Találatok a következő kifejezésre: Milyen a típusú (836 db)

Kísérletünkben egy aa típusú növénnyel beporzunk egy AA típusú növényt. Milyen kromoszóma-típusú embrió és milyen endospermium várható a keletkezõ magban?

Legjobb válasz: Aa genotípusú diploid kromoszómatípusú embrió, és AAa genotípusú triploid endospermium várható "tipikus esetben".

Aa genotípusú diploid kromoszómatípusú embrió, és AAa genotípusú triploid endospermium várható "tipikus esetben".

Ez a típusú dvd lejátszó milyen típusú kocsikba talál és vannak-e méretek vagy mindegyik ugyanolyan méretű esetleg akinek van hasonló milyen tapasztalatai vannak róla (negatív/pozitív)?

Erről van szó:

Legjobb válasz: Nem talál az semmit! A képen egy 1DIN-es DVD van, amit bármelyik autóba be lehet építeni (2DIN-es helyre adapterrel). A Fabia-ba simán beépíthetõ. Kicsi az esély, hogy 4x60W-tal tisztábban fog szólni, ha elõtte se volt jó, akkor inkább jobban fog torzítani nagy hangerõnél.

Nem talál az semmit! A képen egy 1DIN-es DVD van, amit bármelyik autóba be lehet építeni (2DIN-es helyre adapterrel). A Fabia-ba simán beépíthetõ. Kicsi az esély, hogy 4x60W-tal tisztábban fog szólni, ha elõtte se volt jó, akkor inkább jobban fog torzítani nagy hangerõnél.
A kérdező hozzászólása: Ja értem köszi és a beszerelést megtudnám oldani vagy hívnák valakit aki ért hozzá?
Ha megkérdezed, akkor inkább keress valakit aki megcsinálja!
A kérdező hozzászólása: De úgy értem, hogy beszerelésnél csak össze kell kötni a kábeleket amik ott vannak vagyis nem nagy felhajtás, hogy pl kárpitokat nem kell lebontani ugye?
A kérdező hozzászólása: rosszul linekltem :\ itt a jó link :) http://kepfeltoltes.hu/view/130608/IMG_20130608_115838_www.k..
Google armani, és voilá! Nekem van hasonló, de újabb fajta.Ezek az órák 200 ezer forintról indulnak alsóhangon. Nem hiszem, hogy van erre pénzed. Mennyi ki valamelyik piacra ott biztos lehet kapni hamisat.:D


Szerintetek milyen a samsung sc5670-es tipusu porszívó?

légyszi segítsetek mert elég sürg?s . most ép nincs porszívóm a másik elromlott

Legjobb válasz: a samsung sc5670-es tipusu porszívó képe : http://annapeti.uw.hu/kep/porszivo.jpg

A kérdező hozzászólása: a samsung sc5670-es tipusu porszívó képe : http://annapeti.uw.hu/kep/porszivo.jpg
Karácsonykor lesz 2 éve, hogy pont ilyet vettünk. Teljesen tökéletes, erõsen szív. Mi papírporzsákkal használjuk. Hetente 1-szer porszívózunk, akkor kb. 30 percet megy folyamatosan, 80nm-es lakásban.

Herby-nek milyen tipusu kameraja van? Annyit tudok hogy Sony, de milyen a tipusa?

"HErBY Kaja tutorial - Házikenyér" ezen a videon latszodott picit a sony felirat, mert visszatukrozodott a kenyersutorol? de nagyon erdekelne hogy milyen pontosan

Legjobb válasz: GoPro. Nem Sony.

GoPro. Nem Sony.
A kérdező hozzászólása: http://www.youtube.com/watch?v=bNqrnlwCaLI ebben a videoban latszik a sony a kameran, csak azt nem tudom hogy milyen:/

Milyen quadot ajánlatok terepre? Milyen márkájú típusú illetve ccm is? Használtban mi a jó, újonnan melyik a jobb ár kategória?

Olvasgattam, utána jártam, de sokszor csak csalódott vagyok mert arra jutok, hogy nem éri meg egyik quad sem. Terepre, erdõre, sárba, porba, hóba hobbi célra keresek quadot. 250 ccm alatt úgy gondolom nem is érdemes nézni, onnantól kezdõdnek az erõsebb gépek, de lehet rosszul tudom. Egy nagyobb ccm-s quadot már nem tudok megfizetni, ezért kevésbé használtban gondolkodok. Márkára a suzukikra tudom hogy jók, de az áruk nagyon magas. Wexxtort találok mindenhol jó áron de azt meg nem dícsérik. 250-es 2012-es 210.ezer körül. Ez nem tudom, hogy jó ár érte vagy sem, alig használtban, illetve hogy terepre való e ilyen. Ezer kérdéses témakör, de aki jártas ebben az kérem válaszoljon meg mindent amit egy kezdõ quadosnak tudnia kell erre a terepre mi való. Árban olyan kb. 300 ezerig mennék el max. rendszám vagy rendszám nélküli az mindegy, csak menjen a gép, ne legyen kényes a terepre bírja a gyûrõdést. Nem szándékozom sûrûn 2 személlyel használni, sem vontatni meg tolni sem vele semmit. ( ismerõsnek van egy 250-es quadja évek óta veszõdik vele több blokkot megevett már és többször ráköltötte már az árát, egy noname quadra. másik ismerõs suzukit hajt de neki is kell rá költeni mindig valamit )

Legjobb válasz: túl nagyok az elvárások az árhoz képest,ha megbízható gépet akarsz akkor ltz400 legyen,ha más nem gyûjtesz rá de az legalább suzuki nem wexxtor meg stb gagyi,alkatrész is van hozzá.

túl nagyok az elvárások az árhoz képest, ha megbízható gépet akarsz akkor ltz400 legyen, ha más nem gyûjtesz rá de az legalább suzuki nem wexxtor meg stb gagyi, alkatrész is van hozzá.

A Coop Zrt. Milyen típusú szervezet és milyen a szervezeti felépítése?

A típusnál gondolok lineáris vagy törzsegységeket alkalmazó...stb szervezetre.

Mennyire strapabíró és milyen minõségû a KROSS EVADO típusú kerékpárok? Akinek ilyen van mi a véleménye róla? Milyen a biciklik méretezése a 180 cm magasságomhoz milyen méret illik?

Kerékpár vásárlás elõtt állok és egy komoly biciklit szeretnék beszerezni. Elõször Meridára gondoltam, de végigtelefonáltam a fél országot és a 2014-es modellek is elfogytak így kénytelen vagyok más márkát keresni. Kinek mi a véleménye egyáltalán hol érdemes nézni és milyet? Mindenképp erre a trekking típusra gondoltam, terepen és országúton is jó. Méretezés mi jó nekem néztem,hogy magasságomhoz 19-es 52 centis vagy L-es méretezés jó. Ez így megfelelõ mert rendelem és biztosra akarok menni h megfelelõ a méret! Elõre is köszönöm a válaszokat!!!

Legjobb válasz: Nincs ilyen bringám, de a második kérdésedre a válasz az, hogy igen, L-es való a te méretedhez. Ha tutira akarsz menni, akkor elõször a belsõ lábhosszodat mérd le, és küldd el a Kross-nak. Tuti, hogy segítenek.

Nincs ilyen bringám, de a második kérdésedre a válasz az, hogy igen, L-es való a te méretedhez. Ha tutira akarsz menni, akkor elõször a belsõ lábhosszodat mérd le, és küldd el a Kross-nak. Tuti, hogy segítenek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!

Milyen márkájú/típusú ez a robogó?

A harmadik és a negyedik képen található kétszemélyes robogó pontos márkáját/típusát szeretném megtudni. Ha valaki tudja az kérem írja le. Köszönöm.

Legjobb válasz: DeTomaso Pantera

DeTomaso Pantera


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!