Találatok a következő kifejezésre: Milyen a peteérés után, ha (4 db)

Milyen a folyás peteérés után, ha megtörtént a megtermékenyítés és milyen, ha nem történt meg?

Legjobb válasz: Szia!MIndenkinél más és más,erre nem lehet alapozni sajna,én például soha nem figyelem,mert erre menne el minden idõm.Arra hogy másnak milyen,és neked milyen,még nem lehet alapozni,mert sajna akármelyikõtök bármilyen beteg is lehet,és az már alapjaiban megváltoztatja a folyást.Ne a folyással foglalkozz,hanem várd ki a mensidet,megjön-e,milyen lesz?Mert lehet hogy miközben mensizel babás vagy(én is az voltam).Figyeld magad,ha valami furi,tesztelj.Sok sikert.Egy öreg róka

Szia!MIndenkinél más és más, erre nem lehet alapozni sajna, én például soha nem figyelem, mert erre menne el minden idõm.Arra hogy másnak milyen, és neked milyen, még nem lehet alapozni, mert sajna akármelyikõtök bármilyen beteg is lehet, és az már alapjaiban megváltoztatja a folyást.Ne a folyással foglalkozz, hanem várd ki a mensidet, megjön-e, milyen lesz?Mert lehet hogy miközben mensizel babás vagy(én is az voltam).Figyeld magad, ha valami furi, tesztelj.Sok sikert.Egy öreg róka

Milyen a ciklus első felében a nyálka állaga mensi után? Aztán peteéréskor? És utána? És, ha valaki babás?

Legjobb válasz: Hm, ha jol emlekszem, mensi utan majdnem szaraz, aztan peteeres elott kevessel elkezd bovebb lenni, de nem nyulos, mikor ovulacio van, tojasfeherje allagu, nyulos. A ciklus masodik feleben ez egyre mulik el es megint keves lesz, morzsolhato. Nekem most terhesen bovebb, illattalan es attetszo-feheres.

Hm, ha jol emlekszem, mensi utan majdnem szaraz, aztan peteeres elott kevessel elkezd bovebb lenni, de nem nyulos, mikor ovulacio van, tojasfeherje allagu, nyulos. A ciklus masodik feleben ez egyre mulik el es megint keves lesz, morzsolhato. Nekem most terhesen bovebb, illattalan es attetszo-feheres.

Peteérés után 9 nappal megyek a dokimhoz. Ha sikerült a baba a megvastagodott nyálkahártyát láthatja már amiből lehet következtetni a terhességre? Milyen vastagnak kéne lennie?

A dokihoz más okból megyek, de megkérem hogy csináljon egy uh-t.

Legjobb válasz: Köszönöm, csak kíváncsi voltam. Persze ha nem jön meg, akkor tesztelek, majd rá 1 hétre ismét felkeresem a dokit.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm, csak kíváncsi voltam. Persze ha nem jön meg, akkor tesztelek, majd rá 1 hétre ismét felkeresem a dokit.
A megvastagodott nyálkahártyát nyilván láthatja, de nem hiszem, hogy van olyan vastagság amibõl egyértelmûen terhességre lehet következtetni.
Szia! Szerintem UH-n nem látja, mert a mensi elõtt is megvastagodik a méhnyálka. Ha nem jönne meg és utána mennél akkor is csak azt látja, hogy a méhnyálka vastag de visszarendelne kb 1 hét múlva. Ilyen idõszakban tehát a peteérés után 9. napon inkább vérvételbõl lehetne valamit látni, hogy van-e már HCG a szervezetedben, de lehet hogy nem jól tudom.


Lombik programhoz milyen gógyszert írnak akkor, ha a peteéréssel és a ciklussal alapvetően nincs semmi gond? ( elzáródás miatt nem lehet természetes úton)

Ha valaki tudja a választ, azt is írja meg, hogy mennyi kb. a havi kölstége a gyógyszereknek. Köszönöm.

Legjobb válasz: Annyira nem vagyok járatos a lombikban, de szerintem ha "csak" elzáródás van és a pé-sel nincsen gondod, akkor is kapsz rá gyógyszert, hogy megfelelõ idõben és mérettel rendelkezzen a petesejt a levételkor, hogy "biztosra" menjenek.

Annyira nem vagyok járatos a lombikban, de szerintem ha "csak" elzáródás van és a pé-sel nincsen gondod, akkor is kapsz rá gyógyszert, hogy megfelelõ idõben és mérettel rendelkezzen a petesejt a levételkor, hogy "biztosra" menjenek.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt én is tudom, a kérdés is az volt, hogy milyen gyógyszert írnak fel, nem az, hogy írnak-e fel.....
Jah, bocs
Szerintem az index lombikababa/meddõség fórum oldalán kérdezd meg ott biztos tudnak neked segíteni. Nekem inszeminációm volt, nem kellett a ombikig elmennünk, nekünk a ktg Ft-volt. A gyógyszerek pedig különböznek két lombikosnak sem irtak fel ugyanazt (ismerõsöktõl tudom). Én peteérésre a merional injekciót kaptam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!