Találatok a következő kifejezésre: Milyen a női klinikán a (26 db)

Szegeden a női klinikán milyenek az orvosok?

Genetikus utalt be 19.heti uh-ra.Sosem jártam még ott.Hallottam sok negatívat.Ti mit mondotok?

Legjobb válasz: Én Sári Tamást ajánlom.Nála szülzem 2008-ban.Nagyon rendes és profi orvos,bár nekünk fogadott orvosunk volt.

Én Sári Tamást ajánlom.Nála szülzem 2008-ban.Nagyon rendes és profi orvos, bár nekünk fogadott orvosunk volt.
Szia! Én 3 gyermeket szültem a Nõi Klinikán, kettõt fogadott orvosnál, a 3.-at az éppen ügyeletes orvosnál. 60-km-rõl mentem Szegedre szülni. Az elsõ gyermekemmel nagyon beteg voltam egy elszúrt szentesi mûtét miatt , így kerültem Szegedre. Kifogástalan a higiénia, nagyon nagy fegyelem van az osztályokon, az orvosok nagyon rendesek! Egyszóval nagyon ajánlom! Semmi negatív tapasztalatom nem volt.
Szia! Én csak oda vagyok hajlandó menni :) Fogadott orvosnál szültem, így uh-nál nem kellett sokat várni. Elég sokan szoktak lenni az ambulancián, viszont szerintem nagyon jók az orvosok!
Az orvosok tényleg nagyon jók, fõként Sikovanyecz és Keresztúri doktor urat tudom ajánlani. Az viszont tény, hogy mindig sokan vannak, de ha van idõpontod, akkor nem vészes a várakozási idõ.

A SOTE 1-es számú női klinikán a szülés után az anyával maradhat az újszülött? És utána milyen időközönként, mennyi időre kapom meg? Vagy velem lehet egész nap?

És az igaz, ha látogató jön, nekem kell kimenni a babával, ? nem jöhet be? Ez az egyágyas szobákban is így van? Van egyáltalán egyágyas szoba, lehet ilyet (persze gondolom pénzért) kérni?

Legjobb válasz: Szülés után veled lehet a baba éjjel nappal, csak fürdetni viszik el. Látogatókat a folyosón lehet fogadni. Ha jól tudom vannak alapitványi egyágyas szobák, de azt jó elõre le kell foglalni. Én 4ágyasban voltam annó.

Szülés után veled lehet a baba éjjel nappal, csak fürdetni viszik el. Látogatókat a folyosón lehet fogadni. Ha jól tudom vannak alapitványi egyágyas szobák, de azt jó elõre le kell foglalni. Én 4ágyasban voltam annó.
Szia én a februári anyu vagyok... Irk majd privibe is és akkor majd irjál sztem ugy jobb beszélgetni..de válaszolok... Remélem az õsszes kérdést egjegyetem...már szita az agyam fáradt vagyok... Nem volt fogadott dokim meg szülésznõm sem. A jáhn Ferencben szültem volna csak lebeszéltek ott volt fogadott dokim itt nem fogadtam...DE tõrõdtek velem egy arab orvosnõnél szültem ha kéred a nevét megirom nagyon profi gátvédelmet csinált és sikeresen nem repedtem meg semmi...nem kértem semmi fájdalom csillapitót sem.Mindent meg lehet velük beszélni a szülõszoba szép tiszta kellemes apával jól el lehet lenni magatokra is csukhatjátok az ajtót ha éppen ugy jobb neked..Szülés kõzben segitenek csak rád figyelnek és szülés utánn is jõtt a szülésznõ hogy nem e vagyok éhes hoz teát stb...este 7 kor született meg a lányom este 10 fele jõtt a dokinõ érdeklõdõtt hogy vagyok stb...és ne várt pénzt senki és ez nagy szó...Minden nap jõtt és nézett babázott mondta hogy nagyon szép baba stb kérdezte hogy vagyok meg minden nagyon kedves volt de mindenki..És nem fogadott el egy fillért sem.. A csecsemõsõk is mindent megmutatnak hogy kell pelusozni kõldõkcsonk stb megmutatják hogy szopiztasd a babát napjában tõbbszõr is jõnnek és segitenek ha kell...éjjel is mehetsz hozzájuk bármi kérdésed van vagy csak nem tudsz aludni...Én nem tudtam és mentem kérdezõskõdni meg sirt a babám és kihoztam sétálni..attol megnyugodott...Szoval segitõkészek nagyon... Akinek fogadott dokija volt és egy szobába voltunk annál sem volt tõbbet a dokija mint nállam...ugyan nem tudom mennyit adtak neki. De sztem nem baj hogy 4 en vagytok egy szobába mert igy segit a tõbbi anyuka aki tapasztalt Õk is nagyon arik voltak szoval nekem nagyon szép volt az egész szülés korház minden nagyon jó élmény volt... Irok akkor privit jó éjt... Hány hetes babás vagy?
Elsõ vagyok. Segitenek, megmutatnak mindent (köldökcsonk ápolása, mellrehelyezés szoptatásnál), persze arra nincs idejük, hogy ott legyenek melletted, magadnak kell boldogulni, de segitenek ha van kérdésed. Egyébként ezért is jó többágyas szobában lenni, mert nem egyedül bénázol, látod, hogy mások hogy csinálják, meg tudjátok beszélni az anyukákkal a dolgokat. Kaptam beöntést, nekem nehéz szülésem volt, gátmetszésem is volt, kaptam érzéstelenitõt is. Beszélj az orvosoddal errõl ha van fogadott dokid, esetleg szülõszoba látogatásra is elmehetsz, ott megmutatnak és elmagyaráznak mindent.
A kérdező hozzászólása: Ja, és beöntést kaptál? Gátmetszésed volt? Az érzéstelenítéshez hogy viszonyulnak? Elmondják a lehetõségeket, vagy külön kérni kell?
A kérdező hozzászólása: Utolsónak: nagyon aranyos vagy, köszönöm, ha már így felajánlottad, lenne még egy pár kérdésem :) . Elsõ babám lesz, és be vagyok szarva rendesen, szóval: segítõkészek az ott dolgozók, megmutatják hogy pl. hogy kell szoptatni, meg pelenkázni, meg ilyenek? És nem nagyon nyomasztó, hogy mindig sokan vannak, ez nincs hatással arra, hogy nem tudnak annyit foglalkozni az emberrel? Neked volt fogadott szülésznõd, vagy orvosod?
Szia én az vagyok aki febr ban szült...kedd este 7 kor született a lányom és péntek délben jõttünk haza szombaton lehetett volna de semmi gond nem volt igy jõhettünk de elvileg 72 órát kell maradni nekem az péntek este telt volna le 7 kor...szép szülést neked...ha kérdésed van irok ha akarod...vagyis irjál..
szia én a 2. válaszoló vagyok nekem besárgult a baba így a 6. nap délelõtt jöttünk haza. szerintem lehet, hogy 3 napot kell, bár nekem a 4. napon volt a varratszedés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Annyit még meg tudnátok mondani, hogy hány napig kellett benn maradni? 2-3, vagy több? Ha mondjuk nincs semmi komplikáció.
Szia én idén szültem febr ban. Akkor ugy volt hogy este megszületett a lányom elsõ éjjel nem volt velem a lányomo mert nem volt hely aki éjjel szült az is sima kortereme került ahol nõgyógyászati betegek vannak....másnap mentünk délben a babamama korterembe ott velünk voltak a picik csak fürdeni vitték el õket.nagyon sokan szültek akkor ezért nem volt hely és valami átalakitás is volt az ugyan nem tudom hol.4 ágyas szobában voltam nem volt rossz nekem jó csajszikkal voltam együtt aki a második vagy 3.babáját szüle segitett annak aki az elsõvel ugymond bénázott nekem jó élmény volt.A látogatók nem mehetnek be a korterembe ki kell menni és kivinni a picit is...jó sokan vannak esténként...
szia az elsõ válaszolóhoz még annyit tennék hozzá, hogy az 1 ágyas szobákat szinte lehetetlen lefoglalni, mert az ott dolgozók valakijének a barátjának, rokonának vannak fentartva elõször. ha szabad, fizetni nem kell érte, legalábbis 2009-ben nem kellett. én is 4 ágyasban voltam. ami katasztrófa volt, mert 2 4ágyashoz tartozik egy pici fürdõ és wc, minden nap takarítanak, de 8 emberre kevés. látogatási tilalom volt akkor, amikor ott szültem, hát nem kell mondjam milyen érzés volt, hogy a családot nem engedték be.
Ja azt nem irtam beõntést kaptam...de nem volt szrnyû pont ott csinálják hogy egyet lépsz és ott a wc de tartani kell egy kicsit azt elmondják...nem vészes én is féltem tõle kicsit kellemetlen... febr anyu voltam..


A II. sz. Női Klinikán a felfogadott szülésznők milyen áron dolgoznak? Egyáltalán mondanak árat?

Legjobb válasz: Én 30-at adtam, és azt hittem sok. A mellettem szülõ csaj 40-et adott. (na azt már én is sokalltam).

Én 30-at adtam, és azt hittem sok. A mellettem szülõ csaj 40-et adott. (na azt már én is sokalltam).
A kérdező hozzászólása: köszönöm.
Én tavaly ott szültem és az egyik szülésznõnek, akit megfogadtunk, 20 ezret adtunk, az orvosom mondta, mert õ vele szokott együtt dolgozni. Ha nincs fogadott orvosod, akkor döntsd el te mennyit adnál, mennyire volt rendes, segítõkész stb. 10 ezertõl fölfelé szokták adni.
Tavaly szültem ott és nekem a dokim mondta, hogy 30 a "tarifa"

II. számú Női Klinikán a szülésnél hány orvos (ember) van bent? Milyen a szülőszoba? Tapasztalatokat írnátok?

Legjobb válasz: A vajúdóban egyszerre többen vagytok, ott körbemegy az ügyeletes és megvizsgál mindenkit. A szülõszobák nagyon kulturáltak, van kád vagy zuhany, bordásfal, labda. Lehet zenét választani de vihetsz is saját cd-t. Inkább a szülésznõ van bent veled és egy doki néha rádnéz, majd a kitolási szakasztól õ és a szülésznõ is ott van. Legalábbis nekem áprilisban így volt :)

A vajúdóban egyszerre többen vagytok, ott körbemegy az ügyeletes és megvizsgál mindenkit. A szülõszobák nagyon kulturáltak, van kád vagy zuhany, bordásfal, labda. Lehet zenét választani de vihetsz is saját cd-t. Inkább a szülésznõ van bent veled és egy doki néha rádnéz, majd a kitolási szakasztól õ és a szülésznõ is ott van. Legalábbis nekem áprilisban így volt :)
pontosan úgy van ahogy az elsõ válaszoló leírta. Másfél éve szültem ott. Nálam a doki és 2 szülésznõ volt amikor a kitolás volt. A gyermekágyas rész akkor még elég rossz állapotban volt, nem tudom ez változott-e. Én örülök, hogy ott szültem, megnyugtató a szülõszoba és az emberek is kedvesek voltak

I. sz. Női Klinikán a 12. heti ultrahang milyen?

Figyelmesek, oda fogják fordítani a monitort, vagy meg kell kérni? Párom bejöhet, ugye? :) Kinek milyen tapasztalata volt az I. sz. Női klinikán? :))

Legjobb válasz: En egy eve voltam, kedves volt a csaj, megmondta, hogy kislany varok, kb. ennyi. Alaposan atnezte a babam. En egyedul mentem, es a monitort nezhettem. Ez a 18. heti volt, de kb ugyanaz lehet a 12. heti is.

En egy eve voltam, kedves volt a csaj, megmondta, hogy kislany varok, kb. ennyi. Alaposan atnezte a babam. En egyedul mentem, es a monitort nezhettem. Ez a 18. heti volt, de kb ugyanaz lehet a 12. heti is.
Én eleve egyedül mentem, mert régebben nem mehetett be a férj. Kérdezz rá, hátha azóta változott a helyzet. A monitorok a falra vannak szerelve, így tudod követni közben végig. Elég messze van, de látható. Nekem közben magyarázták is, hogy mit látok a képen. Én kértem képet is, azt is adtak.
Szia! Nekem (is) nagyon jó tapasztalataim vannak a Klinikát illetõleg. Elsõ terhességemnél is oda jártam terhesgondozásra és most a második babámat is ott fogom világra hozni! Apuka nyugodtan bemehet, ha akar, nem lesz gond! A monitor a falon van, így szerintem jól láthatod a Pocaklakódat! Fotót is adnak, ha (elõre) szólsz (500 Ft). Az UH-os szonográfusok, orvosok kiváló szakemberek! (Melyik orvoshoz jársz?) Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!:) Patkos doktorhoz járok, nagyon szeretem, régóta ismerjük egymást, nála születtem:) ) Anyukam meg a mai napig hozza jár:) ) akkor szólok elõre, hogy képet is kerek:)

Szegeden, a női klinikán milyen a szülés?

Úgy értem, milyenek a szülészn?k, a körülmények, állapotok, tehát aki ott szült, milyen benyomásai, tapasztalatai voltak? Minden nagyon érdekelne (pl. beöntést adnak-e vagy csak kúpot, van-e klíma a szül?szobán, mennyire figyelnek az emberre, "ráer?ltetnek-e" dolgokat, kezeléseket, gyógyszereket, bármit a szül? n?re, vagy netán hagyják "kínlódni", stb., stb.), köszönöm a válaszaitokat el?re is.

Legjobb válasz: Szia! Nekem sajna úgy indították meg, és én kaptam infúziót, hogy hozza a fájásokat.Ha jól emlékszek kaptam 2 fájdalom-csillapító gyógyszert, de azt senki nem kérdezte, hogy kérek-e, csak úgy adták. Én személy szerint kúpot kaptam, amivel min.15 percet kellene sétálgatni, utána futás a wc-re:) A szülésznõm nagyon kedves volt, szinte egész idõ alatt ott volt velem, nekem a párom is ott volt. Klímára nem emlékszem, mert februárba még nem volt olyan meleg. A "kínlódás"-ról annyit, nekem az utolsó 15 perc volt nagyon gáz, de ott már szerintem nem tudnak mivel segíteni. Könnyû szülést neked!

Szia! Nekem sajna úgy indították meg, és én kaptam infúziót, hogy hozza a fájásokat.Ha jól emlékszek kaptam 2 fájdalom-csillapító gyógyszert, de azt senki nem kérdezte, hogy kérek-e, csak úgy adták. Én személy szerint kúpot kaptam, amivel min.15 percet kellene sétálgatni, utána futás a wc-re:) A szülésznõm nagyon kedves volt, szinte egész idõ alatt ott volt velem, nekem a párom is ott volt. Klímára nem emlékszem, mert februárba még nem volt olyan meleg. A "kínlódás"-ról annyit, nekem az utolsó 15 perc volt nagyon gáz, de ott már szerintem nem tudnak mivel segíteni. Könnyû szülést neked!

Milyen a szülés az I. sz. Női Klinikán? Rendesek az emberrel?

Legjobb válasz: Szia!Én 7 éve szültem ott a fiamat,Nagyon remek klinika!Most 16 hetes vagyok és azóta is oda járok, vérvétel,uh,minden.Ha idõpont van valami vizsgálatra természetesen várni kell,( de hol nem) azért ez egy klinika, bármi közbejöhet az orvosoknak.Nekem egy tündéri dokinõm van ott (Dr.Rigó Barbara)egy rossz szavam se lehet rá.A fiam elõtt volt egy 24. hetes vetélésem, és ezmiatt kerültem a klinikára.Vad idegen orvosok,(2 napig szültem azt a babót)szörnyû volt, de az orvosok, a szülésznõk is " lelket, erõt" öntöttek belém.Én 100%-an meg vagyok elégedve.Ne félj! A lehetõ legnagyobb biztonságban és legjobb kezekben lesztek a babáddal együtt.Még órákig tudnák jókat írni, de remélem megnyugtattalak.Persze biztos vannak olyanok akiknek rosz tapasztalatuk van, de olyan mindenhol van.Türelem és nyugi minden rendben lesz . JA ! a babádall együtt lehetsz a szobádban, 4 és 2 ágyas szobák vannak mindegyikhez fürdö is tartozik.Boldog babázást.Remélem segíthettem!

Szia!Én 7 éve szültem ott a fiamat, Nagyon remek klinika!Most 16 hetes vagyok és azóta is oda járok, vérvétel, uh, minden.Ha idõpont van valami vizsgálatra természetesen várni kell, ( de hol nem) azért ez egy klinika, bármi közbejöhet az orvosoknak.Nekem egy tündéri dokinõm van ott (Dr.Rigó Barbara)egy rossz szavam se lehet rá.A fiam elõtt volt egy 24. hetes vetélésem, és ezmiatt kerültem a klinikára.Vad idegen orvosok, (2 napig szültem azt a babót)szörnyû volt, de az orvosok, a szülésznõk is " lelket, erõt" öntöttek belém.Én 100%-an meg vagyok elégedve.Ne félj! A lehetõ legnagyobb biztonságban és legjobb kezekben lesztek a babáddal együtt.Még órákig tudnák jókat írni, de remélem megnyugtattalak.Persze biztos vannak olyanok akiknek rosz tapasztalatuk van, de olyan mindenhol van.Türelem és nyugi minden rendben lesz . JA ! a babádall együtt lehetsz a szobádban, 4 és 2 ágyas szobák vannak mindegyikhez fürdö is tartozik.Boldog babázást.Remélem segíthettem!
Szia.Én 3 éve szültem ott a fiamat, és szerintem keresve sem találhattál volna ennél jobb kórházat sehol...Szerintem a legprofibb kórház az országban!!Én maximálisan meg voltam elégedve, mint az orvosokkal, mint a nõvérekkel.Senkire egy rossz szót nem is tudnék mondani.Nagyon szeretném a 2.gyermekemet is ott szülni, de én sajnos területileg Tatabányához tartozom::((

Milyen a pécsi női klinika 4D-s uh-ja? Megéri oda menni?

Legjobb válasz: szia.én a medisonban voltam Dr.Vizernél,ott nagyon jó volt,részletesen,kényelmesen megnézett,elmagyarázott mindent a babánkról.kaptunk képeket,dvd-t is.én úgy hallottam,hogy a klinikán 5000ft val olcsóbb.medisonban 15000,Vizernél 20000.

szia.én a medisonban voltam Dr.Vizernél, ott nagyon jó volt, részletesen, kényelmesen megnézett, elmagyarázott mindent a babánkról.kaptunk képeket, dvd-t is.én úgy hallottam, hogy a klinikán 5000ft val olcsóbb.medisonban 15000, Vizernél 20000.

Dr. Szabó Gábor az SOTE I. Nöi Klinikán mennyit kér a szülésért? Milyen orvos?

Egyelöre árat nem közölt, 2 hét múlva kell hozzá mennem. Most szeretnék rá váltani, mert a dokim akihez járok/jártam terhesgondozásra nagyon jó orvos, viszont 80 ezer nála a szülés és mi eléggé csórók vagyunk. Szabó doktort anyu munkatársnöje ajánlotta, de tarifát ö sem tudott mondani. Szült már valaki nála esetleg? 36 hetes vagyok

Legjobb válasz: Két éve szültem a klinikán, õ volt az ügyeletes orvos. Amíg a dokim nem érkezett meg, õ vizsgált, vele mentem le a szülõszobára. Nagyon kedves volt, a szülés után meg is látogatott a gyermekágyon. Pénzt nem kapott tõlem, hiszen volt választott orvosom. De végig figyelemmel kísért, sokszor bejött hozzám a vajúdás alatt, a szüléskor is ott volt, és úgy gratulált, mintha õ lett volna a dokim. Nagyon jó tapasztalatom volt vele, a következõt szerintem nála szülöm...:)

Két éve szültem a klinikán, õ volt az ügyeletes orvos. Amíg a dokim nem érkezett meg, õ vizsgált, vele mentem le a szülõszobára. Nagyon kedves volt, a szülés után meg is látogatott a gyermekágyon. Pénzt nem kapott tõlem, hiszen volt választott orvosom. De végig figyelemmel kísért, sokszor bejött hozzám a vajúdás alatt, a szüléskor is ott volt, és úgy gratulált, mintha õ lett volna a dokim. Nagyon jó tapasztalatom volt vele, a következõt szerintem nála szülöm...:)
A kérdező hozzászólása: dejó!:) köszönöm a gyors és pozitív választ! Örülök, hogy jó tapasztalatod van vele kapcsolatban! Érthetö, hogy így nem adtál neki pénzt, viszont nagyon pozitív ahogy hozzád állt.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!