Találatok a következő kifejezésre: Milyen a szexuális élet (30 db)

Milyen a szexuális élet fogamzásgátlóval?

Én arra lennék kíváncsi konkrétan, hogy az a pár ahol a leány fogamzásgátlót szed (esetleg pénzes pasi szedi), az aktus végével ugye a párja a lány hüvelyébe ejakuál (elélvez) akkor az tök logikusan kifolyik a lányból. Lányok titeket nem zavar az érzés hogy valami kifolyik belőletek? Csak azért kérdem, mert kellett Jód kúpot használnom hüvelybe és az nekem reggel kifolyt és olyan borzasztó érzés volt, hogy nem menstruálok, de ömlik ki valami a hüvelyemből. Titeket ez nem zavar, vagy frusztrál? Köszönöm a válaszaitokat előre is! :) L/21 (értelem szerűen még nem szedtem fog. gátlót)

Legjobb válasz: 1. nincs még a pasiknak fogamzásgátló ... ezt nem tudom honnan szedted 2. engem nem zavart... sokkal jobb érzés gumi nélkül csinálni... amúgy csak arra kell figyelni hogy legyen kéznél zsepi :)

1. nincs még a pasiknak fogamzásgátló ... ezt nem tudom honnan szedted 2. engem nem zavart... sokkal jobb érzés gumi nélkül csinálni... amúgy csak arra kell figyelni hogy legyen kéznél zsepi :)
Nem omlik ki...nem 2 litert elvez beled hanem par mililitert.....ami max osszefolyhatja a bugyidat de nem onti el a szobat....nem zavaro, en minitampont rakok be, felszivja, kiveszem, kesz.... (Vagy ha tudok kizuhanyzom)
Mi nem , , kockáztattunk, , és mi a fog. gátló mellett megszakítással is védekeztünk, tehát soha nem élvezett belém még a gyógyszer mellett sem.Csak akkor, amikor már babát szerettünk volna. Egyébként pedig nem rosszabb érzés, mint mikor menstruálsz, csak a menzesz tovább tart, mert ugye az napokig, ez pedig kb 1 perc alatt kifolyik belõled amikor felállsz az ágyból..de én utána rögtön mentem a kádba lemosni magam, szóval engem nem zavart :) 23/N
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tapasztalaitok megosztását :)
Nem ömlik belõled semmi pár pillanat és kifolyik belõled, én utána alaposan megtörlöm magam, várok még pár percet, kimegyek megmosom magam, másik bugyit húzok és ennyi. Egyébként ég és föld gumival és gumi nélkül :)

Közép iskolában csak azért járnak a kamaszok egymással, hogy kipróbálják milyen a szexuális élet?

Legjobb válasz: Ugyan.. Ott mindenki hipej cupej cejelmes es kapcsolatban van apuci meg anyuci pénzén..

Ugyan.. Ott mindenki hipej cupej cejelmes es kapcsolatban van apuci meg anyuci pénzén..
Meg azért, hogy megkérdezzék egymástól, a középiskola egybeírandó-e
A kérdező hozzászólása: LOL-de azért a mondatvégi írás jel nálad is lemaradt! xd
Persze, mi más haszna lenne a középsulinak? Ismered azt a filmet, hogy Hájk Szkjúl Mjúzikel? Az is errõl szól. ;)
Nem is beszélve a bentlakásosról, ott aztán van minden éjjelente.
. Amúgy igazad van.

Milyen együtt lenni valakivel régóta? (gondolok itt 5-10-20 évekre) Milyen a kapcsolatotok, a szexuális élet, a mindennapok?

Legjobb válasz: 9 éve vagyok együtt a párommal. Sok mindenen keresztül mentünk együtt, hullámvölgyek a kapcsolatban. A szex még mindig jó, sõt szerintem amióta sikerült áthidalnunk néhány problémát, azóta sokkal jobb. Heti egyszer-kétszer összebújunk. Együtt élünk, tervezzük a babavállalást. Mindennapok, este beszélgetünk kicsit alvás elõtt, van egy kutyánk vele foglalkozunk nagyon sokat. Összeségében nagyon jó a kapcsolatunk, bízok benne, és õ is bennem. :) 28/n (párom 30f)

9 éve vagyok együtt a párommal. Sok mindenen keresztül mentünk együtt, hullámvölgyek a kapcsolatban. A szex még mindig jó, sõt szerintem amióta sikerült áthidalnunk néhány problémát, azóta sokkal jobb. Heti egyszer-kétszer összebújunk. Együtt élünk, tervezzük a babavállalást. Mindennapok, este beszélgetünk kicsit alvás elõtt, van egy kutyánk vele foglalkozunk nagyon sokat. Összeségében nagyon jó a kapcsolatunk, bízok benne, és õ is bennem. :) 28/n (párom 30f)
Nem a szex mennyisége, hanem a minõsége fontosabb! Nem tudom, sokan miért írják azt, nem csak ide, hogy heti 4-5 alkalom az kell... Én 8 éve vagyok együtt a párommal, mi is heti 1-2x szeretkezünk és teljesen jó így. Mindketten dolgozunk, van, hogy este 8 után érünk haza, fáradtan és vágyunk egymásra, de csak összebújni például. Persze, vannak olyan idõszakok, amikor többször is együtt tudunk lenni. A kapcsolatunk jó, persze nálunk is vannak hullámvölgyek, de ezeket megtanultuk kezelni. Tiszteljük egymást és bízunk a másikban és a hétköznapok sem unalmasak :)
Tapasztald ki
Egy nagy nulla az élet. Be kell iktatni egy szeretõt úgy már mindjárt másabb.
#2: 9 év után csak heti 1-2 alkalom? Ez elég gáz szerintem, gyerek után ez még meg fog ritkulni, mert egyszerûn a lehetõségek csökkenek ... ebbõl lesz elhidegülés és szeretõtartás még 9 év után. De bocs! Nem vészmadár akarok lenni!
#5: Miért mi a baj a sok minõségi szexel? Ha minõségi, akkor csak kevés lehet? :-P
Sosem voltunk azok a nagyon-nagyon aktívak. Ez mindkettõnk számára megfelel, miért kéne kötelezõbõl többet együtt lennünk? Imádok vele szeretkezni, de tényleg az ágyon kívül is vannak programjaink, dolgaink. Ez így teljesen jól mûködõ dolog, és hidd el, nem ezen fog múlni a kapcsolatunk, de azért köszi a figyelmeztetést. :) 28/n
Emberfüggõ az is hogy mennyit bír a teste és mennyit nem, én pl. 5 éve vagyok együtt a párommal heti 3-4 alkalommal vagyunk együtt de van olyan is amikor csak 1 héten egyszer. Nem jó a folyamatos sex sem mert hamar ráunhat a másik fél.Legalább is én személy szerint nem örülnék olyan fickónak akivel naponta többször kéne csinálni, nem vagyok sexõrült és nem a kapcsolat alapja nem a szex hanem a bizalom és a hûség.

Milyen a szexuális tartalmú rögtönzött versikém itt? (befejezetlen de olvasd el :-D)

Már egy hete csak a szexre gondolok, Rejsz közben meg-meg állva, Ablaknál állva, a szomszéd lányra várva. S észbe kapok, nem marad más, Csak amatőr pornó nézése, A végtelen [email protected]$zás. Eközben Horst Fuchs újabb teflont ad el a tv-ben, Hugh Hefner épp egy platinaszőkét kefél a Playmateben... Rajta még a kamagra sem segít, Hamar eldurran, mi az egekbe repít. Fuchs pecsétgyűrűjét a péniszére húzza, Nem tudott meggyőzni, a népet hiába nyúzza. .... ....

Legjobb válasz: Undorító vagy. Ez egy gyönyörû vers, amit meggyaláztál!

Undorító vagy. Ez egy gyönyörû vers, amit meggyaláztál!
szerintem nagyon király lett :D bár lányoknak ezt ne mutasd xD
ha tényleg annyi volt az iq-d akkor még szomorúbb, hogy csak egy ilyen primitív versre futja
A kérdező hozzászólása: eskû 122 vólt az eredmény és kétszer is
122? Na ne már, hogy te! :D Amúgy lehetne jó is...de nem az.
tipikus.. megcsináltál neten valami bóvli iq tesztet és kiadott egy kamu eredményt és máris okosnak hiszed magad.. a legprimitívebb dolog az hogy ha valaki azt mondja rád buta, meg hülye te jössz azzal nekem 199 es az iq-m nagyon okos vagyok... húha..
A kérdező hozzászólása: mondták már mások is hogy nagyon buta ember vagyok :D:D:D mert 122 csak az iq-m :(
az, hogy annyira primitív vagy, hogy arra szavak nincsenenk
fenomenálisan szar. :D
A kérdező hozzászólása: XDXD
mi az hogy a playmateben kefél Hugh Heffner? :D max a playboy villában, a playmatek a lányok... amúgy kicsit enyhén nagyon borzasztóan borzalmas
Paródiának gyenge, nem túl logikus, nem is célszerû. A szexre koncentrálsz, mégis azzal a vén kofa Fuchs-szal vagy elfoglalva? Nem tudom, nekem valahogy elmenne a kedvem, ha meglátnám a túlérett orcáját... :-D Legközelebb a Nemzeti dalt próbálod meg átkölteni? Nem vagyok túlzottan nacionalista, de ha már alpáriskodsz, legalább stílusosan tedd! Amúgy én szeretem az ilyen primitív humort, feltéve, ha kreatívan csinálják.

Asszonyok, lányok milyen az az egészségügyi kaparás, ciszta eltávolitás? Műtét után pozitiv változást tapasztaltatok, pl. a szexuális élet, közérzet vagy a menstruáció idején?

Találtak egy szép nagy cisztát nálam holnap kell visszamenjek a nőgyogyászhoz a leleteimmel.Félek!

Legjobb válasz: A cisztát nem egészségügyi kaparással távolítják el. Vagy kipukkad és felszívódik magától, vagy megpróbálják eltávolítani( általában a köldöködön vágott kis lyukon keresztül, altatásban). Extrém nagy cisztánál vágnak csak ( nekem ez volt sajna) Csak pozitív változás van azután, hogy eltûnik. Nincs fájdalom, nincs feszülés, jobb a közérzet,stb.

A cisztát nem egészségügyi kaparással távolítják el. Vagy kipukkad és felszívódik magától, vagy megpróbálják eltávolítani( általában a köldöködön vágott kis lyukon keresztül, altatásban). Extrém nagy cisztánál vágnak csak ( nekem ez volt sajna) Csak pozitív változás van azután, hogy eltûnik. Nincs fájdalom, nincs feszülés, jobb a közérzet, stb.

Rövid fitymafék milyen gondokat okozhat a szexuális élet/aktus során?

Legjobb válasz: Elszakadhat. Egy egyszerû mûtéttel megoldható, de szerintem ha elszakad sem halsz bele.

Elszakadhat. Egy egyszerû mûtéttel megoldható, de szerintem ha elszakad sem halsz bele.
A kérdező hozzászólása: és mi történik ha elszakad? úgy kell hagyni?
Ezt már nemtudom, de gondolom olyan hû de komoly intézkedéseket nem kell tenni ezután. Kicsit vérzik, fáj/csíp ( mivel vékony és a kicsi ezért szerintem csak csíp ) és ennyi szerintem.
elszakad, vagy "megnyúlik", ill enged valamennyit... nekem is volt para miatta anno, de picit fájt elsõ pár szexnél, és ennyi nemtom milett vele, el nemszakadt, de msotmár bírja a gyûrõdést...;)
azért ennyire nem egyszerû a dolog. megreped vérzik, és minden ilyen alkalom után hegesedik és rövidülhet. Persze minden eset egyedi, ezért én inkább azt javaslom, hogy menj urológushoz. Lehet, hogy semmit nem kell majd csinálnod, lehet, hogy igen, de az biztos, hogy itt nem szak emberek válaszolnak. Menj orvoshoz!
Mindenképpen fordulj orvoshoz. F.
orvoshoz kell menni vele minél elõbb. õ elmondja, h meg e kell mûteni. ha késõbbre hagyod csak magaddal tolsz ki.
Elszakadhat, mondjuk, ha lovagolna rajtad a csaj, és túl nagy slunggal ül rád, ráadásul még nem elég nedves. Fáj és ömlik belõle a vér. De állítólag nem vészes :-) Szóval, szerintem orvos...

Milyen könyvek vannak, amivel az orgazmus és a szexuális élet fejleszthető, gyakorlatokkal?

(mindegy, hogy férfi, vagy n?i orgazmus.) Eszo Multiorgazmusos férfi, ezek vannak Tovább gy?jtögetnék... :D

Legjobb válasz: Kama szutra, amúgy meg nézelõdj egy könyves boltban.

Kama szutra, amúgy meg nézelõdj egy könyves boltban.
ESZO c. könyv(elnyújtott szexuális orgazmus).
Orgazmus service c. könyv Dr. Tóth Emese asszem az írója:)
A kérdező hozzászólása: jó, de pl káma szutrából is van vagy 10 db. :D Valakinek tapasztalata, melyiket érdemes megvenni? Eszo-t letöltöttem.
http://www.libri.hu/konyv/a-nemi-oromszerzes-enciklopediaja... Nekem ez megvan. Nagyon jó könyv, nyíltan ír mindenrõl és könnyem emészthetõ szövege van, nem tudományos. Mindenrõl van benne szó, amit el lehet képzelni, orál, anál oda-vissza, csók, nõi nemi szerv, férfi nemi szerv és a használata, tippek-trükkök, olvasói levelek, bõven stb. Csak ajánlani tudom. :)

Az első szexuális együttlétek után a nőgyógyászati vizsgálatok mi történik? Milyen vizsgálatokat végeznek el? És azok fájnak? Kell tőle félni?

Legjobb válasz: retteghetsz, mert majdnem kifordítanak... eléggé fáj, én sírtam közben... és elég sok vért is vesztettem, azt mondták, hogy ez nem egyéni, de én kevesebbet, mint az átlag... 20/L

retteghetsz, mert majdnem kifordítanak... eléggé fáj, én sírtam közben... és elég sok vért is vesztettem, azt mondták, hogy ez nem egyéni, de én kevesebbet, mint az átlag... 20/L
A nõgyógyászok nem szeretik a pucér dolgot.Szerintük nagyobb a fertõzésveszély szõr nélkül.Különben nem érdekli, hogy hogy nézel ki, hisz nem "Nõnek" tart, hanem páciensnek. Én nem szoktam olyankor borotválni
Nekem 3cm-es. Mikor eloszor mentem eldokihoz csak Ultrahanggal vizsgált meg és aztmondta h majd mennyek vissza mikor megjott.. visszamentem rrefel megint nemirt fel semmit csak megint ultrahangozott és aztomondta h ha legkozelebb késne vagy hamarabb jonne meg akk mennyek vissza és ad valami inyjekciót.. nemértem h mértnem kezdett el most kezelni..és am te szexeltél mikozben volt cisztád?
Fájt, de leginkább menstruációkor. A 6cm-es petefészkemben volt 5 cm-es ciszta, ami menstruációkor beledagadt, és belsõ vérzéssel fenyegetett. Gyakran hánytam, fel sem bírtam kelni az ágyból, olyan fájdalmaim voltak. Elõször Gracial-t írtak fel, mert az viszonylag magasabb hormontartalmú az alacsony hormontartalmúak között. Kb. 2 hónap kellett, hogy teljesen eltûnjön, utána még fél évig szedtem, biztos, ami biztos. Miután elmúlt felírtak alacsonyabb hormontartalmút, most Jangee-t szedek.
19:47 Te már szexeltélakkor mikor cisztád volt? és milyen ofg.gátlót irt fel neked a doki? én 16 vagyok és nekem is cisztát vettek észre..és neked mennyi odre tunt el a ciszta??
A kérdező hozzászólása: És ti amikor mentetek rendbe raktátok magatokat ott lent, már mint hogy szõrtelenítés, én még soha nem voltam ilyen vizsgálaton, a fogamzásgátlóhoz is csak vért vettek meg ultrahangot csináltak, és nem tudom igazából, hogy ilyenkor mit is illik "csinálni" magunkkal meg semmit sem tudok :S :$ Lécci mondjátok el, h ti csupaszok vagytok, amikor mentek nõgyógyászati vizsgálatokra, vagy nem, vagy mit szoktatok csinálni??
Én 15 évesen mentem elõször nõgyógyászhoz, és egyáltalán nem féltem tõle :D 16 évesen vesztettem el a szüzességem, és egy nagy ciszta volt a petefészkemben, ezért muszáj volt fogamzásgátlót felíratni. A sors fintora, hogy 10 éves korom óta menstruáltam minden hónapban, így nem volt gond a tablettával. A vizsgálat teljesen fájdalommentes, esetleg az kellemetlen, hogy ki kell tárulkoznod. Rákszûréskor egy kis kefeszerûséggel megkapargatják a méhszájad. Nem kell tõle félni, az orvos mindig jó barát :)
Én az együttlét elõtt mentem nõgyógyászhoz, vizsgálat volt, meg gyógyszerfeliratás, meg vérvétel.A legfájdalmasabb a vérvétel.A többi csak kellemetlen a póz miatt. Nem félni kell, hanem elõre gondolkodni és jól eltenni a nõgyógyász telefonszámát.
na jó ne higgy nekünk nem vagyok ilyen szemét:) ) nem lesz semmi fájdalmas, nem kell tõle félned.
ÉN kb. 1 évig szenvedtem mire rászántam magam, h elmenjek. A vérvétel kellemetlenebb azt mondom most már. Nekem rákszûrést csináltak és egyáltalán nem fájt. Szerintem nagy részben orvosfüggõ.
ugyanmár, ez csak akkor ilyen félelmetes ha 17 év alatt vagy... ugye elmúltál már?
Én kb. meg sem éreztem a vizsgálatot. Csak ne félj tõle, mert az sokat ront a helyzeten. Rákszûrést végeznek majd. Valami fém szerkentyût föltesznek, és azon keresztül kenetet vesz a doki. Megmondja, mikor menj az eredményért. ennyi volt nálam.
A kérdező hozzászólása: Úristen...:S És mit csináltak veled? :O
nekem sosem szólt, hogy borotválom-e vagy nem. max. fél centisig hagyom megnõni, utána már borotva. azt úgyis megmondja, mit kell csinálnod, nekem máig mondja, aztán 7 éve járok elég rendszeresen...
Fél perccel azután miután lelankadt.
Szerintem 1 hónap.
Beteljesületlen: Amikor a nõ megöregszik, elkezd ráncosodni a szeme körül, lógni a melle, és a segge se feszes már. A nõben ilyenkor támad fel a vonzalom a férfi iránt. Beteljesült: Az élvezés utolsó izomösszehúzásakor, amikor az utolsó adag sperma kirepül.
soha
odaìrhattad volna, h ha nem kapja meg a not. akkor màs a szitu. lehet, h sosem, de lehet h kiveri a fejèbol (is)
amìg talàl egy màsik szexpartnert. vagy bele nem zùg vkibe
értelmetlen kérdés. bunkózol akkor hamar különben beteljesült/beteljesületlen formában is több évtized (nálam)
örökké kanos marad
A kérdező hozzászólása: Én egy olyan szexuális vonzalomról beszélek, ami nem teljesült be, tehát a férfi nem kapta meg a nõt. Az is ilyen hamar elmúlik?
Nevetni fogsz, de az a férfi, aki nem néz pornót sokkal jobb szeretõ, és sokkal jobban értékeli az ilyen dolgokat. Amúgy meg emberfüggõ. Én pl nem kezdek ki csak úgy minden nõvel, mert szerelmet keresek. Ha megtalálom majd sokáig becsülöm majd. 23/f

Milyen pózokat eszközöket vagy technikát próbáljunk ki? Szexuális élet feldobása a cél.

Milyen új dolgokat lehet kipróbálni a szexben? Itt olyanra gondolok pl hogy kikotozes...stb. segítenétek?! Szeretném a párom meglepni valamivel. :) lány vagyok

Legjobb válasz: Ez szomorú, nem adnék sok idõt ennek a kapcsolatnak. Kivéve, ha észhez térsz...

Ez szomorú, nem adnék sok idõt ennek a kapcsolatnak. Kivéve, ha észhez térsz...
- kösd be a szemét kötözd ki, és ugy nyalogass le róla tejszinhabot. megöli a kiváncsiság h te mit müvelsz rajta. :) vagy pedig jégkockával izgasd. :D - uj lehet vmi különös helyszin is. . strand öltözõ stb.. -
A szerepjátékok is jók :)
A kérdező hozzászólása: Kulonleges helyszin mar nagyon sok volt. Erdo. park. strand. oltozo. vonat varo. Nyilvanos wc.stb szoval abbol mar eleg sok volt. Ez a kikotozeses dolog nem hangzik valami rosszul.koszi az otletet majd hetvegen meglepem vele :-D remelem orulni fog neki :-D
A kikötözés jó dolog ám :) Vegyél egy bilincset, vagy elég egy kötél is, vmi finomabb fajta. Kösd ki a kezét aztán kezdd el izgatni mindenféle módon, vegyél fel szexi ruhákat, tûsarkú harisnya fûzõ stb, és izgasd de ne engedd h elélvezzen, ülj az arcára és úgymond nyalasd ki magad :) (vagy csak mintha 69-et csinálnátok de ne élvezzen el) aztán lovagolj rajta húzd még amg kedved tartja, aztán a többit rádbízom h elengeded v gonosz vagy :D Sõt a legjobb ha úgy kötözöd ki h beöltözöl dominának lakk ruci csizma, és fenekeld el :D aztán jöhet a kikötözés persze fordítva is csinálhatjátok az egészet, ha te jobb szereted az alárendelt szerepet :) De tök sok minden van, felöltözöl szexin és szriptízelsz neki... Erotikus masszázs... van 1 pár könyv video a témában. Prosztata masszázs is jó, csak elõtte kicsit érdeklõdj, nehogy kifusson a pasid a világból. Anális szex is jó lehet, ha még nem próbáltatok! Pózok: van 1 frankó kis oldal innen nézelõdj: http://www.sexinfo101.com/sp_index.shtml :DD Bár mi mondjuk maradunk a szokásosnál (kutya lovagló, misszionárius, de biztos vkit beindít ha fejjel lefelé dughat :D) persze van 1-2 jó pl. falnál, asztalon... Szerepjátékok amiket az elõzõ írt, nõvérke, tanár-diák, szobalány, van 1 pár jó :) Eszközök: egy vibrátor jó tud lenni, a pasid is izgathat vele... Nem kell hatalmas mpénisz alakjának lennie vannak egészen esztétikusak is... Különféle szadomazo eszközök, ha szeretitek az ilyesmit, korbács, nyakörv, stb... De néha elég ha bevetsz egy szexi fehérnemût... érdekes megnézni az online szex shopokat. Hirtelen ennyit tudtam, de még kb ezer dolgoról tudnék írni, ha kérdésed van, írj :) 22/F
A kérdező hozzászólása: Uziben irhatsz meg nekem ilyen jo dolgokat, amugy nagyon koszonom amiket eddig irtal :-D es amugy inkabb azt a szerepet szeretem amikor a pasi iranyit es en azt csinalom amit akar.. lehet kicsit beteges de az is tetszett amikor kozben folytogatott.. befogta a szam.. stb

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!