Találatok a következő kifejezésre: Milyen a nyaralunk! (22 db)

Valaki nyaralt már Balatonfüreden? Negatív és pozitív tapasztalatokat szeretnék és hogy milyen szállást érdemes választani (a párommal szeretnénk menni), illetve hogy milyen a strand?

Legjobb válasz: Campingben és hotelben egyaránt nyaraltam már füreden nagyon szép a város a strand tiszta nem kell kilométereket gyalogolni,hogy elég mély legyen az úszáshoz a víz. Mindenképpen megéri ellátogatni ebbe a városba:)

Campingben és hotelben egyaránt nyaraltam már füreden nagyon szép a város a strand tiszta nem kell kilométereket gyalogolni, hogy elég mély legyen az úszáshoz a víz. Mindenképpen megéri ellátogatni ebbe a városba:)
Én is csak ajánlani tudom. Rendezvények elég gyakran vannak a városban egész nyáron. Mi egy családnál voltunk egy vendégházban, és kedvesek voltak, és olcsó is volt, 3ezer Ft/éjszaka, és közel volt a strand is, az állomás is és a sétány is. :) A strand (Eszterházy strand) nagyon jó, jó a vize. Van egy másik strand is Füreden (internet szerint), de azt nem találtuk meg :/

Milyen a Hurrá nyaralunk! Online utazási iroda?

mik a tapasztalatok?nem vagyunk jártasak online útfoglalásban,kicsit tartunk t?le...szertenénk foglalni utat.jól járnánk ezzel az irodával?

Legjobb válasz: Már kétszer utaztunk velük minden probléma nélkül. Valójában nem is igazi online iroda, mert csak az elõzetes jelentkezés megy a neten, és attól kezdve választhatsz, hogy neten, faxon, vagy személyesen az irodájukban intézed tovább. Fizetni is bankátutalással kellett.

Már kétszer utaztunk velük minden probléma nélkül. Valójában nem is igazi online iroda, mert csak az elõzetes jelentkezés megy a neten, és attól kezdve választhatsz, hogy neten, faxon, vagy személyesen az irodájukban intézed tovább. Fizetni is bankátutalással kellett.
Szia! Itt az online irodánál alá kellett írni valamilyen szerzõdést, vagy minden a neten ment? Mert mi egy másik irodánál interneten foglaltunk, meggondoltuk magunkat és most ki akarják fizettetni az utat holott nem írtunk alá semmit.
Mi is utaztunk már többször a Hurrá nyaralunk irodával. Valójában õk közvetítenek, a mi esetünkben pl. a Neckermann volt az utazásszervezõ. A foglalás náluk akkortól érvényes, hogy befizeted legalább az elõleget, normális iroda nem veszi szerzõdésnek azt, ha hirtelen ötlettõl vezérelve rákattintasz valamire a neten.


meg az jó lesz ha egyedül hagyod és ugat.én pont kifogtam yorkist Balatonon szállodában.ugatott egyfolytában, pihenni se tudtam töle, .
Mi amikor mentünk yorkinkkal nyaralni a Balatonra egy: csak olyan helyre mentünk ahová kutyát is beengedték és nem volt belõlle probléma...gondolok itt a szabad strandokra.
14L? mert akkor ez már a 3dik kérdésed itt a yorkiddal kapcsolatosan...!!!!
Szegény kutya biztosan depressziós lesz, ha pár órát egyedül kell lennie...majd azért vidd el pszichológushoz. Elvileg egy kutyáról van szó, Istenem...
minek viszed?nem tudod vkire hygani?
Szerintem ne vidd magaddal, csak teher lesz a nyakadon. Folyton aggódni fogsz, hogy mi van vele, jól van e, nem szökött e el, amíg bement a szobátokba a takarítónõ...stb. Nincs balaki, akire rábízhatnád, amíg nyaraltok? Szerintem a kutyusnak sem lenne jó, ha magaddal vinnéd és neked sem. :S
ne hagyd egyedül egy idegen helyen. mindig legyen vele valaki otthon.
Inkább kérd meg a szomszédot hogy vigyázzon rá addig vagy egy rokont, barátot, akárkit.
mi jövõhéten megyünk nyaralni kutyákkal de mi tengerhez megyünk kempingbe ahol a nap 24 órájából kb 24-et velünk lesznek úszhatnak a tengerben a központba is jöhet velünk úgy nem vinném el a kutyáimat h egésznap bezárva lesz egy idegen helyen tönkre fog tenni vmit S: szét rág valamit idegességében
A kérdező hozzászólása: Tán azt is tudod hol? :D

Ha szeretnék nyárra befogadi cicust, míg a Gazdi nyaral, milyen feltételeknek kell megfelelnem, illetve a cicust milyen "feltételekkel" fogadhatom be az otthonomba? És milyen árat kérhetek ezért naponta?

Legjobb válasz: Én magamból indulok ki. Szép, tiszta legyen a környezet, macskáknak balesetveszély-mentes. Mindig tiszta, friss, hideg víz. Ha kinti cicák, árnyékos hely. Legyen nálad a cicák dokijának száma. Ha megbetegszik, nem mondhatod, hogy most nem érsz rá elvinni orvoshoz. A szabályokat betartod, pl. nem kapnak kunyizós kaját. Fontos, hogy valamilyen szinten érts a macskákhoz, fõleg a cica fajtájához. Legyél otthon sokat, simogasd a cicákat, játsz velük. Az alap, hogy ne bántsd, üsd õket. Egy jó gazdi úgyis kikérdez téged, a lényeg, hogy õszintén válaszolgass a kérdésekre. Ha egy feltételnek nem tudsz megfelelni, azt az elején mond meg, ne a végén derüljön ki. Árat nem tudok mondani, nem vigyáztam még cicákra.

Én magamból indulok ki. Szép, tiszta legyen a környezet, macskáknak balesetveszély-mentes. Mindig tiszta, friss, hideg víz. Ha kinti cicák, árnyékos hely. Legyen nálad a cicák dokijának száma. Ha megbetegszik, nem mondhatod, hogy most nem érsz rá elvinni orvoshoz. A szabályokat betartod, pl. nem kapnak kunyizós kaját. Fontos, hogy valamilyen szinten érts a macskákhoz, fõleg a cica fajtájához. Legyél otthon sokat, simogasd a cicákat, játsz velük. Az alap, hogy ne bántsd, üsd õket. Egy jó gazdi úgyis kikérdez téged, a lényeg, hogy õszintén válaszolgass a kérdésekre. Ha egy feltételnek nem tudsz megfelelni, azt az elején mond meg, ne a végén derüljön ki. Árat nem tudok mondani, nem vigyáztam még cicákra.
egyetértek az elsõ hozzászólóval, nekünk vigyáztak már macskánkra, napi 200 forintot kért, azt mondta, még sok is, mivel nem nagy gond neki a cicus, persze tápból és egyébbõl a gazdinak kell bevásárolni...
Ha ismerõs cicájára vigyázol, akkor szerintem jobban teszed, ha ingyen csinálod. Utána tartozik majd neked egy szívességgel, ami akár jóval többet is érhet (nem pénzben persze), mint a napi 200 forint. Alapvetõ viszont, hogy szeresd a cicákat, mert anélkül úgysem tudod jól ellátni ezt a feladatot.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen..hát, mondjuk, én jobban szeretem a cicámat, mint némelyik embertársamat...úgyhogy ezzel nincs gond, mondjuk cicapanzióban meg szûk térben van napi 1500-2000Ft-ért....mondjuk oda nem adnám a sajátomat....köszi szépen a segítséget!

Milyen lehetõségeket tudtok ajánlani ha a Balatonon nyaralok 7 napig 6 társammal?

Összesen 7 lány lesz és programokat szeretnék tervezni. Miket ajánlotok Balatonfüred és könyékén? Minden érdekel minket. 18 évesek vagyunk!

Legjobb válasz: Szia/Sziasztok! -Annagora Aquapark -Tagore-sétány -Beach Bar -Koloska völgy és tanösvény -Városi múzeum Ezekben a helyeken jártam már, mikor pár évvel ezelõtt ott nyaraltunk. Ha gondolod/gondoljátok , tudok róluk mesélni!:)

Szia/Sziasztok! -Annagora Aquapark -Tagore-sétány -Beach Bar -Koloska völgy és tanösvény -Városi múzeum Ezekben a helyeken jártam már, mikor pár évvel ezelõtt ott nyaraltunk. Ha gondolod/gondoljátok , tudok róluk mesélni!:)
[link]
A kérdező hozzászólása: 1.válaszoló: Köszönöm :) 2.válaszoló: Ezeket már végignéztem. Köszönöm. Véleményekre lennék kíváncsi és jó tapasztalatokra. Klubok, szórakozóhelyek is szóba jöhetnek, mivel fiatalok vagyunk. Elsõsorban szórakozni megyünk nem pedig tanulni. :)
1. vagyok: Az Aquaparkba mindenképp nézzetek be, világi jó hely. Balatonfüreden mindössze 2 szórakozóhely van. A Deja-Vu Bar Night Club, és a König Club. Infókat itt találsz róluk: Deja-Vu Bar Night Club: [link] König Club: [link] Remélem jól fogjátok magatokat érezni!:)
Azért nem csak 2 szórakozóhely van:D Van még sétány közelében Colombus, Cocomo máj 17-én nyit a Honey ami egyben jelenti a Suncity nyitását is, innentõl sorban nyitnak a helyek ott(pl.Lipstick jún.7.). Nagy bulik szoktak lenni..! U.i: Jó tanács: 'italt' külön vegyetek ha nem akartok lenullázódni..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, megfogadjuk a tanácsokat :)

A barátnőm Horvátországban nyaral. Szeretnék neki sms-t küldeni a t-mobile-os telefonjára. Milyen hívó számot kell használnom?

Legjobb válasz: Ugyanúgy kell neki küldeni az sms-t, mintha itthon lenne, nem kell másik szám hozzá.

Ugyanúgy kell neki küldeni az sms-t, mintha itthon lenne, nem kell másik szám hozzá.
Mivel simán magyar számot hívsz, és nem kell tudnod, hogy a hívott fél épp hol van, az elsõ válaszolónál a pont. :) 0630... vagy +3630...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!