Találatok a következő kifejezésre: Milyen a nőtt (130 db)

Miért van az, , hogy sok nokia meg xperia fan itt ecseteli, hogy az egyébként überbrutál galaxy note milyen rossz lesz meg [email protected] meg minden rossz és isteníti az n9-et meg xperia arcot meg duot amik nem lesznek jobbak a note-nál?

Legjobb válasz: "Miért van az, , hogy sok nokia meg xperia fan itt ecseteli, hogy az egyébként überbrutál galaxy note milyen rossz lesz" Nem tudom ilyet hol láttál itt, én szinte mindennap olvasom a kérdéseket, de sose láttam. De olyat annál inkább, hogy aki "galaxy fan" [email protected] pl. az új xperia mini pro-t és jobbnak tartja pl. a galaxy ace-t, miközben az ace egyedül a kijelzõ méretében jobb nála, minden másban gyengébb...

"Miért van az, , hogy sok nokia meg xperia fan itt ecseteli, hogy az egyébként überbrutál galaxy note milyen rossz lesz" Nem tudom ilyet hol láttál itt, én szinte mindennap olvasom a kérdéseket, de sose láttam. De olyat annál inkább, hogy aki "galaxy fan" [email protected] pl. az új xperia mini pro-t és jobbnak tartja pl. a galaxy ace-t, miközben az ace egyedül a kijelzõ méretében jobb nála, minden másban gyengébb...
Én is olvastam most már... Ezen így kiakadni, mert valaki kérdést mert feltenni. Mondjuk nekem sem biztos, hogy kéne telefonnak egy 5.3 hüvelykes kijelzõs telefon, akármilyen überbrutál...
1. Meg se jelent ha jól tudom. Simán mondhatjuk rá. Ha rosszúl csinálják meg a belsõt mint az Optimus 2X-nél akkor Arc szintjét se üti meg. 2. Én sose hallottam még ezen a fórumon valakit a Note-ot szidni. 3. Úgy érzem a kérdéseddel ezt akarod mondani: A Galaxy Note überbrutál lesz és mindenki aki az ellenkezõjét állítja az nem igaz.
most számomra elérhetõ áron egy SE Xperia mini pro 2 van, de nem ítélem el a samsungot, minden elismeréem, minõség mindenek felett, de azt az 550 Eurót nem tudom kinek lessz pénze kifizetni
Kérdezö menj inkább aludni a baromságok helyett.
Hát rohadt sok embernek. Még itthon is elkel sok iPhone nem hogy 550 Eurós telefon. SÕT: Magyarországon évente 100 Vertu talál gazdára (a Vertu mind [enyhén szólva] túlárazott 1.000.000 forint feletti telefonok). Na akkor biztos van pénze valakinek Note-ra is.
A kérdező hozzászólása: és egy galaxy s okostelefon mellé a note mobilnettel?

128mb ram 700mhz proci 10GB HDD van a notimban multkor már kérdeztem milyen rendszert rakjak rá, mondták hogy puppy linux, de valamiért nem mükszik, azt irja ki hogy "loading drivers needed to access disk drives. " ezel mit csináljak?

Legjobb válasz: ezeg 10 éves noti 3. gazdája vagyok nincsenek driverek, sõt neten sincsenek amiket meg találtam win98-hoz vannak csak, a linux cd bent van lassan 1 órája várok XD

A kérdező hozzászólása: ezeg 10 éves noti 3. gazdája vagyok nincsenek driverek, sõt neten sincsenek amiket meg találtam win98-hoz vannak csak, a linux cd bent van lassan 1 órája várok XD
Win 98at is vinné!
Mi egy hasonlo notit(866-os proci, de tobbi megegyezik) Xp-vel kinozunk. Minden hulyeseg ki van veve es igyis eleg gyengen muzsikal, de szerintem egy ram raduplazas hasznalhatova tenne az Xp-t akar, es ezt valoszinunek tartom nalad is. Mas teszta ugye hogy hol kapsz bele ramot:)
A leírásból úgy tûnik, hogy várni kell, amíg a drivereket betölti.
cd-t rakd be és betölti drivereket
A kérdező hozzászólása: azzal nem megyek semmire :D nekem pendrivek felismerése meg telok is kénének
Inkább rakj bele egy nagyobb vincsit és megy xp-vel is.
inkább gyújtsd fel! Jobban jársz!
Valószínû hogy olyan ruha volt rajtad ami nagyobbá tette a hasad. Miután cm-ben nem változott.
Igaza van az elozo hozzaszolonak, nagyon fugg attol, hogy mi van rajtad. En pl amikor 5 honaposan felvettem egy szuk ruhat, volt aki megdobbent a hasam meretetol. Most 7 honaposan ha bo cucc van rajtam, elolnezetbol nem is olyan nagy a pocim.

Milyen gyümölcsbokor nőtt a kertemben?

http://kepfeltoltes.hu/130810/P1100418_www.kepfeltoltes.hu_...

Legjobb válasz: Kedves 1-es, itt is érvényes az eszkimók elsõ szabálya: "Kunyhó mögött, sárga hóból nem eszünk!!" ))) Bocs, nem tudtam kihagyni.

Kedves 1-es, itt is érvényes az eszkimók elsõ szabálya: "Kunyhó mögött, sárga hóból nem eszünk!!" ))) Bocs, nem tudtam kihagyni.
ez kérlek ribiszke, de imádom!:)
Ez tuti nem ribizli... Még a levele sem hasonlít, és a ribizlinek fás szára van.
Na megtaláltam. Fekete csucsor (Solanum nigrum): A csucsorka vagy csucsor burgonyaféle. Bogyója ájulást, hányást, görcsöket, fejfájást, lázat, izgatottságot, légszomjat. A mérgezés néha halálos is lehet. Kapáld ki mihamarabb....:)
1 vagyok! Ezt benéztem, én lehet megkóstoltam volna!:)
Még jó, hogy nem ettél belõle...
A kérdező hozzászólása: THX!

Milyen a Death Note-hoz hasonló, okos krimiket tudtok?

Mindegy hogy anime vagy élőszereplős, film vagy sorozat, az a lényeg, hogy okos legyen

Legjobb válasz: Detective Conan

Detective Conan
A kérdező hozzászólása: Azzal már szemeztem, de még nem jutottam el odáig hogy megnézzem... Lehet megerõsítesz vele most:D Am megnéztem több hasonló kérdést, ott válaszba olyanok jöttek hogy Shiki vagy Another... ezek nem olyan túlzottan OKOS krimik... csak simán izgalmas krimik... (mondjuk a Shiki nekem a felétõl már annyira nem volt izgalmas... az Anothert meg mondjuk csak azért néztem végig, mert ha már elkezdtem...)
A híd
Ha a Death Note tetszett ajánlom mindenképp a Code Geass-t (bár nem nyomozós). És amúgy a Shiki baromi jó nyomozós anime Majin Tantei Nougami Neuro esetleg
death notehoz a code geass hasonlít a legjobban. (én jobban is szeretem) Az alapszituáció hasonló, egy fiatal zseni természet feletti erõt szerez, és megakarja változtatni a világot. Mondjuk itt sokkal több akció van, és a közel jövõben játszódik, illetve elõször kicsit furcsa lehet majd a rajz stílusa.
CODE GEASS is tényleg nagyon "okos" anime, Steins;Gate, Kaiji, One Outs, MONSTER, Shinrei Tantei Yakumo, Conan BBC-S SHERLOCK, Doctor Who, Breaking Bad Ezek közül mind nagyon okos sorozat, egyedül talán a Breaking Bad lóg ki egy kicsit, mivel ott tényleg emberi szinten tartják a fõszereplõ intelligenciáját. Ettõl független ott is kiemelkedõen értelmes a fõszereplõ. Amiket nagybetûvel írtam kiemelkedõen megfelelnek az elvárásaidnak, bár személy szerint nem feltétlen azokat tartom a legjobbnak. Ja, és kriminek sem krimi az összes, de ahogy levettem nem is az a fõ feltétel.
A kérdező hozzászólása: Köszi, a legtöbben tényleg a Code Geass ajánlottátok, annak nekikezdek. Gondoltam a BBC-s Sherlockra is, de ott minden rész egy kaptafára készül, egy idõ után unalmas lehet(igaz, csak 2 részt láttam)
Code Geass, Steins Gate( amúgy ez utóbbi annyira jó volt, hogy egy nap alatt lesöpörtem XD)
Nem mosod? O.o
A haj kepes magat tisztitani! En csak havonta mosok hajat! Sokkal szebb, mint mikor gyakrabban mostam! A tul gyakori mosas rosszabb, mint a nem mosas! A hajad, hogy mekkorara no meg? Eppen a napokban olvastam, hogy genetikailag kodolt! A hajhagymak aktivitasatol es annak idotartamatol fugg! Van, akinek 40cm-nel hosszabbra keptelen noni a haja!
Ez tuti kamu, ha nem mos valaki hajat akkor csupa kosz és zsíros lesz, az utcáról rátapad mindenféle, por, kosz, stb. Olyan nincs hogy letisztul az utcai kosz a hajról magától... Akik ilyen sampon meg mindenféle hajmosás ellenesek, azok is mosnak hajat, csak épp természetes szerekkel. A haj meg mindenképp törik ha nem ápolják megfelelõen.
én is növeszteni szeretném a hajam és ehhez, pedig le kell vágatni a töredezett részeket vagy ha nincs akkor 1, 5-2 cm-t mert különben nem lesz szép és így hogy vágatsz belõle valamennyivel gyorsabban is fog nõni. én személy szerint nem bírnám a nem hajmosást mert az 5-6-odik napon már zsírosodik úgyhogy én nem bírnám ki.
Combközépig, de júliusban levágom fenék alá érõre.
A kérdező hozzászólása: 130 az jol hangzik nekem most 75 cm. 130 al kiegyeznék de leginkább földig érõt szeretnék vagy legalább térdig érõt. Neked meddig ér a 130 cm?
Az õsember sem húzta maga után a földön, mert a haj elhasználódik, így gondolom letöredezett nekik, mert amúgy sem foglalkoztak vele. Azt is el tudom képzelni, hogy direkt letépkedték vagy vágták, hogy ne zavarja õket. Elég megnézni a csövesek haja hogy néz ki, õk se mossák meg vágatják, mint az õsember... Gondos ápolással persze megnöveszthetõ nagyon hosszúra. Átlagban azt szokták mondani, hogy 80-100 cm-re nõ meg egy embernek a haja. Leginkább a gének befolyásolják, attól függ, hogy meddig él egy hajszál. Van, akinek csak csípõig érõre nõ, másnak meg a földig érõnél tovább. Az 1800-as években sokan növesztették baromi hosszúra: http://rapunzelsdelight.com/ankles-beyond/ankles-beyond.html Mondjuk azért megnézném a hajad milyen, ha nem vágod és nem mosod. Nem dobnál fel képet? Én vágás párti vagyok, havonta vágom a hajam, mégis kb. 130 cm hosszú.
Tegyél fel légyszi képet a hajadról. Nagyon kíváncsi vagyok rá. Derékig általában mindenkinek képes megnõni a haja. De ha vigyázol rá, akár több méteres is lehet. Neki mondjuk 6 méter 80 centis volt: http://www.alon.hu/meghalt-leghosszabb-haju-ember
A kérdező hozzászólása: Öntisztul a haj. És valoban szép. De a kérdés az volt mekkorára nõhet meg?
Nem rossz érzés , hogy nem mosol sosem hajat? Személy szerint én nem tudnám elviselni, és elképzelni sem tudom, hogy lehet szép és egészséges egy "piszkos ápolatlan haj".
A kérdező hozzászólása: 1 éve majdnem nem mosom és nem rasztásodik be szép nagyon ez csak hiedelem hogy rasztásodik. Szép egészséges. És nem törik picit se mint írtam tehát emiatt nem kell vágatnom legalábbis per pillanat.mde vajon mekkorara nõhet meg és az õsembernek mekkora volt?
muszáj hogy néha egy pár centit levágj mer a töredezett rész miatt nem fog tovább nõni. és sokkal egésségesebb a haj hogyha MEGMOSOD különben befog rasztásodni és undorítóó lesz!!!
Abból, hogy nem fested, nem mosod nem következik az, hogy nem is fog töredezni.. A növekedés alatt sok káros hatásnak van kitéve.. pl.: napsugárzás, surlódás, fésülés, így egy idõ után mindenképpen le kell vágatnod a töredezett részt, mert egyre csak rosszabb lesz a helyzet. A töredezett haj meg nagyon ronda! Évente legalább 1x érdemes vágatni belõle.
Elozo vagyok! Ha nem szukseges felesleges a vagas! Egy budapesti szepsegszalon tulajdonosa vagyok! :)
Ihr seid seit vorigem Jahr ganz schön gewachsen. Du bist seit.... .
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

Szerintetek milyen a marlboro flavor note?

Legjobb válasz: Imádom 7hónapja azt szivom.:) Valakinek gyenge de nekem jo. Bár mondjuk nem erõs cigirõl váltottam erre: kék pall mall:)

Imádom 7hónapja azt szivom.:) Valakinek gyenge de nekem jo. Bár mondjuk nem erõs cigirõl váltottam erre: kék pall mall:)
*.* imádom

Honnan tudom meg milyen alaplap van a notimban?

van egy régi notim, szekrény aljában áll, nem akartam már csináltatni. Gondoltam kiveszek belőle mindent, mert a képernyője tört szét és eladom alkatrésznek. De először meg akarom nézni megéri-e szétkapni. Csak akkor tudom meg milyen van benne, ha szétszedem? nem igazán értek hozzá, őszinte leszek. Hibája nincs, mennyit érne kb.? Illetve az egész alját le kell csavarozni, hogy ki tudjam venni?

Legjobb válasz: Igen az egészet szét kell csavarozni de szerintem fölösleges, gyártó típus alapján be lehet azonosítani az alaplapot... esetleg CPU RAM HDD eltérés valószínû

Igen az egészet szét kell csavarozni de szerintem fölösleges, gyártó típus alapján be lehet azonosítani az alaplapot... esetleg CPU RAM HDD eltérés valószínû

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!