Találatok a következő kifejezésre: Milyen a póz, (377 db)

Milyen a pozi ovu teszt? Feltennetek nekem egyet?

Legjobb válasz: http://babatervezok.otthona.net/lh-teszt.shtml tesztek tömkelege:)

Szia! Itt van az én pozi ovutesztem :) http://kepfeltoltes.hu/view/100428/pozi_ovuteszt_www.kepfelt..
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen hogy irtatok!
A kérdező hozzászólása: Kedves masodik valaszolo! Meg annyit kerdeznek hogy amikor pozitiv lett akkor egybol kijott erosen a masodik vonal vagy varni kellett ra?

Milyen a dugó-húzó póz? Tudtok még furcsa pózokat?

Legjobb válasz: Dugó-húzó póz? Nem tudom. Talán olyan, hogy menet vágsz a farkadra, a lány meg beleülve elkezd pörögni amíg le nem ér a tövéig, aztán vissza, biztos jó játék, csak nehogy nagyon meghúzd a lányt, mert akkor nem jön le és franciakulcs kell. Az meg olyan, hogy jön az álló[email protected]ú francia, a csaj szájába rakja és menetirányra ellentétesen meglazítja az anyacsajt.. csavart, na belekavarodtam, csajt.

Dugó-húzó póz? Nem tudom. Talán olyan, hogy menet vágsz a farkadra, a lány meg beleülve elkezd pörögni amíg le nem ér a tövéig, aztán vissza, biztos jó játék, csak nehogy nagyon meghúzd a lányt, mert akkor nem jön le és franciakulcs kell. Az meg olyan, hogy jön az álló[email protected]ú francia, a csaj szájába rakja és menetirányra ellentétesen meglazítja az anyacsajt.. csavart, na belekavarodtam, csajt.
xDDD ..nah ez dûûût :D=DDDDDD!!
héé ezt én se ismerem:) ))

Ki milyen szex pózt szeret a legjobban?

Legjobb válasz: Farkas póz

Farkas póz
kutya, lovagló, pillangó egy állat vagyok tudom:D
Ölben ülõs, kutya, lovagló, misszionárius
itt kár kérdezni, mert ebben a 3-n amit mondanak ki is merül a múltkor képekben kérdezte valaki, hát ott sem volt így már nem mondom meg, egy biztos a farka jól bemegy N
a kalapálós egy kis ütvefúróval meg spékelve
Bon Jovi always
a pillangó az milyen? nálam a favorit a kutya

Lányok, ti egyedül teszteltek, vagy apával? Milyen érzés volt a pozi teszt, volt sírás? Mire gondoltatok?

Legjobb válasz: Mi az hogy apával? Hogy tudta hogy tesztelni mész, vagy ott ült pisilés közben veled? Èn egyedül teszteltem, az elsönél nem is tudta, csak ahogy pozi lett, a másodiknál meg elötte nap csináltam tesztet amit mondtam neki hogy rossz, mert semmi nem volt rajta, így másnap azzal jöt haza hogy akkor milyen a mai. (nem engedte magát meglepetni)

Mi az hogy apával? Hogy tudta hogy tesztelni mész, vagy ott ült pisilés közben veled? Èn egyedül teszteltem, az elsönél nem is tudta, csak ahogy pozi lett, a másodiknál meg elötte nap csináltam tesztet amit mondtam neki hogy rossz, mert semmi nem volt rajta, így másnap azzal jöt haza hogy akkor milyen a mai. (nem engedte magát meglepetni)
Mi nem vagyunk túl romantikus lelkûek, így hát én egyedül teszteltem, õ ügyelt, megcsináltam a tesztet, pozitív lett, felhívtam azonnal, és annyit mondtam, hogy lesz egy babánk! :) Megdöbbent, mert nagyon hamar sikerült (pco-s vagyok elég szép inzulinrezisztanciával, fel voltunk készülve mindenre, de hála Istennek két próbálkozós hónap után babó lett :) ). Azt mondta, hogy oké, majd megyek haza :D :D :D (épp sokan voltak körülötte). Aztán mikor hazaért teljesen fel voltunk pörögve, hát még egy héttel késõbb, mikor elõször hallottuk a szívét. :) Azóta esténként már jókat játszanak, a pici az apukája hangjára általában táncolni kezd... :) 25 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: 1-es! Nem, hanem amikor mondjuk áztatsz, ha esetleg olyan teszted van, meg amikor várjátok az eredményt! Kettesmgratulálok, mi most vagyunk a 2. próbálkozós hónapban! :)
Szia. Én egyedül teszteltem, csakúgy "van még teszt" alapon, és mikor megláttam rajta egy halvány tesztet, kikiabáltam a férjemnek, hogy jöjjön, nézze meg. Megkérdeztem, hogy hány csíkot lát, mire azt mondta, hármat. :) :) :) Sajnos nem maradtak velünk az ikrek, úgyhogy újra próbálkozunk. Minden nap nézegeti az ovutesztjeimet, kérdez róla, és alig várja, hogy terhességi tesztet csinálhassunk. :)
A kérdező hozzászólása: De kedves... :)
"Apával" tesztelni? :O Ki az a hülye, aki apukája jelenlétében akar pisilni egy "pozi tesztet"? :D

Milyen a misszionárius póz?

Legjobb válasz: A misszionárius póz, amikor a nõ hanyatt fekszik, a férfi pedig befekszik a lábai közé, és így hatol bele. A legegyszerûbb, legelterjedtebb póz ez, de szerintem nem ez a legélvezetesebb.

A misszionárius póz, amikor a nõ hanyatt fekszik, a férfi pedig befekszik a lábai közé, és így hatol bele. A legegyszerûbb, legelterjedtebb póz ez, de szerintem nem ez a legélvezetesebb.

Milyen sex pózok vannak? Melyik a jó szüzesség elvesztésére? Csókok fajtái milyenek vannak?

Légyszi írjatok és magyarázzátok meg a jelentését és h h kell.

Legjobb válasz: Nah, akkor végigválaszolom mind a 3-at.:D 1. Milyen pózok vannak? Rengeteg féle, én 8-9 félét szoktam "használni". Nevüket nem tudom többségének,de említek párat. Van a misszionárius, lány hanyatt, fiú ráfekszik. Van a kutyapóz, lány négykézláb, fiú hátulról térdelve, vagy guggolva. Lány hasal, kicsit felpúpozza a fenekét és a fiú hátulról behatol. Lány az oldalán, fiú mögéje bújik és hátulról teszi be, a lány késõbb a hátára fordulhat és a fiú oldalról még mindig tudja folytatni. Van a lovagló mikor a fiú a hátán fekszik a lány szembõl vagy háttal térdelve vagy guggolva beleül a szerszámba. Meg van mikor szembõl törökülésben ülnek össze. És van mikor mint a rákok háttal négykézláb közelítenek össze és úgy akcióznak. Egyelõre ennyi jut eszembe. A pasim egyik kedvence ha misszionáriusból és felhúzom a lábaimat, õ ráfekszik és úgy... attól totál beindul, és elmegy. 2. Melyik jó a szüzesség elvesztésére? ...misszionárius. És ha már nem fáj a lökés a lánynak, felhúzhatja a lábát, vagy átfordul a hasára és lehet variálni onnan. De indulásnak én ezt ajánlom, mert nagyon bensõséges, átölelhetitek egymást, lehet csókolózni, halkan becézgetni egymást. 3. Csókok? Szájra puszi, aztán van a harapdálós, mikor finoman az alsó ajkát beszívod és gyengéden megharapod, de csak épphogy a fogad hozzáérjen. Van az francia, vagyis nyelves, akkor teljesen összegabalyodnak a nyelvek. Van a nyaldosós, mikor csókolgatod a száját, s közben a nyelved hegyével az ajkát becézed, néha belenyalsz a két ajka közé finoman. Nah! Kielégítõek voltak a válaszaim? :) 100 % nem? :D

Nah, akkor végigválaszolom mind a 3-at.:D 1. Milyen pózok vannak? Rengeteg féle, én 8-9 félét szoktam "használni". Nevüket nem tudom többségének, de említek párat. Van a misszionárius, lány hanyatt, fiú ráfekszik. Van a kutyapóz, lány négykézláb, fiú hátulról térdelve, vagy guggolva. Lány hasal, kicsit felpúpozza a fenekét és a fiú hátulról behatol. Lány az oldalán, fiú mögéje bújik és hátulról teszi be, a lány késõbb a hátára fordulhat és a fiú oldalról még mindig tudja folytatni. Van a lovagló mikor a fiú a hátán fekszik a lány szembõl vagy háttal térdelve vagy guggolva beleül a szerszámba. Meg van mikor szembõl törökülésben ülnek össze. És van mikor mint a rákok háttal négykézláb közelítenek össze és úgy akcióznak. Egyelõre ennyi jut eszembe. A pasim egyik kedvence ha misszionáriusból és felhúzom a lábaimat, õ ráfekszik és úgy... attól totál beindul, és elmegy. 2. Melyik jó a szüzesség elvesztésére? ...misszionárius. És ha már nem fáj a lökés a lánynak, felhúzhatja a lábát, vagy átfordul a hasára és lehet variálni onnan. De indulásnak én ezt ajánlom, mert nagyon bensõséges, átölelhetitek egymást, lehet csókolózni, halkan becézgetni egymást. 3. Csókok? Szájra puszi, aztán van a harapdálós, mikor finoman az alsó ajkát beszívod és gyengéden megharapod, de csak épphogy a fogad hozzáérjen. Van az francia, vagyis nyelves, akkor teljesen összegabalyodnak a nyelvek. Van a nyaldosós, mikor csókolgatod a száját, s közben a nyelved hegyével az ajkát becézed, néha belenyalsz a két ajka közé finoman. Nah! Kielégítõek voltak a válaszaim? :) 100 % nem? :D
Elsõ alkalomra csak a lovagló póz! így a lány tudja kontrollálni a mélységet, gyorsaságot, stb. ÉS (ami nem utolsó) a fiúnak gyönyörû látvány!
khama sutra
Az összes szexpózt és a leírásukat is megtalálod itt: http://www.femina.hu/kapcsolat/szexpoz_abc =)
Elsõ alkalomra csak a lovagló póz!... Igen, pláne ha a férfi a nõ hátát látja.
A kérdező hozzászólása: utolsó :D köszi majd kipróbálgatom a csókokat...a sex pózokat majd a késõiekben :)
Igen az utolsónak meg az az elõttinek igaza van!!
Misszionárius póz! A fiú úgyis vigyáz a lánykára ilyenkor. Mással ne próbálkozzatok egyelõre.
A második válaszolóval vitatkoznék.Elsõ szexhez semmiképp se lovaglót.Maradjatok a misszionáriusnál./Fiú felül, lány alul/
van ilyen, olyan meg amolyan :D
Például a "kemény kozák", amikor állok és a párod hátulról keresztbe font karokkal markolássza a mellemet.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Milyen gyakran váltogatjátok szex közben a pózokat?

Legjobb válasz: Általában amikor szexelek, akkor váltogatom a pózokat is, ergo gyakran :-P

Általában amikor szexelek, akkor váltogatom a pózokat is, ergo gyakran :-P
Én nem szeretem ha túl gyakran váltogatjuk...ha sokáig csináljuk egy pózban úgy sokkal könnyebben elmegyek. 22/L
Én szeretem, ha váltogatjuk.. De mikor hogy.. Van, amikor 3-4 póz is, van amikor csak egy..
Hát igazából attól függ, hogy ki mennyire dolgozik... Nem azt mondom, hogy csak az én döglök a hátamon és élvezek a legjobb, de pl a misszionáriust rühellem, persze a kontakt jó, de az max 15 perc. Amúgy 40-50 perc eksön alatt kb 3 póz megy le.
Szio! Általában minden menet után másik.Lovagló utána hátulról.

Milyen fajta pózokat ismertek? 69-en, kutya, misszionárius, lovagló pózon kívül. Lécci, minél többet írjatok, és a magyarázatát is, h h is van. XD Köszi. :D

Legjobb válasz: http://www.sexinfo101.com/sexualpositions.shtml?s=52f813a777.. itt van bõven és még mozognak is:D

http://www.sexinfo101.com/sexualpositions.shtml?s=52f813a777.. itt van bõven és még mozognak is:D
háát nekem lenne 1-2 tippemXD
kemenysepro: a csaj gyertyaallasban van, a srac meg valahogy felulrol kamatyolja asszem
"69-en" az azt jelenti, hogy egy híján 70 ember kúr
A kérdező hozzászólása: Elsõ nagyon vicces vagy.:D 2.köszi.:D
Itt a múltkor még kecskérõl is szó volt...
A kérdező hozzászólása: Amúgy nem tudja vki, milyen az a kéményseprõ póz?:D (Ha van ilyen. xD)
Itt van vagy 150-féle póz, minden frissítésre sorsol neked egyet. Vagy ki is listázhatod az összeset. http://sexopoly.tarhely.biz/index.php?option=com_sexposition..
A kérdező hozzászólása: Köszi.:D

Milyen a 69-es póz, hogyan célszerű csinálni?

Tudom mir?l van szó, de még nem próbáltam. (lány vagyok). Nem lenne a párom arcában a fenekem? Kényelmes ez?

Legjobb válasz: hát de ott van.persze nem nyomod bele.esetleg nézz vmi pornot amiben van 69-es poz abbol tanulhatsz a legjobban.(már annyi ilyen video feltöltös oldal van egyiken biztos találsz!.)

hát de ott van.persze nem nyomod bele.esetleg nézz vmi pornot amiben van 69-es poz abbol tanulhatsz a legjobban.(már annyi ilyen video feltöltös oldal van egyiken biztos találsz!.)
nem célszerû elõtte csilisbabot enni
Imádnám, ha nem lennék ilyen töpszli...(nem) kicsit alacsonyabb vagyok a barátomnál és nem érjük el egymást rendesen :(( (OFF:) valakinek 5let erre??
Mi egyszer próbálkoztunk... egy jó kis nevetés lett belõle. Én inkább a különre szavaznék. Nehéz egyszerre kényeztetni és kényeztetve lenni.
Nekem azért nem jön be mert nem tudok egyszerre arra koncentrálni hogy élvezzem is meg hogy közben csináljam is, de ahogy észrevettem a párom sem, mert mikor nagyon jó volt neki akkor abbahagyta nekem :) Szóval nekünk a külön orál jött be, d epróbáljátok ki és akkor majd meglátod hogy tetszik-e. A fenék problémára meg hát ne elgyünk már ennyire szégyenlõsek, hisz a szexrõl van szó meg a párunkról aki szeret bennünket, a fenekünket is, szóval ez szerintem nem hinném hogy probléma lenne.
probalhatod eloszor oldalrol is..jo a z nem egeszen 69, de az a lenyege...s akkor szembe vagy vele, s a nemi szerved kerul a kozelebe, s a feneked nem lesz rajta..en is szegyeltem, s amig megszoktam ugy kezdtuk, aztan belejossz
Én imádom az orális szexet!!! (20éves lány vagyok), de a 69-et nem! Egyszer megpróbáltuk..deee ; én szeretek vele foglalkozni;) , aztán amikor meg õ foglalkozik velem, akk meg magammal szeretek foglalkozni:) és engem zavarna az is, h arcában van a fenekem.. (Nekem ez a tapasztalatom, de tudom, h sokan szeretik.)
férfi is lehet felûl csak ne hogy lepukizzon.
Ha téged zavarna h a párodra rakod a feneked, legyen õ felül..így ez nem probléma..PRÓBA
Szerintem is eloszor oldalrol probaljatok ki:D nalunk is ez a baj...kb 15cm van koztunk(magassagban:D) kerlek adjatok nekunk tanacsokat erre is:D
Nekem a kutyus a fav.
A "Fagyott orrú eszkimót" és a "Csípõs chilis rugdalózó kanca"-t tudnám ajánlani !
Pózzal annyira nem, max újként bedobni, ha nem volt még... Lovagló póz háttal, vagy a csaj föléguggol/térdel a fiúnak, és a srác úgy nyalja ki. Feldobni: - Szerepjátékok. - Enyhe domina játékok. - Extrém helyszínek - Segédeszközök bevetése.
tedd a lábad a nyakadba és úgy

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!