Találatok a következő kifejezésre: Milyen a peteérés (105 db)

Milyen a peteérési és az ovulációs fájdalom? Ti mit éreztek ekkor?

Én soha nem észleltem, hogy lett volna valamilyen más tünetem a ciklusomban, kivéve ha meg van.

Legjobb válasz: Vki szurkálást érez az egyik petefészkénél, vki erõteljes fájdalmat, vki menzesz szerû görcsöket. Vkinek még enyhe pecsételõ vérzése is van olyankor. De sok nõ meg nem érez semmit olyankor. (Pl. én sem.)

Vki szurkálást érez az egyik petefészkénél, vki erõteljes fájdalmat, vki menzesz szerû görcsöket. Vkinek még enyhe pecsételõ vérzése is van olyankor. De sok nõ meg nem érez semmit olyankor. (Pl. én sem.)

Milyen a peteérés közbeni folyás? Vagy van egyáltalán?

Mert én most a 11. napomon tartok,és krémes sok folyásom van.És próbáljuk a gyereket "ezerrel"(emiatt is)ez az els? hónap amikor próbálkozunk.Fogamzásgátlót sosem szedtem,hátha hamar sikerülne.

Milyen a peteérés?

Legjobb válasz: Nem értelmezhetõ a kérdés, mire vagy kíváncsi?

Nem értelmezhetõ a kérdés, mire vagy kíváncsi?
Az érdekel, hogy lehet e valamit érezni? Ha igen, akkor a válaszom az, hogy: van aki érzi, van aki nem.
A kérdező hozzászólása: Hát az érdekel, hogy kb.hogy néz ki vagy mit lehet érezni vagy honnan lehet tudni azt, hogy peteérése van az embernek??!
A kérdező hozzászólása: Vagy azt, hogy egyáltalán mi az?!
Ha a folyásod nyálkás, átlátszó, az is jelezheti a peteérést.
Bocsi, az elõzõ válaszomban elküldött linkek közül a második tévesen lett küldve.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Milyen cseppek vannak hogy segitse a peteérést, milyen hatása van, van még más gyogyszer is?

Legjobb válasz: peteérésre a clostit szokták adni, de az nem csepp. cseppet nem tudok, de hátha más igen.

peteérésre a clostit szokták adni, de az nem csepp. cseppet nem tudok, de hátha más igen.
A kérdező hozzászólása: closti nem segitet nem ért semmit
Szia! Ha ilyen problémád van fordulj orvoshoz. Õ is csak elõzetes kivizsgálás után fog neked bármit írni. Persze az sem biztos, hogy szükség van rá, de ezt döntse el a doki.Gondolom nem vagy annyira felelõtlen, hogy vizsgálatok nélkül bármit is beszednél.
A kérdező hozzászólása: voltam dokinál clostit irt de nem segitet
Hormeel S csepp, - nekem sem segített a closti, de ez igen! Cickafark tea vagy tabletta is jó!
Az utolsó válaszoló vagyok. Barátcserje csepp is jó, de ez vényköteles homeos szer: Mastodyn csepp És itt is találsz jókat, és a shop-ban meg is tudod rendelni. http://babatervezok.otthona.net/homeo-szerek.shtml Sok sikert! És a clostin kívül is van élet a Földön, ne bánkódj, hogy nem jött össze, az úgyis ideig-óráig csinál csak peteérést, ha csinál egyáltalán...

Akinek nem voltak peteérés, megtermékenyülés, beágyazódás idején tünetei, milyen a hőgörbéje? Minek köszönhető, ha nincsenek tünetek?

Legjobb válasz: Hát nem tudom, én nagyon profin mértem már az elsõ terhességemnél is meg figyeltem a nyákot, lh teszteztem meg minden ilyesmi és semmit nem mutatott! A görbém összevissza cikkcakkos volt és mégis volt peteérésem majd két terhességem is... úgyhogy én kicsit kételkedem is ebben, szóval elhiszem h van aki ilyen tipikusan mûködik hogy ovuláció elõtt hõesés majd magasan marad stb. de az sem igaz h akinek nem látható ilyen annak TUTI nincs peteérése és esélytelen a babára.

Hát nem tudom, én nagyon profin mértem már az elsõ terhességemnél is meg figyeltem a nyákot, lh teszteztem meg minden ilyesmi és semmit nem mutatott! A görbém összevissza cikkcakkos volt és mégis volt peteérésem majd két terhességem is... úgyhogy én kicsit kételkedem is ebben, szóval elhiszem h van aki ilyen tipikusan mûködik hogy ovuláció elõtt hõesés majd magasan marad stb. de az sem igaz h akinek nem látható ilyen annak TUTI nincs peteérése és esélytelen a babára.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c806f244d3cdea48a30052.. Nekem sosem volt semmi tünetem, így nem is tudtam mikor van peteérésem, mikor nincs.A lényeg a baba a pocimban:-))
Nekem ugrott eggyet peteéréskor, akkor is akcióztunk, aztán 10-12 nap múlva ujra ugrott a hõm , de visszaállt, majd felment, és ott is maradtt.a mensim késett, majd teszteltem és itt a babó a hasamban 14. hetet kezdtem meg vele.Sok sikert!!!

Milyen folyással jár a peteérés? Törvényszerű, hogy minden hónapba van? Ha valaki már volt egyszer terhes, attól lehetséges, hogy most nincs pé?

Legjobb válasz: Nyúlós átlátszó folyás jelzi a pé közeledtét. Nem minden hónapban van, de ha méred a hõmérsékletedet akkor nagy valószínûséggel tudható, hogy az adott hónapban bekövetkezett-e. Nem hiszem, hogy a terhesség megakadályozza a peteérést, hacsak más gond nincsen. Figyeld a hõdet 2-3 hónapig, ha abból nem tûnik ki, hogy van peteérésed, fordulj orvoshoz. Ultrahanggal megvizsgálnak, és meglátják, hogy mi a helyzet.

Nyúlós átlátszó folyás jelzi a pé közeledtét. Nem minden hónapban van, de ha méred a hõmérsékletedet akkor nagy valószínûséggel tudható, hogy az adott hónapban bekövetkezett-e. Nem hiszem, hogy a terhesség megakadályozza a peteérést, hacsak más gond nincsen. Figyeld a hõdet 2-3 hónapig, ha abból nem tûnik ki, hogy van peteérésed, fordulj orvoshoz. Ultrahanggal megvizsgálnak, és meglátják, hogy mi a helyzet.

24. napomon volt a peteérésem, ma vagyok a 38. napon "mindjárt megjön " érzésem van és fájnak a melleim, a hőm fent van. Lehet ez babó attól hogy a 24. napomon volt a peteérés, Terhességkor milyen folyásnak kell jelentkeznie?

Legjobb válasz: Persze hogy lehetsz terhes. Simán lehet 24. napon peteérés, attól hogy késõbb volt még lehet tûszõrepedés, csak akkor késõbb van a nemvárt mensi. Folyás: a legtöbb nõnek a nemvárt elõtt krémes hüvelyi váladéka van. Ha vizes vagy tojásfehérjeszerû az legtöbbször a mensit jelzi. De ez nem olyan megbízható jel. Van sok ellenpélda.

Persze hogy lehetsz terhes. Simán lehet 24. napon peteérés, attól hogy késõbb volt még lehet tûszõrepedés, csak akkor késõbb van a nemvárt mensi. Folyás: a legtöbb nõnek a nemvárt elõtt krémes hüvelyi váladéka van. Ha vizes vagy tojásfehérjeszerû az legtöbbször a mensit jelzi. De ez nem olyan megbízható jel. Van sok ellenpélda.
Szia! Ha jól értelmezem, akkor tegnap voltál a peteérést követõ 14. napon, tehát már tesztelhetnél is. Természetesen lehet belõle baba, csak ez késõi peteérés. Van ilyen.:-)
A kérdező hozzászólása: A tesztem pozitív lett, viszont azóta sajna már túl vagyok a missed ab.-on is. De persze nem késõi peteérés miatt, hanem mert nem volt életképes! :((

Milyen tapasztalataitok vannak a merckformin-nal kapcsolatban? Anyagcserezavarra kaptam, bár a peteéréssel nincs baj, viszont kezdenek kis cisztáim lenni.

Legjobb válasz: Szerintem nagyon jó gyógyszer. Nekem évekig nem volt peteérésem, úgy jött meg néha, néha meg nem. Évekig kísérletzetek velem, mire az egyik orvos ezt felírta. Én amióta szedem, azóta fogytam, nem vagyok fáradékony, jobb a kedvem (3 hónapja)és végre van peteérésem! Tudod, hogy mi ennek a betegségnek a kiváltó oka? Nekem megcsinálták annó az összes hormonvizsgálatot, amit lehet, csak azt amelyiket kellett volna azt nem. A norm. érték kb. 12-szerese lett a terheléses inzulinom! De a gyogyótól rendbe jött!

Szerintem nagyon jó gyógyszer. Nekem évekig nem volt peteérésem, úgy jött meg néha, néha meg nem. Évekig kísérletzetek velem, mire az egyik orvos ezt felírta. Én amióta szedem, azóta fogytam, nem vagyok fáradékony, jobb a kedvem (3 hónapja)és végre van peteérésem! Tudod, hogy mi ennek a betegségnek a kiváltó oka? Nekem megcsinálták annó az összes hormonvizsgálatot, amit lehet, csak azt amelyiket kellett volna azt nem. A norm. érték kb. 12-szerese lett a terheléses inzulinom! De a gyogyótól rendbe jött!
A kérdező hozzászólása: Nekem a megengedhetõ 30 helyett 140 az inzulinom, a terhe4léses pedig jó. Most kezdem el majd szedni. Van peteérésem, de emiatt az anyagcserezavar miatt nehezebben jön a baba.
Biztos, hogy jön majd a Baba! Mi is szeretnénk, de nekünk azt mondta a doki, hogy ezzel is kb. 1, 5 év. De figyeljek magamra, mert az élet furcsa dolgokat produkálhat! Szóval várunk türelmesen! Sok sikert!

Peteérés előtt milyen a folyás?

Legjobb válasz: Ha arra gondolsz, ami a peteérést jelzi, akkor az tojásfehérje-szerû. Elõtte pedig változó, de inkább sûrûbb.

Ha arra gondolsz, ami a peteérést jelzi, akkor az tojásfehérje-szerû. Elõtte pedig változó, de inkább sûrûbb.
A kérdező hozzászólása: Köszi, már 1.5 éve nem jött meg terhesség, szopatás, nem emlékszem.
A kérdező hozzászólása: szoptatás :)

Milyen a ciklus első felében a nyálka állaga mensi után? Aztán peteéréskor? És utána? És, ha valaki babás?

Legjobb válasz: Hm, ha jol emlekszem, mensi utan majdnem szaraz, aztan peteeres elott kevessel elkezd bovebb lenni, de nem nyulos, mikor ovulacio van, tojasfeherje allagu, nyulos. A ciklus masodik feleben ez egyre mulik el es megint keves lesz, morzsolhato. Nekem most terhesen bovebb, illattalan es attetszo-feheres.

Hm, ha jol emlekszem, mensi utan majdnem szaraz, aztan peteeres elott kevessel elkezd bovebb lenni, de nem nyulos, mikor ovulacio van, tojasfeherje allagu, nyulos. A ciklus masodik feleben ez egyre mulik el es megint keves lesz, morzsolhato. Nekem most terhesen bovebb, illattalan es attetszo-feheres.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!