Találatok a következő kifejezésre: Milyen a található, Annamária (1 db)

A kérdező hozzászólása: Nincs vagyis. :)
elegge sajnalom hogy nem kaptal idaig valaszokat, ezert fogok irni :D. Siofok tele van kivalo ettermekkel meg szorakozo helyekkel, plusz van egy wakeboard palya, ahol nagyon jol ellehetsz, nezz csak utana fatercosta
A kérdező hozzászólása: Nem is gondoltam, hogy bárki is fog válaszolni már erre a kérdésemre, lassan egy éve tettem fel, de neked nagyon szépen köszönöm :) A nyaralás pedig nagyon jó volt :) )


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

BKSZ - BKV bérlet mi, merre, hogyan?

Sziasztok! A kérdésem annyi lenne hogy Pátyról Óbudára napi ingázással hogy oldható meg a tömegközlekedés? A távolsági busz-menetrendi tájékoztató Páty-Széna tér útvonalra is kiírja a BKSZ járatokat. Ezekre a járatokra illetve a Széna térről tovább óbudai úticélomhoz milyen havi/.../éves bérletre van szükségem. Csak BKSZ bérlettel (ha még létezik ilyen, mert információt nem találok róla) megoldható a Páty-Buda illetve a Budán belüli közlekedés is? A másik kérdésem pedig hogy felsőoktatásban tanuló LEVELEZÕs hallgatóknak is jár diákkedvezmény (pécsi intézményről van szó)? Előre is köszönöm a segítségeteket és a türelmeteket.

0

Hogy lehet feljutni a János-hegyi Erzsébet kilátóra libegő nélkül?

4

Ha a kőbányai Szent László-templom valamelyik belső kerületben lenne, akkor népszerű turistalátványosság lenne?

1

Szolnok közelében hol van lehetőség éjszakai fürdőzésre?

órák óta ezt böngészem a neten, de nem találtam semmi megfelelőt. valahol a közelben hallottam egy nagyon jó és olcsóról, de nem tudom hol van. előre is köszönöm a hasznos infókat :)

4

Zamárdi vasútállomásról hogyan juthatok a STRAND fesztivál helyszínére?

ami elvileg a szabad strand

0

Mi ez a szegedi kígyóvészhelyzet? Tényleg az van? Vagy csak riogatás? Le merjünk menni?

2-án mennénk, és a belvárosban aludnánk, te ahogy olvastam ott is rengeteg kígyót fogtak el, amik bemásztak a ázba meg stb..
Itt GYK-n volt róla szó.

3

Romániából Magyarországra házi pálinkát mennyit lehet vinni a határon (persze az "otthon" főzöttre gondolok)?

0

6. kerulet Terez korut milyen kornyeknek szamit? Biztonsagos?

2

Magyarországon van valami szabály arra vonatkozóan, hogy hol lehet sátrat állítani?

Volt már ilyen kérdés, de az 2009-ben született, hátha azóta változott valami. Arra lennék kíváncsi, hogyha elmegyünk kirándulni az erdőbe és ott is töltjük az éjszakát egy tisztáson felállítjuk a sátrat, akkor, ha -nem esznek meg az állatok, és- jön a vadőr, megbüntet-e illegális sátorverésért?

0

Budapest XI. és XXII. kerületében vannak jó dunaparti helyek?

A XI-et elég jól ismerem, egy ilyenről tudok: Kopaszi-gát. Fölötte forgalmas rakpart, alatta erőmű, ipartelepek, raktárak. Amit Budafokon a Dunapartból eddig láttam, az is egy katasztrófa: hatsávos út, vasút, kereszteződések, lepusztult gyártelepek.
Van ezen kívül még valami? Pl. egy olyan hely mint a Római, csak kicsiben, egy kis erdővel, megközelíthető parttal. Van vagy 10 km ez a szakasz, eddig nem találtam semmit, ha valaki tud írjon, köszi.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!