Találatok a következő kifejezésre: Milyen a szülészet, (91 db)

Milyen a szülészet a Váci Jávorszky Ödön Kórházban? Szülés után milyen lehetőségek vannak a baba és a mama elhelyezésére? Milyen a személyzet?

Legjobb válasz: A szülészet jó, de külön szoba nincs a mamák és a babák elhelyezésére, csak közös szobák. A személyzet? Hát... Vannak normális emberkék, meg amolyan ráhagyósak is. De olyan is van, akitõl akár meg is halhatnál, mert feléd sem néz. De szerintem ez mindenhol így van.

A szülészet jó, de külön szoba nincs a mamák és a babák elhelyezésére, csak közös szobák. A személyzet? Hát... Vannak normális emberkék, meg amolyan ráhagyósak is. De olyan is van, akitõl akár meg is halhatnál, mert feléd sem néz. De szerintem ez mindenhol így van.
Ez a kérdés engem is érdekel. Van rooming-in szoba is? Mert amúgy én is jókat hallottam a szülészetrõl, meg a dokikról.

A SOTE I. sz. Klinikán milyen a szülészet? Hogyan zajlik a szülés?

30 hetes vagyok és ott fogok szülni (lehet, hogy császárral).

Legjobb válasz: Sziasztok! Én ott szültem 8 hónapja császárral. Valóban felkészültek, de van jobb kórház is a városban. Én totál kész voltam attól, hogy túlhordtam a babámat és minden nap a terhesambulaciára kellett menni ctg-re és volt hogy 4 órát ott vártunk. Ülõhely nuku, a lábam bedagadt a derekam leszakadt. Ja és mindez fogadott orvos és szülésznõ mellett. Egy nappal mûtét elõtt feküdtem be (programozott volt) a terhesosztályra. Itt kaptam hideget, meleget. Voltak nagyon kedves és nagyon bunkó nõvérek is. A mûtõvel maximálisan elégedett voltam, a mûtõsök tündérek voltak, nem úgy kezeltek, mint egy munkaeszközt. A császáros õrzõ sem volt olyan elviselhetetlen, bár itt is voltak nem épp kedvesnek mondható nõvérek. Na aztán a csecsemõsosztályt nem minõsíteném. Nem törõdnek veled, mindegy hogy császár nem császár. Szoptatásban nekem csak a dokim meg a szülésznõm segített az ottani nõvérek nem, pedig szóltam. A szobák kicsik és zsúfoltak egy szobában 4-en voltunk, de alig fértünk el. Minden baba máskor sírt pihenni nem lehetett. 3 nap alatt kb 3 órát aludtam, de azt is darabokban. De ki lehet bírni. Akkor már úgyis ott a babus. Most ennyi jutott eszembe. Írjatok privit, ha valami még érdekel benneteket, szívesen válaszolok.

Sziasztok! Én ott szültem 8 hónapja császárral. Valóban felkészültek, de van jobb kórház is a városban. Én totál kész voltam attól, hogy túlhordtam a babámat és minden nap a terhesambulaciára kellett menni ctg-re és volt hogy 4 órát ott vártunk. Ülõhely nuku, a lábam bedagadt a derekam leszakadt. Ja és mindez fogadott orvos és szülésznõ mellett. Egy nappal mûtét elõtt feküdtem be (programozott volt) a terhesosztályra. Itt kaptam hideget, meleget. Voltak nagyon kedves és nagyon bunkó nõvérek is. A mûtõvel maximálisan elégedett voltam, a mûtõsök tündérek voltak, nem úgy kezeltek, mint egy munkaeszközt. A császáros õrzõ sem volt olyan elviselhetetlen, bár itt is voltak nem épp kedvesnek mondható nõvérek. Na aztán a csecsemõsosztályt nem minõsíteném. Nem törõdnek veled, mindegy hogy császár nem császár. Szoptatásban nekem csak a dokim meg a szülésznõm segített az ottani nõvérek nem, pedig szóltam. A szobák kicsik és zsúfoltak egy szobában 4-en voltunk, de alig fértünk el. Minden baba máskor sírt pihenni nem lehetett. 3 nap alatt kb 3 órát aludtam, de azt is darabokban. De ki lehet bírni. Akkor már úgyis ott a babus. Most ennyi jutott eszembe. Írjatok privit, ha valami még érdekel benneteket, szívesen válaszolok.
bocs, utoljára, azért nem olyan egetrengetõen szõrnyû ám mint ahogy leírtam, csak hát ez nem egy nyugis kis szülészet, meg nem magánkórház. itt ez van. az ember vagy elfogadja vagy tovább áll. ezt te tudod.látod, én még ezek után is oda járok, és ott szeretnék szülni ha lesz tesó, tehát annyira nem szörnyû, és 3-4 nap az egész.
Erre én is kíváncsi lennék nagyon. Én is ott fogok szülni. Most 34 hetes vagyok, most kerültem át és sajna emiatt még nagy tapasztalatom nincsen. Annyit tudok neked mondani, hogy nagyon professzionálisak. Tehát szakmailag nagyon magasan képzett orvosok dolgoznak ott és gépekkel is nagyon jól fel vannak szerelve. Ez mindenképpen megnyugtató, szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: A látogatásról is szeretnék többet tudni, még apuka sem jöhet be a szobába? Császár után egybõl nekem kell ellátnom a gyereket, senki nem segít. 3 éve szültem császárral másik kórházban de ott nagyon jó volt mert le lehetett adni a babát, tudtam pihenni és persze erõt gyûjteni a felépüléshez. Ja! és semmit nem kellett vinni a babának, mindent adtak. Naponta fürdették átöltöztették stb. Most is császárom lesz, lehet, hogy nem maradok itt.
és kinél szülsz?
A kérdező hozzászólása: Természetesen az egészség a legfontosabb!!! A többit meg kibírja az ember. Azt azért nagyon tudom értékelni, hogy nincs átjáróház. Nem hangzik annyira borzasztónak amit leírtál. Az ijesztett csak meg, hogy 4-4 kismama együtt!!! A babájukkal, közben meg egy tusoló, WC. Na az érdekes lehet!! Elvileg Dr. Rigóhoz járok, még nem állapodtunk meg a szülésben de remélem nála fogok! Köszönöm a válaszokat.

Milyen a szülészet a kistarcsai kórházban? Tapsztalatok? Milyen Várkonyi főorvosnál szülni?

Legjobb válasz: Én nagyon elégedett voltam a kistarcsai kórházzal,szuperek a szülõszobák,a szülésznõk is nagyon kedvesek voltak,a fogadott dokim Várkonyi volt,nagyon kedves és türelmes volt velem a szülésnél,imádom.

Én nagyon elégedett voltam a kistarcsai kórházzal, szuperek a szülõszobák, a szülésznõk is nagyon kedvesek voltak, a fogadott dokim Várkonyi volt, nagyon kedves és türelmes volt velem a szülésnél, imádom.
szia. Nekem is Várkonyi a dokim, én nov.29.-re vagyok kiírva. Te mennyi pénzt adtál neki? Megkérdezted már az elején, hogy mennyiért vállal el? Én nem. Nagy baj? Elsõ babám és nem tudom meg merjem e kérdezni vagy sem.


Tud na valaki segiteni abban? Hogy milyen a szülészet a fehérvári szent györgy korházban? Tapasztalatok érdekelnének! Mert otfogok szülni! 37. hét-ben vagyok és az elsö lesz!

Legjobb válasz: Én csak jót tudok mondani. Igaz nekem volt fogadott orvosom és szülésznõm is. ha bármi konkrétebb kérdésed van akkor írjál. Egy jó tanács. csinálj külön szülõszobás csomagot! Vigyél magaddal betéteket és hálóinget!

Én csak jót tudok mondani. Igaz nekem volt fogadott orvosom és szülésznõm is. ha bármi konkrétebb kérdésed van akkor írjál. Egy jó tanács. csinálj külön szülõszobás csomagot! Vigyél magaddal betéteket és hálóinget!
Szia!! Nekem volt fogadott dokim, minden jó volt.Ha érdekel valami konkrét, irj nyugodtan privit!!:)
Szia! Fogadott orvosom volt nekem is, császárral szültem. Mindenki nagyon rendes volt.
szia!Bocsi az off-ért, lehet hogy találkozunk, bár én most vagyok a 36. héten :)
Szia! Az elsõ tanácsom: szerdánként 14:00kor van lehetõség szülõszoba látogatásra, ilyenkor csoportban egy szülésnõ körbevezet a szülészeten és a gyermekágyas részen. Ott fel is tudod tenni a kérdéseidet, gondolom van. Ha esetleg nem tudsz elmenni, egy kis tájékoztató: Ha itt az idõ fel kell menni a szülészetre apukával, szülõszobás pakkal, kórházi pakkal. Ott le kell vetkõzni, és felvenni az általad vitt hálóinget és papucsot, más nem lehet rajtad. Majd felvesznek, vizsgálnak, vajúdóban CTG. Innen lehet átkerülni a 4 szülõszoba egyikébe, ide már mehet apuka is, feltéve hogy elõtte megvette az apukás ruhát (1000 ft) helyben. Nekem nem volt, és most sem lesz fogadott doki és szülésznõ. Idõnként bejön az ügyeletes doki, megnézi mi a helyzet, valamivel gyakrabban pedig egy szülésznõ jön, megkérdezi hogy vagy, tesz fel CTG-t. Addig meg apukával el lehet lenni. Van ott szék, szülõágy, fotelágy, régen volt ilyen nagy labda is, most már nincs sajnos. Van hozzzá wc-zuhanyzó, azt nyugodtan használhatod. Ha valami gond van, akkor küld ki apukát, hogy szóljon valakinek. Pl. érzed a tolófájást, akkor becsörtet pár ember, és lehet szülni. Szülés után a babát a hasadra teszik, apuka elvághatja a köldökzsinort, majd elviszik lemérni, öltöztetni, oda apuka mehet a babával, anyukát meg összevarrják, ha vágni kellett. Ha nincs éppen csúcsforgalom, akkor babát visszahozzák és még 2 órát ott lehet tölteni hármasban (ez nagyon jóóó). Utána anyukát elviszik osztályra, a csomagjaival együtt, addig a babát 2 órán át megfigyelik, majd utánadviszik. A szülés napja a 0.nap, sima szülés esetén a 3. napon 10-tõl, császár esetén a 4. napon lehet hazatávozni. Nekem nem volt és most sem lesz fogadott doki és szülésznõ. A férjem velem volt, igazából ez számított. A ügyeletes dokival meg csak addig találkozol amig vizsgál, meg összevarr. Nagyjából találkoztam már szinte mindegyikkel (elsõ terhesség folyamán, második folyamán be kellett feküdnöm pár napra), nem tudok rosszat mondani, van aranyos, van kedves, van vicces, van tárgyilagos, és van aki nem volt szimpi, mert nekem homosexuálisnak tûnt a hangja... De más bajom nem volt velük. A szülésznõk pedig egy tündérek egytõl egyig. Ha kell Szent Györgyre specializált kórházi lista, írj privit! 38+5 KM

A veszprémi kórházban milyen a szülészet? Mit kell feltétlenül vinnem a szülére? (iratokon kivül) Milyen a felszereltsége?

Legjobb válasz: Szia!Mi tegnap jöttünk haza a kisfiammal!Én nagyon meg vagyok velük elégedve!Mind a szülésznõkkel,mind a csecsemõsökkel.Adnak pelust a babának,napi négyet,ami bõven elég,reggel 6 órától-21 óráig veled lehet a babád,mindent elmagyaráznak,és segítõkészek.Minden képen vigyél be jó vastag betétet,és bimbóvédõt,mellszívót.Babának mindent biztosítanak,én vittembe neki cumit,hogy ne legyen nyûgös.Nagyon szép szülést,és boldog babázást kivnok neked!Üdv Zsuzsa 5 napos baba mamája.

Szia!Mi tegnap jöttünk haza a kisfiammal!Én nagyon meg vagyok velük elégedve!Mind a szülésznõkkel, mind a csecsemõsökkel.Adnak pelust a babának, napi négyet, ami bõven elég, reggel 6 órától-21 óráig veled lehet a babád, mindent elmagyaráznak, és segítõkészek.Minden képen vigyél be jó vastag betétet, és bimbóvédõt, mellszívót.Babának mindent biztosítanak, én vittembe neki cumit, hogy ne legyen nyûgös.Nagyon szép szülést, és boldog babázást kivnok neked!Üdv Zsuzsa 5 napos baba mamája.
Szia! Én is nagyon meg voltam elégedve! A csecsemõsök szuper aranyosak! Popsitörlõt vigyél, nekem az kimaradt... De a pelus elég, és amúgy adnak mindent a baba ellátásához. Magadnak fontos a vastag betét, és ajánlom a gyógyszertári egyszer használatos bugyit is. Mellszívót bent is lehet venni a csecsemõsöknél, 3000 Ft és nagyon jó, én ott vettem és bevált. A kórházi hálóingek szörnyen vacakok, de egyébként a felszereltséggel nincs gond. Nekem nem volt gondom. Sok sikert és jó egészséget. 5 hetes baba anyukája
A kérdező hozzászólása: Köszönöm most már nem parázok annyira.Sok sikert és jó egészséget kivánok nektek és a piciiteknek.

Dél-Pesti Kórházban milyen a szülészet?

Dr. Feketér?l tud valaki valamit mondani? Dél-Pestiben van.

Legjobb válasz: A szülészet jó, csak az azt követõ 3-4 nap elég borzalmas. A csecsemõsök rendesek, de a nõvérek és egyéb személyzet az elképesztõ... :(

A szülészet jó, csak az azt követõ 3-4 nap elég borzalmas. A csecsemõsök rendesek, de a nõvérek és egyéb személyzet az elképesztõ... :(
Ja a dokit sajna nem ismerem.
A kérdező hozzászólása: Tudnál irni errõl bõvebben? Saját tapasztalatod van? Ismered ezt a dokit?
A kérdező hozzászólása: Magán rendelõje a XX. ker. Szent Imre herceg utcában van, az apja is nõgyógyász.
A dokit nem, írtam. A hely kiakasztó fõleg szülés után amikor érzékenyebb az ember. Mit is írjak?? A nõvér a 3. napon hozott valami koszos lázmérõt, jól el is zavartuk, mert mostmár minek alapon?? Mindenki kiabál (személyzet), de úgy, hogy kiesel a bugyidból úgy megijedsz. Én 6 ágyas szobában voltam, benne van a fürdõszoba wc. Hát ez akkor lett tiszta amikor mi kitakarítottuk. Se a mosdót, se a wc-t és a zuhanyzót sem takarította ki a takarítónõ. A felmosás is valami koszos vízzel. A kaja szar. Sztem nem ilyen ételeket kellene adniuk a szoptatni kívánó anyáknak. Barátnõm is ott szült (én 2x is!!) és kiégett a lámpa a fürdõben, amit nem cseréltek ki tehát nyitott ajtónál fürödtek meg végezték a dolgukat.
Szia! Õ nézte a CTG-met, amíg az édesapja szabadságon volt, és nagyon szimpatikus és kedves volt.

Milyen a szülészet Kazincbarcikán?

Valaki tudna mesélni? Esetleg Dr. Szatmári Zoltánról mit lehet tudni?

Legjobb válasz: Szia, én Kazincbarcikai vagyok. Most újították fel, 3 szép szülõszoba van. A szülészet osztály is új, a csecsemõs nõvérek elég mufurcak, de jó. Egész nap veled lehet a babád. Ja, meg most kapott valami kitüntetést is a kórház szülészete. Szatmáriról sokat nem tudok mondani, nekem nem õ hanem Váradi a dokim, de felkapott doki. Egy jópár ismerõsöm szült nála, hallani róla jót is és rosszat is, mint mindenkirõl. 38 hkm

Szia, én Kazincbarcikai vagyok. Most újították fel, 3 szép szülõszoba van. A szülészet osztály is új, a csecsemõs nõvérek elég mufurcak, de jó. Egész nap veled lehet a babád. Ja, meg most kapott valami kitüntetést is a kórház szülészete. Szatmáriról sokat nem tudok mondani, nekem nem õ hanem Váradi a dokim, de felkapott doki. Egy jópár ismerõsöm szült nála, hallani róla jót is és rosszat is, mint mindenkirõl. 38 hkm
Szerintem nem a környezet a lényeg, hanem a körülvevõ emberek(orvosok, szülésznõ). Én nem sok jót hallottam a barcikai kórházról, sõt, sok rosszat. Szatmárinál egyszer voltam, elég is volt. Sokan mondják, hogy hanyag, barátnõmet félrekezelte. Én Miskolcon a megyeibe fogok szülni. 28h km

A Gyulai kórházban milyen a szülészet?

Legjobb válasz: Köszi a választ,igen kb.erre számítottam.Én 2001 szültem ott de a szülésznõ velem is úgy beszélt végig a szülés alatt mint egy kutyával egyszerûen nem hitte el hogy fáj.Akkor úgy látom a helyzet változatlan.Nekem akkor volt fogadott orvsom de õt nem szívesen fogadnám most fel,köszi még egyszer.

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, igen kb.erre számítottam.Én 2001 szültem ott de a szülésznõ velem is úgy beszélt végig a szülés alatt mint egy kutyával egyszerûen nem hitte el hogy fáj.Akkor úgy látom a helyzet változatlan.Nekem akkor volt fogadott orvsom de õt nem szívesen fogadnám most fel, köszi még egyszer.
Nem sok jót hallottam ma sem róla. Majdnem mindenki akit ismerek lakhelyétõl függõen vagy Csabára vagy Orosházára megy át szülni.
sziasztok én 2008ban szültem gyulán. én nekem nem volt emmi bajom a dokival sem és a szülésznõvel sem. mindenki nagyon rendes és kedves volt velem, a 4nap alatt is amig benn voltam. volt fogadott dokim. most várjuk a második babát, most is ugyanaz a fogadott dokim és nem megyek m ásik korházban szülni. ha azt nézitek minden korházrol lehet negativ infokat összeszedni, nem is keveset.
szia utolso. én utolso elõtti vagyok. nekem nem volt kapcsolatom a csecsemõsökkel a szülészeten, mert a babaám egy hónappal korábban jött és egybõl vitték át a gyerekkorházba. igy a csecsemõsökrõl nem tudok mit mondani.
szia utolsó! neked ki volt a dokid? mikor voltál bennt a kórházban? én decemberben szültem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, a lányomat Rákos doktornõnél szültem.Velem nagyon rendes volt de azóta sok rosszat hallottam róla.
16:16osnak. én áprilisban szültem és párducz dokinál. és te? neked ki volt a dokid?
12.36 és 16.16 vagyok nem volt fagadott dokim, de sztán doki csinálta a császárt, nagyon rendes volt! december 12-én mentem be, és 22-én jöttünk haza a picurral.
Sziasztok anyukák! Én 2007ben szültem ott a fiamat, nem volt fogadott adokim, de szép szóval is a pic...m ki volt nyalva! Juhász dokinál szültem, minden nap vizit után visszajött kérdezgetett jól vagyunk-e mindketten. Most várom a 2.babánkat, eszembe nem jutott váltani. na ennyi, én meg csak jó tapsztalatokkal rendelkezem. A gyulai kórházas védõnõvel a mai napig tartom a kapcsoaltot, egy tündérke!!!!!!

18 hetes kimama. A II. számú Nőgyógy. Klinikán fogok szülni, Bp-en. Hallottam negatív és pozitív véleményt is. Milyen a szülészet ill. a gyermekágyas osztály?

Legjobb válasz: Szia! A szülõszoba fel van újítva gyönyörûen,a szülésznõk felkészültek és lelkiismeretesek. Ellentétben a gyerekágyas osztállyal. Ott a nõvérek nem nagyon foglalkoznak az emberrel és szinte egy kérdésre sem tudnak válaszolni és túl sok tapintat sem szorult beléjük. Reggel fél 6-kor becsörtetett,hogy vérnyomást mérjen,felvágta a villanyt,de az nem zavart,hogy a kórteremben 4 újszülött aludt éppen. Ennyit róluk,de a dokik jófejek! Boldog babavárást! 2 hetes kisfiú mamája

Szia! A szülõszoba fel van újítva gyönyörûen, a szülésznõk felkészültek és lelkiismeretesek. Ellentétben a gyerekágyas osztállyal. Ott a nõvérek nem nagyon foglalkoznak az emberrel és szinte egy kérdésre sem tudnak válaszolni és túl sok tapintat sem szorult beléjük. Reggel fél 6-kor becsörtetett, hogy vérnyomást mérjen, felvágta a villanyt, de az nem zavart, hogy a kórteremben 4 újszülött aludt éppen. Ennyit róluk, de a dokik jófejek! Boldog babavárást! 2 hetes kisfiú mamája
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ! Én is pont ezt hallottam, mármint a gyermekágyas részlegrõl. Hátha decemberig javul a helyzet. De azért annyira nem rossz, hogy egyáltalán nem ajánlod, ugye?
Elsõ vagyok. Annyira azért nem szörnyû!:) Akkora már úgyis csaka babód fog érdekelni és az, hogy mikor mehetek haza! Még annyit, hogy a újszülött osztályon is nagyon ügyesek és kedvesek a nõvérkék, látszik, hogy tényleg szeretik a gyerekeket. Sok boldogságot! Ha szeretnél még kérdezni írj privit!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, egyenlõre ennyi elég.

SOTE I. Milyen a szülészet és a bent töltött pár nap? Tudnátok mesélni róla?

Els? babámat várom, az I. számú N?i Klinikán van az orvosom, most fogok szülészn?t is fogadni. :)Decemberre vagyok kiírva.

Legjobb válasz: Mikor szültél ott kedves elsõ? A szülészet szép tiszta, felújított. Van 3 vagy 4 egy ágyas és 1 három ágyas szülõszoba. Nagy a valószínûsége, hogy az egyágyasba mehetsz, ha sokan szülnek egyszerre, akkor nincs választási lehetõség. A szülõszobába csak 1 ember mehet be veled, de az bárki lehet, te választod ki, hogy ki legyen. Nincs ki-be mászkálás. Ha véletlenül császárra kerül a sor, ott is végig bent lehet valaki veled és foghatja egész idõ alatt a kezed. A csecsemõs osztály nem egy csúcs, de nem is olyan kibírhatatlan. A baba végig veled van, csak fürdetésre viszik el, nem is igazán lehet leadni õket. A csecsemõs nõvérek igen változóak, de legtöbbjük kedves, aranyos, a hisztit nem bírja egyik sem. A fürdõszoba tényleg borzasztó, de nem halsz bele, annyira nem kibírhatatlan. A szobába mindennap visznek be friss vizet a babáknak, kérhetsz is napközben ha nem elég és még tápszert is adnak, ha nem indul meg a tejed. Popsikrémet, hintõport szintén adnak. pelenkát és popsitörlõt vinni kell. Megmutatják a köldök ápolást is, ha bizonytalan vagy, kimehetsz és kérdezhetsz bátran. Nem azt mondom, hogy a Hotel Hilton, de a babád úgyis kárpótol mindenért! :) Könnyû szülést Kívánok!

Mikor szültél ott kedves elsõ? A szülészet szép tiszta, felújított. Van 3 vagy 4 egy ágyas és 1 három ágyas szülõszoba. Nagy a valószínûsége, hogy az egyágyasba mehetsz, ha sokan szülnek egyszerre, akkor nincs választási lehetõség. A szülõszobába csak 1 ember mehet be veled, de az bárki lehet, te választod ki, hogy ki legyen. Nincs ki-be mászkálás. Ha véletlenül császárra kerül a sor, ott is végig bent lehet valaki veled és foghatja egész idõ alatt a kezed. A csecsemõs osztály nem egy csúcs, de nem is olyan kibírhatatlan. A baba végig veled van, csak fürdetésre viszik el, nem is igazán lehet leadni õket. A csecsemõs nõvérek igen változóak, de legtöbbjük kedves, aranyos, a hisztit nem bírja egyik sem. A fürdõszoba tényleg borzasztó, de nem halsz bele, annyira nem kibírhatatlan. A szobába mindennap visznek be friss vizet a babáknak, kérhetsz is napközben ha nem elég és még tápszert is adnak, ha nem indul meg a tejed. Popsikrémet, hintõport szintén adnak. pelenkát és popsitörlõt vinni kell. Megmutatják a köldök ápolást is, ha bizonytalan vagy, kimehetsz és kérdezhetsz bátran. Nem azt mondom, hogy a Hotel Hilton, de a babád úgyis kárpótol mindenért! :) Könnyû szülést Kívánok!
Én nagyon nem ajánlom, nekem az egyetlen pozitívum az volt, mikor kittem a lábam az épületben, és ezt értsd szó szerint. Lepusztult hely, szörnyû állapotok a kórtermekben, a wc-t egy máv vonatos tisztaságában lehet összehasonlítani. Minden nagyon futószalag szerû, rád se néznek stb. Nem mellesleg az orvosom(akihez amúgy magánba jártam) totál félrekezelt. Ezek után én senkinek sem ajánlom, de biztos lesz olyan is, aki legalább egy + véleményt tud írni. Amúgy gratulálok a babához!!
Én 2, 5 éve szültem ott, és sajnos 1. válaszoló véleményét osztom. Császáros voltam, utána 24 óráig nem láttam a fiamat. Szerencsére az egyágyasba kerültem, de nem volt benne sok köszönet, mert mellete van az újszülött szoba, egész éjjel sírtak a picik. A csecsemõsök kõbunkók, a zárójelentésbõl tudtam meg, hogy a gyerekem az elsõ éjszakát az újszülött-intenzíven töltötte!!! Gyerekorvost csak 4 nap elteltével láttam, azt mondta minden OK, ehhez képest a fiam otthon tovább fogyott, tök sárga volt, a háziorvos kétnaponta jött ellenõrizni. Egyetlen dolog miatt lehet jó, az ország összes problémás terhességét ide irányítják, a PIC jól felszerelt, ha bármi baja lenne a kicsinek, itt van a legjobb a kezekben.
Sajnos én még nem szültem, de én is ide járok és engem is érdekelne a téma, mert babát várok! Kedves kérdezõ, megkérdezhetem ki az orvosod?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Köszönöm szépen hogy ennyien leírtatok a tapasztalataitokat :) ) Dr. Patkos Péter az orvosom, nála születtem, Anyukamnak nagyon jó ismerõse, így én is ismertem régóta:) szeretem, nagyon kedves velem és jó orvos. Szulesznot Szabo Rózsát fogom felfogadni, ha ráér akkor, mert karácsony környéken fogok szülni :) ) Tudom, hogy nem leányálom a tisztaság, de csak kibirok pár napot :) azért szeretnem megkérdezni, hogy egy ágyas szobát lehet e kérni, ahova esetleg bejöhet a párom, vagy ez hogy mûködik. Tudom, hogy fizetni kell érte. Köszönöm! További válaszokat is örömmel fogadok :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!