Találatok a következő kifejezésre: Milyen a nem (9540 db)

Milyen a jó pataharang, milyen a nem jó? Pártavédõ, koronavédõ? Nem értek hozzájuk. Bõvebben lent.

Nem munkához használnám, csak szállításhoz, a kamásli alá, mert olyan kamáslim van, mint ez (csak feleennyibe került)

Legjobb válasz: Sima pataharangot érdemes... inkább mübõr vagy bõr szélût vegyél ne gumit, mert az vastagabb és jobban véd

Sima pataharangot érdemes... inkább mübõr vagy bõr szélût vegyél ne gumit, mert az vastagabb és jobban véd

Milyenek a német családok? Sokkal másképpen élnek mint egy magyar család?

Legjobb válasz: mi nemet csalad cvagyunk :) 3 eves koromban koltoztunk magyarorszagra nemetul is beszelunk itthon. szerintem semmiben sem mas :D talan annyi h nem delutan 2kor ebedelunk hanem altalaban pontban delben (+/- fel ora) es nemet tv-t nezunk. :D

mi nemet csalad cvagyunk :) 3 eves koromban koltoztunk magyarorszagra nemetul is beszelunk itthon. szerintem semmiben sem mas :D talan annyi h nem delutan 2kor ebedelunk hanem altalaban pontban delben (+/- fel ora) es nemet tv-t nezunk. :D
Én egy hétig voltam cserediák egy német családnál, szerintem ugyanúgy élnek, mint mi, a tévé állandóan megy, és ebédre nem esznek meleget, meg persze sokkal nagyobb jólétben élnek, mint mi, csak ennyit figyeltem meg. De mindent hamar meg lehet szokni. Õk is ugyanolyan emberek, mint mi. :D

Hogyan tudjam megkülönböztetni az egyhetes kishalaimat, hogy milyen a nemük?

nemrég (1 hete) született nálunk 16 kis guppi, már egy kicsit megnőtt a farkuk, szélesednek.

Legjobb válasz: Egy hetes halnak sehogy.

Egy hetes halnak sehogy.
A kérdező hozzászólása: de már egy kis szín is van a farkán, 1-2-3 fekete pontocska
A pontocskákból is akármi lehet, vannak nagyon tarka, színes nõstények is! Tapasztalataim szerint a korán színesedõ kicsik zöme (tehát nem mind) hím lesz.
A kérdező hozzászólása: és az mit jelent, ha van egy 3 hetes halacskám és egyáltalán nem színesedik?
azt, hogy az lány.


Milyen a német egyetmi felvételi rendszer?

Hogy megy a németeknél a felvételi egy egyetemre? Valószínűleg német érettségit fogok tenni, de nem egészen értem az ő rendszerüket. És ha Magyarországon akarok egyetemre járni akkor, hogyan számolják át a pontokat?

Honnan tudhatom, hogy milyen a nemi beállítottságom?

Tizenéves lány vagyok és nem tudom, hogy leszbikus vagyok-e. Tudnátok nekem jeleket írni a leszbikusságra?

Legjobb válasz: Csak érzed, hogy kihez kívánsz hozzábújni! Nekem egyértelmû volt.

Csak érzed, hogy kihez kívánsz hozzábújni! Nekem egyértelmû volt.
Ha meg a korodat se mered kiirni, ilyenen ne gondolkozz!
A lányok korábban érnek ugyan, de 15 év alatt még nem egyértelmû hogy te most melyik nemhez vonzódsz. Lehet hogy testileg érett vagy, de fejben még nagyon gyerek. Most gondolom elõtör belõled hohy dehát én nem vagyok gyerek, de hidd el így van. Rengeteget kell még tapasztalnod az életben, ahhoz hogy rágyere arra kihez, melyik nemhez vonzódsz, hol, honnan kapod meg azt ami neked kell. 15 alatt egy dolgod van hogy felkészülj az életre. Ráérsz azzal törõdni hogy mi a nemi beállítottságod, az kialakul majd. Egyáltalán hohy jutott eszedbe ez a kérdés?
lányt akarsz inkább nyalni vagy pasit szopni?
Köszönjük egysejtû barátunk...
Nincsenek homoszexuálisak. Csak olyanok akik megrekedtek egy bizonyos szinten az egyedfejlõdésben. Teljesen normális 5-10 évesen beleszeretni apuciba, vagy csodálni egy másik kislányt, de ezeken hamar túlesnek a kislányok.
Még fiatal vagy akkor eléggé... ezt majd akkor tudod eldönteni, ha igazán kialakul benned a szexualitás iránti vágy, és akkor észreveszed, hogy melyik csapatban játszol, kivel tudnád elképzelni, mint párkapcsolat, mint szex.
A kérdező hozzászólása: 15 éven aluli vagyok, a koromat nem merem kiírni.
A kérdező hozzászólása: De mik a jelei annak, ha homoszexuális vagy?
Mennyire 10-en éves? 27/F
hogy jön a homoszexuálisokhoz hogy a kislányok beleszeretnek apuciba? O.o :D megkerekedtek egy szinten O.O talán mindenki vonzódik gyerekkorában a saját neméhez? ilyen furcsa válasz még innen is kitûnik :D
Utolsó elõtti:D Te is jól megrekedtél vhol, de lehet ott is maradsz:D

Xántusosok, milyenek a német tanárok?

Emelten megyek érettségizni holnap és a Xántusból küldik ki a vizsgabizottságot, ők fogják javítani az írásbelit is és ők fognak szóbeliztetni. Szigorúak?
Was machst du?
Magasak és fehérek.
Én 3 német férfival feküdtem le. Jók. Jobbak mint magyarok. Szerintem. de ezt nem lehet igy nemzetekre lemondtani. 21 L
egy ismimnek volt német pasija, azt mondta, h vadabb, szenvedélyesebb volt, mint akármelyik magyar pasija.De szerintem ez emberfüggõ.
A kérdező hozzászólása: :D köszi a választ
az segít rajtad, hogy én egyel voltam már, és jó volt :D
Borzasztóak. Irtózom tõlük.
A kérdező hozzászólása: ok :D csak mégis kíváncsi voltam rá.hogy ki volt már
Ilyen hülye kérdés már ez!? Mi köze a nemzetiségnek ahhoz, hogy milyen valaki az ágyban? A nõk szeretnek ilyen baromságokat aggatni a férfiakra - hogy magyar az ilyen, az olasz az olyan, a francia meg amolyan, stb. Ez teljesen egyéni, személyiség és tapasztalat függvénye, semmi köze ahhoz, hogy milyen a nemzetisége. Ott is van olyan aki szar az ágyban + olyan aki jó, mint mindenhol. 26F
A kérdező hozzászólása: ich habe nur gefragt.wer hat noch deutsch Mann gehabt.
az ágyban? ugyanolyan mint egy magyar. ez inkább emberfüggõ, nem nemzetiség. (legalábbis német-magyar viszonylatban)
Egyik ismerõsömnek volt. Elvileg a pirítóssütõbe öntötte a kávét, és úgy csinálta meg o.O De már nem tudom, régen hallottam ezt a story-t. :D Meg nem is biztos, hogy igaz
A kérdező hozzászólása: de mégis az ágyban milyenek?
Ha nem vagy 175 magas, kék szemû és szõke hajú, akkor olyat tesznek veled, h eláll a lélegzeted. XD
nekem volt. nagy szerelem volt akkor.. így utólag visszagondolva sokkal ridegebbek, nehezebben mutatják ki az érzéseiket. bár én csak a volt pasimról tudok nyilatkozni..
A kérdező hozzászólása: nem külsõleg.az ágyban milyenek? stb
Én meg voltam német csajjal, õ meg nekem mondta, hogy sokkal jobb vagyok mint a német faszik, akkor ez most hogy van!? Ezért mondom, hülyeség általánosítani, emberfüggõ a dolog és nem nemzetiségfüggõ.

Milyenek a német csokik?

Legjobb válasz: finomak

finomak
fein! :)
Nagyon finomak a német csokik, és egyáltalán a német termékek többsége szerintem sokkal jobbak, mint az agyonreklámozottak.
en imadom kiralyak ficsi

Milyen a német dog? :D

Azt hallottam, hogy elég betegesek a nagy testük miatt, még kb csak 8 évig élnek, ez igaz?

Legjobb válasz: Az enyém 13évesen múlt ki szóval nem valószínû hogy igaz lenne

Az enyém 13évesen múlt ki szóval nem valószínû hogy igaz lenne
Óriás testû kutya, rövid szõrrel. Az izületei amúgy is sérülékenyek, de a hidegtõl még gyulladásba is kerülhetnek, így amúgy is rövid életük még élhetetlenné is válik. Jó tartás mellett nem beteges kutyák, de ez alatt prémium tápot értek, megfelelõ életkörülményeket. Mint már írtam egy elõzõ hozzászólásomban, a német dog egy óriás öleb! Ember társaságában érzi jól magát, így, hiába a nagy mérete, inkább lakásban tartás neki a legjobb, vagy ha nem is lakásban, de közel a gazdához, és fûtött helyiségben!
A kérdező hozzászólása: Azt gondoltam, hogy nem olcsó a tartása...:D De miért gyilkosság télen az udvaron tartani? :O
Szia! A 8 év kb. stimmel, némely szerencsés esetleg megéri a 10. évét, de a fiamé pl. 6 évesen halt meg:( Bizony, tényleg nem a vételár magas, a tartása horribilis összeg. NEm mindegy milyen körülmények közé kerül, pl. az udvaron tartani egy ilyen kutyát télen kész gyilkosság, bár minden idõszakban a gazdi mellett érzi jól magát! A német dogok óriás ölebek, nem házõrzõk:) Szóval alaposan gondold át, és ha nem tudod a megfelelõ körülményeket biztosítani neki, inkább más fajtát válassz. Üdv.
Nem tudom, konkrétan a dog mennyi, de a fajtatiszta kutyák normális helyrõl általában 100 ezer Ft-tól kezdõdnek. Amúgy egy német dognál a legnagyobb költség nem a vételára. Belegondoltál például, mennyit eszik egy ilyen kutya? Szomszédoméknál volt egyszer egy ilyen kutya 1 napig és mondták, hogy a Scooby Dooban nem túloznak, már ami az elfogyasztott kajamennyiséget illeti. És egy ilyen nagytestût csak minõségi tápokkal lehet etetni, különben nagyon hamar problémái lesznek, tehát nem olcsó az etetése. És persze minden másból is a legnagyobb kell, kutyaházból, gyógyszerbõl, bolhanyakörvbõl...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.:) ) Egyébként mennyiért lehet venni?
Hát nem élnek addig, mint más fajták, ez tény. Nagyon oda kell figyelni rájuk kölyökkorukban, a táplálásukra, a mozgásukra, megelõzendõ a késõbbi ízületi panaszokat, nagytestû fajta lévén tényleg hajlamosak a gyomorcsavarodásra meg egyéb nyalánkságokra, de azért nem sorolnám õket az életképtelen kategóriába. Jó helyrõl kell õket venni, ahol odafigyelnek az örökletes betegségek kivédésére, születésüktõl a legjobb ellátást kapják, tehát egy jó alappal indulnak egy egészséges élethez. De ha biztosat akarsz hallani róluk, látogass el egy-két tenyésztõhöz, vagy kiállításra, beszélgess dogosokkal :) A tenyésztõknél senkinek nincs több tapasztalata a fajtáról.
Úgy tudom leggyakrabban szívproblémái vannak, nem bírja a szívük a nagy testüket. Nem tudom, igaz e. Én is 8-10 évet hallottam ennél a fajtánál.
Általában 8-10 évig élnek mivel nagytestûek.Gyomorcsavarodásra hajlamos ezért lehetõleg naponta 2x adj neki enni és evés után 1, 5-2 óráig ne mozogjon.
Ellent mondanék az elöttem szóloval ! A Dog kiváló házörzõ, ha megfelelõen nevelik !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!