram? Ugyanis nekem eddig így alakul. 36, 4-3 felé nem akar menni. Ez lenne az alaphőm? Akkor milyen lesz tüszőrepedéskor és után?

Legjobb válasz: Nekem 36.4-5 az alap és 36.9 a plafon.Tüszörepi után 36.7-8 vagy rögtön 36.9 nekem.De ez ugye egyénfüggö:-)Majd kitapasztalod!

Nekem 36.4-5 az alap és 36.9 a plafon.Tüszörepi után 36.7-8 vagy rögtön 36.9 nekem.De ez ugye egyénfüggö:-)Majd kitapasztalod!
Nekem 36.1, 36.3 volt a hõm. Tüszõrepedés után 36.5, 36.6. Mielõtt megjött pedig (2-3 nappal elõtte)felment 36.7-36.9-re! NEm is jött meg és a tesztem is pozitív lett! Szóval ne aggódj az alacsony hõ miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Kis családommal Szolnokon vennénk lakást a Mátyás Király úton? Milyen a környék? Milyen ott élni? Nem a kisebbség érdekel, mert az mindenhol van, pesten is mivel onnan költöznék el.

Legjobb válasz: Ha nem érdekel, hogy a kiválasztott környéken milyen a cigány népsûrûség, akkor végképp nem értem, miért érdeklõdsz mégis a Mátyás Király út "minõségérõl". Szvsz egyetlen tényezõ lehet, ami egy városrész vagy szûkebb környék élhetõ - vagy ellenkezõleg: élhetetlen, emberhez nem méltó - voltát meghatározhatja: ez a cigányság lakosság létszáma az adott területen. Minden egyéb tényezõ kezelhetõ. A súlyos (deviáns)cigány-fertõzöttség nem.

Ha nem érdekel, hogy a kiválasztott környéken milyen a cigány népsûrûség, akkor végképp nem értem, miért érdeklõdsz mégis a Mátyás Király út "minõségérõl". Szvsz egyetlen tényezõ lehet, ami egy városrész vagy szûkebb környék élhetõ - vagy ellenkezõleg: élhetetlen, emberhez nem méltó - voltát meghatározhatja: ez a cigányság lakosság létszáma az adott területen. Minden egyéb tényezõ kezelhetõ. A súlyos (deviáns)cigány-fertõzöttség nem.
Kifejezetten a Mátyás király krt-t néztétek ki, vagy csak jelenleg ott van egy lakás, amivel szemeztek? A környék nem rossz, forgalmas, sok minden közel van. Valójában ez egy fõbb utca, ahol buszforgalom is van, és kb. három percre van a vasútállomás. Tehát nem lehet csendes az ottani lakás. Azt biztos tudod, hogy négyemeletes házsor van ott. Ha a lépcsõházban nem az útra nézõ lakást vesztek, akkor nem lehet túl zajos. Akkor csak a vasútállomás hangja marad:) Ott van az Inter spar, a Mc Donalds, egy másik kedvelt ABC. Ezek a fõbbek, ezen kívül persze butikok, középsulik...Végülis nem a központ, de belvárosi rész. A központ úgy negyedóra sétára van. De persze ahogy írtam, ott van a vasútállomás, és onnan indul a helyi buszjáratok 80%-a. Nem tudom most hirtelen mit lehetne még írni róla. Ha valamire kíváncsi vagy, kérdezz.
A kérdező hozzászólása: 20:21 Engem nem a népsûrûség érdekel, és nem az hogy hol mennyi cigány lakik, mindenhol laknak, mivel lassan mi leszünk a kisebbség. 20:24 Köszönöm kimerítõ válaszod, igen azon az úton néztünk ki egy lakást, valamely 4 emeletes egyikében. Az elõzõ lakás amit lekéstünk Széchenyi Ltp-en volt a Czakó Jánosban. Nekem mondjuk pozitívum hogy közel van a vasútállomás, de nézegettem hogy a helyi járatok is elég kielégítõen közlekednek.

Üllőröl 18. kerületbe reggel 7-8 között, és vissza 5 után milyen a közlekedés nagyon gáz? Cak kocsi jöhet szóba gyerekeket kell vinnem oviba, üllőre nem veszik fel őket

Legjobb válasz: Nincs semmi gond, legfeljebb Vecsés-nyugat csomópontnál lehet sor, de az sem durva. (Ne feledjük, hogy a 4-es elkerülõ átadása óta a korábbi 2x1 sáv helyett már a két úton összesen 2x3 sáv köti össze Üllõt, Vecsést és Budapestet.) Azonban fontos, hogy reggel, befelé ne az Üllõi úti vasúti átjárót használd, hanem az Airport Business Park aluljáróját, sokat lehet ezzel nyerni. (A Vecsés-nyugati csomópont után a külsõ sávban kell haladni, az levisz a Market Central csomópontnál egy körforgalomba. A körforgalomból a 2. kijáratnál bemész a híd alá. A híd túloldalán ismét körforgalom, ismét 2. kijárat. Ezután tovább egyenesen, át a vasút alatt, majd az út legvégén jobbra. Utána az út ismét véget ér, ott is jobbra. Így éred el az Üllõi utat a vasút szintbeni keresztezése nélkül.)

Nincs semmi gond, legfeljebb Vecsés-nyugat csomópontnál lehet sor, de az sem durva. (Ne feledjük, hogy a 4-es elkerülõ átadása óta a korábbi 2x1 sáv helyett már a két úton összesen 2x3 sáv köti össze Üllõt, Vecsést és Budapestet.) Azonban fontos, hogy reggel, befelé ne az Üllõi úti vasúti átjárót használd, hanem az Airport Business Park aluljáróját, sokat lehet ezzel nyerni. (A Vecsés-nyugati csomópont után a külsõ sávban kell haladni, az levisz a Market Central csomópontnál egy körforgalomba. A körforgalomból a 2. kijáratnál bemész a híd alá. A híd túloldalán ismét körforgalom, ismét 2. kijárat. Ezután tovább egyenesen, át a vasút alatt, majd az út legvégén jobbra. Utána az út ismét véget ér, ott is jobbra. Így éred el az Üllõi utat a vasút szintbeni keresztezése nélkül.)
Bocs, 2. körforgalomnál az 1. kijárat kell, tehát kvázi-egyenesen mész a körforgalomban.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!

Milyen a kutyáknál az álterhesség (álvemhesség)? Minden tüzelés után jelentkezik? Vagy milyen esetekben fordul elő? Hogy veszem észre? Tüzelés megviseli a kutya szervezetét? Ezért iszik többet?

Legjobb válasz: nem automatikusan jelentkezik,de azoknál a kutyáknál,akiknél egyszer elõfordult,azoknál nagy valószínûség szerint minden tüzelés után lesz. Úgy veszed észre, hogy elkezd "babázni" fészket épít,belehord mindenfélét, az emlõk megduzzadnak,esetleg teje is lesz. Mivel minden ötödik álvemhesség gennyes méhgyulladást okoz,ami akár halálosis lehet,ezért az ilyen kutyát minél elõbb ivartalanítani kell.

nem automatikusan jelentkezik, de azoknál a kutyáknál, akiknél egyszer elõfordult, azoknál nagy valószínûség szerint minden tüzelés után lesz. Úgy veszed észre, hogy elkezd "babázni" fészket épít, belehord mindenfélét, az emlõk megduzzadnak, esetleg teje is lesz. Mivel minden ötödik álvemhesség gennyes méhgyulladást okoz, ami akár halálosis lehet, ezért az ilyen kutyát minél elõbb ivartalanítani kell.

Mikor írja fel az orvos a clostit, milyen vizsgálatok után? Sokaknak segített már az első hónap után? ! És mennyibe kerűl?

Már lassan egy éve próbálkozunk de még sajnos sikertelen?l,biztos az is benne van hogy nagyon rágörcsölünk,iszom a cicka teát meg a palást füvet de semmi,mit kell tudni err?l a clostiról?lehet valami mellék hatása,elhízás,példáúl,vagy valami más?

Legjobb válasz: Szia! Meddõségi kivizsgálás után írják fel, ha hormonproblémád van, vagy inszemináció elõtti hormonturbóhoz. Nekem semmi mellékhatása nem volt. Nem drága, ha jól emléxem, párszáz forint. Pár napig kell csak szedni, kicsit megtolja a hormonokat, ezért elõfordulhat, hogy több petesejt érik meg tõle. Ilyenkor nagyobb az esély ikrekre, ezt tekinthetjük mellékhatásnak. :)

Szia! Meddõségi kivizsgálás után írják fel, ha hormonproblémád van, vagy inszemináció elõtti hormonturbóhoz. Nekem semmi mellékhatása nem volt. Nem drága, ha jól emléxem, párszáz forint. Pár napig kell csak szedni, kicsit megtolja a hormonokat, ezért elõfordulhat, hogy több petesejt érik meg tõle. Ilyenkor nagyobb az esély ikrekre, ezt tekinthetjük mellékhatásnak. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!