Találatok a következő kifejezésre: Milyen a női (953 db)

Nektek milyen a női test ideálotok? Mi jön be nektek igazán egy női testben?

Tegyetek róla ki pár képet.

Legjobb válasz: Az ideál egy baromság, valami vagy tetszik vagy nem, ilyen egyszerû.

Az ideál egy baromság, valami vagy tetszik vagy nem, ilyen egyszerû.
egy csajon a legszexibb a szörös köldök ;) ahhhhh
http://images.kurez.com/image/10.2012/putksaaa/15405.jpg Õrá mehetne egy pár kiló mert nem szeretem a túl vékony lányokat. Szóval egy 3-5 kiló de szétosztva... kicsi a lábakra kicsi csípõre kicsi a fenékre, kicsi esetleg hasra, cicire karra és tökéletes. 18/F
2-es ez most komoly? Nekem is olyan a köldökömnél, de én világéletemben szégyelltem...ha ez tényleg vonz egyes embereket...akkor kezdek megnyugodni:) De hogy a kérdezõ kérdésére is feleljek...aki szeret téged, hidd el az tökéletesnek fog látni, ha husisabb vagy, ha vékonyka is vagy :)

Kinek, milyen a női ideálja?

Lehet pontos személyt is leírni, de részletezni is:D

Legjobb válasz: Külsõleg: Legyen szép, nõies arca, vékony vagy átlagos alakja, hosszú haja (mindegy milyen színû, csak álljon jól neki meg persze ápolt legyen). Öltözködése ne legyen túl kihívó, hanem inkább olyan szolidan nõies. Lehetõleg ne, vagy csak enyhén sminkelje magát. Belsõleg: Kissé visszahúzódó, ugyanakkor akiben megbízik annak nagyon odaadó, nem bulizós, nem tombolós típus. Lehessen vele sokmindenrõl beszélgetni, értékelje az olyan dolgokat, mint kettesben sétálás, naplemente nézés, kirándulás, kerékpározás, moziba vagy színházba járás, szóval az ilyen manapság "nyálasnak" vélt dolgokat. :D Ezek mellett legyen még megértõ, elfogadó, hûséges, és ahogy én is, úgy Õ is komoly, hosszú, szereteten és szerelmen alapuló kapcsolatban gondolkodjon. Így hirtelen ennyi. :>

Külsõleg: Legyen szép, nõies arca, vékony vagy átlagos alakja, hosszú haja (mindegy milyen színû, csak álljon jól neki meg persze ápolt legyen). Öltözködése ne legyen túl kihívó, hanem inkább olyan szolidan nõies. Lehetõleg ne, vagy csak enyhén sminkelje magát. Belsõleg: Kissé visszahúzódó, ugyanakkor akiben megbízik annak nagyon odaadó, nem bulizós, nem tombolós típus. Lehessen vele sokmindenrõl beszélgetni, értékelje az olyan dolgokat, mint kettesben sétálás, naplemente nézés, kirándulás, kerékpározás, moziba vagy színházba járás, szóval az ilyen manapság "nyálasnak" vélt dolgokat. :D Ezek mellett legyen még megértõ, elfogadó, hûséges, és ahogy én is, úgy Õ is komoly, hosszú, szereteten és szerelmen alapuló kapcsolatban gondolkodjon. Így hirtelen ennyi. :>
16:31 :D Az lemaradt, hogy ~17-21 év közötti legyen az illetõ. Remélem nem tetszik haragudni... :o)
Olyan, mint Fluor Tomi SP voltam, sziasztok!
16:27 akkor én kellek neked. a hajam hosszú, bár már õsz, de jól áll. Minden jellemzõ rám , amit leírtál, még annyit hozzáteszek, hogy szeretek kötögetni. Ha engem választasz kötök neked zoknit. 75/N
http://www.peoples.ru/art/cinema/actor/lanny_barby/barby_2.j.. Pont, mint õ, nagyon hosszú, nagyon sötét egyenes haj, világos szemszín, formás test, ami nem nagyon vékony, de nem is kövér, nagy mellek, nulla gátlás. Ha a párom kérdezi, akkor meg olyan, mint õ (a párom.)
Beyonce
Te leszbikus vagy?
"ez tetszik? http://image.hotdog.hu/_data/members3/875/1136875/snapshot_m.. Mi visz rá egy lányt, hogy pizsamában fényképezze magát?
16:54 Kicsi a melle, az arcát szinte nem is látni és pizsamaalsó van rajta.. Ez a tükör elõtt pózerkedés alapból visszataszító egyébként. Visszatérve az eredeti témához, külsõre nekem valami ilyesmi: http://yummie.hu/files/content/2008h1/michelle-monaghan-csak..
a lány, akit belinkeltem 13 éves ! :D
És õ a nõi ideálod? Vagy mi a f.szért linkelgeted egyáltalán?
nem. csak hogy valakinek ez az ideálja-e. ne hisztizz...
A kérdező hozzászólása: De van hátránya is Lásd: Amerikai Pite 7beXd Nekem vmi ilyesmi jön be: http://www.google.hu/imgres?q=ashlee+simpson&um=1&hl=hu&sa=N..
Világvégére.
Világbékére, te?
16:39 Mire gondolsz?
16:31 :D Az lemaradt, hogy ~17-21 év közötti legyen az illetõ. Remélem nem tetszik haragudni... :o) Nem, dehogy, nincs fogam, úgyhogy nem is harapok. Pedig tudod, hogy annak is vannak elõnyei ... :P
Külsõleg: http://www.google.hu/imgres?q=natalie+imbruglia&start=125&nu.. Belsõleg szinte meg sem tudom határozni.Ne kelljen neki egyfolytában megmagyarázni, hogy mire gondolok, legyen okos és mûvelt-akár okosabb is lehet nálam.Szeressen, legyen belém fülig szerelmes, legyen hozzám hûséges!A többi már csak körítés.:D
16 évet ne nagyon haladja meg, 13 évet viszont igen, jó kis húsos mellei legyenek, ha lehet, rakétamell, teljesen rajongjon értem, ne érdekelje semmi más, és mindent tegyen meg nekem, ha akarom. ez egy szuperegoista dolog, mi?
A kérdező hozzászólása: 75/N-nek: nagyot szakadtam ezen:D Az elõtte lévõnek meg h sajnos ilyen nõ/lány nincs:S
egyértelmûen Rihanna, olyan édi itt :) http://www.hirado.hu/Hirek/2011/09/13/14/Leleplezte_magat_az..
Kb. mint Jessica Alba
NE DOHÁNYOZZON!!! Vagy szokjon le róla! Ne legyen piercingje, vagy szedesse ki! Ne legyen tetovált! LEGYEN TAPADÓS! Akit szinte le se lehet vakarni. A belsõ tulajdonságok nagymértékben tudják ellensúlyozni a kevésbé elõnyös külsõt.

Milyen a női börtön? Automatikusan mindenkit kalocsára visznek? Milyen elítéltekkel zárhatnak össze?

Elkövettem egy nagyon komoly közúti szabálysértést(lehet hogy már b?ncselekmény kategória) és anyagilag teljesen padlón vagyok, tartozásaim vannak. Gyilkosokkal összezárhatnak? Milyen bent a légkör?

Legjobb válasz: Gyilkosokkal szerintem nem. Mit követtél el konkrétan?

Gyilkosokkal szerintem nem. Mit követtél el konkrétan?
Az nem olyan vészes. Ha nem fizeted ki áltváltoztatják ugyan elzárásra. De nem gyilkosokkal zárnak össze. Ha van munkád nem lenne jobb kifizetni?
"Nem tudnám kifizetni a mostani helyzetemben. Ha közmunkára visznek, akkor meg a munkám ugrana. Olvastam még valami nõi megazinban, hogy sok nõ közlekedési szabálysértésért van bent." Na várjmár! Szabálysértés kategóriás voltál? Tehát 0.8º% alatti?
Talán jobban járnál, ha kérsz kölcsön és részletekben törleszted.
Na mindegy. Próbálom leírni. Ha bûncselekmény kategóriás, de nem visszaesõ akkor kb egyhavi fizetés és kb egy év eltiltás. Feltételezvén, hogy balesetet nem okoztál. Szabálysértés esetén néhány hónap eltiltás (három-hat) és úgy kétheti fizetés.
Ezért nem mész börtönbe, mert ez nem bûncselekmény.
"Ezért nem mész börtönbe, mert ez nem bûncselekmény." Mióta? Már a fidesz ezen is módosított?
Szia! Ezeket le lehet dolgozni közmunkában is. Mért nem próbálod meg?
na ne keseredj el azért a sok barom választól, mindenkivel megeshet egy ilyen ... csak tényleg nagy kérdés, hogy most akkor szabsértési kategória vagy bûncselekményi kategória lett-e belõle !!! ha választhatod, akkro mindenképp a közmunkára átváltást kérd, ne viccelj, hát ha elzárnak, ugyan úgy ugrik a munkád, nem ?? szal emiatt akkor egyforma aveszteség, de azért mégis kellemesebb este haza menni, mint a börtönben lenni ki tudja milyen körülmények között ...
22:47 ugye nem is sorolom h x és y nemzetközi szerzõdéseknek tagjai vagyunk, és ilyen még csak nem is elképzelhetõ nálunk ! szóval összességében még jó h nem rajtad múlik ... így is éppen eléggé balkán vagyunk, de akard már még jobban azzá tenni ezt az országot! egy büntetés soha nem sértheti az emberi méltóságot, kapásból itt elbukna ez a fantasztikus javaslatod
Érdekes az USA-ban mégis dolgoznak a rabok és nem halnak meg.Itt csak a faxukat meresztik, felgyúrják magukat és kész...
Ha dolgoztatnak az elitelteket, az sertene az emberi meltosagukat?
A kérdező hozzászólása: Kaptam egy levelet, hogy a nyomozást felfüggesztették, mert a véremben 0, 74gramm/liter (ezrelék) alkohol volt. Mivel sem a szondába sem a gépbe "nem sikerült" belefújnom, ezért éjjel 2re sikerült vérvételre jutnom. Hát nem tudom mire számítsak.
"ilyesmi mindenkivel megeshet.." Ja! Ha a Te gyerekedet gázolná halálra (isten ments!)piásan, akkor is ilyen megértõ lennél?
"Egyébként csak 40-50 max 60nal mentem. Hülye az aki ilyenkor többel megy, abból van a baj." Kedves kerdezo szerintem nem az a kerdes mennyivel mentel. Ittasan nem lehet vezetni ez torveny, megszegted atorvenyt bunhodnodkell. akkor kellet volna gondolkodni nem most sirankozni vallad akovetkezmenyeket
A kérdező hozzászólása: Egyébként csak 40-50 max 60nal mentem. Hülye az aki ilyenkor többel megy, abból van a baj.
Wellness. Ha rajtam múlna, hetente 6 napon, napkeltétõl napnyugtáig szemetet válogatnának a rabok egy szeméttelepen. Fizut kapnának, de levonnám a tartásdíjat. Ja, és amíg van tartozás az állam felé, addig nem szabadul. Így lenne tétje az éveknek.
"Anyagilag a padlón vagyok, de azért piálni aztán kocsikázni, arra van pénz..." Beteg vagy gyermekem.
"Ezeket le lehet dolgozni közmunkában is. Mért nem próbálod meg?" Ott írta elõbb, hogy mért nem. Mellesleg meg ha bûncselekményes, nem lehet. Akkor vagy fizet vagy ül.
Ott a pont :)
Anyagilag a padlón vagyok, de azért piálni aztán kocsikázni, arra van pénz...
A kérdező hozzászólása: Nem tudnám kifizetni a mostani helyzetemben. Ha közmunkára visznek, akkor meg a munkám ugrana. Olvastam még valami nõi megazinban, hogy sok nõ közlekedési szabálysértésért van bent.
A kérdező hozzászólása: Ittasan vezettem, utas is volt velem, vérvételre vittek. Most meg jogsi nélkül vagyok kénytelen vezetni a munkám miatt.
A kérdező hozzászólása: Utánanéztem. 0.8 ezrelékig Igen enyhe alkoholos befolyásoltság van, amerikában pl. addig nem büntetik.(itt még mindíg nem tudom mi van) Viszont jól elszúrtam, mert elismertem azt hiszem már minden mindegy alapon egy-két sört(remélem mást nem, de már nem emlékszem) Erre mit mondjak(írjak nekik), ha kijön valami határozat?

Milyen a női fehér diesel parfüm?

Legjobb válasz: hát ezt igy nem lehet leirni azt érezni kell meg hogy rajtad milyen illatot bocsájt ki(mert mindenkinek más)

hát ezt igy nem lehet leirni azt érezni kell meg hogy rajtad milyen illatot bocsájt ki(mert mindenkinek más)
A kérdező hozzászólása: jó de szeretném megtudni kinek hogy tettszik....
nekem kifejezetten tetszik, finom illata van :)
világ legjobb nõi parfüme:)

Én nem látom a női jeleket felém, vagy tényleg nem kapok ilyeneket? Milyenek a női jelek, egy fiu felé, ha tetszik neki a srác?

Még nem jártam egy lánnyal sem, pedig már 21 vagyok, szerintem nem is vagyok kifejezetten csúf sem, ! Szóval, nem tudom,, mikor tetszem egy lánynak, és amikor azt hiszem, hogy tetszem neki, általában pofára esek hogy még se , szal ezért kéne a segítség! El?re is köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Sajna sok nõ még mindig nem jött rá, hogy a jelezgetést csak egymás között tudják használni, lévén õk nõnek fel ebben, nem mi... Együttérzésem, én is így voltam. Nekem személy szerint az segített, hogy átálltam a netes társkeresésre, lévén ott teljesen egyértelmû, hogy aki ott van, az kapcsolatot akar, és ha szimpatikus vagy neki, akkor válaszol/találkozik veled újra, ha meg nem, akkor nem, és ilyen egyszerû. :) Ez teljesen egyértelmû és logikus, ajánlom neked is. :)

Sajna sok nõ még mindig nem jött rá, hogy a jelezgetést csak egymás között tudják használni, lévén õk nõnek fel ebben, nem mi... Együttérzésem, én is így voltam. Nekem személy szerint az segített, hogy átálltam a netes társkeresésre, lévén ott teljesen egyértelmû, hogy aki ott van, az kapcsolatot akar, és ha szimpatikus vagy neki, akkor válaszol/találkozik veled újra, ha meg nem, akkor nem, és ilyen egyszerû. :) Ez teljesen egyértelmû és logikus, ajánlom neked is. :)
:D No mindegy, legalább olvashattunk egy velejéig nõi választ is. :) Amúgy ha élõben ismered meg, akkor esetleg egy dolog még segíthet: ha te már úgy érzed, hogy lehet valami, de az õ részérõl nem vagy még biztos a dologban, akkor egy adandó alkalommal simogasd meg egy kicsit. Akár a kezét, akár az arcát, mindegy, csak valahogy kapcsolódjon a kontextusba, tehát mondjuk bátorítás/dicséret/vigasztalás/miegyéb kapcsán/részeként. A reakció erre nagyon sokat elárul. Ha meglepõdik ugyan, de láthatólag nincs ellenére, vagy akár még simul is kicsit, az már egy jó jel. Ha viszont láthatólag zavarja, akkor az is, csak ugye a másik irányba. Elsõ voltam újra.
Nincs meg benned sztem az a sárm (megmagyarázhatatlan vonzerõ), ami megfogja a nõk többségét. vannak bûnronda pasik, akik annyira sármosak, hogy a nõk sorban állnak elõttük. én is azt javaslom, hogy próbálkozz neten. amúgy ha nekem tetszik egy pasi, akkor megpróbálok minél többet a közelében lenni és sokat mosolygok, és mélyen a szemébe nézek. ha beindult a beszélgetés, kacérkodok kicsit.
1. válaszolónak: a társkeresõn nem mindenki e célból van fennt. Olvastam én olyat h írta hogy kapcsolatba van, csak beszélgetni, haverkodni akar:S könyörgöm, az ilyen mér regisztrál? Az társkeresõ, nem chat:)
Egyet értek avval, aki szerint nincs benned sárm. És még gáz is vagy.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló, remélem tényleg igazad van! :D Köszönöm a biztató szavakat, jól esett ! és köszönöm a hasznos válaszokat is! :D
Kedves kérdezõ, te pedig a cigitõl eltekintve elég jó fej srácnak tûnsz, úgyhogy nyugodt lehetsz, nem hinném, hogy túl sokáig kellene már várnod. :) Bíztatásul: nekem is épp 21 éves koromban lett barátnõm életemben elõször. De az aztán tényleg OLYAN is volt, hogy ABSZOLÚT megérte várni rá, és ezer tinicsitriért sem adtam volna. :) )) Szóval neked is lehet szerencséd. :)
18:47-es: Stimmt, de ezek ezt legalább világosan ki is írják. :) Ha meg nem, nos, édesmindegy, milyen indokkal rázzák le az embert. De gondolom, azért, mert az adatlapok részletessége révén szimpla baráti ismerkedésre is nagyon jók, lévén célzottan lehet keresni hasonló érdeklõdésûeket, ami pl chaten elég nehézkes. Személy szerint semmi bajom az ilyenekkel. :) 18:50-es: Õ se várja, láthattad, csak nem beszéli a nõi jelnyelvet. És ha neked meg nem megy a kivitelezés, akkor végsõ soron ugyanott vagy. ;)
A kérdező hozzászólása: hát mégse gyilkoltam le magam, de elszívtam egy spanglit XD Kicsit jobb, de azért örülök, hogy jöttek még válaszok! Habár, most mindennek örülök XD De azért várok még néhány választ!
Mondok valamit én 20 éves leszek és ugyanígy vagyok mint te én is le vagyok törve rendesen, de én próbálok ellene tenni, és ne várd hogy a szádba repül a sült galamb bocs de ez van tenni kell érte. Én speciel fejben ott vagyok csak a kivitelezés nem megy nálam.
A kérdező hozzászólása: utólsó válaszoló köszönöm, asszem ez elég volt ahoz hogy felakasszam magam, mert ha 21 év alatt egy árva csókig sem sikerült eljutnom, akkor szerintem ennek már vége, vagyis nem tudom tovább örökítenni az elbaszott antisármos génjeimet, tehát nem vagyok életrevaló, lásd darvin elmélet! Viszlát GYK, viszlát világ, viszlát mindenki, remélem soraim fennmaradnek, míg az internet létezik! Így múlt el a kérdezõ srác! u.i.: köszi a válaszokat! majd egy másik életben én is válaszolok a kérdéseitekre. CSUMI!
A kérdező hozzászólása: csajok! Leírnátok egy egyszerû jelmagyarázatot nekem? de most komolyan... léci, léci, léci .... :D
A kérdező hozzászólása: köszi, de mi van akkor, ha személyesen ismerek meg egy lányt?
De, nyugi vannak gáz csajok is, elõbb-utóbb összejön majd valami. Nem vagy férfias és vonzó a nõknek, ebben semmi gáz nincs.

Milyen a nöi orgazmus? Lányok ti mitéreztek olyankor és az hogylátszik éppen rajtatok? 16 f

Legjobb válasz: soha ne a miértjét keresd, csak érezd és élvezd ki minden pilanatát és rájõsz milyen

soha ne a miértjét keresd, csak érezd és élvezd ki minden pilanatát és rájõsz milyen
Egy élezõ nõ orgazmuskor éltalában reflexbõl oldalra vagy hátrahajtja a fejét, éltalában kicsit nyitva van a szája, a szeme meg nagyrészt csukva... és gyorsabban veszi a levegõt. Nem mindenki rendez nagy sikítós nyögõs pornó-orgazmust, de a nõk mindig ilyenkor a legszebbek. Látszik az valakin ha éppen hatalmasat élvez. De erre szerintem magadtól is rájössz, ha elég figyelmes vagy egy nõvel. Gondolom kb. ugyanazt érzik mint egy pasi, de ugye ezt nehéz összehasonlítani mert nem nagyon van viszonyítási alap.
en peldaul nem is tudok rola de lekarmolom, vagy erossen szoritom ot :D
Jézusom, azért szegény pasinak a bõr maradjon is a hátán :D
leírhatatlanul jó érzés.: ) mondjuk én általában hátrahajtom a fejem, becsukom a szemem, gyorsan veszem a levegõt és mikor eljutok a csúcsra mosolygok.: ) vagy éppen a barátomba kapaszkodok: )
részletesen elmondom neked. :) emellett beszélhetünk még sokmindenrõlé. :) [email protected] de akárki felvehet!

Milyen a női ejakuláció?

Legjobb válasz: Mérések szerint fõként vizelet.

Mérések szerint fõként vizelet.
A kérdező hozzászólása: Akinek volt már az válaszoljon

Fiúk, milyen a női ideálotok?

Kor,haj,szem,magasság stb. belső Ami leginkább érdekel,hogy a husibb vagy a vékonyabbak tetszenek a fiúknak :) képet is linkelhettek

Legjobb válasz: formás legyen, meg ne bálna

formás legyen, meg ne bálna
kor: nálam fiatalabb haj: barna/fekete szem: barna/kék alacsonyabb nálam legalább 5 centivel aranyos, humoros, bújós, ágyban vadóc.
Átlagos magasságú, akármilyen színû lehet a haja és szeme egyenes hajú széles csípõjû és 100 kg fölötti :D mint õ: http://24.media.tumblr.com/tumblr_mdai13LCk91rjimmoo1_500.jpg http://kevbaileyphotography.com/wordpress/wp-content/uploads.. http://www.exposay.com/celebrity-photos/rosie-mercado-curvy-..
mondjuk õ kb 180 kg
A kérdező hozzászólása: Nem érzem a komolyságot..:D
- az arca ne legyen hosszúkás, ovális. - a vörös haj és a fakókék vagy szürke szem kivételével bármilyen tetszhet az alak ilyesmi vagy ennél KICSIT husisabb: http://i.imgur.com/kjPQZfN.jpg http://kep.cdn.index.hu/1/0/18_00ac8ed3b4327bdd4ebbebcb2ba10.. http://kep.cdn.index.hu/1/0/18_00ac8ed3b4327bdd4ebbebcb2ba10..

Fiúk, nektek milyen a női ideáll?

Csak érdekelne, gondolok bels?re,küls?re.

Legjobb válasz: Ha minden igaz, Te vagy az ideálom:D

Ha minden igaz, Te vagy az ideálom:D
A kérdező hozzászólása: Nem akartam sok mindent leírni magamról de a koromat leírom 16. Szerintem elég érthetõen leírtam hogy NORMÁLIS válaszokat szeretnék és a HÜLYESÉGTÕL KÍMÉLJETEK, na ha ez egy 20 éves agyáig nem jut el akkor ott problémák vannak... Táncolok versenyszerûen és futni szoktam itthon is szoktam edzeni van taposógépünk meg ilyenek. Rossz tulajdonságom persze nekem is van pl.: eléggé makacs vagyok most hirtelen más nem jut eszembe. Az ELFOGADHATÓ VÁLASZOKAT köszönöm!!:)
Hát az én ideálom pont olyan mint amilyennek le írtad magadat. :)
Ennyi alapján nem lehet megmondani:) nekem az ideál: -humoros -romantikus -okos külsõre: -nem túl sovány, nem túl kövér, és imádom a barna hajú-barna szemû lányokat
faccom lemaradt a link..http://api.ning.com/files/nncqtXW09tyXozBC2eVUu4yys0JFrDFX-M..
õ, és hozzá hasonlók :) nála lehet negatívabb és pozitívabb. pl.: változhat a haja a szeme, az arca ilyenek.
Melled mekkora? Lenyeled? Ezek nélkül nehéz lenne bármit is mondanom..
Rossz tulajdonságaid nincsenek is? Ez így nekem kicsit kevés infó, ennyibõl max felkeltenéd az érdeklõdésem.
kép?
Legyen alacsony (nem törpe, hanem hozzám képest), szõkésbarna vagy barna haj AMI NEM GÖNDÖR !!! (utálom a göndör hajat), nevessen sokat.
nincs kedved szexrõl beszélgetni? 20f
ennyibõl igen, mit sportolsz?
a nõi ideálom: Kék szemû és kék hajú :) :)
Hova áll? Ide?
A legutóbbiból kiindulva csak annyit írok: legyen eszeee. Külsõ meg? Átlagos testalkat, szép szem. Csókolom.
Ennyibõl érdekes lehetsz számomra is, de sok infó hiányzik még...pl a korod.
Így elsõre nem hangzik rosszul amit írtál magadról, sõt :D

Német férfiaknak milyen a női ideáljuk?

Legjobb válasz: Kockafejû, kétméteres, tenyeres-talpas Brünhilda.

Kockafejû, kétméteres, tenyeres-talpas Brünhilda.
A magyar nõket szeretik.De a német pasik többsége mind nagyon perverz és nagyok a szexuális igényeik.Volt német pasim több is , tapasztalatokból beszélek.
Szolgalelkû, önalárendelõ, ritkán fürdik.
Kezdjük az elejérõl: a magyaroké milyen?
Na na, ne általánositsunk! Én bajor vagyok, és egyáltalán nem vagyok perverz! És mindenkinél jobban imádom a páromat, és õmiagtta megyek pestre is! A többit nem sorolom, a lényeg, hogy az nem igaz, hogy nagyon prverzek, vagy az észak németekre gondoltál, a volt NDK-s területén? Ott tényleg "õrültek", legalábbis mi bajorok nem nagyon szeretjük õket. Ezt úgy értem, hogy szeretjük, mert a hazánkhoz tartozik, csak mások, mint mi, bajorok.. egyébként hogy válaszoljak a kérdésedre: nekem NINCS nõi ideálom, ugyanis én CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a páromat tudom, és fogom örökre szeretni! És a többi nõ pedig egyáltalán nem érdekel!
A kérdező hozzászólása: Elsõsorban a müncheniekre gondolok itt :)
Super, mert én is Müncheni vagyok!
Hajrá Bajorország Hajrá München Éljenek a bajor férfiak akik életük végig szeretik a párjukat:D Grüß Gott kedves bajor úr! Imádom Bajorországot és Münchent!!! Hogy a német férfiak nõi ideálja milyen azt nemtudom pontosan de am uncsim járt német fiuval és uncsim magas vékony meg annyira nem a mai jujdeszuper csaj.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!