Találatok a következő kifejezésre: Milyen a szindróma (12 db)

Van itt olyan ember aki Gorlin-Goltz szindrómában szenved? Szeretnék érdeklődni ezzel a szindrómával kapcsolatban. Olyan embereket és családokat keresek, akiket érint ez a betegség. Milyen kezeléseket lehet alkalmazni?

Legjobb válasz: 41 éves nõ vagyok, Gorlin-Goltz szindrómás. Mûtéteken kívül eddig egy infúziós terápiát próbáltak ki rajtam, ami hatásos ugyan, de a napi életembe nem tudom beleilleszteni. Hatásossága abban ált, hogy a basaliomák összehúzódnak tõle. Két hónapon keresztül, minden másnap 3,5 órás infúziós kezelést jelent.

41 éves nõ vagyok, Gorlin-Goltz szindrómás. Mûtéteken kívül eddig egy infúziós terápiát próbáltak ki rajtam, ami hatásos ugyan, de a napi életembe nem tudom beleilleszteni. Hatásossága abban ált, hogy a basaliomák összehúzódnak tõle. Két hónapon keresztül, minden másnap 3, 5 órás infúziós kezelést jelent.
Szia! (Tegezõdhetünk?) 46 éves anyuka vagyok 21 éves a lányom és Goltz- szindrómás. Közel 20 kisebb-nagyobb mûtéten vagyunk túl. Amióta meg van a lányom még nem találkoztam ilyen betegségben szenvedõ hölggyel. Engem az érdekelne, hogy a szemfejlõdési rendellenesség Téged milyen mértékben érint, vagy egyáltalán érint-e? Mikor és hol diagnosztizálták Nálad a Goltz szindrómát? Ha van kedved egyáltalán beszélni velem errõl a [email protected] címen is megteheted, örülnék neki! Üdv: Ili

PCOS nők! Milyen tünettel fordultatok orvoshoz, vagy ott derült ki a szindróma?

Legjobb válasz: Mikor mentem, már tudtam, hogy mit fogok látni az UH-n. Rendszertelen menzesz (évente kb. kétszer jött meg) + erõsebb szõrzet (17 évesen). Más tünetem egyébként nem volt...nem vagyok túlsúlyos, sõt, kifejezetten sovány vagyok, nem hullott a hajam, az arcbõröm sem volt nagyon vészes (bár azért nem babapopsi).

Mikor mentem, már tudtam, hogy mit fogok látni az UH-n. Rendszertelen menzesz (évente kb. kétszer jött meg) + erõsebb szõrzet (17 évesen). Más tünetem egyébként nem volt...nem vagyok túlsúlyos, sõt, kifejezetten sovány vagyok, nem hullott a hajam, az arcbõröm sem volt nagyon vészes (bár azért nem babapopsi).
loszi milyen természetes módszerrel sikerült. mesélnél részleteket? Nekem a fogamzásgátló után 9 hónapig nem jött meg. Azóta beállt de még mindig hol hosszabb hol rövidebbek a ciklusaim.
értem köszönöm készülök is orvoshoz :(
sajnos sokaig fog.gatlot szedtem, ezert nem vettem eszre semmit. Amikor abbahagytam, 3 honapig nem jött meg, teszt negativ -> doki -> ultrahang -> sok apro ciszta. Ekkor kezdtünk a ferjemmel komolyan foglalkozni a temaval. Sokmindennek utananeztünk, hogy ha lehet, termeszetes modszerekkel, gyogyszer es hormon nelkül oldjuk meg a gondot, sikerült: kicsi babucink nemsokara 10 honapos :)
de sok más oka is lehet a rövid ciklusnak.
igen lehet korábban is, ismerek több PCOS-t aki 21-24 napra menstruál. ez ugyanúgy nem jó mint a hosszú ciklus.
bocsi az offért csak egy kérdésem lenne a válszadókhoz! Szerintetek PCOS-hez a rendszertelen menszesz csak a kimaradót foglalj magába vagy lehet az is ha túl gyakran jön meg? mert nem egyszer jött megkét hétre és nemtudom miért lehet ez.
Rendszertelen, hónapokra kimaradó vérzés, pattanásos bõr, szõrösödés. Nálam is a menszesz nem volt egyáltalán, UH-on egyértelmûen kiderült. A többi tünetet nem kötik azonnal a PCOS-hez, hiszen pl. a túlsúlyt is okozhatja sok más. 16 évesen meg nem volt annyira kirívó a pattanás sem, a kamaszkorra fogták. Ez 9 éve volt, akkor még nem is hallottam a PCOS-rõl. Ennek ellenére szerintem idõben diagnosztizálták, hogy kezelhetõ legyen.
Nekem is tegnap derult ki hogy PCO-m van es nagyon lesulytott, es raadasul meg az is all a leletemben hogy vaskos ovarium , nekem az orvos clostybegytet irt 5 szemet mar be szedtem de ugy latta a doki hogy ez a honapp se allkalmas:S:S
uh-on policiszták voltak, rendszerelen ciklus. elöször még nem volt inzulin rezisztencia rá egy évre már volt.
Nekem az elsõ fiam születése után nem jött meg. Betudtam annak, hogy szoptatok. Amikor kistesót szerettünk volna, nem sikerült. Akkor még nem voltak ciszták. 1 év múlva már voltak. De volt rendszeres ciklusom. Majd ahogy kiderült a pco, 5 hónapig nem jött meg. Hármas kezelés, majd a 8. hónapban spontán terhesség. 1 hónapja született meg a második fiunk.

Milyen a Klinefelter szindróma?

Hogy néz ki, vagy milyen tünetei vannak, ha egy kisfiú ilyen betegségben szenved? A neten keresgéltem, de a magyar myelv? cikkek mind csak arról szólnak, hogy milyenek lesznek a pubertás után. Amire kíváncsi lennék az az, hogy észrevehet?-e a betegség egy 5-7 éves gyereken is?

Legjobb válasz: Szia.Szite mindent leírtál róla amit tudni kell.Ha az a gyanúd hogy esetleg ilyen betegségben szenved a fiad,menj dokihoz, és kérj egy kromoszómavizsgálatot.Különben a tünetek olyan 5-7 éves korban vehetõk észre,a lassú tanulással,lassú memóriával.Pici korban nehezebben észrevehetõ.

Szia.Szite mindent leírtál róla amit tudni kell.Ha az a gyanúd hogy esetleg ilyen betegségben szenved a fiad, menj dokihoz, és kérj egy kromoszómavizsgálatot.Különben a tünetek olyan 5-7 éves korban vehetõk észre, a lassú tanulással, lassú memóriával.Pici korban nehezebben észrevehetõ.
Tourette-szindróma.
Gilles-De laTourette syndroma. Nem biztosan jó a francia nevek leírása. Két francia pszichiáter volt aki leira, (õk).
Igaz, de nem szabad lebecsülni egy film erejét. Itt most persze nem a gagyi hülyítõoperákról, hanem pl. egy jól megcsinált filmrõl beszélek. Esõember. Ha nem mond semmit a név nézzétek meg, ezután fogadták el világszerte az autistákat, keztek segíteni nekik. Ma már az a betegség nem ciki, nem kell rejtõzködniük mint vadászott állatnak. Tehát jó hatása is lehet, egyszer tán a tourettesekrõl meg a kényszerbetegekrõl is lesz , nagyjátékfilm, és ha jól sikerül, az többet segít nekik mint 1200 ismeretterjesztõ film, vagy 70000 önsegélyezõ kör. Üdv.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat :) Hát az még durvább hogy valakinek egy ilyen ember neki is mehet. :S
Ez csak egy film...
Nem okés röhögni rajtuk, elég egy istenverése ez nekik... Legalább az emberek befogadhatnák az ilyen betegeket, persze ha nem közveszélyes, és segíteni kell ahol lehet nekik. Mert nézzetek körül milyen világban élünk.
Én baromi sokat röhögtem ezen a fickón. :D Nem azért, mert kigúnyolom, de vicces amiket mond. :) Nem kell leordítani, szerintem humoros. :D Tourette szindróma egyébként. :) Ahogy elõttem írták már.
Benne volt ez a betegség a Tök alsó elsõ részében is, kb. olyan lehet. Szegénykéimet még a templomból is kitiltják, már láttam olyan templomot, ahova ki is van írva, hogy rövidgatyában, fedetlen vállakkal és Tourette-szindrómával nem lehet bemenni. Persze ez szalonképesebben megfogalmazva :D Azért megértem a templomot is, nyilván. Én ateista vagyok, de biztos rossz lehet egy vallásosnak, ha ez a betegsége :(
Ez tény és való.Tényleg ilyen, hogy megy az utcán azt szitkozódik mint a féleszü.Hiába van gyógyszer sokaknak még úgy is rosz-roszabb.Ennél még az a durva mikor neked megy.
A kérdező hozzászólása: Jézus, az nagyon durva. És milyen hasonló "agresszív" szindróma van?? Érdekelnek az ilyen fura betegségek
Nagyon durva, van hogy 10 percig görcsöl, hadonászik, és átkozódik, pedig nem is akar. Jelentõsen csökkenthetõk a tünetek gyógyszerrel.
Azt nem tudom, hogy a sorozatban milyen, mert nem nézem. De ha google-be beírod, kidob róla egy csomó infót.
A kérdező hozzászólása: nem minden embernél, hanem minden ilyen beteg embernél
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen. És ez a betegség minden embernél ilyen durva, vagy a film azért rá játszik elég rendesen? Mert valahogy nem tudom elképzelni hogy valaki megy az utcán és valakire rá kiállt hogy "mit csinálsz te k*cs*g" vagy tényleg??
A kérdező hozzászólása: Igaza van az utolsónak. Egy jól meg csinált film, többet ér mint száz ismeret terjesztõnek

WPW szindróma és a terhesség. Kinek milyen története van?

21 hetes terhes vagyok és 11 éve m?töttek WPW szindróma miatt. Mai napot megfigyelésen töltöttem annyi rohamom volt. Bármi ami ide köthet? irjátok le. Köszönöm.

Legjobb válasz: WPW szindróma az egy szívbetegség. Senkinek nincs ilyenje? De jó nekte:D További boldog babavárást:D

A kérdező hozzászólása: WPW szindróma az egy szívbetegség. Senkinek nincs ilyenje? De jó nekte:D További boldog babavárást:D
Nekem van, ezek szerint a terhességnél elõjöhet? Vagy neked amúgy is gyakran van rohamod? De a mûtét (katéteres abláció, ha arra gondolsz) nem szüntette meg? Ha tudsz kérlek válaszolj, érdekelne. 18L
A kérdező hozzászólása: Bocsi rég jártam az oldalon... Mivel ennél a terhességemnél több volt a "roham" ezért a császár mellett döntött a dokim... nem bántam meg. Ami gondot okozott hogy kaptam gyógyszereket visszatartás miatt és a verpamilt ilyen esetben nem adhatnák.. de elnézték ..na az rendesen kikészitett. De szerencsére nem lett komolyabb gond belõle mert szoltam hogy rosszul vagyok. A mûtétem aránylag jol sikerült de maradtak még gócok és a doki szerint egy korrekcios mûtéttel ez is eltüntethetõ. Sajnos borzalmas volt a mûtét igy nem vállalom a korrekciot mert ami rohamok elõjönnek már viselhetõek. Pár perc és elmulnak. Máh annyi hogy spinális érzéstelenítést kaptam és a szivem miatt eléggé "alacsonyan". Így a lepényleválasztást eléggé megéreztem. De oda se neki... már 15 hós a kis csibészem:D

Milyen tünetei vannak a PMS szindrómának?

Legjobb válasz: Pre Menstruációs Szindróma tünetei: A legáltalánosabb testi tünetek a fejfájás, a szédülés, az izom- és ízületi fájdalmak és a mellfeszülés. Álmatlanság éppúgy elõfordulhat, mint aluszékonyság. A ciklus második felében termelõdõ hormonok hatásával függhet össze a mellfeszülés, a végtagok duzzanata, a haspuffadás és az átmeneti testsúlygyarapodás. A pszichés tünetek közül az ingerlékenység, a feszültség, a fáradékonyság, a lehangoltság fordul elõ leggyakrabban. Általánosan jellemzõ az érzelmi labilitás, az indokolatlan, túlzott érzelmi reakció.

Pre Menstruációs Szindróma tünetei: A legáltalánosabb testi tünetek a fejfájás, a szédülés, az izom- és ízületi fájdalmak és a mellfeszülés. Álmatlanság éppúgy elõfordulhat, mint aluszékonyság. A ciklus második felében termelõdõ hormonok hatásával függhet össze a mellfeszülés, a végtagok duzzanata, a haspuffadás és az átmeneti testsúlygyarapodás. A pszichés tünetek közül az ingerlékenység, a feszültség, a fáradékonyság, a lehangoltság fordul elõ leggyakrabban. Általánosan jellemzõ az érzelmi labilitás, az indokolatlan, túlzott érzelmi reakció.

Milyen betegség a klinefelter szindróma? Gyógyítható?

Egy hete született a nővéreméknél baba, kisfiú, de csak fél füllel hallottam, hogy valamilyen szindrómája van, esetleg hog testileg nem ép.

Legjobb válasz: rejtett heréjûség, sztem gyógyítható

rejtett heréjûség, sztem gyógyítható
A nemi kromoszómájában van eltérés. Nem XY, mint a többi fiúnak, hanem egy, vagy több X (lány) kromoszómával több van neki. Az ilyen fiúk nem tudnak gyermeket nemzeni, nem fejlõdik ki a szõrzetük... Itt van bõvebben. Sajnos elég gyakori. http://www.egeszsegkalauz.hu/keresok/betegseg-es-tunet/kline..

Milyen betegség a borderline szindróma? Milyen együttélni egy ilyen beteggel?

Az egyik kollégiumi lakótársamat korábban skizofréniával kezelték. Másfél hónapja hirtelen pánikrohamai lettek, megint bekerült a kórházba. Pánikbetegséget és borderline szindrómát diagnosztizáltak nála -- és egy hét múlva már ki is fogják engedni. (?) Mire számítsunk majd mi, a lakótársai? Az orvos csak annyit volt hajlandó mondani, hogy "sok gondunk lesz vele", és amikor hétvégenként kiengedték, akkor is nagyon rossz bõrben volt -- egyszerûen félelmetesek voltak a hirtelen megnyilvánulásai. Természetesen utánanéztem a betegségnek, szóval nem kell wikipédiát meg ilyeneket linkelni, de ha valakinek van esetleg személyes tapasztalata, és megírná, azt nagyon megköszönnénk!

Legjobb válasz: Nekem néhány munkatársam volt ilyen - hát, igen, finoman szólva "sok gondom volt velük". Számomra legalábbis elviselhetetlenek voltak (szélsõséges hangulatingadozások, egyik pillanatról a másikra dühkitörések piszlicsáré dolgok miatt, aztán meg ha mi sem történt volna...) Ráadásul félig-meddig a fõnökeim voltak. Én nem bírtam elviselni, felmondtam. Gondolom közöttük is vannak jobb és rosszabb esetek, meg nagy elõny, ha nem vagy alárendelve neki, szóval kívánom a legjobbakat.

Nekem néhány munkatársam volt ilyen - hát, igen, finoman szólva "sok gondom volt velük". Számomra legalábbis elviselhetetlenek voltak (szélsõséges hangulatingadozások, egyik pillanatról a másikra dühkitörések piszlicsáré dolgok miatt, aztán meg ha mi sem történt volna...) Ráadásul félig-meddig a fõnökeim voltak. Én nem bírtam elviselni, felmondtam. Gondolom közöttük is vannak jobb és rosszabb esetek, meg nagy elõny, ha nem vagy alárendelve neki, szóval kívánom a legjobbakat.
Borderline szindrómám nem volt, de voltam szorongós amit egy gyógyszer hatásosan kezelt és nem kábított, csak elvonási tüneteim voltak abbahagyása után. Áramütés szerü érzés a fejben, mintha hirtelen elájulnék, izzadás, izomremegés...de a gyógyszer után nem vágytam. A személyiség zavar amit leírtál egy veszélyes kór, bár a skizofrénia teljesen más az a legrosszabb, nem hiába borderline( skizofrénia és az enyhe pszichés betegség közötti határ). Én nem laknék vele, mert közveszélyes lehet, fõleg rátok, mint együttalvó lakótársakra. Ha érdekel még pár érdekesség a betegséggel kapcsolatban, hogy milyen gondolatai vannak akkor irjál, mert nekem mesélt már ilyen beteg.
Van pár bordis ismerõsöm. Biztosan nem közveszélyesek, elõbb ártanak maguknak, mint másnak. Akiket ismerek, szinte mindnek volt öngyilkossági kísérlete, erre érdemes figyelni, hogy ne csináljon ilyet. Vagdossák is magukat. Meg persze nem vagytok a gondozói, de arra is jó figyelni, hogy szedi-e rendesen a gyógyszereit. Beszéljétek rá, hogy járjon el terápiára!
Az mondjuk érdekes, hogy korábban skizofrénnek tartották, ami ugye elvileg nem gyógyítható, most meg borderline...
A kérdező hozzászólása: Hát igen, pedig ugyanoda került vissza. Nos, köszönöm a válaszokat, sajnos akkor nem túl jók a kilátások ezek szerint, se neki, se nekünk...
Rendszeres pszichiátriai kezelésekkel kezelhetõ...rendes alatt a heti egy alkalmat értjük, ami 10 ezer forinttól kezdõdik... :/ Légyszi ha olvasod majd írd meg hogy mi lett a lánnyal...
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom, hogy mi lesz, ma engedték ki a kórházból, ott ambuláns foglalkozások nincsenek, máshova meg jószántából nem fog járni, meg pénze sincs.
Hát, ha egészen pontosan érdekel, és részletekbe menõen, akkor tudok róla egy jó könyvet. Egy csaj írta, aki 20 éve borderline. Lévay Anikó Borderline személyiségzavarom van - ez a címe.
A kérdező hozzászólása: Nos hát köszönöm az eddigi válaszokat. Már most sem könnyû vele. Kiengedték a kórházból, azóta most itt van, de már lázadozik a gyógyszerei ellen, hogy "minek kell ezeket a sz*okat szednie", egész nap dünnyög magában, meg kiabál, csapkod, szentségel stb. Fõz egy csomó kaját, amit aztán nem akar megenni, így ránk tukmálná, de senkinek sem kell. A kiszámíthatatlansága lassan felõrli az idegeimet. Amint végre megint lesz munkám, elköltözöm...

Milyen az a Raynaud-szindróma?

Egy távoli ismerősömnél ilyen betegséget diagnosztizáltak, és szeretnék róla mindent megtudni, de nem akarom őt faggatni, félek, hogy rosszul esne neki. Mivel jár ez a betegség? Miért alakul ki? Azt tudom, hogy ez örökké tart, és sohasem fog elmúlni, és hogy a gyógyszerek segítenek majd egy kicsit. De ugye nem végződik halállal?? Ha igen, akkor kb. mennyi év elteltével? És ha rosszabbodik a helyzet, akkor az miben fog megmutatkozni? Köszönöm szépen!

Legjobb válasz: http://www.egeszsegkalauz.hu/keresok/betegseg-es-tunet/rayna..

A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Itt írta, hogy fekélyek alakulhatnak ki a végtagokban, akkor azt a végtagot amputálni kell...?
Igen, sajnos sokszor nem tudják megmenteni.
A kérdező hozzászólása: Neeeee. :(
Szia! Kedves vagy, hogy figyelsz az Imserõsödre, mármint hogy talán rosszul esne Neki, ha kérdezgetnéd. Nekem is ez a bajom, vannak idõszakok, mikor alig vannak tüneteim (fõleg most a melegben), de van, hogy az idõjárástól függetlenül is nagyon megkínoz, tehát fagy nagyon kezem-lábam, lilulnak a körmeim, zsibbad talptól egészen combtõig a lábam, stb. Autoimmun betegség is állhat mögötte! Nem tudod, hogy az ismerõsödnek primer Raynaud-szindrómája van (e mögött nincs autoimmun folyamat), vagy pedig olyan, ami magával hoz más betegséget is? Nálam szisztémás sclerosis van mögötte, aminek már érzem a tüneteit is:/ Félrenyelek, a gyomrommal is gondok vannak, a tüdõmmel is, az ízületeimmel is. Szóval a szisztémás sclerosis a bõrt, aztán a belsõ szerveket támadja. Jól tudod, ezt meggyógyítani nem tudják, de gyógyszerekkel szinten lehet tartani és védeni kell a végtagokat a hideg ellen! Én a telet nagy szenvedéssel éltem végig, több zokniban, 2 kesztyûben... Itt a kánikula, de kb. egy héttel ezelõtt is még mindig zokniban voltam és fagyos volt a lábam. Most kicsit jobb lett. Maga a R. szindróma nem végzõdik halállal, de ha van mögötte autoimmun betegség, az halállal végzõdik, fõleg a szisztémás lupus erythematosus és a szisztémás sclerosis. ...hogy mennyi év telik el a halálig, attól is függ, hogy milyen gyors az állapotromlás. Ha a beteg mindig betartja, amit az orvos mond, védi rendesen a végtagjait, a belsõ szervi problémáit sem hanyagolja el, mármint rendszeresen jár kontrollra, akkor akár 40 éves koráig is élhet. Nekem ezt mondta a dokim. Én 20 éves vagyok most, szóval nagyon figyelek és vigyázok, hogy megérjem a 40-et! Ha rosszabbodik a helyzet, azt így nem lehet megmondani, hogy miben fog megmutatkozni, függ attól, hogy van-e autoimmun betegség a szindróma mögött és ha van, melyik fajta. Van, ami kíméletesebben zajlik - már ha lehet ilyet mondani egy betegségre - és van, ami keserves idõket tartogat az embernek. Az enyém ebbe a csoportba tartozik sajnos. Hirtelen így tudtam összefoglalni, ha valamit nem értesz, kérdezz bátran, csak már fáradt vagyok és nem biztos, hogy érthetõen írtam:-))
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszönöm a választ! Az én ismerõsömnél is jelen van más autoimmun betegség...

SOS! Akinek az jött ki, h a Down szindróma kockázata 1:366-hoz, az milyen vizsgálatot csináltatott még meg?

Az elözö babámnál 1:10000 volt.Annyira pánikba estem.

Legjobb válasz: akkor én mit szoljak,nekem 1.126 lett az eredmény.1 hétig csak sirtam miatta.elküldtek amnocentézisre.ott minden rendben találtak,és kromoszoma alapján megmondták,h kisfiam lessz.én mit szoljak nekem ez az elsö terhességem,és csak 26 éves vagyok. ugyhogy nyugi.nálad vannak rosszabb helyzetek is.menj el a vizsgálatra,és pozitiv hozzáálás.rajtam ez segitett.boldog babavárást 23hetes kismama

akkor én mit szoljak, nekem 1.126 lett az eredmény.1 hétig csak sirtam miatta.elküldtek amnocentézisre.ott minden rendben találtak, és kromoszoma alapján megmondták, h kisfiam lessz.én mit szoljak nekem ez az elsö terhességem, és csak 26 éves vagyok. ugyhogy nyugi.nálad vannak rosszabb helyzetek is.menj el a vizsgálatra, és pozitiv hozzáálás.rajtam ez segitett.boldog babavárást 23hetes kismama
ne ijedj meg. vissza kell menned az eredménnyel a dokidhoz és õ maj továbbküldd genetikai vizsgálatra. kötelezõ neki. sokszor téves eredményt mutat. ne gondolj egybõl a legrosszbbra!
Szia! A 4D-s uh-n már biztos többet látnak majd de szerintem nyugi, minden okés lesz:) Anno 6 éve nem lett jó az afp-m, alacsony érték volt, és a 4D-n megnyugtattak, hogy nincs semmi baj. Én most vagyok 13 hetes, már alig várom, hogy lecsengjenek ezek a vizsgálatok, addig Én sem vagyok nyugodt, bár bizti minden rendben van! Majd írd meg, hogy mi lett az afp eredménye, illetve mi volt az uh-n. Szép napot neked!
A kérdező hozzászólása: Szia!28éves vagyok, és azota most voltam a 16hetes vérvételen.Annak még nincs eredménye, de holnap elmegyek 4D ultrahangra.Szerinted ott már ki lehet szürni a Down kort?16hetes vagyok most.Te hány hetes vagy?Mikorra vagy kiirva?
Elõzõ vagyok.Csak azért kérdezem, mert ha a tarkóredõ normális, ami nálad teljesen normális, és látták az orrcsontot is, akkor biztos nincs semmi gond, nyugodj meg. Hány éves vagy, megkérdezhetem?Egyébként Én is épp a kombinált teszt eredményét várom, remélem minden oké lesz, és ugyan úgy nálad is. Voltál azóta még valamilyen vizsgálaton?
A kérdező hozzászólása: 1.4 volt a tarkoredö.Látta a doki az orrcsontot.Remélem, még olvasod.Miért kérdezted?
A tarkóredõ mennyi volt?Látták az orrcsontot?
Bocsánat hogy itt kérdetek, de akkor mi a normál érték? Mi van ha több és mi ha kevésebb? Nekem 1.3 és azt mondta ott a doki nem lát eltérést.
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos vagy, de egyszerüen nem tudok megnyugodni...
A kérdező hozzászólása: Szia!Az uh-on mindent rendben találtak, de visszahivott a 20 hétre a 16hetes Afp eredménnyel. Amugy ha 1:365höz jön ki az eredmény, akkor irnak pozitivat a papirra, tehát egyel van felette az enyém.Na majd látjuk. Amugy kislány:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!