Találatok a következő kifejezésre: Milyen a számú (28 db)

Milyen a II. számú nőgyógyászati klinikán a szülés és az azt követő ellátás? Kell magammal vinnem pelenkát, vagy bármilyen babaholmit?

Legjobb válasz: Szia! :) én 3 hete szültem a II. számún, volt fogadott orvosom (dr Timmermann), de szülésznõm nem volt (fogadott), az ügyeletesek mind nagyon kedvesek voltak (hajnal 3-tól este 9-ig beleestem két váltásba is :D), olyannyira, hogy kérdés nélkül is gátvédelemmel szültem, zenét hallgathatsz, tusolhatsz, labdára ülhetsz, és nagyon klafa a szülõszoba felszereltsége is! :) szóval jók a szülésznõk. az ellátás : a kaja made in hungary, úgyhogy párod, hozzádtartozód vigyen be neked plusz kaját (hûtõ van a szobában), ezen kívül pelust a picinek vigyél, nem kell sok, de legyen nálad, babaruci nem kell, öltöztetik õket :) csak hazajövõs ruci kell majd. popsi törlõt is vigyél.szerintem jó az ellátás egyébként :). sok sikert :) pusza

Szia! :) én 3 hete szültem a II. számún, volt fogadott orvosom (dr Timmermann), de szülésznõm nem volt (fogadott), az ügyeletesek mind nagyon kedvesek voltak (hajnal 3-tól este 9-ig beleestem két váltásba is :D), olyannyira, hogy kérdés nélkül is gátvédelemmel szültem, zenét hallgathatsz, tusolhatsz, labdára ülhetsz, és nagyon klafa a szülõszoba felszereltsége is! :) szóval jók a szülésznõk. az ellátás : a kaja made in hungary, úgyhogy párod, hozzádtartozód vigyen be neked plusz kaját (hûtõ van a szobában), ezen kívül pelust a picinek vigyél, nem kell sok, de legyen nálad, babaruci nem kell, öltöztetik õket :) csak hazajövõs ruci kell majd. popsi törlõt is vigyél.szerintem jó az ellátás egyébként :) . sok sikert :) pusza
A kérdező hozzászólása: köszi a választ:-)remélem én is ilyen kedves dolgozókat fogok ki!!!

Milyen típusú (számú) ez a pierre cardin babakocsi?

Els?sorban jellemz?ire vagyok kíváncsi(súlya,méretei stb..)!!Képet mellékelem!!El?re is köszönöm!!!


Ha ellopták a telefonom és nem tudom az imei számát, a kereskedő aki eladta nekem meg tudja mondani, hogy a nevemre milyen imei számú teló lett eladva?

Kell ilyen nyilvántartást vezetniük? Vagy eszembe jutott még, hogy vajon a szolgáltató regisztrálja-e, hogy egy bizonyos sim kártyájukat milyen imei számú telefonnal használtak és így ?k is ki tudnák keresni az imei-t. Félek hogy lustaságból megpróbálnak inkább lekoptatni, ezért jó lenne biztosat tudni.

Legjobb válasz: Igen, általában végeznek ilyen nyilvántartást mindenhol, ahol telefont adnak el hivatalosan (gyártó üzletláncában, szolgáltatónál), és a neved alapján meg tudják mondani. Nyilván nem kell mindenkinek megjegyeznie egy 16 jegyû kódot. De a SIM alapján egészen biztosan nem. Azt rád bízzák, hogy milyen telóba teszed, mert lehet h veszel egy új telót egy simmel, de mondjuk az új simet teszed a régi telódba, és az újba pedig a régit. Bármilyen simet tehetsz egy teloba azon kívül amit adnak hozzá.

Igen, általában végeznek ilyen nyilvántartást mindenhol, ahol telefont adnak el hivatalosan (gyártó üzletláncában, szolgáltatónál), és a neved alapján meg tudják mondani. Nyilván nem kell mindenkinek megjegyeznie egy 16 jegyû kódot. De a SIM alapján egészen biztosan nem. Azt rád bízzák, hogy milyen telóba teszed, mert lehet h veszel egy új telót egy simmel, de mondjuk az új simet teszed a régi telódba, és az újba pedig a régit. Bármilyen simet tehetsz egy teloba azon kívül amit adnak hozzá.
Ha valahonnan ellopnak egy telót mondjuk egy üzletbõl, vagy egy szolgáltatótól (volt már rá példa), akkor tudniuk kell az ellopott teló azonosítóját, mivel csak az alapján lehet megtalálni, mert az IMEI olyan mint a rendszám az autóknál, nincs két egyforma
nem tudja megmondani
A kérdező hozzászólása: köszi köszi
Beállítások, Telefon információ

Hol tudnék beméretni egy padlólapot, hogy A RAL skála szerint milyen szinű (számú) fémfestéket vegyek a padlókonvektorokhoz?

Praktikerben pl. fogalmuk sincs róla, hogy mi az a "RAL" ami elég meglep?. Csak ezért nem vennék tizenezer forintokért egy RAL skálát, hogy egyszer használjam.

Legjobb válasz: Szerintem egy festékboltban esetleg kölcsön lehet kérni, mi legalább is így tettünk, 5000.- kaukciót le kellett tenni. A Praktikerben (és tsai) meg sokmindent nem tudnak sajnos...

Szerintem egy festékboltban esetleg kölcsön lehet kérni, mi legalább is így tettünk, 5000.- kaukciót le kellett tenni. A Praktikerben (és tsai) meg sokmindent nem tudnak sajnos...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Idõközben megoldottam. Úgy tûnik a komolyabb festékboltok tartanak RAL és minden egyéb skálát is. Bevittem a Retek utcai festékboltba a padlólapomat és kikerestük a megfelelõ színt. Plusz még ellátak egy rakás felvilágosítással. :)
Szerintem megéri beruházni egyre! Hiszen már majdnem Fender! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi, sajna eladták.

II. számú Női Klinikán a szülésnél hány orvos (ember) van bent? Milyen a szülőszoba? Tapasztalatokat írnátok?

Legjobb válasz: A vajúdóban egyszerre többen vagytok, ott körbemegy az ügyeletes és megvizsgál mindenkit. A szülõszobák nagyon kulturáltak, van kád vagy zuhany, bordásfal, labda. Lehet zenét választani de vihetsz is saját cd-t. Inkább a szülésznõ van bent veled és egy doki néha rádnéz, majd a kitolási szakasztól õ és a szülésznõ is ott van. Legalábbis nekem áprilisban így volt :)

A vajúdóban egyszerre többen vagytok, ott körbemegy az ügyeletes és megvizsgál mindenkit. A szülõszobák nagyon kulturáltak, van kád vagy zuhany, bordásfal, labda. Lehet zenét választani de vihetsz is saját cd-t. Inkább a szülésznõ van bent veled és egy doki néha rádnéz, majd a kitolási szakasztól õ és a szülésznõ is ott van. Legalábbis nekem áprilisban így volt :)
pontosan úgy van ahogy az elsõ válaszoló leírta. Másfél éve szültem ott. Nálam a doki és 2 szülésznõ volt amikor a kitolás volt. A gyermekágyas rész akkor még elég rossz állapotban volt, nem tudom ez változott-e. Én örülök, hogy ott szültem, megnyugtató a szülõszoba és az emberek is kedvesek voltak

Milyen a Tescoban kapható Tricity TCM09-es számú kávéfőző? Mennyire megbízható ez a márka? Vélemények róla? Ár-érték arány? Kb.8500FT

Köszi mindenkinek a segítségét!

Legjobb válasz: Köszi a válaszod!Nagyon sok érdekes infót kaptam tõled,nem semmi,hogy embereket alkalmaznak azért,hogy rövid ideig tudjuk használni a gépeinket. Valószínû hasonló indokból tesznek szörnyû gyári csengõhangokat a telefonokra is, hogy legyenek letöltések.:)

A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod!Nagyon sok érdekes infót kaptam tõled, nem semmi, hogy embereket alkalmaznak azért, hogy rövid ideig tudjuk használni a gépeinket. Valószínû hasonló indokból tesznek szörnyû gyári csengõhangokat a telefonokra is, hogy legyenek letöltések.:)
A TCM10-est látta valaki még forgalomban?

18 hetes kimama. A II. számú Nőgyógy. Klinikán fogok szülni, Bp-en. Hallottam negatív és pozitív véleményt is. Milyen a szülészet ill. a gyermekágyas osztály?

Legjobb válasz: Szia! A szülõszoba fel van újítva gyönyörûen,a szülésznõk felkészültek és lelkiismeretesek. Ellentétben a gyerekágyas osztállyal. Ott a nõvérek nem nagyon foglalkoznak az emberrel és szinte egy kérdésre sem tudnak válaszolni és túl sok tapintat sem szorult beléjük. Reggel fél 6-kor becsörtetett,hogy vérnyomást mérjen,felvágta a villanyt,de az nem zavart,hogy a kórteremben 4 újszülött aludt éppen. Ennyit róluk,de a dokik jófejek! Boldog babavárást! 2 hetes kisfiú mamája

Szia! A szülõszoba fel van újítva gyönyörûen, a szülésznõk felkészültek és lelkiismeretesek. Ellentétben a gyerekágyas osztállyal. Ott a nõvérek nem nagyon foglalkoznak az emberrel és szinte egy kérdésre sem tudnak válaszolni és túl sok tapintat sem szorult beléjük. Reggel fél 6-kor becsörtetett, hogy vérnyomást mérjen, felvágta a villanyt, de az nem zavart, hogy a kórteremben 4 újszülött aludt éppen. Ennyit róluk, de a dokik jófejek! Boldog babavárást! 2 hetes kisfiú mamája
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ! Én is pont ezt hallottam, mármint a gyermekágyas részlegrõl. Hátha decemberig javul a helyzet. De azért annyira nem rossz, hogy egyáltalán nem ajánlod, ugye?
Elsõ vagyok. Annyira azért nem szörnyû!:) Akkora már úgyis csaka babód fog érdekelni és az, hogy mikor mehetek haza! Még annyit, hogy a újszülött osztályon is nagyon ügyesek és kedvesek a nõvérkék, látszik, hogy tényleg szeretik a gyerekeket. Sok boldogságot! Ha szeretnél még kérdezni írj privit!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, egyenlõre ennyi elég.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!