Találatok a következő kifejezésre: Milyen a nevezetű (30 db)

Milyen a véleményetek a Cooler Master NotePal 1 nevezetű hűtőpadról?

Engem főleg(nyilván) a hűtése érdekelne, jól hűt jó légmegmozgatása?

Milyen a wsteleshop-ban rendelhető "Total Core" nevezetű hasizomerősítő? Tényleg gyorsan és hatékonyan formálja a testet?

Legjobb válasz: Nem. Egy mûanyag gagyifos. Teleshopból alapból nem vennék semmit, kínai bóvlit árulnak jó marketinggel! A felüléstõl pedig nem megy le a zsír értsük már meg!

Nem. Egy mûanyag gagyifos. Teleshopból alapból nem vennék semmit, kínai bóvlit árulnak jó marketinggel! A felüléstõl pedig nem megy le a zsír értsük már meg!


Milyen a Removyl nevezetű fogyókúrás tabletta?

Legjobb válasz: Én is bedõltem. Megrendeltem (kisebb vagyonért) és semmi. Pedig még diétáztam is mellette. Kb 1 napig valóban elveszi az éhségérzetet de aztán a nagy nulla. Nekem csak arra volt jó, hogy aludni nem tudtam tõle. Ne hagyd átverni magad! Jutalmul azóta is van képük küldeni a reklám leveleket...

Én is bedõltem. Megrendeltem (kisebb vagyonért) és semmi. Pedig még diétáztam is mellette. Kb 1 napig valóban elveszi az éhségérzetet de aztán a nagy nulla. Nekem csak arra volt jó, hogy aludni nem tudtam tõle. Ne hagyd átverni magad! Jutalmul azóta is van képük küldeni a reklám leveleket...
Csatlakozom... Az elsõ pár napban azért nem volt étvágyam, mert elhitettem magammal, hogy használ:D DE amúgy egy nagy kalap.... Semmi de semmi hatása nincs, kb mint vmi mentolos leheletfrissítõ cukker:D Bár annak meg egy kicsit drága:D
Én megvettem és bevált. 4 hónap alatt 10 kg-ot fogytam vele. Csakhogy az az egy hátránya volt, hogy olyan szinten nem kívántam a kaját, hogy nem is ettem. Közben terhes lettem, híztam 14 kg-ot, ami szülés után azonnal vissza is ment. viszont az itthonlevéstõl, rendszertelen evéstõl úgy rámpattant 10 kg, hogy csak nézek. Szóval, ha valaki tud valamit, amire ránézek, és ledobok kb. 20 kg-ot, azt imádni fogom:)
Hihetetelen amiket a készítményrõl írnak, egyszerûen nem akarom elhinni. Állítólag azt eszel amit akarsz, egyetlen dolgod hogy éhgyomorra a nyelved alá teszed ezt a kis tabit, ami elovad, és lehántolja rólad a zsírt!
Igen tényleg hihetetlen és nem is igaz, nagy átverés. Én is ezen felbuzdúlva, hogy pár nap alatt gyors fogyás várható. MEgrendeltem a készitményt, persze hogy egy dekát sem fogytam. RÁadásul még a neten azt hirdeti , hogy ugy eszel ahogy akarsz, a papirra amit küldenek ráirják, hogy zsirszegény diétát SEGITHETI!!!! Szóval ennyit errõl a gyors fogyásról....
Én is megrendeltem a terméket , és annyit értem el vele , hogy nem fájt többet a gyomrom.Nem fogytam semmit és még a második dobozt is elhasználtam azzal a reményel, hogy talán majd hatni fog.Lehet , hogy nem használtam jól?
hát igen szintén zenést semmit se ér a Removyl de heti 2szeri mozgás és halban dús étkezés 1 hónap után 4 kiló mínusz
Fogalmam sincs...XD de szerintem ne is akard tudni...

Infó kéne az E3energie nevezetű drogról! Én mefizni szoktam, sajnos már több mint 7 hónapja nyomtam napi szinten.3 hete tiszta vagyok. Milyen a hatása, meddig tart az E3energie?

De a gondolataimban most is ott van. Az E3energie izgatja a fantáziám. Ha van valakinek tapasztalata róla, kérem ossza meg velem.

Legjobb válasz: Hali, rossz hírem van: egy nagy rakás kaki a cucc. Egy picit sem pörgeti fel a hangulatot, nekem erõs beszélgethetnékem támadt, igen kreatív ötleteim voltak, de semmi jókedv, nemhogy eufória... Cserébe strapabíróbb lettem, órákig sem fáradtam el edzés közben, az idõérzékem teljesen kikapcsolt, enni-inni-aludni 24 óra múlva is csak nehezen sikerült, akkor viszont olyan mély depresszió jött, mint még soha, pedig nyomtam már amfetamint is, mefit is, de ez sokkal rosszabb. Na, ha pár óra alatt ez is elmúlik, akkor soha többet nem kívánsz ehhez a xarhoz nyúlni, nekem 3 hete ott rohad a maradék 3 gramm, anélkül, hogy kísértést jelentene...

Hali, rossz hírem van: egy nagy rakás kaki a cucc. Egy picit sem pörgeti fel a hangulatot, nekem erõs beszélgethetnékem támadt, igen kreatív ötleteim voltak, de semmi jókedv, nemhogy eufória... Cserébe strapabíróbb lettem, órákig sem fáradtam el edzés közben, az idõérzékem teljesen kikapcsolt, enni-inni-aludni 24 óra múlva is csak nehezen sikerült, akkor viszont olyan mély depresszió jött, mint még soha, pedig nyomtam már amfetamint is, mefit is, de ez sokkal rosszabb. Na, ha pár óra alatt ez is elmúlik, akkor soha többet nem kívánsz ehhez a xarhoz nyúlni, nekem 3 hete ott rohad a maradék 3 gramm, anélkül, hogy kísértést jelentene...
A kérdező hozzászólása: A neve helyesen: E3energy.

A Facebookon "Boo" nevezetű kiskutyus milyen fajta kutya?

Legjobb válasz: Pomerániai törpespitz

Pomerániai törpespitz
Csak körbe van nyírva és még kölyök... Ha jót akarsz, olyan kutyát nem veszem, genetikailag az összes idegbeteg..
*veszel

Milyen tapasztalataitok vannak a Tospur nevezetű ablakokkal?

Párásodik-e, vizes-e t?le a fal,penészedike ...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!