Találatok a következő kifejezésre: Milyen a uh (181 db)

Milyen a petesejt érési UH? Hogyan végzik?

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy hüvelyi uh-val

Úgy tudom, hogy hüvelyi uh-val
A kérdező hozzászólása: köszönöm, közben rájöttem én is

Szent István kórházban milyen a 19. heti genetikai UH? Apuka bejöhet, hol lehet időpontot kérni?

Magánrendelésre járok egy dokihoz, aki a Szent Istvánban van. Õ mondta, hogy oda menjek a 19 hetes UH-ra, meg, hogy id?pontot kell kérni. De azt nem mondta, hogy milyen telefonszámon, pontosan hová kell menni stb.

Legjobb válasz: Köszönöm, hogy írtál, és hálás lennék, ha megírnád majd a hétfõi tapasztalataidat! Hová kell menni, apuka bemehet-e, mennyi idõ kb. az UH, tartják-e az idõpontot, adnak-e képet, megmondták-e a nemét? Kb. ilyenekre lennék kíváncsi. Elõre is köszi.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtál, és hálás lennék, ha megírnád majd a hétfõi tapasztalataidat! Hová kell menni, apuka bemehet-e, mennyi idõ kb. az UH, tartják-e az idõpontot, adnak-e képet, megmondták-e a nemét? Kb. ilyenekre lennék kíváncsi. Elõre is köszi.
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy 4D-ben is megmutatták a babót vagy csak 2D-ben? Ez persze annyira nem fontos, a lényeg, hogy mindene meglegyen, csak kíváncsi lennék.
Az én orvosom is az Istvánban rendel. a 06-1-455-5700-számon a 11-es vagy 12 melléken kell fél 10-tõl kérni idõpontot kb. a 19.hét elõtt 2 de inkább 3 héttel. Mondjuk nekem a mellékekre azt mondta a gépi hang, hogy nincs ilyen mellék, ezért csak simán hívtam a számot és megvártam, hogy kapcsolják az ügyintézõt, Neki pedig mondtam, hogy a 19.heti genetikaira szeretnék idõpontot és kapcsolt is. Igaz 2 kapcsolás után és kb.negyed órás várakoztató zene után sikerült idõpontot kérnem 2 nap telefonálgatás után, de végül is sikerült. Én hétfõn megyek. Megírom majd, hogy hova kell menni. Még én sem tudom pontosan. A címet gondolom tudod, de azért itt van: Szent István Kórház - 1097 Budapest, Nagyvárad tér 1. - N. épület(A végén van az N épület.) Remélem segítettem. :-)
Szia! Az alaksori részen van a 19.heti genetikai UH. Ahogy lemész szemben látni fogod az ajtót amire kivan írva, hogy ott végzik a 19.hetit. Oda be kell kopogni és leadni a kis könyvedet, aztán szólítanak majd. Viszont kijött egy doktornõ és elhívott 2 ajtóval arrébb és ott csinálta az UH-t. Ne ne aggódj, szólítani fognak mindenképpen. A párom és a barátnõm kísért el, mindketten bejöhettek. Kaptunk képet is. Jó genetikus dokinõt (Dr. Bábinszki Ágota)fogtunk ki, mert minden szervét, testrészét többször is tüzetesen megnézte a bébinek. Itt már a neme is nagy valószínûséggel látható, bár nem biztos. Amikor idõpontot kérsz telefonon, akkor hozzá próbálj meg kérni. Tényleg jó. Szuper volt látni a Babónkat.:-)
Még valami! Az idõpontot tartják, illetve próbálják tartani, de sokat nem kell várni. Remélem segítettem. Írj még ha van kérdésed. Megpróbálok válaszolni! :-)
Egyébként ki a magándokid? Nekem Dr. Radnai Katalin!Imádom! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtál. Hétfõn megyünk, kíváncsi vagyok, milyen lesz. Dr. Kosztin Árpádhoz járok. Eddig meg vagyok vele elégedve. Szép babavárást Neked!
Szia! 4D-t csak magán UH rendelõk készítenek. A kórházban nem sajnos! Neked is Boldog babavárást! :-)

Dr Lázár Gábornál szeretnék szülni. Még nem voltam nála. Milyenek a A 2012-s vizit/CTG/UH és szülés "árai"?

Legjobb válasz: kicsit off: nekem a kórházban õ végezte a kötelezõ UH-ot. (12 és 18 hetest is) NAGYON kedves, alapos, szimpatikus! Én mivel nem magánrendelésen voltam, hanem sima kórházi viziten, semmi pénzre nem is számított, és olyan alapos volt. megnyugtató, kedves, tényleg abszolút pozitív tapasztalat.

kicsit off: nekem a kórházban õ végezte a kötelezõ UH-ot. (12 és 18 hetest is) NAGYON kedves, alapos, szimpatikus! Én mivel nem magánrendelésen voltam, hanem sima kórházi viziten, semmi pénzre nem is számított, és olyan alapos volt. megnyugtató, kedves, tényleg abszolút pozitív tapasztalat.


Gyõri kismamák a 18hetes uh-at hol csináltattátok? Kyncsrõl milyenek a tapasztalaitok?

Legjobb válasz: Szia. Nekem kórházban volt. A kötelezõ uh-kat az orvosom a kórházban csinálja meg. Másfél hete voltunk ott 4D-n és teljesen meg voltunk vele elégedve. Mondjuk elõtte is voltam a 12. héten down- szûrésen. 29hkm

Szia. Nekem kórházban volt. A kötelezõ uh-kat az orvosom a kórházban csinálja meg. Másfél hete voltunk ott 4D-n és teljesen meg voltunk vele elégedve. Mondjuk elõtte is voltam a 12. héten down- szûrésen. 29hkm
A kérdező hozzászólása: Szia En is voltam a kyncsbe 12hetesen..igazabol az nagyon jó volt..meg hallottam a 4d-rõl is, h jó ott :) csak nemtudom, h az èn orvosom megcsinalja e a korhàzba a 18heteset vagy beutal-e valakihez aki 3perc alatt megnèz..ma azt mondta a vèdõnõ , biztos nem a sajàtom nèzne meg pedig magànorvosom ès, h 3perc lesz ès lehet azt se mondjak meg fiu vagy lany..aztàn ezert gondoltam, h elmegyek a kyncsbe de elõtte èrdeklõdök róla..
Nem tudom milyen a védõnõd, de nem állnak a helyzet magaslatán sokszor. Én is magánorvoshoz járok, és nekem õ mondta, hogy ekkor vagy ekkor menjek az uh részre /12h-tól/, mert akkor már csak olyanok vannak ott akik õhozzá mennek, sorszám sem kellett, mert bevették a kiskönyveket. Ha saját orvosodhoz mész akkor szerintem nem fog letudni 3 perc alatt, mert azért megvizsgál rendesen. Nemet meg megmondják, ha úgy helyezkedik a baba, de max. 4D-n kiderül :) Boldog babavárást amúgy :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítsèget!:) jah hat nemtudom mas is azt mondta amit te, megcsinalja az orvosom de azt mondta Vèdõnõ, h azt csak nagyon jól kepzett orvos csinalja, mert, h genetikai ultrahang..de ismerõsömnek is ugyan az az orvosa mint nekem es neki õ csinalta..ezert nem értem pontosan, h mûködik..Neked is boldg babavàràst!!:) )
Nincs mit. :) Ismerõsöd és orvosod szavára adj inkább.:) Köszi szépen :) Ha valami kérdésed lenne, nyugodtan írj.

Milyen a 12. heti genetikai UH? Hogy zajlik? Kell rá időpontot kérni? Nagy gond lenne, ha a 11. héten mennék?

Legjobb válasz: A nõgyógyászod nem adott beutalót?Az õ dolga.Nagy gond lenne a 11.héten menni!Nem hiába 12.heti vizsgálat.Ez az elsõ genetikai uh.Megnézik a baba méretét,orrcsontját,tarkóredõ méretét,és combcsontméretét,szívét.Nekem kellett telefonálni idõpontért.

A nõgyógyászod nem adott beutalót?Az õ dolga.Nagy gond lenne a 11.héten menni!Nem hiába 12.heti vizsgálat.Ez az elsõ genetikai uh.Megnézik a baba méretét, orrcsontját, tarkóredõ méretét, és combcsontméretét, szívét.Nekem kellett telefonálni idõpontért.
Szia!Ez attól függ, hogy van-e fogadott orvosod?Mert ha igen Õ csinálja a 12. heti UH-t-legalábbis nálam így volt.És csak hozzá kellett idõpontot kérni.De lehet ez is városonként változik mint sok minden.Ha az SZTK-ba jársz akkor szerintem oda kell idõpontot kérni.Mert megvan a rendje, hogy melyik napokon hány heteseket néznek meg. 12. heti UH hüvelyi, megnézi a doki a baba méreteit, nyakiredõt, végtagok megvannak-e, szívverés..stb. Én 11+4 naposan mentem erre a vizsgálatra és nem volt probléma. Boldog babavárást kívánok! 21 hetes
11hét és 2 naposan voltam UH-on egy haematóma miatt és akkor megcsinálták a genetikai UH-t is. Akkor vették le a vért kombinált teszthez is. Azóta megszületett a lányom.

A miskolci vasgyöri kórhazba szeretnék menni majd 4d-s uh-ra Januárba. Szeretnék idöpontot kérni mi a szamuk? Milyen az uh? Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia! Én oda járok genetikai ultrahangokra kéthetente és az ottani szonográfus Biri Zsuzsanna, aki nagyon rendes és érti a dolgát csinál 4D-t is, de nem a kórházban, hanem a diósgyõri SZTK-ban. Mi jõvõhét csütörtökön megyünk. Egy írható CD-t kell vinni, és ha jól tudom 9000 Ft lesz. A mobilját tudom: 06 30 531-0222. Délutánonként 14 órától lehet menni, csak idõpontot kell kérni. Amúgy bent a kórházban nem tudom csinálnak e 4D-t.

Szia! Én oda járok genetikai ultrahangokra kéthetente és az ottani szonográfus Biri Zsuzsanna, aki nagyon rendes és érti a dolgát csinál 4D-t is, de nem a kórházban, hanem a diósgyõri SZTK-ban. Mi jõvõhét csütörtökön megyünk. Egy írható CD-t kell vinni, és ha jól tudom 9000 Ft lesz. A mobilját tudom: 06 30 531-0222. Délutánonként 14 órától lehet menni, csak idõpontot kell kérni. Amúgy bent a kórházban nem tudom csinálnak e 4D-t.

Mit jelent a kézi vizsgálat, és milyen a hüvelyi uh?

Legjobb válasz: A doki több dolgot is néz. Gondolom az elsö vizsgálatra vagy kivácsi. Elöször is kézzel megnézi a méhszájat, hogyan helyeszkedik el a méh, megnyomkodja a petefészkeidet az alhasadat. Méhszájnak zárva és feszesnek kell lennie, a petefészekben meg esetleges cisztákat keres. Aztán vesz rákszüréshez kenetet. Ès megnézi hüvelyivel(van néhány akinek vagy nincs hüvelyije vagy nagyon jó a sima ) Uh-al hova agyazódott be, és mekkora a magzat.

A doki több dolgot is néz. Gondolom az elsö vizsgálatra vagy kivácsi. Elöször is kézzel megnézi a méhszájat, hogyan helyeszkedik el a méh, megnyomkodja a petefészkeidet az alhasadat. Méhszájnak zárva és feszesnek kell lennie, a petefészekben meg esetleges cisztákat keres. Aztán vesz rákszüréshez kenetet. Ès megnézi hüvelyivel(van néhány akinek vagy nincs hüvelyije vagy nagyon jó a sima ) Uh-al hova agyazódott be, és mekkora a magzat.
A kérdező hozzászólása: Csak mert nálam úgy volt, hogy hüvelyi uh-t csinált és azt mondta, hogy nem vagyok terhes, ez mellé áll még két negatív teszt is, de még se vagyok biztos a dologba.
És mióta nem jött meg a menzeszed? Mibõl gondolod, hogy terhes vagy? A hüvelyi uh nagyon pontos. Mindenkinél azzal állapítják meg a terhességet. Teljes mértékben belelátnak a méhedbe. Ha terhes lennél, a hüvelyi uh mutatná. A tesztek pedig szintén megbízhatóak. Szóval ezek alapján 100% hogy nem vagy terhes. Azért kérdezem, hogy mi miatt gondolod ennek ellenére másképpen?.:-)
ha voltál hüvelyi u.h.-on, akkor miért kérdezted hogy milyen..? ha ott nem láttak semmi terhességre utaló jelet akkor-nem hiszem hogy terhes vagy

A II. sz. Nőgyógyászatin milyen a 12. genetikai uh? Apuka bejöhet? Hány perces? Videót csinálnak ha viszek kazit? Képet adnak? Jövöhéten kell mennem.

Legjobb válasz: Velem a férjem a 18. heti genetikaira jött. Megkérdeztem és bejöhetett, van egy szék a fali monitorral szemben, így ott tudta nézni a dolgokat. Nem kérdezték meg, hogy kérek-e képet, így természetesen nem is adtak. Nem hinném, hogy csinálnának felvételt( bár ki tudja), de még úgyis aprócska a baba, meg nem is tart sokáig a vizsgálat. Kb 5 perc az egész, mire gyorsan végignézi a doki, hogy mindene megvan-e? Érdemes majd 4d-s UH-ra elmenni, sokkal nagyobb élmény. Az jóval tovább tart és ott már mindent lehet látni. Mi a 23. héten voltunk 4D-n, fél órás volt, azt megkaptuk DVD-n meg CD-n kb 50 db képet + leletet. (12.000 FT-ért) Sok boldogságot a babához! 35 hetes kismama

Velem a férjem a 18. heti genetikaira jött. Megkérdeztem és bejöhetett, van egy szék a fali monitorral szemben, így ott tudta nézni a dolgokat. Nem kérdezték meg, hogy kérek-e képet, így természetesen nem is adtak. Nem hinném, hogy csinálnának felvételt( bár ki tudja), de még úgyis aprócska a baba, meg nem is tart sokáig a vizsgálat. Kb 5 perc az egész, mire gyorsan végignézi a doki, hogy mindene megvan-e? Érdemes majd 4d-s UH-ra elmenni, sokkal nagyobb élmény. Az jóval tovább tart és ott már mindent lehet látni. Mi a 23. héten voltunk 4D-n, fél órás volt, azt megkaptuk DVD-n meg CD-n kb 50 db képet + leletet. (12.000 FT-ért) Sok boldogságot a babához! 35 hetes kismama
Mi is a 18. heti uh-n voltunk, és a férjem is bejött, pedig pont látogatási tilalom volt, de vidékrõl jöttünk, és csak ezért, így megkértük a portást, engedjen be. Szerencsére be is engedett, és a doki is. Viszont egy kicsit panaszkodok is, mert nekem nagyon kényelmetlen volt az ágy, teljesen vízszintesre beállítva, így fel kellett emelnem a fejem, amit persze nem bírtam tartani, így alig láttam a monitort. És nagyon vártuk, hogy mondjanak valamit a nemüket illetõen, de nem nézte doki. Aztán a végén kértük, nézze már meg, és azt mondta, nem. Na, hát ekkor csalódtam egy nagyot! hármasikres kismama Ja, és nekünk sem tartott 5-10 percnél tovább. Azért a képet, dvd-t próbáld meg. Hátha adnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hármasiker?? Azta! Gratulálok! Kár hogy ilyen rövid a vizsgálat.
Szia!Nekem a barátnõm ott csináltatta a genetikai uh-ot, és nagyon rossz tapasztalatai voltak.Azt mondta az orvos bunkó volt vele, nem mondott, nem mutatott neki semmit, se a nemét, se a babát.Aztán mikor a barátnõm megkérdezte hogy fiú vagy kislány, ráförmedt a doki hogy nem mondja meg.Felvételt se kapott, meg képet se.Én meg magándokinál csináltattam genetikai uh-t, és úgy jött ki a dolog, hogy a genetikai uh+4d-s uh+felvétel dvd-n+képek összesen 10000 ft-ba került, és hatalmas élmény volt, kedves segítõkész doktornõvel, és legalább azt is megtudtuk hogy kislányunk lesz. :-)És az egyik válaszolónak üzenem, igenis sokat látni a babából a 18-ik héten, a miénk játszott a köldökzsinórral, szopta az ujját, mosolygott stb.Sok sikert a babóhoz! Egy 35 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat. Lehet hogy ha nekem is rossz tapasztalatom lesz, elmegyek egy másik dokihoz is, vagy 4D-re, nekem is megér 10.ezret. :) Még ha a terhesség alatt 2szer is megyünk 4D-re. :)

Veszprémben milyen a 4D UH vizsgálat?

Ha valaki volt dr.Csongrády Attilánál, légyszíves írjon a vizsgálatról.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!