Találatok a következő kifejezésre: Milyen a mell Hogy néz ki (3 db)

Milyen a szép mell? Hogy néz ki?

Kerek? Kinek mi az ízlése? Esetleg képeket is fogadok (oldalakról)

Legjobb válasz: Ha harmóniában van a tested a lelkeddel, az az igazi szépség! Sztem igen, kerek, és formás. Nem lehet ezt máshogy mondani. Fogadd el, fõleg, ha õ is azt mondja gyönyörûek :) Nekem se tetszenek a melleim, de minden pasim azt mondja, "gyönyörûek" és megõrülnek érte.. szal le van tudva a probléma. Ennél fogva én is próbálom szeretni a testem.

Ha harmóniában van a tested a lelkeddel, az az igazi szépség! Sztem igen, kerek, és formás. Nem lehet ezt máshogy mondani. Fogadd el, fõleg, ha õ is azt mondja gyönyörûek :) Nekem se tetszenek a melleim, de minden pasim azt mondja, "gyönyörûek" és megõrülnek érte.. szal le van tudva a probléma. Ennél fogva én is próbálom szeretni a testem.
A barátnõmnek kicsi van és nem kerek, inkább hegyes, szóval nekem az tetszik bárki bármit mond is, nekem az a szép. Ha másfajta lenne neki akkor az tetszene:D
Nekem se tetszenek a sajátjaim..pont jó méretû és kerek, de nem tudom..nem tetszik, barátom szerint pedig tökéletes.Kinek mi..
Ha hinnétek a barátotok rajongásának, boldogabbak lennének. ;)

Férfiak hogy néz ki egy álomfeleség ha bármilyet vlqszthatnátok külsőleg milyen lenne? Ha nektek kne összerakni és nincs határ csak a fantázia pl hatalmas mell szőke dús has extra vékonysággql stb bármi minél részletesebben

Legjobb válasz: Szemtelenül gazdag 40-es, aki aránylag jól tartja magát (részletekbe ne menjünk bele, tök mindegy), aki a nászéjszakán tragikus hirtelenséggel meghal szívrohamba és hogy, hogy nem minden vagyonát rámhagyja ;) Csak, hogy ne csak a nõkre mondják, hogy pénzsóvárak! :D

Szemtelenül gazdag 40-es, aki aránylag jól tartja magát (részletekbe ne menjünk bele, tök mindegy), aki a nászéjszakán tragikus hirtelenséggel meghal szívrohamba és hogy, hogy nem minden vagyonát rámhagyja ;) Csak, hogy ne csak a nõkre mondják, hogy pénzsóvárak! :D
"qrva-rendszám (tetkó) a derekán, " Ez hatalmas! XD
Jó karban lévõ 30-40 éves, vékony, de nõies testalkatú (itt nem gebére gondolok lufi mellekkel, hanem a tipikus érett nõ alak masszív medencecsonttal, arányosan eloszló kevés felesleggel) vállig érõ hullámos, dús, sötétbarna haj, fehér bõr, bármilyen szemek. Kb 175 centi magas. Visszafogott, nõies stílussal.
Hatalmas szilikon cicik, botoxos száj, szemöldök helyett ceruzavonal, hosszú mûköröm, (hogy a seg.ét se tudja egyedül kitörölni), qrva-rendszám (tetkó) a derekán, pircing a pöc kén, az elhízott seg gén narancsbõr és csak annyit tudjon mondani, hogy. léci..léci...léci Na ezektõl tudnék kiadósat hányni!!
Hosszú! hullámos/ göndör haj Sötét szem, fehér bõr. Átlagos, inkább kis mellek, de formásak (kiráz a hideg a tejcsárdáktól) Karcsú. Fontosabb a jelleme, viselkedése, nézetei dolgokról, viszont tény, hogy ha nem úgy néz ki, hogy megtetsszen, nem jutunk el odáig, hogy megismerjem a nézeteit, jellemét. Szerencsés vagyok, mert a leendõ feleségemet tudtam leírni (mielõtt megismertem, akkor is ilyen volt az "ideálom")
"Jó karban lévõ 30-40 éves, vékony, de nõies testalkatú (itt nem gebére gondolok lufi mellekkel, hanem a tipikus érett nõ alak masszív medencecsonttal, arányosan eloszló kevés felesleggel) vállig érõ hullámos, dús, sötétbarna haj, fehér bõr, bármilyen szemek. Kb 175 centi magas. Visszafogott, nõies stílussal." na pont igy nézek ki, bár a visszafogott és a nõies nem biztos hogy én vagyok...
Elég részletes volt(?) :)
ui: nálunk "rib_nc-rendszámnak" hívják
A kérdező hozzászólása: Én ideálom szõke hajú jó hús és fenékig ér esetleg fekete vagy valami szép csokibarna de nagyon dús kreol vagy szolizott barna bõr kék v.zöld szem igazi homokóra alkat hatalmas mellek de inkább szilikon vagy nagyon feszes természetes D E kosaru 75DE kb 100. 60 100 ez az alkat kis derék szép ívelt és szélesebb csípõ kerek segg. Amit utolsóelõtti írt azzal tele can az utca kiscsöcsü jelentéktelennel de csak azert irtad mert a nejed ilyen kis semmitmondó jelenség de legalabb szereted. Nekem volt egy ilyen bombazo csajom akit leírtam a méretei 100 60 100 volt.mindenki bamulta ja és hozzá tündérszép arc. Csak hat az ilyen csajokat sokan akarjak s szeretik a pénzt.
Akkor miért nem vetted feleségül?:D
A kérdező hozzászólása: Hát ha hozzámjött volna elvettem volna de hat elcsaplizták túl kapós volt

Nem unjátok még azokat a kérdéseket kiírni\olvasni, hogy szerintetek hogy nézek ki, szerintetek szép vagy, szerintetek nem kellene fogynom, szerintetek milyen a mellem?

Ha valakinek önbecsülési problémái vannak forduljon pszichológushoz, ha egy ilyen oldal orvosolja a problémát nála, azért mert 3-4 hozzászóló pozitív megjegyzést tesz.....tényleg szánalmas személyiség. Mert nem ezekre az emberekre kellene hagyatkoznia, hogy WOW!....azt mondták jól nézek ki, akkor ezek szerint tényleg!....Yipikaye! Miközben ezek csak szubjektív vélemények.

Legjobb válasz: " szánalmas személyiség" Azért addig süllyedni, hogy ezt kiírd sem egy fennkölt erkölcsû személyiségre vall, amúgy ezzel a kérdéssel a saját önbecsülésedet akarod növelni? több azonos véleményû embert keresel magadnak, a saját véleményed (sztereotípiád) erõsítésére. Ha nekik ez pozitív visszajelzés, akkor az. Nekünk ehhez semmi közünk, maximum válaszolunk, vagy nem, és akkor hagyjuk a kérdést.

" szánalmas személyiség" Azért addig süllyedni, hogy ezt kiírd sem egy fennkölt erkölcsû személyiségre vall, amúgy ezzel a kérdéssel a saját önbecsülésedet akarod növelni? több azonos véleményû embert keresel magadnak, a saját véleményed (sztereotípiád) erõsítésére. Ha nekik ez pozitív visszajelzés, akkor az. Nekünk ehhez semmi közünk, maximum válaszolunk, vagy nem, és akkor hagyjuk a kérdést.
egyetértek az elsõvel. a szépség és divat egyéb kategóriája régóta errõl szól, ha nem érdekel, ne járj ide, pont.
Mit érdekel téged? Engem sokkal inkább irritálnak a hozzád hasonló, kötözködõ emberek. Félreértés ne essék, sosem írnék ki "Hogy nézek ki?" kérdést, de nem zavar ha valaki kiírja, válaszolok neki. Vagy egyszerûen rá sem kattintok az ilyen kérdésekre. Észrevehetnéd amúgy, hogy ugyan ott vagy, ahol õk. Csak ez olyan "Szerintetek igazam van?". Ugyanúgy pazarolod az idõdet, pedig sosem lesznek teljesen egy véleményen a válaszolók. Ugyanúgy te is az "Igen, igazad van!!" válaszokat várod, ahogy a kérdésedben említett személyek az "Igen, szép vagy!"-ot. Legtöbben csak kíváncsiak, hogy idegenek mit gondolnak, azért írják ki. Meg azért az ismerõsök legtöbbször nem mondják az arcunkba, hogy: "Csúnya vagy." "Gáz ez a póz". "Szörnyû a szemöldököd". "Nem áll jól ez a hajszín". Lehet, hogy a kérdezõ észreveszi, hogy igaza volt valakinek, és így változtatni tud. Szóval nem olyan vészes dolog ez, mint amennyire túlreagálod.
téged is lepontoználak ha lehetne:D:D
Én is egyet értek a kérdezõvel. Ha nincs magával megelégedve, és önbizalomhiánya van, akkor menjen pszichológushoz, hogy feldolgozza, vagy ha tudja, min szeretne változtatni, akkor kezdjen neki. Ha meg ilyen piti módon akarja magát másokkal fényeztetni meg a popsiját nyalatni, akkor gondolkozzon el azon, hogy ennek most mi értelme van. Ráadásul ezekkel a fogyjak-e még 2 kilót, és közben tök egészséges testalkata van c. sztorikkal az is a gond, hogy másoknak akarnak megfelelni (sõt olyanoknak, akiket nem is ismernek), és ezt az üzenetet is közvetítik... hogy hja nem mondja rád legalább x vadidegen, hogy húha, akkor egy bányarém vagy. Pedig inkább azon kellene lennie az embereknek, hogy maguknak tetsszenek és jól érezzék magukat a saját bõrükben... és megtalálják a saját egyéniségüket, nem pedig birkaként kövessék a médiaideálokat.
Egyetértek a kérdezõvel.
A kérdező hozzászólása: De most emberek! Ott a Facebook! Meg a többi közösségi oldal..... Az emberek többsége feltesz egy nagy rakás képet magáról, melyekre egybõl megy a like, a hízelgõ kommentek.....nemdebár? És még ezt az oldalt is ilyen "énközpontú, erõsítsük a személyiségünket, fejlessszük az önbizalmunkat oldallá" kell formálni?
A kérdező hozzászólása: Látom szépen lepontoztátok azokat, akik egyetértenek velem. :)
A kérdező hozzászólása: Nekem az önbecsülésemmel semmi gond nincs, talán ezért nem látom át a helyzetet, hogy miért kell egy ilyen oldalon megerõsítést keresnie az embernek. Ennyire számítana egy vadidegen véleménye? Egy anonim személyé? Ha nekem problémám lenne valamivel, akkor az ismerõseim között keresném a kételyeimre a választ, hogy vajon miként is festek, mi az, amin kellene változtatnom. Ennyi. Csak mostanában egyre több ilyen kérdést látok (túl sokat is) és nem tudom megérteni ezeket az embereket, hogy teszik fel sorjában a képeiket önmagukról, várván a választ hogy néznek ki.
Utolsóval egyet értek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!