Találatok a következő kifejezésre: Milyen a ultrahang (122 db)

Milyen a Brendonban a 4D ultrahang?

Azt is megnézik, hogy genetikailag rendben van e, vagy csak egy sima uh? Orvosi véleményt is adnak?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy a Brendonban megszûnt a 4D ultrahang. Én is oda szerettem volna menni, hívtam õket, de nem vették fel. Végül sikerült az áruházat elérnem, és õk mondták, hogy január óta nincs ott ultrahang. Sajnos.

Én úgy tudom, hogy a Brendonban megszûnt a 4D ultrahang. Én is oda szerettem volna menni, hívtam õket, de nem vették fel. Végül sikerült az áruházat elérnem, és õk mondták, hogy január óta nincs ott ultrahang. Sajnos.

Milyen a Dori 4D ultrahang rendelő (Savoya park)? Tapasztalatok, érdemes oda menni?

Legjobb válasz: én felhívtam õket néhány hónapja, és azt mondták hogy nem tudnak leletet adni, az meg fontos. Én itt voltam ultrahangon már 3 szor: http://www.4dultrahang.com/ nagyon kedvesek, kaptunk dvd-t is.

én felhívtam õket néhány hónapja, és azt mondták hogy nem tudnak leletet adni, az meg fontos. Én itt voltam ultrahangon már 3 szor: http://www.4dultrahang.com/ nagyon kedvesek, kaptunk dvd-t is.


Ma megyek 3-4Ds ultrahangra 28 hetes vagyok. Ilyenkor milyen a kép minősége, mennyire kivehető a baba? Képek is érdekelnek ha van valakinek!

Legjobb válasz: Szia!Mi is másodszorra a 27.-28.hét között voltunk 4D-n,ilyenkor már nagyon jól lehet látni mindenét:)Bár nekünk a 16.héten is jól lehetett szerencsére.Képet nemtudok ide belinkelni sajnos,már multkor próbáltam,de nem engedi,mert hogy nem jpg meg nemtudom milyen formátumba van,nemértek hozzá....de ha gondolod emailbe megpróbálok pár képet küldeni.(29h)

Szia!Mi is másodszorra a 27.-28.hét között voltunk 4D-n, ilyenkor már nagyon jól lehet látni mindenét:) Bár nekünk a 16.héten is jól lehetett szerencsére.Képet nemtudok ide belinkelni sajnos, már multkor próbáltam, de nem engedi, mert hogy nem jpg meg nemtudom milyen formátumba van, nemértek hozzá....de ha gondolod emailbe megpróbálok pár képet küldeni.(29h)
15:29-es vagyok! Na hogy sikerült a vizsgálat? Teszel fel képet, hogy láthassuk mi is a kisbabádat? :)
Szia, Én 27 hetesen voltam 4D-n , még egy kicsit soványka volt a drágám, de az asszisztens szerint 30-32 hetesen érdemes menni, mert akkor már kövérebbek és jobban látszanak és persze szerencse is kell , hogy jól látható legyen. Nekünk a fejecskéjét nehéz volt látni, mert belenyomta a kis pofiját a méhfalba, pedig mozgott ezerrel, de a fejét nem nagyon akarta mutatni. Na nem baj majd élõben! :)
elküldtem, remélem sikerrel:)
A kérdező hozzászólása: [email protected]
elsõ vagyok.Próbáltam, de csak írni lehet(szöveg), ha írnál egy email címet, akkor úgy megpróbálnám elküldeni, és nem innen, mert innen ezekszerint nemtudok küldeni.De ha valaki vagy te esetleg tudod hogy kell írd meg és nagyon szívesen küldök, de nem lehet ide belinkelni semmit sem, a "privát email a kérdés írójának", ott próbáltam, de nem lehet.Szóval ha tudja valaki hogy lehet, szvesen küldöm:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Nagyon édes!Már nagyon izgatott vagyok!
Szia! Az én fiam így nézett ki 28 hetesen: http://kepfeltoltes.hu/view/100527/BABY_16_www.kepfeltoltes... Szerintem ilyenkor a legjobb 4D-re menni, mert még nagyon szépen látszódik a baba. Késõbb már esetleg túl nagy a baba ahhoz, hogy szép képeket tudjanak csinálni.
A kérdező hozzászólása: Az nagyon jó lenne!Köszönöm, aranyos vagy jó babavárást kívánok neked és sok egészséget!
A kérdező hozzászólása: Szerintem jók lettek, legalább is nagyon elégedett vagyok! Még ma teszek fel képeket!Köszönöm mindenkinek a segítséget!Jó babavárást!

Milyen az a magzati kardiológiai ultrahang? Milyen a Haller utcai Kardiológiai Intézet?

Legjobb válasz: Én Szegeden voltam. Érzésre ugyanaz, mintha simán ultrahangoznának. Ilyenkor az orvos a baba szívecskéjét nézi, hogy az erek, az áramlás megfelelõ-e ill. van-e fejlõdési rendellenessége. Olyan érdekes volt, mert úgy láttam a drágám szívét, mintha mondjuk az én szívemet vizsgálták volna. Nekem az afp-m alacsonyabb lett, a genetikus küldött el szívuh-ra. Ezzel is ki tudják szûrni, hogy Down-kóros-e a pici. Nyugi, tényleg olyan, mint egy sima uh!

Én Szegeden voltam. Érzésre ugyanaz, mintha simán ultrahangoznának. Ilyenkor az orvos a baba szívecskéjét nézi, hogy az erek, az áramlás megfelelõ-e ill. van-e fejlõdési rendellenessége. Olyan érdekes volt, mert úgy láttam a drágám szívét, mintha mondjuk az én szívemet vizsgálták volna. Nekem az afp-m alacsonyabb lett, a genetikus küldött el szívuh-ra. Ezzel is ki tudják szûrni, hogy Down-kóros-e a pici. Nyugi, tényleg olyan, mint egy sima uh!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, remélem minden rendben lesz.
Csak megerõsítésképpen írok. Nekem is kellett magzati szív uh (kevés magzatvíz miatti genetikai uh-t követõen). Semmiben nem más, mint egy sima uh, csak jobb géppel, jobban megnézve csinálják. Tényleg érdekes volt látni a véráramlást a kis szívében. Nekem a Baross u-ban csinálták. Remélem, minden rendben lesz nálatok, írj, majd ha már tudod az eredményt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, sajnos itt nagyon sokan vannak, úgyhogy júniusra van idõpontom.

Milyen a 18. heti genetikai ultrahang a Sote I-ben? Tényleg 2 perces futószalag?

Szonográfus csinálja vagy uh-s szakember? Leírnátok a véleményeiteket?

Legjobb válasz: futoszalag es lutri az is, hogy kihez kerulsz. vagy szonografushoz vagy dokihoz. en elmentem pluszba az istenhegyire is. igy voltam nyugodt.

futoszalag es lutri az is, hogy kihez kerulsz. vagy szonografushoz vagy dokihoz. en elmentem pluszba az istenhegyire is. igy voltam nyugodt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, szerintem én is megyek a Magzatiba....
Menj a Hepinethez. Fele annyiba kerül, mint az Istnehegyin, de tökéletes, és megfelelõ szakember csinálja, FMF protokol szerint.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippet, de ha megyek fizetõsbe marad a Magzati D. Kp. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!