Találatok a következő kifejezésre: Milyen a szuszpenzio (2 db)

Milyen a Nurofen szuszpenzio? Mennyi idő után hat? És mennyi ideig hat?

Legjobb válasz: Nálunk egy betegség miatt kellett lázat csillapítani vele (3 napos láza volt), ebben az esetben be kellett adni a napi 3 adagot. Ha fájdalomcsillapításra használtuk, rögtön hatott és utána nem kellett másodjára adni (egyébként is csak 8 óra elteltével lehet megismételni, oltás utáni láznál pedig 6 óra). Nem is drága 700 ft körül van, 2,5 ml lehet adni egyszerre de csak 3 hónap és 5 kg felett. Az elsõ válaszoló.

Nálunk egy betegség miatt kellett lázat csillapítani vele (3 napos láza volt), ebben az esetben be kellett adni a napi 3 adagot. Ha fájdalomcsillapításra használtuk, rögtön hatott és utána nem kellett másodjára adni (egyébként is csak 8 óra elteltével lehet megismételni, oltás utáni láznál pedig 6 óra). Nem is drága 700 ft körül van, 2, 5 ml lehet adni egyszerre de csak 3 hónap és 5 kg felett. Az elsõ válaszoló.
Szia! A lázat lassabban viszi le mint a kúp, kb fél óra. A fájdalmat viszont nagyon gyorsan csillapítja, szinte azonnal. Könnyû beadni, én szeretem (bár nagyon magas lázra jobb a kúp) A 38-39 közöttire ez szerintem jobb, a babának is barátságosabb:-)).
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. És mennyi ideig tart kb.?

38, 6 láz esetén milyen gyakran lehet adni lázcsíllapítót? Nurofen szuszpenziót. A melléklet szerint 6 óránként de a fiam már 4 óra után ujra lázas.

Legjobb válasz: Én felváltva szoktam adni kúpot és Nurofent,ha hamarabb lázas,minthogy letelt volna,én adnék neki Nurofent,vagy egy kúpot,vagy Panadolt.

Én felváltva szoktam adni kúpot és Nurofent, ha hamarabb lázas, minthogy letelt volna, én adnék neki Nurofent, vagy egy kúpot, vagy Panadolt.
Én 3 óránként felváltva adtam nurofen panadol, s germicid....
Így van, ha hamarabb lázas, minthogy az elõzõ gyógyszerbõl kaphatna, akkor más hatóanyagú gyógyszert adhatsz. Például a Nurofen hatóanyaga ibuprofen, a Panadolé meg paracetamol. Így például ezeket kaphatja felváltva.
Esetleg próbálkozhatsz hûtõfürdõvel is. az nem terheli a szervezetét.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!