Találatok a következő kifejezésre: Milyen a teszt Mennyire megbízható (4 db)

Milyen tapasztalatok vannak a Qpidó teszttel? Mennyire megbízható? Hol lehet beszerezni és mennyi az ára?

Legjobb válasz: A legérzékenyebb. 10es! És megbízható! Kb 1500-2000 Ft, és gyógyszertárban kapható, bár elég ritkán, lehet, hogy megrendelésre hoznak csak, - akkor rendeltetsd meg nyugodtan!

A legérzékenyebb. 10es! És megbízható! Kb 1500-2000 Ft, és gyógyszertárban kapható, bár elég ritkán, lehet, hogy megrendelésre hoznak csak, - akkor rendeltetsd meg nyugodtan!

Milyen érzékenységű a Clearblue teszt? Mennyire megbízható a végeredmény?

Fórumokon 10-es, 50-es érzékenységeket írnak, de a papíron meg 25mNE/ml van.

Legjobb válasz: És a HCG szint mértéke milyen gyorsan változhat a vizeletben? Nem lehet hogy 1 nap alatt annyit nõt, hogy már másnap pozitív eredményt mutatot neked, és nem a teszt miatt volt? Én 28-án teszteltem halvány pozitívat Gabriellel. Igaz nagyon halvány, de azt mondják a halvány pozitív is pozitív. :)) Viszont azt tanácsolták, hogy várjak legalább 1 hetet és akkor teszteljek újra. Amit csináltam tesztet 28-án, az a nemvárt mensi 2. napján volt, de viszont volt egy kis vérzésem, kb. 1,5 napig, de mensinek nem mondanám. Kb. 3-4 napja borzalmasan vagyok, émelygek, és hányingerem van, hánytam is néha. Kicsi szúrkál a hasam, de még kellemesnek is mondanám. :) Felvagyok fújódva mint egy lufi (pedig alig eszem), és fõleg estére akkora a hasam, mint egy óriás lufi :)(fõleg a szeméremdomb és a köldök között). Szerintetek lehet most szombaton a teszt pozitív?

A kérdező hozzászólása: És a HCG szint mértéke milyen gyorsan változhat a vizeletben? Nem lehet hogy 1 nap alatt annyit nõt, hogy már másnap pozitív eredményt mutatot neked, és nem a teszt miatt volt? Én 28-án teszteltem halvány pozitívat Gabriellel. Igaz nagyon halvány, de azt mondják a halvány pozitív is pozitív. :) ) Viszont azt tanácsolták, hogy várjak legalább 1 hetet és akkor teszteljek újra. Amit csináltam tesztet 28-án, az a nemvárt mensi 2. napján volt, de viszont volt egy kis vérzésem, kb. 1, 5 napig, de mensinek nem mondanám. Kb. 3-4 napja borzalmasan vagyok, émelygek, és hányingerem van, hánytam is néha. Kicsi szúrkál a hasam, de még kellemesnek is mondanám. :) Felvagyok fújódva mint egy lufi (pedig alig eszem), és fõleg estére akkora a hasam, mint egy óriás lufi :) (fõleg a szeméremdomb és a köldök között). Szerintetek lehet most szombaton a teszt pozitív?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szombaton reggel tesztelek, meglátjuk milyen eredményt hoz! Remélem pozitívat! :)
Ezeket a teszteket mindegyiket szigorúan ellenõrzik, mielõtt forgalomba kerülnének. Lehet, hogy többféle van ebbõl a márkából is, különbözõ érzékenységûek, több olyan mrka van, amelyiknél így van. Az biztos, hogy csak úgy ok nélkül pozitívat nem mutatnak a tesztek, ha negatív, akkor pedig annak 2 lehetséges oka van: vagy tényleg az, vagy pedig még nem tudja kimutatni a terhességet, mert nem volt elég hormon a vizeletben, ami elszínezhette volna a csíkot.
Én erre a tesztre esküszöm:) Nemvárt elött 4 nappal délután erõs pozitív. Biztos vagyok, hogy a következõnél is csak ilyet használok.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nem vártam szombatig, megcsináltam ma a tesztet, és negatív! :( Amit baromira nem értek, mert 1 hete hányok, émelygek, puffadok, minden bajom van. Fogytam három kilót, és ennek ellenére akkora a hasam mint egy lufi...
A hcg naponta duplázódik a szervezetben. A tesztrõl: nekem kifejezetten a Clearblue volt a legmegbízhatóbb. Sõt, a barátnõmnek az összes terhességét (3 volt) csak és kizárólag csak ez mutatta ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm és jelentkezem! :)
Drukkolok Neked!Majd írd meg, hogy mi lett az eredmény! :)
Nekem a Gabriel volt az egyik, ami egyértelmûen kimutatta a pozitívot.Nem hiszem, hogy 1 nap leforgása alatt ekkora különbség lenne.Várj még pár napot, aztán próbáld meg ismét, de egy másik féle teszttel, mint a Gabriel.
Érdekes, mert nekem eddig 2 terhességem volt.Mindegyiknél ezzel a fajtával teszteltem elõször és mindegyik negatív volt.Másnap másik féle, azon pedig iszonyat erõsen látszott a csík.Tehát nem azzal volt a baj, hogy alacsony a HCG szintem.Én csalódtam benne. :(
:(

Milyen a Coralene teszt? Mennyire megbízható?

Ma reggel csináltam egy tesztet, de negatív lett. Holnap nem kellene megjönnie, de mivel ma van a szülinapom így nem bírtam holnapig várni. Milyen teszt a Coralene? Van róla tapasztalatotok? Lehet még korán teszteltem, de mensi görcseim vannak és egy kicsit a cicim is fáj.

Legjobb válasz: Lehet hogy van baba!!! Nem kell az elsõ negatív tesznél elkeseredni. Ezt a fajtát nem ismerem, de a tesztek többsége csak a nem kéne megjönni nap után mutatja ki kb, de lehet hogy késõbb. Attól függ mikor kezd el növekedni a hcg a szervezetedben. A lily , clearblue, one step jók, azokat ismerem. szerintem 2-3 nap múlva csinálj újat. A ciciérzés és mensigörcs is utalhat babára.Remélem sikerült!! Mindennap gondolok azokra akik reggel tesztelnek...,rád is fogok gondolni!! :-))

Lehet hogy van baba!!! Nem kell az elsõ negatív tesznél elkeseredni. Ezt a fajtát nem ismerem, de a tesztek többsége csak a nem kéne megjönni nap után mutatja ki kb, de lehet hogy késõbb. Attól függ mikor kezd el növekedni a hcg a szervezetedben. A lily , clearblue, one step jók, azokat ismerem. szerintem 2-3 nap múlva csinálj újat. A ciciérzés és mensigörcs is utalhat babára.Remélem sikerült!! Mindennap gondolok azokra akik reggel tesztelnek..., rád is fogok gondolni!! :-))
SZORÍTOK, HOGY NEKED LEGYEN A LEGJOBB SZÜLINAPOD!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a bíztató szavakat! Ha nem jön meg újra tesztelek.
A kérdező hozzászólása: Egy kis pocaklakó lenne a legnagyobb ajándék!!!

Mennyire érzékeny és megbízható a medi-lab teszt? Milyen hamar mutatja ki a terhességet, hány napos késésnél?

Holnap reggel tesztelek vele. Szombaton kellett volna megjönnie, eddig egyszer jött meg 16.dpo-n, az inszemem után. Nem érzek semmi különöset, a cicim fáj, de az máskor is szokott, viszont nem ilyen korán kezd?dik és mensi el?tt kezd elmúlni, illetve nincs a mensis érzés a hasamba, helyette izomláz-szer?t érzek vagy olyat, mint amikor görcsöl a gyomrod az idegességt?l, csak az alhasamba. Bocs, a hosszú írásért, de már 3 éve próbálkozunk és nagyon izgulok, csak egy kis lelkesítésre van szükségem!

Legjobb válasz: Szia! Nekem a nemvárt napján, nem elsõ vizeletbõl már erõs pozitívat mutatott! Én elõtte teszteltem egy másikkal azt hiszem Gabriellel, az is pozi lett, de érdekes, hogy azt elsõ vizeltbõl csináltam, és sokkal halványabb pozit mutatott mint a Medi-Lab nem elsõ vizeletbõl! Szóval engem megnyugtatott, én ajánlanám személy szerint a tesztet, de itt az oldalon sokan mondják, h tévesen mutatott áll pozi eredményt! Szóval nem tudom, engem nem csapott be! Majd írd meg mi lett! Amúgy azt hiszem 25-ös!

Szia! Nekem a nemvárt napján, nem elsõ vizeletbõl már erõs pozitívat mutatott! Én elõtte teszteltem egy másikkal azt hiszem Gabriellel, az is pozi lett, de érdekes, hogy azt elsõ vizeltbõl csináltam, és sokkal halványabb pozit mutatott mint a Medi-Lab nem elsõ vizeletbõl! Szóval engem megnyugtatott, én ajánlanám személy szerint a tesztet, de itt az oldalon sokan mondják, h tévesen mutatott áll pozi eredményt! Szóval nem tudom, engem nem csapott be! Majd írd meg mi lett! Amúgy azt hiszem 25-ös!
A kérdező hozzászólása: Hát, eddig bírtam, már nagyon kellett pisilni és megcsináltam. Pozitív lett, elõször halványnak tûnt, de nem is annyira az! Sajnos egyelõre nem merek örülni, mert a 3 év próbálkozást úgy kezdtem, hogy elsõre összejött, pozitív tesztek után 8 nap késésnél megjött. Most ettõl félek, nehogy ez megismétlõdjön! Fõleg, hogy kevésbé érzem a cicimet! Ahelyett, hogy megnyugodtam volna, csak rosszabb lett! Drukkolj, légy szí!
Én a Medi-labról hallottam eddig legtöbb rosszat. Két barátnõmnek is pozi lett és nem volt baba! Azért szurkolok, de én a helyedben más fajtával tesztelnék!
Engem becsapott a Medi-lab! Az elsõ gyereknél nem mert akkor már 8 hetes voltam, jó erõs csík lett de amikor a második babát terveztük egyzser becsapott. Késett 3-4 napot, teszteltem és halvány pozi lett. Utána csináltam másik tesztel is (két különbözõvel is) és csont negatívak lettek. :O Azóta terhes vagyok de azért rosszul esett. Meg is fogadtam, hogy többet olyat nem veszek.
A kérdező hozzászólása: Sikerült egy kissé megijesztenetek (illetve még jobban), ezért vettem még egy pár tesztet, a clearblue-t megcsináltam most este és tök erõs pozitív lett!!! Egyelõre optimista vagyok és bizakodom, jövõ hét szerdán megyek dokihoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!