Találatok a következő kifejezésre: Milyen a szexuális (194 db)

Akik minimum 20 eve hazasok vagy ismerosotoknel milyen a szexualis eletuk? Ilyenkor osszebujnak meg a parok? 60 eves pasi no max.50?

Legjobb válasz: Nem tudom,hogy az ismeroseimnek milyen a szexualis elete,de ha varsz egy kicsit gyorsan korbeszaladok itt a faluban es csinalok egy gyors kozvelemenykutatast.

Nem tudom, hogy az ismeroseimnek milyen a szexualis elete, de ha varsz egy kicsit gyorsan korbeszaladok itt a faluban es csinalok egy gyors kozvelemenykutatast.
Nagyon kevés olyan pár van, akiknek ilyen hosszú kapcsolatban sikerül fenntartaniuk a szerelmet, de ha igen, akkor ugyanolyan, mint 20 évvel korábban. :)
51 éves vagyok a párom 49. A szexuális életünkkel semmi gond nincsen, sem az aktivitással sem az eltöltött idõvel. Max annyiban más, hogy nem olyan heves mint fiatalon, de ugyanúgy tüzes és élvezetes.
Hányszor kell még leírnom itt: 50-60 éves korban is normálisan élnek nemi életet az emberek. Volt 61 évessel is kapcsolatom, simán több menetet is lenyomtunk egy délután. Van 62 éves ismerõsöm, aki swingerezni jár ... 50 körül a nõk még teljesen aktívak, sõt ...
A kérdező hozzászólása: itt most inkabb azon van a lenyeg hogy vajon szexelnek-e meg? tulsagosan kedvelem a fickot :(((

Milyen a szexualis eletetek 5 ev hazassag utan?

Legjobb válasz: 4 év után tudok csak nyilatkozni, hát mit mondjak, próbálom szépen kifejezni =0. Ennek ellenére a férjem minden este odabújik hozzám és mondja, hogy milyen nagyon szeret.

4 év után tudok csak nyilatkozni, hát mit mondjak, próbálom szépen kifejezni =0. Ennek ellenére a férjem minden este odabújik hozzám és mondja, hogy milyen nagyon szeret.
Nem jó. A párom nem kívánja a szexet. 19 év házasság után. 69/F
Régebben intenzívebbek voltunk, de ahogy haladunk a korral mindkettõnknél alábbhagyott a szexuális életünk. És szerencsére egyformák ilyen téren az igényünk.
Szia! Mi 4 hónap múlva leszünk 5 éves házasok. A gyerekek születése után pár hónapig elég gyér volt, de miután teljesen helyreálltam, megint tökéletes minden. Hetente 4-5 alkalommal szeretkezünk, van, hogy több, van, hogy kevesebb, de ált. 4-5 alkalom megvan. A párom mindig is odafigyelt rám, jobbat nem is kívánhatnék.
Jó, de már kicsit kevesebbszer van. Talán a gyerek miatt? :) (16 éve vagyunk együtt).
Nekünk is jó, bár már nem vagyunk olyan fittek és fiatalok mint anno:)
A férjem csak hétvégén van itthon, de akkor mindent bele, ahányszor csak lehet. Mi is öt éves házasok.
nálunk csak ezzel nincsenek gondok két gyermek után és öt év házasság után ez az egyetlen dolog ami tökéletes.
Kiváló, ám én kevesebbel is beérném.

Milyen a szexuális tartalmú rögtönzött versikém itt? (befejezetlen de olvasd el :-D)

Már egy hete csak a szexre gondolok, Rejsz közben meg-meg állva, Ablaknál állva, a szomszéd lányra várva. S észbe kapok, nem marad más, Csak amatőr pornó nézése, A végtelen [email protected]$zás. Eközben Horst Fuchs újabb teflont ad el a tv-ben, Hugh Hefner épp egy platinaszőkét kefél a Playmateben... Rajta még a kamagra sem segít, Hamar eldurran, mi az egekbe repít. Fuchs pecsétgyűrűjét a péniszére húzza, Nem tudott meggyőzni, a népet hiába nyúzza. .... ....

Legjobb válasz: Undorító vagy. Ez egy gyönyörû vers, amit meggyaláztál!

Undorító vagy. Ez egy gyönyörû vers, amit meggyaláztál!
szerintem nagyon király lett :D bár lányoknak ezt ne mutasd xD
ha tényleg annyi volt az iq-d akkor még szomorúbb, hogy csak egy ilyen primitív versre futja
A kérdező hozzászólása: eskû 122 vólt az eredmény és kétszer is
122? Na ne már, hogy te! :D Amúgy lehetne jó is...de nem az.
tipikus.. megcsináltál neten valami bóvli iq tesztet és kiadott egy kamu eredményt és máris okosnak hiszed magad.. a legprimitívebb dolog az hogy ha valaki azt mondja rád buta, meg hülye te jössz azzal nekem 199 es az iq-m nagyon okos vagyok... húha..
A kérdező hozzászólása: mondták már mások is hogy nagyon buta ember vagyok :D:D:D mert 122 csak az iq-m :(
az, hogy annyira primitív vagy, hogy arra szavak nincsenenk
fenomenálisan szar. :D
A kérdező hozzászólása: XDXD
mi az hogy a playmateben kefél Hugh Heffner? :D max a playboy villában, a playmatek a lányok... amúgy kicsit enyhén nagyon borzasztóan borzalmas
Paródiának gyenge, nem túl logikus, nem is célszerû. A szexre koncentrálsz, mégis azzal a vén kofa Fuchs-szal vagy elfoglalva? Nem tudom, nekem valahogy elmenne a kedvem, ha meglátnám a túlérett orcáját... :-D Legközelebb a Nemzeti dalt próbálod meg átkölteni? Nem vagyok túlzottan nacionalista, de ha már alpáriskodsz, legalább stílusosan tedd! Amúgy én szeretem az ilyen primitív humort, feltéve, ha kreatívan csinálják.

Milyen a szexuális identitásod?

Legjobb válasz: AB+

AB+
A KSH munkatársát tisztelhetjük Önben, uram?
Tudom, hogy mit akartál kérdezni, de nem jól tetted. Tudod egyáltalán mit jelent az identitás?
Szexuálisan vonzódom az íróasztalokhoz.
Én lánynak születtem, és annak és érzem magam.
tényleg furán tetted fel a kérdést. mert van: - szexuális orientáció (akihez vonzódsz, hozzád képest micsoda) és - nemi identitás (a testi nemed és a tudati nemed hogyan viszonyulnak egymáshoz) szóval mit szeretnél tudni, kérdezõ? :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi, tényleg rosszul tettem fel a kérdést. :D mindjárt kiírom újra, helyesen.

Milyen a szexuális életetetek?

Csak azért a kérdés, mert kíváncsi vagyok, hogy ki mennyire elégedett, vagy éppen mennyire befolyásolja az életének többi területét a szex?! Köszi, ha válaszoltok, esetleg írhatjátok az életkort és a nemeteket :)

Legjobb válasz: Seemilyen:D 16/F

Seemilyen:D 16/F
Nem vagyok vele elégedett ugyanis nincs. 22f
Baszogat a fõnök a munkahelyen
Hát számomra a szex unalmas, és semmi élvezetes nincs benne. Alacsony a libidóm, nem vagyok nagy igényû, így nem érdekel.
A kérdező hozzászólása: Akkor, amint látom a többségnek nem éppen a legjobb... de mégis mi a baj, mi nem stimmel?
Mért nem érdekel kedves 9-es? Talán nem szeretnéd magad jól érezni?
[email protected] de nem is igazán érdekel 18/L
Szintén stagnál sajnos... 29 F
stagnál 18L
Kiváló!
*semmilyen
Semmilyen, nem is létezik. Házas vagyok 3 éve, és van egy gyönyörû 17 hónapos kisfiúnk.

Milyen a szexuális életed?

Csak kíváncsi vagyok, mások hogyan szexelnek. :)

Legjobb válasz: Jó.

Jó.
Kiváló.
te hogyan?
az meg mi?
Közöd hozzá?
Null
szilvásbuktát, mert azt szeretem
Nincs.
Ragyogó. Szétbasz az unalom. ui.: nem lány vagyok, nem akarok hímektõl üziket

Kinek milyen a szexuális étvágya és milyen nemű lesz a bab?

Olvastam sokaknál,hogy azoknak nagyobb a szex iránti vágyuk,akik fiút várnak, van ebben összefüggés vagy csak véletlen? az is írja le,aki nem kívánja a szexet,hogy mit jósolnak neki! én kislányt érzek, a 12 hetesen azt is mondtak,óriási a libidóm:)

Legjobb válasz: Én meg pont az olvastam korábban, hogy aki lányt vár, annak nagyobb a libidója, mert a fiús kismamák jól elvannak egy kukaccal:) Nekem lányom lett, és folyton szexeltem volna.:)

Én meg pont az olvastam korábban, hogy aki lányt vár, annak nagyobb a libidója, mert a fiús kismamák jól elvannak egy kukaccal:) Nekem lányom lett, és folyton szexeltem volna.:)
Ez tipikusan egy olyan babona, amin mosolyog az ember, mert az egyik ezt a másik azt mondja... Nekem 2 lányom van, mind a kettõnél iszonyatosan kívántam a páromat, és az utolsó napig csináltuk! A doki szerint most is lányunk lesz, de egyáltalán nem kívánom a párom. Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! Üdv:2gyerkõcös, 37hkm
Elsõ babámnál megnõtt a libidóm, másodiknál a béka feneke alá sülyedt :) mindkétszer probléma mentes várandóságom volt, tehát mehetett minden és mindkétszer FIAM született! :)
Bármit elkövettem volna terhesen, hogy ne kelljen szexelnem. Amúgy lányom lett. A babonáknak nem lehet hinni, jóval több dolog van ilyenkor összefüggésben, amitõl vagy megnõ vagy csökken a szexuális étvágy.
27 hetes vagyok és kislányunk lesz, elõtte nagyon nagy volt az étvágyam és hatalmasakat szeretkeztünk mindig mióta, terhes vagyok kívánom a páromat és azokat a nagy durranásokat csak féltjük a babát és ez annyira befolyásol, hogy szinte aszexuális lettem pettingelünk de az csak testi kielégülést ad! Egy szóval nekem nem nõt meg a libidóm azért mert kislányunk lesz! :) Szerintem ez csak babona mint a hegyes has meg a kívánom a savanyú ételeket meg hasonlok! :)
29.hét kislàny és egyàltalàn nem kivànom
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, nyilván nem fogok erre alapozni, csak kíváncsi lettem:) boldog babavárást mindenkinek!
1.lány kívántam a szexet, de nagyon 2.lány a hátam közepére kívántam minden ezzel kapcsolatos dolgot :)
Nem vagyok, és nem is voltam szexmániás soha! Kislányom lett, és a hátam közepére sem kívántam, fõleg a terhességem vége felé!
havi 1alkalom, enyivel mindeketten beerjuk.
Heti 1-2. Nem a páromon múlik, hanem rajtam. Sajnos nem kívánom annyira a szexet, mint régen. :( De igyekszem erõt venni magamon.
Általában 2-szer, a többi alkalommal elalszom a kanapén. Szerencsés vagyok, mert terhesség alatt és a szülés után is nagyon kívántam a szexet. Valahogy még jobban szeretem a férjemet, mint a gyerekek elõtt, pedig nem most kezdtük a közös pályafutásunkat.
1-2 hetente nálunk is, de van hogy 2 hétig semmi.a férjemen nem múlna, csak rajtam.elég késõn alszik el a gyerek(10 után legtöbbször).mire õ elalszik addigra én már vagy fáradt vagyok vagy már nincs hozzá kedvem.sajnos szülés után nálam is igencsak megcsappant a szexuális vágy.
Másfél éves volt a gyerek, amikor elõször eszembe jutott a szex. Nem viccelek, néha "engedtem magam", de semmi kedvem nem volt hozzá. Azóta szerencsére visszatért a kedvem, pedig már orvoshoz is akartam menni, h biztos vmi hormonális zavarom van.
Heti 1-2 alkalom.Kivételesen nálunk nem rajtam hanem a páromon múlik, mert látástól vakulásig dolgozik és van h én még be sem érek este 8-kor a fürdõbõl õ már alszik:(

Van pornós ismerősötök? Milyen emberek ők a magán életben? Milyen a szexuális életük?

Legjobb válasz: Én ismerek és prosti is szokott lenni egyben. Õ nem az a buta szilikonos póthajas okádék. Hétköznap tisztára szürke kis egérke, a kutya nem mondaná meg róla mivel foglalkozik mellesleg. Amúgy fõsulira jár és csak igényes filmeket/kuncsaftokat vállal.

Én ismerek és prosti is szokott lenni egyben. Õ nem az a buta szilikonos póthajas okádék. Hétköznap tisztára szürke kis egérke, a kutya nem mondaná meg róla mivel foglalkozik mellesleg. Amúgy fõsulira jár és csak igényes filmeket/kuncsaftokat vállal.
Van. Hát egy r*bi most mit mondjak :D 14 éves volt mikor gogo táncos lett, aztán ruha nélkül táncolt 15-16 évesen. Láttam egy filmjét is. Hát nem is tudom...18 éves volt akkor, és egy kb 50 éves pasit sz**ott...Amúgy nagyon beképzelt, és buta mint a tök. Asszem le sem érettségizett.
elsõ kommentelõ leírása durva:D De gyanítom , hogy nem egy szendeszüzek:D szülõk nem tudom , hogy nevelték az effajta nõket, mi a véleménye a családjuknak róla..
A kérdező hozzászólása: Sok egyetemista csajnak ebbõl jön a zsebpénze.
Nekem csak olyan van aki pornózott, már rég nem csinálja.Ja és pasi.Nem veri nagy dobra, de láttuk régen 1-2 "filmjét", ha megemlítjük elõtte poénból, mindig elvörösödik, tök furcsa mert egy 2 méter magas, nagyszájú (jó értelemben, tehát vicces stb..), izmosan nagydarab pasiról van szó.:)

Ilyen melegben milyen a szexuális életed?

Van hozzá kedved? Hangulatod?

Legjobb válasz: nincs se kedvem, se hangulatom még jobban izzadni... :/

nincs se kedvem, se hangulatom még jobban izzadni... :/
Medencében, vagy zuhany után, -ban, kádban, buhahhahha, 4ever:D
Várjatok várjatok.... vigyázzatok ezzel a melegezéssel, mert manapság könnyen megüthetitek a bokátokat... mert ha nem szeretitek a meleget, akkor az manapság már diszkrimináció.... és azt ugye üldözik.Sõt ha a hideget szereted azt manapság azt jelenti h a meleget nem szereted és az diszkrimináció ugye... :D:D Szóval vigyázzatok, meg ne hallja az ombudsmanus. :)
Ellõtem szólóval értek egyet :) Dettó :)
Nekem nincs kedvem még jobban izzadni, még büdösebbnek lenni, összetapadni a másikkal az izzadtságtól bleh :S
Semmi gond vele.
Mi akkor is csináljuk, felvidít, pedig nincs kedvünk :S Egy kicsit segít a lelki állapotban, bár a végére olyan mintha a tengerbõl másztam ki volna, annyira levagyok izzadva, d elegalább a zsír is ég :)
Nekem melegben mindig jobban van. àlltalában soha nem meztelenkedünk egymás elött, de ilyen melegben egyszáll bugyi, fürdöruha, zuhi után csak törcsi stb... sokkal jobban megkívánjuk egymást. föleg ha nyaralni megyünk és strand után zuhanyozva eldölünk az ágyon meztelenül. én mindig is melegben jobban kívántam.
Nincs, de attól tartk ez már nem csak a meleg miatt van.
Sajnos akadémikus számomra a kérdés. Nincs kivel.
Nekem sincs, sõt még hangulatom sincs hozzá, de ilyen melegbe páromnak sincs.
nekem se
Ezt komolyan kérdezed?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!