Találatok a következő kifejezésre: Milyen a nyaralunk! Online utazási (1 db)

Milyen a Hurrá nyaralunk! Online utazási iroda?

mik a tapasztalatok?nem vagyunk jártasak online útfoglalásban,kicsit tartunk t?le...szertenénk foglalni utat.jól járnánk ezzel az irodával?

Legjobb válasz: Már kétszer utaztunk velük minden probléma nélkül. Valójában nem is igazi online iroda, mert csak az elõzetes jelentkezés megy a neten, és attól kezdve választhatsz, hogy neten, faxon, vagy személyesen az irodájukban intézed tovább. Fizetni is bankátutalással kellett.

Már kétszer utaztunk velük minden probléma nélkül. Valójában nem is igazi online iroda, mert csak az elõzetes jelentkezés megy a neten, és attól kezdve választhatsz, hogy neten, faxon, vagy személyesen az irodájukban intézed tovább. Fizetni is bankátutalással kellett.
Szia! Itt az online irodánál alá kellett írni valamilyen szerzõdést, vagy minden a neten ment? Mert mi egy másik irodánál interneten foglaltunk, meggondoltuk magunkat és most ki akarják fizettetni az utat holott nem írtunk alá semmit.
Mi is utaztunk már többször a Hurrá nyaralunk irodával. Valójában õk közvetítenek, a mi esetünkben pl. a Neckermann volt az utazásszervezõ. A foglalás náluk akkortól érvényes, hogy befizeted legalább az elõleget, normális iroda nem veszi szerzõdésnek azt, ha hirtelen ötlettõl vezérelve rákattintasz valamire a neten.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ki vett már részt Éjszakai hajó úton? Milyen tapasztalatok vannak, és aki még nem volt ő szeretné -e kipróbálni?

3

Kiadó lakást London központjában 500fontért?

Tud valaki London központjában egy kiadó lakást 500font/hó áron? sürgős lenne!! örülnék ha lenne angol lakótársam:)

4

Hogy működik ez az Erzsébet program?

Édesanyámat regisztráltam az Erzsébet programra. Megnyertük a pályázatot, és kíváncsi vagyok, hogy végül is, ha foglalok egy utat neki elmegy akkor neki kell e az úton felül fizetni valamit vagy sem. Mennyi időre érvényes és hányszor lehet felhasználni? Ezeket az infókat sehol sem találom a megadott honlapon csak ködösítéssel találkoztam ott. Nincs sehol erre konkrétum.

6

Hogyan működik egy repülő út?

Valaki letudná nekem írni részletesen a menetét? Egészen onnan hogy megérkezem Feri hegyre, addig hogy kilépek a Heathrow ajtajain ? :)

8

Utazópárnát hol tudnék venni?

néztem már szinte mindenhol.tesco,interspar,decathlon,hervis...
tudom hogy lehet rendelni is neten,de én jobban szeretem mikor meg is tudom nézni hogy mit veszek.
esetleg olyan boltban lehet,ahol gyógyfelszerelést lehet venni?
vas megyei vagyok,így egy kicsit lekorlátozódok ahelyek miatt .

4

Ti kimennétek kb 100e Huf-ért munkatapasztalat nélkül pincérkedni Görögországba a nyárra?

6

Londoni lakásbérlés, help me please?

Sziasztok! Nyáron mennék Londonba és találtam egy hirdetést amiben 500font/hó áron adnak ki egy lakást London központjában (2s zobás lakás vagyis az egyik szobát én a másikat egy ismeretlen lány bérelné). Felvettem a kapcsolatot a nővel,küldött képeket a szállásról,papirokat amiket ki kellett töltenem és visszaküldenem neki és kért előleget ami 500 font volt. Elutaltuk. Utánna rá 3 napra irt nekem levelet hogy a kaukciót is ki kell fizetnem (ugyanugy az is 500font) mert csak akkor tud küldeni papirokat és aláirt szerződést a foglalásról... Kicsit furcsálom hogy csak júniusban fogok menni és előtte 2 hónappal elkéri a KAUKCIÓT is? Meg is irtam neki de erre azt válaszolta hogy ez Angliában mindenhol igy működik...tényleg igy van? Félek hogy odautazok és átverés lesz és aludhatok a hid alatt és bukok kemény 400.000ft-ot

2

Ha van közgyógyunk (90%-os utazás ) akkor a villamosra kell jegyet venni vagy az is ingyenes?

2

A kiskorú gyermek egyedül utazna, bekísérhetném a terminálba?

Gyermekem Londonba utazna a nyáron, nem aggódom mert londoni repülőtéren várnák. Kíváncsi lennék hogy esetleg Pesten a terminálba be engednének e vele, hogy ne kelljen szegénynek órákig tök egyedül ücsörögnie.

9

Ha szeptemberbe kiköltözünk Londonba és terhes vagyok akkor honnan kapom majd a gyest, hova mehetek orvoshoz? Milyen lehetőségeim lesznek?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!