Találatok a következő kifejezésre: Milyen a rendelt függöny Megéri az (1 db)

Milyen a Quelléből rendelt függöny? Megéri az árát vagy pénzkidobás?

Legjobb válasz: jobb ha látod amit megveszel!! ágytakarót rendeltem anno, de ha látom nem veszem meg olyan a minõsége! bár vissza is lehet küldeni, azzal a cimszóval, hogy nem erre a minõségre számitottam, visszafizetik pár napon belül bármely terméket! tapasztalat ami a quellé-ben van bármely függönyboltban beszerezhetõ, csak pénzed legyen rá...

jobb ha látod amit megveszel!! ágytakarót rendeltem anno, de ha látom nem veszem meg olyan a minõsége! bár vissza is lehet küldeni, azzal a cimszóval, hogy nem erre a minõségre számitottam, visszafizetik pár napon belül bármely terméket! tapasztalat ami a quellé-ben van bármely függönyboltban beszerezhetõ, csak pénzed legyen rá...
Tapasztalatom szerint a Quellébõl nem érdemes rendelni semmit. A kép néha stimmel, de az anyagminõség általában rosszabb, mint amit írnak. A ruhanemûknél amire azt írják, hogy 100% pamut, vagy nagyrészt pamut, az általában nagyrészt nejlon, de olyan nejlon, ami zörög, és szikrát hány. Én sosem rendelnék tõlük többet. Az Otto talán még rosszabb, mert ott a magyar cég is csak a katalógust kapja meg az anyavállalattól, és maguknak kell kitalálni, hogy az egyes ruhanemûk pontosan hogyan készülnek, nincs sem szabásminta, sem méretezés, semmi.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen lakberendező programokat ismertek?

És ami jó is.
Mert szeretnénk a lakásunkat felújítani és olyan programot szeretnék amiben lehet járólapot tenni parkettát falat szinezni... Van ilyen program és ha igen akkor melyik az?
Köszönöm el?re is a válaszokat!:)

1

Egy egyetemistának szerintetek mekkora az a lakásméret, ami elég?

Szükséges hálószoba?

4

Szentendre környékén hol lehet óralapot kapni? Úgy értem, ma.

0

Mi a véleményed a falmatricáról? + Mennyibe kerül?

5

Szerintetek ez a ház szép? Elég modern! Sőt! Nagyon modern! Nem egy ház, de most képzeljétek annak! (képekkel)

Fürd?szoba: Nappali, és étkez? : Konyha:
Háló:
Kislány szoba:
Kisfiú szoba:
Nagylányszoba:

16

Mit rakjak a ruhás komódba a fehérneműkön kívül?

6

Látott vagy tett már valaki függönyt tetőtéri ablakra?

Tényleg akkora "paraszt" dolognak tartja mindenki?

7

Szerintetek szép a ház?

Nappali:
Fürd?:
Tiniszoba:
Gyerekszoba:
Háló:

29

Milyen színű szoba illene a 14 éves kislányomnak?

Kis szobáról van szó. Kb. 10 négyzetméter. A jelenlegi szín pipacs, de kicsinyíti is a szobáját, meg már kin?tte az ilyen színeket. Gondolkoztunk a sárgán, a krém színen, de nem tudunk dönteni. Esetleg ha színsablonokat küldenétek, azt megköszönném. Tudom hogy lehet találni neten, de nem találtam olyat, amin normális színek vannak.

13

Hol lehet kis cserepeket venni, esetleg figurás fiatalos színeset?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!